Thursday, October 06, 2011

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Το ελληνικό χρέος σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο είναι παράνομο. Έχουμε δικαίωμα να το διαγράψουμε μονομερώς. Για την ώρα όμως λείπει η επαναστατική κυβέρνηση που θα κάνει πράξη το δικαίωμα μας.

Το χρέος θα διαγραφεί διότι μας οδηγούν αφεύκτως σε χρεοκοπία και αναγκαστικά σε παύση πληρωμών στους κερδοσκόπους. Εκεί σβήνει απ’ τον χάρτη και το ΠΑΣΟΚ. Υποχρεωτικά ακολουθεί η έξοδος από την ευρωζώνη και η Νέα Δραχμή. Αν και τίποτε δεν μας υποχρεώνει σε έξοδο απ’ την Ε.Ε., είναι εθνική ανάγκη να βγούμε αμέσως από αυτόν τον λάκκο των λεόντων. Δεν θα χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε. Μην ακούτε παραμύθια, η Ε.Ε. δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, διαχειρίζεται τα χρήματα μας και δεν χρηματοδοτεί ούτε εμάς, ούτε κανέναν άλλο.

Για να βγούμε από την κρίση η ανάπτυξη είναι μονόδρομος. Συνεπώς είναι απαραίτητη η επιστροφή σε νέα δραχμή και σε εθνική νομισματική πολιτική. Το σκληρό Ευρώ είναι για την ανεπτυγμένη Γερμανία, όχι για την Ελλάδα. Σε μας ευνοεί τις εισαγωγές, δυσχεραίνει τις εξαγωγές, χαντακώνει τον τουρισμό, παράγει ελλείμματα, μας καθιστά όμηρους των τοκογλύφων.

Μας κυβερνούν πουλημένοι και ηλίθιοι. Έχουν εκχωρήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε ξένα κέντρα. Ρώσοι και Κινέζοι προτείνουν δάνεια με ευνοϊκούς όρους και οι ξένοι επικυρίαρχοι μας απαγορεύουν να δεχτούμε. Μας ανάγκασαν να ακυρώσουμε την συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη με πρόβλεψη τα ρώσικα κέρδη να επενδύονται σε μικτές επιχειρήσεις στην Ελλάδα! Έτσι θα βγούμε απ’ την κρίση; Ήλθε η ώρα να βάλουμε τέλος στην υποτέλεια και να κοιτάξουμε το συμφέρον μας, αντί να είμαστε τσάτσοι σε ξένους «προστάτες».

Και σα να μην έφτανε η υποτέλεια, υποχρεωθήκαμε με την ΕΟΚ να καταργήσουμε τα σύνορα μας. Η Πατρίδα έγινε ξέφραγο αμπέλι. Μπαίνουν και εγκαθίστανται καθημερινά έποικοι. Έγιναν εκατομμύρια, περισσότεροι απ’ τον ελληνικό ενεργό πληθυσμό. Μας λένε ότι είναι αδύνατη η φύλαξη των συνόρων… Ελεεινό ψέμα! Στην πραγματικότητα εφαρμόζουν την Συμφωνία του Μάαστριχτ, για την οποία η «ψευτο-ριστερά» στα λόγια διαρρηγνύει τα ιμάτια της. Ακρογωνιαίος λίθος του Μάαστριχτ είναι οι «4 ελευθερίες».

Η πρώτη «ελευθερία», θεωρείται ιερή απαραβίαστη και είναι η ελεύθερη διακίνηση εργατών. Πλήρης κατάργηση των συνοριακών ελέγχων, στα εσωτερικά αλλά και στα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε.. Δηλαδή μπάτε σκύλοι αλέστε, από κάθε γωνιά του πλανήτη. Επομένως ας μην παραμυθιαζόμαστε. Αυτή είναι πολιτική της Ε.Ε., υπογεγραμμένη από το ελληνικό κράτος. Οι μετανάστες δεν είναι «λαθραίοι». Έτσι το σκηνοθετούν, για να εξαπατούν. Εισάγουν μισθοφόρους του κεφαλαίου για να εξοστρακιστεί στο περιθώριο ο έλληνας εργαζόμενος, να φυτοζωεί σα Μπαγκλαντέζος μέχρι να αφανιστεί. Αύριο θα τους εξοπλίσουν ενάντια στον ντόπιο πληθυσμό. Οι μισθοφόροι δουλεύουν για πενταροδεκάρες, ανασφάλιστοι, χωρίς ωράρια κλπ.. Το κράτος δεν εισπράττει φόρους, αντίθετα τους επιδοτεί, τους περιθάλπει, ξοδεύει για την εισαγόμενη εγκληματικότητα, ενώ τα ασφαλιστικά ταμεία ελλείψει εισφορών είναι στο παρά πέντε της χρεοκοπίας. Επιπλέον η χώρα χάνει το χρόνο περί τα 7 δισ ευρώ από διαρροές συναλλάγματος στο εξωτερικό.

Με την δεύτερη ελευθερία εισβάλουν αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα, αισχίστης ποιότητας, από χώρες που βασιλεύει η μαύρη εργασία με μεροκάματο που δεν ξεπερνάει το 1,5 ευρώ. Πωλητές ανασφάλιστοι, όλα αφορολόγητα, όλα στο παρα-εμπόριο, με την σκανδαλώδη ανοχή των αρχών. Είναι έτσι δυνατή η ανασυγκρότηση της γεωργικής παραγωγής; Της βιοτεχνίας, της Βιομηχανίας; Όχι, Υπ’ αυτούς τους όρους οι Έλληνες οδηγούμεθα σε λιμό και σε εθνικό αφανισμό.

Τρίτη ελευθερία η ανεξέλεγκτη διακίνηση κεφαλαίων. Πριν ανοίξουν τα σύνορα με την ΕΟΚ, δεν επιτρέπονταν να βγάλεις παρά ένα περιορισμένο ποσό τουριστικού συναλλάγματος. Τώρα τα ελληνικά κεφάλαια, ο ιδρώτας και το αίμα του Έλληνα εργαζόμενου, επιδοτούνται(!) για να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, οπουδήποτε βρουν μαύρη εργασία, νομική και φορολογική ασυδοσία. Έτσι θα αναπτυχτούμε;

(Επειδή μιλάνε για «4 ελευθερίες», όλες στα μέτρα των πολυεθνικών, μπορεί να αναρωτηθείτε ποια είναι η τέταρτη; Απλά οι φωστήρες των Βρυξελών διαχώρισαν την κίνηση υπηρεσιών απ’ την κίνηση των κεφαλαίων! Λες και οι ξένες εταιρίες, π.χ. κινητής τηλεφωνίας, δεν είναι ελεύθερα εισαγόμενο κεφάλαιο.)

Αν δεν δώσουμε τέλος, άμεσα, στις «4 ασυδοσίες», η ανάταξη της οικονομίας μας και η πρόοδος της χώρας είναι όνειρο απατηλό. Βεβαίως αυτό μας θέτει αυτομάτως εκτός της Ε.Ε. η οποία άλλωστε τελεί υπό κατεδάφιση, όπως και η ευρωζώνη. Γράψτε στα παλαιοτέρα των υποδημάτων σας τις Κασσάνδρες που προβλέπουν «αλβανοποίηση» της χώρας, αν βγούμε από την Ε.Ε.. Η Τουρκία, και 210 χώρες στον πλανήτη, είναι έξω απ’ την Ε.Ε.. Και λοιπόν; Η Τουρκία όχι μόνο δεν έχει καταστραφεί, αλλά σημειώνει αξιοζήλευτους ρυθμούς ανάπτυξης.

Φυσικά, πολύ περισσότερα πρέπει να γίνουν. Όπως π.χ. η συγχώνευση όλων των τραπεζών σε μία κεντρική τράπεζα. Να κατευθύνει την χρηματοδότηση σύμφωνα με σχέδια ανάπτυξης, και όχι όπου καπνίσει στον κάθε κερδοσκόπο των «αγορών». Οι καταθέτες, μικροί ή μεγάλοι, δεν έχουν να χάσουν δεκάρα απ’ τις καταθέσεις τους. Μιλάμε για την ανάγκη κεντρικής, σχεδιοποιημένης διαχείρισης του τραπεζικού συστήματος. Όχι για απαλλοτρίωση περιουσιών.

Όμως την κεντρική διαχείριση δεν την εμπιστευόμαστε στο σημερινό κράτος των δοσίλογων και λωποδυτών. Αυτοί θα υποστούν τα επίχειρα των ανομιών τους. Δεν αρκεί η «επανίδρυση» (που δεν τόλμησε η ΝΔ). Το σάπιο και ασύδοτο κράτος θέλει κατεδάφιση και επανοικοδόμηση με θεσμούς κοινωνικού ελέγχου.

Και ο έλεγχος θέλει τον «τρόπο» του. Η Ελβετία, με την μικρότερη εγκληματικότητα στον κόσμο, υποχρεώνει τους πολίτες της να φέρουν όπλα. Το ίδιο πρέπει να γίνει στην Ελλάδα. «Όταν η κυβέρνηση φοβάται τον λαό, υπάρχει ελευθερία. Όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση, υπάρχει τυραννία». (Τόμας Τζφέρσον)

Εμείς, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις του παρελθόντος αναλαμβάνουμε ένα αγώνα στο πνεύμα όσων συνοπτικά διατυπώσαμε παραπάνω. Και σ’ αυτή μας την προσπάθεια προσδοκούμε την υποστήριξη της πρωτοπορίας των εργαζόμενων και των πραγματικών αμεσοδημοκρατών.

ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ & ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - Τηλ: 698 6619143

No comments: