Tuesday, May 10, 2011

Κράτος και «αντιρατσιστές» υπέρ των αλλοδαπών δολοφόνων

Κράτος και «αντιρατσιστές» υπέρ των αλλοδαπών δολοφόνων Δύο συλλήψεις και 22 προσαγωγές κατοίκων στην πλατεία Βικτωρίας για την τόνωση των λαθρομεταναστών φονιάδων που με την προτροπή του κράτους έχουν αποθρασυνθεί.

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αχαρνών με την οδό Ηπείρου, όπου βρίσκονται περίπου 500 άτομα τα οποία επρόκειτο να κάνουν πορεία μέχρι την πλατεία Ομονοίας.
ΜΑΤ και δεκάδες μηχανάκια της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έσπευσαν στη συμβολή της Αχαρνών με την Ηπείρου και ανέκοψαν την πορεία.

Η αστυνομία για να πτοήσει το ηθικό των κατοίκων και τονώσει των λαθρομεταναστών προέβη σε 24 προσαγωγές εκ των οποίων δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Όλες έγιναν γύρω από την πλατεία Βικτωρίας, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για τη στυγερή δολοφονία του 44χρονου.

Νωρίτερα «αντιεξουσιαστές»(τα τάγματα εφόδου του 4 ΡΑΙΧ των Αμερικανών) επιχείρησαν αντιδιαδήλωση κραυγάζοντας υπέρ των λαθρομεταναστών παρότι είχαν δολοφονήσει πισώπλατα τον Έλληνα 44χρονο Οι κάτοικοι τους πήραν φαλάγγι αλλά η αστυνομία που τους συνόδευε επενέβη και τους έσωσε.

Οι "αντιρατσιστές" την έκαναν και πήγαν και κούρνιασαν στα κρατικά κτήρια που έχουν σαν "στέκι" στην οδό Σκαραμαγκά και Βίλλα Αμαλίας στήν Χεύδεν.

No comments: