Tuesday, February 03, 2009

Λονδινο=Καιρικοι Πολεμοι με το Χιονι?

Οι αεροψεκασμοι τελικα χρησιμοποιουνται αναλογα την εποχη που διαλεγουν τα κρυφα επιτελεια που κυβερνουν την καθε χωρα.

Επεσε βαρυ χιονι στο Λονδινο και πηραν μετρα και τα εκλεισαν ολα.

Ο Δημαρχος του Λονδινου εδωσε διαταγη να σταματησουν ΟΛΑ τα λεοφορια και κανενας δεν ξερει γιατι. Χωρις λεωφορια εγινε αδυνατο να παει ο κοσμος στις δουλιες τους.

Στις νυχτερινες ειδησεις εβγαλαν στον αερα τον ειδικευμενο πρωην μπατσο που οταν εγιναν οι τρομοκρατικες επιθεσεις στο Λονδινο ειταν υπευθυνος για τις ασκησεις της αντι-τρομοκρατικης αστυνομιας την ιδια μερα σε σταθμους του μετρο.


Το αμερικάνικο κατεστημένο άλλαξε καπέλο, έβαλε μαύρο αντί άσπρο. Ότι καπέλο όμως κι αν φοράει το αμερικάνικο κατεστημένο είναι πάντα το ίδιο. Οι όποιες αλλαγές υπάρξουν στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ θα έχουν επιβληθεί από αντικειμενικούς παράγοντες. Στην Ελλάδα οι χημικοί αεροψεκασμοί συνεχίζονται κανονικά και με τον Ομπάμα. Στην Αυστραλία οι εμπρησμοί αφανίζουν τα δάση. Οι Αμερικάνοι με τη συνέργεια των υποτελών τους ή έστω με την ανοχή τους, αλλάζουν το κλίμα και κάνουν ρουτίνα τα ακραία καιρικά φαινόμενα, για να τα εκμεταλλευτούν πολιτικά. Αφού κάνουν το βίο αβίωτο για το ανθρώπινο είδος πάνω στον πλανήτη, θα μας πουν ότι οι βιομηχανίες πρέπει να υπολειτουργούν, όχι επειδή είναι αναγκασμένες απ’ την κρίση, αλλά για να σωθεί ο πλανήτης.
-Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Φοβάμαι πως όχι.


Αυτα τα χιονια εγιναν της μοδας τελευταια εμφανιζοντας ακριβως οπως σε πιστα σκι απο τεχνητα μηχανηματα. Ειναι παχουλο και βρωμαει οπως αυτο στο Λονδινο. Πολλα τμηματα της Βορειας Αμερικης ειχαν αυτες τις χιονοθυελλες φετος, εκτος απ'τις πλυμμηρες.


Μια εκτεταμενη και σοβαρη αναλυση για τις επιτωσεις του υλικου που ριχνουν οι γκαγκστερ εδω και 10 χρονια και πως χτυπαει τους πολιτες με ποικιλες αρρωστιες


http://www.rense.com/general84/tenyrs.htm

No comments: