Thursday, February 26, 2009

Prison Break η Ιδιωτικοποιηση των Φυλακων;















Ελικόπτερο, απόδραση και πυροβολισμοί στις φυλακές Κορυδαλλού

Ανεμόσκαλα κατέβηκε στο προαύλιο των Φυλακών Κορυδαλλού από ελικόπτερο, μόλις τώρα και απέδρασαν δύο κρατούμενοι. Ο Παλαιοκώστας και ο Ριτζάι! Αντηλλάγησαν πυροβολισμοί!

Προσωπικά το χάρηκα

BHXOS
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=16914&postdays=0&postorder=asc&start=0

Οι 'αριστεροι' νεοταξιτες αμερικανοφιλοι περνουν τα γεγονοτα οπως τα παρουσιαζουν τα ΜΜΕ ως δεδομενα πραγματικα η και ακομα υπαρκτα.
Καθολου τυχαια εμφανιστηκε ο Παλαιοκωστας και πρωτοσελιδο στην Γκαρντιαν οταν κανενας δεν τον γνωριζει και κανενας δεν ξερει καν γιατι εμφανιστηκε σαν ο μοντερνος 'Ρομπεν των Δασων'.

http://www.guardian.co.uk/world/2009/feb/23/greece-convict-escape-helicopter

Οι αριστεριστες νεοταξιτες φυσικα ειδαν οτι εχει ενα βοηθο ...αλβανο και αμεσως φυσικα τα νεοταξικα τους αισθηματα για οτιδηποτε που δεν ειναι ελληνικο βγηκε στη φορα? Μαζη με αυτο το αισθημα οτι ταχα ειναι κοντρα στο συστημα των φυλακων και των μπατσων.

Ποιος ειναι ο Παλιοκωστας? Ποια ειναι η ιστορια του? Δεν μας λενε τα παπαγαλακια των ΜΜΕ. Γιατι τα κρατανε ολα μυστικα? Πως τον χαρακτηριζουν ξενες εφημεριδες Ρομπεν των Δασων? Που αποσκοπουν ολα αυτα?

Γελιοποιουν τον κρατικο μηχανισμο για μεγαλυτερη και πιο ισχυρη αστυνομευση? Να δημιουργησουν Αμερικανικες φυλακες ιδιωτικες οπου δικαστες περνουν μιζες να σε βαζουν φυλακη επειδη εκανες 3 ποινικα αδικηματα και μετα σου δινουν φυλακιση εφ'ορους ζωης?

Η αποδραση Παλιοκωστα εαν δεν ειναι εντελως πλαστη χρησιμοποιηται απ'τα ΜΜΕ για να δημιουργηση κλιμα εφαρμογης μετρων του Μεγαλου Αδερφου. Ελεγχο του ιντερνετ, της κινητης τηλεφωνιας, κτλ.

Σε αυτο το σχεδιο λειτουργουν και οι θαμωνες του Πολιτικου Καφενειου και δεν ξεγελουν κανενα με αυτα που γραφουν.

No comments: