Saturday, August 07, 2010

ΗΠΑ=Πολεμικες Πλημμυρες κατα του Πακισταν και Ταλιμπαν

Με την ιδια τακτικη που γεμισαν την σαιζον των τυφωνων κατα του Βιετναμ για να αποδυναμωσουν την αντισταση του Χο Τσι Μινχ οι Αμερικανοι βουλιαζουν το Βορειο Πακισταν σε πλημμυρες.

Τι εκαναν τοτε στο Βιετναμ.
http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Popeye


Μεχρι στιγμης 1.5 πληθυσμος εγιναν αστεγοι
http://www.bbc.co.uk/news/world-south-asia-10834414

Καθολου τυχαια ο Καμερον της Αγγλιας ασκησε ακραια κριτικη στο Πακισταν και δηλωσε οτι ειναι ανδρο των Ταλιμπαν.

Σε Αγγλικη εφημεριδα πως η αεροπορια της δημιουργησε πλυμμηρες το 1952 που οδηγησε σε 35 νεκρους στην περιοχη Ντεβον

1952 Lynmouth Flood Disaster: Man Made ?

[33] John Vidal and Helen Weinstein, “RAF rainmakers ’caused 1952 flood’: Unearthed documents suggest experiment triggered torrent that killed 35 in Devon disaster,” The Guardian, 30 Aug 2001.
http://www.guardian.co.uk/silly/story/0,10821,544259,00.html

Also see: BBC News, “Rain-making link to killer floods,” 30 Aug 2001. http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/1516880.stm
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Kostas oikodomos
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 02, 2010 4:27 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Ο παγκόσμιος καπιταλισμός βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο. Καμιά κυβέρνηση στον κόσμο, κάτω από το καπιταλιστικό ή ολιγαρχικό καθεστώς, δεν βλέπει φώς στο τούνελ του καπιταλισμού. Η μια χώρα μετά την άλλη βουλιάζει στην χρεοκοπία.

Ο φασισμός δεν είναι κάτι το εξωτερικό από τον καπιταλισμό, αλλά η τελευταία απάντησή του στο οικονομικό του αδιέξοδο, που με μέθοδες καταστροφικές και θανατηφόρες, προσπαθεί να παρατείνει την ύπαρξη του και να δώσει "διέξοδο" στο αδιέξοδο του.

Το είδαμε στην διάρκεια της κρίσης του μεσοπολέμου, στις καταστροφές που προκάλεσε ο φασισμός στην προσπάθειά του να δώσει "διέξοδο" στα αδιέξοδοα του ευρωπαϊκού καπιταλισμού.

Σήμερα το αδιέξοδο του καπιταλισμού είναι παγκόσμιο. Ο ιμπεριαλιστικός καπιταλισμός, έχει ενοποιηθεί (παγκοσμιοποίηση και νέα τάξη) υπό την ηγεσία των Αμερικάνων, παγκόσμιου μπράβου της πλουτοκρατίας.

Ο παγκοσμιοποιήμενος ιμπεριαλισμός τού σήμερα, δεν μπορεί να δημαγωγεί εθνικιστικά όπως η χιτλερική Γερμανία, αλλά είναι υποχρεωμένος να αναφέρεται στον κοσμοπολιτισμό και στην παγκοσμιότητα. Το διαπιστώνουμε δε σε όλα τα κύρια ζητήματα της οικονομίας. Στην Ελλάδα δεν επεμβαίνει κάποιο εθνικό κράτος αλλά υπερεθνικοί οργανισμοί όπως η τρόικα (ΔΝΤ, ΕΕ, ΚΕΤ). Το ίδιο και στα στρατιωτικά ζητήματα, τον λόγο έχει το νέο-φασιστικό ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των Αμερικανών και με την θεληματική υποστήριξη του ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού.

Τα κράτη εκτός άμεσης επιρροής της Ρωσίας και της Κίνας, έχουν μπει στην τροχιά της οικονομικής παγκοσμιοποίησης των πολυεθνικών και όλο πιο πολύ συνδέουν την μοίρα τους. Συνακόλουθα χρησιμοποιούν, όλο και περισσότερο, παρόμοιες ή και ίδιες μεθόδους του ιστορικού φασισμού για να υποτάξουν τους λαούς.

Ο Χίτλερ χρησιμοποίησε ό,τι πιο σύγχρονο τεχνολογικά είχε ο Γερμανικός ιμπεριαλισμός, στην προσπάθεια του να βγει η Γερμανία από το αδιέξοδο αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη, οικονομικά και πολιτικά ενωμένη, όπως η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο σημερινός υπερεθνικός φασισμός χρησιμοποιεί την γεωφυσική τεχνολογία, για να καταστρέψει τους λαούς που λόγο τής διαρκώς αυξανόμενης οικονομικής κρίσης πλεονάζουν πληθυσμιακά. Δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο εκμετάλλευσης, κινδυνεύει να απειλήσουν το σύστημα και γι’ αυτό η θέση τους είναι στην ανθρώπινη χωματερή.

Να γιατί, συνδυασμένα και για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας χρησιμοποιούνται τεχνολογίες για την πρόκληση ακραίων καιρικών φαινομένων, τυφώνες, πλημμύρες, καύσωνες, πυρκαγιές, σεισμοί, καταποντισμοί, ανά τον κόσμο. Η διεθνής ολιγαρχία έχει επιστρέψει στις γελοίες θεωρίες του Μάλθους και πιστεύει ότι το πρόβλημα του κόσμου είναι ο υπερπληθυσμός. Ο πληθυσμός τού πλανήτη πρέπει να μειωθεί δραματικά, να μείνουν γύρω στα 500 έκ. Αυτά φτάνουν για τους πλούσιους. Είναι αριθμός αρκετός για να δουλεύει για να ζει βασιλικά η διεθνής ολιγαρχία.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Η ΠΙΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ , ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΒΑΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ.

No comments: