Monday, July 19, 2010

Ο Ρολος του ΑμερικανοΤσολια Βηχου Σημερα-Ημερες Δ' Ραιχ
















Οταν καποιος θελει να κρυψει την σημερινη δοσιλογη πολιτικη του καταφευγει στην ιστορια και ανασκευαζει παραμυθια οπως ακριβως εκαναν οι σταλινικοι στην περιοδο του 1920 με την την περιπτωση της αριστερης αντιπολιτευσης και τι εκανε ο Τροτσκυ προ-πολεμικα στις κοντρες τους με τους Μπολσεβικους.

Ενω ο Βηχος εμφανιζεται ταχα σαν 'τροτσκιστης' (οι αγωνιστικες τους περγαμηνες δωθηκαν απ'τον Σαββα που για χρονια ειταν ο γλυφτης του Χιλυ που ειχε γινει κολαουζος Αραβων ολιγαρχων) τωρα εχωντας μεινει μονος καταφευγει σε δηλωσεις που γραφει ο ιδιος χαρακτηριζοντας αντιπαλους σαν ...φασιστες.

Που ειταν ο Βηχος ομως στις πορειες κατα του ΔΝΤ?
Οταν πηγε ο κοσμος να καταλαβει την Βουλη που ειταν?

Οταν εμειναν για δευτερη φορα προσπαθωντας να κανουν το ιδιο που ειταν?

Αφου η επισημη αριστερα διαλυσε την αγανακτηση του κοσμου με πορειες προς το Θυσειο, ο Βηχος εμφανιστηκε στις τελευταιες δυο συγκεντρωσεις με πανω για να δειξη οτι υπαρχει. Και αφου το εκανε αυτο, να η ΓΑΔΑ ξανα με το 'κυνηγητο'. Μονο ενας αμερικανοτσολιας χρειαζεται να εχει αγωνιστικες περγαμηνες που εκδιδονται οταν πηγαινει καθε δυο και τρεις να πιει καφε στην ΓΑΔΑ.

Τι εγραψε στο σαιτ του για την πολιτικη του ΚΚΕ?
Εμφανιστηκε κειμενο που ελεγε οτι η καταληψη της Βουλης ειναι εργο φασιστων η οχι?
Εκανε πλατες στο ΚΚΕ η οχι?

Και οταν εμφανιστηκε ο μεγας επαναστατης του πληκτρολογιου, δημοσιως εμφανιστηκε και περιεργως ενα συνθημα στους δρομους για να 'Καει η Βουλη' το τι ειχαν κανει οι φασιστες του Χιτλερ.

Επι χρονια ενω η πολιτικη τους ειναι διαλυτικη και σκοπο εχει ολες οι ομαδες να μπαινουν μεσα στα αλλα δυο κομματα η τον Συνασπισμο η το ΚΚΕ, το ΠολιτικοΓΑΔΑφονειο υπαρχει για να διαδυδει την πολιτικη των ΜΚΟ και της Νεας Ταξης σε οσους τυχαια εχουν μεινει απ'εξω.

Αφου ο κοσμος εχει εξαγριωθει αφανταστα απ'τα μετρα του ΔΝΤ και αφου οι αριστεριστες ως συνηθως απουσιαζαν απ'τις κοντρες τωρα θελουν να καπελωσουν την αντισταση φακελλωνοντας οσους πανε κοντρα σαν ...φασιστες.

Μια παραλλαγη της πολιτικης τους στον Αγ Παντελεημονα. Οταν ο κοσμος εκει εξαγριωονονταν για την κατασταση, το ΓΑΔΑφωνιο τους εβριζε σαν φασιστες, που δεν μαζεψαν 3,000 υπογραφες, εγλυφαν τον Παπα την ιδια ωρα που εβριζαν την Εκκλησια, και μετα με τα ΜΑΤ του Χρυσοχοιδη προσπαθησαν και με συναυλιες σε συμφωνια με τον γκει δημαρχο της Αθηνας να ξανακαταλαβουν την πλατεια για τους ναρκοεμπορους που εισαγουν απ'το Αφγανισταν.

Τωρα προσπαθουν απεγνωσμενα να σωσουν τα μετρα του ΔΝΤ, με τα οποια συμφωνουν αφου η Ελλαδα γι'αυτους ειναι ιμπεριαλιστικη χωρα και εχει χρεος να πληρωσει στους καρχαριες της Ουαλλ Στριτ.

Παλια οταν τους λεγαμε οτι η πολιτικη τους θα τους κανει τσατσους των Αμερικανων ανοικτα μπορουσαν να κρυφτουν αφου η νεα ταξη ειταν ακομα σχετικα απομακρυσμενη, τωρα χτηπησε την πορτα και μπηκε μεσα, δεν θα μπορεσει να κρυφτουν.

Νομιζουν οτι την πιπιλα που μασανε περι 'φασισμου' και οχι οτι ειναι οι ιδιοι συγχρονοι δοσιλογοι του Δ' Ραιχ, που οτι πιασουν το μετατρεπουν σε βοθρολυματα οτι θα τους σωσει και θα τους ξαναδωσει ...αγωνιστικες περγαμηνες.

Που ησουν στις πορειες κατα του ΔΝΤ, Βηχουλη?

No comments: