Tuesday, May 12, 2009

Οι Δοσιλογοι Κουβανεζοι Λαθρομεταναστες...

Συσσωμοι η νεοταξικη 'αριστερα' απ'τα μεγαλα κομματα στα αποκομματα κρυβει την νεοτερη ιστορια οχι επειδη αυτη η ιστορια δεν ειναι υπαρκτη και πραγματικη αλλα επειδη δεν συμφερει σημερα το ρολο που χρειαζονται να εξυπηρετησουν, της αμερικανικης νεας ταξης.

Δεν εχουν προβλημα να διαδηλωνουν 'ειμαστε ολοι πακιστανοι' στην περιοδο του ανοιχτου ψυχρου πολεμου τα σημερινα τους αμερικανικα αφεντικα δηλωναν 'ειμαστε ολοι βερολινεζοι' και 'ειμαστε ολοι κουβανοι'.

Οταν λοιπον εγινε η Κουβανεζικη Επανασταση το 1959 τα επομενα χρονια περιπου το 10% του ενεργου πλυθησμου εγκαταλειψε το νησι, γυρω στα 600,000 κοσμο και πηγαν ολοι στο Μιαμι της Φλοριντας της Αμερικης.

Ολοι κατα 110% ειταν αντικομμουνιστες δοσιλογοι που τα επομενα χρονια δημιουργησαν με την ΣΙΑ παρακρατικες τρομοκρατικες οργανωσεις που οργανωσαν στρατιωτικες επιδρομες στη Κουβα, τρομοκρατικες επιθεσεις, χτυπηματα με χημικα στην αγροτικη τους παραγωγη, πτωση αεροπορικων πτησεων και παει λεγοντας εκτως απ'το χρονιαιο οικονομικο εμπαργκο.

Ποιοι ειταν λοιπον ολοι αυτοι οι λαθρομεταναστες και γιατι η Αμερικη ειχε ειδηκη διαχειρηση σε λαθρομεταναστες απ'την Κουβα, την Αν. Ευρωπη και την Ρωσια κατα την διαρκεια του Ψυχρου Πολεμου?

Πως τους εδιναν ειδηκα επιδοματα, τους εβρισκαν δουλειες και τους στρατολογουσαν στα σωματα ασφαλειας?

Οι Κουβανεζοι λοιπον που κατεληξαν στην Αμερικη εγιναν σημαντικο τμημα αντι-κομμουνισμου που χρησιμοποιουνταν στον τυπο για να διαιωνησουν τον αντι-κομμουνισμο της ιδιας της κυβερνησης. Φερνοντας δεκαδες χιλλιαδες δοσιλογους Αφγανους και Ιρακινους οι Αμερικανοι δημιουργουν στρατιες ατομων που προπαγανδιζουν τους πολεμικους σκοπους των Αμερικανων εναντια ουσιαστηκα των αντι-πολεμικων αισθηματων των Ευρωπαικων λαων.

Το ιστορικο παραδειγμα φυσικα ειναι αυτο της Κουβας.
Περιεργο λοιπον που ενω πουλανε ολοι την ιστορια του Τσε σαν σημειο οροσημο για την ιστορια τους, το παραδειγμα ομως των Κουβανων [b]λαθρομεταναστων το εχουν βαλει στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.[/b]

Η υλη για τα παραπανω ερχονται απ'το σημαντικο βιβλιο Κουβανεζου ιστορικου που ονομαζεται η [b]Κουβανεζικη Αντεπανασταση [/b]εκδωθηκε στην Κουβα το 1997.
http://tinyurl.com/or4brj

Το 6 κομματι του βιβλιου εχει τον τιτλο Μεταναστευση και Αντεπανασταση.

[b]Το αφιερωνο στους 'αριστερους' Αμερικανους που νομιζουν οτι η ιστορια ειναι οπως ακριβως αυτοι τι λενε με τα αμερικανικα συνθηματακια τους οπως το αειμνηστο 'ειμαστε ολοι πακιστανοι'...[/b]

No comments: