Saturday, July 10, 2010

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ φΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ»

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΡΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ...
ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΙΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΒΗΧΟΣ, Ο ΧΑΦΙΕΣ

Εδώ είναι οι φωτογραφίες του συνεργάτη του Χρυσοχοίδη, δείτε ποίοι ήταν αραχτοί πρίν λίγο. Και μην που πεί κανείς ότι ήταν γραμμένο από τα πρίν το "ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ" το προβοκατόρικο αυτό σύνθημα ο ΒΗΧΟΣ δέν το "κατάλαβε" και εντελώς τυχαία βρέθηκε από πάνω του ο καφενές του ΒΗΧΟΥ; Και για ποιό λόγο έβαλε τις φωτογραφίες; Εδώ είναι το ζουμί.

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=22091

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ φΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ»

Είναι φανερό το προβοκατόρικο μήνυμα των φωτογραφιών. Θέλει να προβοκάρει το σύνθημα "να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή". Να μας πεί: το σύνθημα αυτό το ρίχνουν οι ακροδεξιοί, φασιστές και η ασφάλεια και μακριά από εμάς αυτά τα συνθήματα.

Επειδή το να «καεί το μπουρδέλο η βουλή» είναι σύνθημα που το φωνάζουν κατά κόρο οι αναρχικοί και για να μην ρεζιλευτεί και έρθει σε αντιπαράθεση μαζί τους έπρεπε να γίνει ο πρέπων διαχωρισμός.

Δεν το πιστευτε; Ότι τα ντού στην βουλή είναι συνθήματα των ακροδεξιών φασιστών για να βάλουν «φωτιά στην βουλή»; Εμείς τόσο καιρό σας προειδοποιούμεμε; Ιδού τα τεκμήρια ηλίθιοι. Νά πάρτε το στην μάπα. Νάτα και με μπλέ μεγάλα γράμματα (και όχι με κόκκινο για να μην ταυτιστεί με των αναρχικών και η προβοκάτσια του πάει στον βρόντο) για να μην αμφιβάλετε ποίοι το φωνάζουν και τι σκοπό έχουν.

Ξαναδέστε ξανά την φωτογραφία για να το εμπεδώσετε καλά στα ξερά σας τα κεφάλια. Δείτε το να το γράφουν στα ίσια, και με μεγάλα γράμματα. Θέλουν να βάλουν φωτιά αλλά Χίτλερ στην βουλή. Να μας φέρουν τον φασισμό. Ξυπνήστε, αφυπνιστείτε δεν βλέπετε ότι κινδυνεύουμε από τους φασίστες τον μεγαλύτερο εχθρό μας και όχι από τους 300σιους της βουλής;

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΤΟΥ ΒΗΧΟΚΑΦΕΝΕ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕ-ΚΠΕΔΕΥΜΕΝΟΥ –ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΑΡΦΙΝ.

Την πρόβαλαν για να πούν: Ελάτε να υπερασπίσουμε την δημοκρατική βουλή και αφήστε το βιολί σας οι προδότες στο Γουδη, οι κλέφτες στην φυλακή, το αέρα να φύγει χολέρα, κουφάλες έρχονται κρεμάλες, κάτω οι τσάτσοι του ΔΝΤ και άλλα τινά. Εμπρός όλοι μαζί σε κοινό μέτωπο να απομονώσουμε και να τσακίσουμε όποιων βάλλει κατά της βουλής. Αυτά ρίχνουν αβαντάρουν το «αυγό του φιδιού» και υπομονεύουν την δημοκρατία μας.

Να λοιπόν με τι ψεύτικα και προβοκατόρικα επιχειρήματα που θα τα ζήλευε και ο χρυσοχοίδης προσπαθούν με μπροστάρη το χαφιεδοκωλοχανείο να υπερασπίσουν το σάπιο καθεστώς που ζούμε. Την ΒΟΥΛΗ τους τα λαμόγια τους κλέφτες τους προδότες τους τσάτσους του ΔΝΤ, της φασιστικής τρόικας.

Ξεσκίζονται να μας πείσουν ότι αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι σύγχρονοι φασίστες Λές και ο φασισμός έχει μείνει στάσιμος και στα παλιά πρότυπα του Χίτλερ. Ότι δεν έχει εξελιχθεί εκσυγχρονιστεί (όπως κάθε τι στην ζωή) χρησιμοποιώντας, αντι να κατάργηση τον χρεοκοπημένο κοινοβουλευτισμό, καλλιεργώντας έτσι αυταπάτες για να εφαρμόζει καλύτερα τα βάρβαρα νεοφασιστικά μέτρα που θα τα ζήλευε και ο Χίτλερ.

Αυτός είναι στης μέρες μας ο μοντέρνος φασισμός που βρίσκεται σε εξέλιξη και όχι κάτι ρετρό απομεινάρια που τα χρησιμοποιεί ο νεοφασισμός για να παραπλανήσει τους λαούς.

Οι σημερινοί νεοφασίστες που κρύβονται πίσω από το κοινοβούλιο παίρνουν μέτρα μεσαιωνικά φασιστικά, πρωτοφανούς βαρβαρότητας και ισοπέδωηις των πάντων. Μέτρα που ούτε οι χειρότεροι φασίστες και δικτάτορες δεν τόλμησαν να πάρουν. Ούτε ο Χίτλερ ούτε ο Μουσολίνι ούτε ο Φράνκο ούτε οι νεώτεροι τους ο Πινοσέτ ο Παπαδόπουλος και τα άλλα καθάρματα.

Αυτόν τον νεοφασισμό υπερασπίζεται ο προβοκάτορας του κράτους ΒΗΧΟΣ.

Στην τελευταία απεργία το πολιτικό καφενείο μαζί με Συριζέους, ΑΝΤΑΡΣΙΑ των δήθεν "διακριτικών" αναρχικών παρακρατικών χαφιέφων του Χυσοχοίδη, που ήταν δίπλα τους, είχαν πάει έξω από την βουλή για να την προστατέύσουν από τους "φασίστες" έδιωχναν δε όποιον τα έβαζε μα τα 300σια καθάρματα της βουλής και τον απειλούσαν με ξυλοδαρμό αν δεν έφευγε.

Οταν μέλη της ΚΔΕ έβαλλαν κατά των λωποδυτών της βουλής και αρνήθηκαν να φύγουν τους απειλούσαν με κάποιους Τσίφ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μασκοφόρων παρακρατικών.

Επιχείρησαν να προβοκάρουν την ΚΔΕ (τροτσκιστές) φωνάζοντας έξω οι φασίστες και ασφαλίτες που σκότωσαν τον Τεμπονέρα δίνοντας το έναυσμα για τα τους επιτεθούν οι 50 περίπου διακριτικοί «αναρχικοί» παρακρατικοί του Χρυσοχοΐδη κρύβοντας τα πρόσωπα τους βγάζοντας και φορώντας τις μάσκες και μαντίλια τους

Απέτυχαν καθώς αντέδρασαν οι απλοί και ανένταχτοι πολίτες όταν άκουσαν πως οι λεγόμενοι φασίστες και ασφαλίτες ήταν αριστεροί Τροτσκιστές και εσείς να μας πείτε τι ρόλο παίζετε που θέλετε να διώξετε αυτούς που ζητούν την εδώ και τώρα την παραίτηση και τιμωρία των κλεφτών και δωσίλογων του ΔΝΤ.

Οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι του Χρυσοχοΐδη μαζί με τους συνεργαζόμενους των τσίφ των προοδευτικούλιδων αντιρατσιστών αναγκάστηκαν να βάλουν προσωρινά την ουρά στα σκέλια ελπίζοντας να τους δοθεί κάποια καλύτερη ευκαιρία για να εκπληρώσουν στο όνομα των εργατών τα αισχρά, προδοτικά και αντεργατικά σχέδια των προϊσταμένων τους.

Οτι λέει το ΚΚΕ τα διεφθαρμένα ΜΜΕ και όλο το σκυλολόι του κατεστημένου, να διαφυλάξουμε την βουλή τον ναό της δημοκρατίας μας ως κόρην οφθαλμού, ειδάλλως αν την καταλάβει ο λαός όπως οι παλιομπολσεβίκοι στην Ρωσία... ζήτω που καήκαμε.

ΑΝΤΕ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣAΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ

No comments: