Monday, August 11, 2008

3ος Παγκοσμιος Αμερικανο-ΝΑΤΟικος;

Τα πολεμικα συννεφα φαινονται να εξαπλωνονται ραγδαιως ως συνηθως το καλοκαιρι...
Οι Αμερικανοι του Μπους φαινεται να θελουν να αφησουν τον κοσμο με τετελεσμενα γεγονοτα πριν ...φυγουν απ'την εξουσια, εαν φυγουν ποτε. Η μεγαλυτερη αρμαδα πολλων χρωνων ειναι στις ακτες του Ιραν. Η Γεωργια που δεν λειτουργει φυσικα χωρις την καλυψη του ΝΑΤΟ αρχισε γενοκτονια πλυθησμων σε περιοχες που ειχαν κερδισει την αυτονομια τους. Οι Ρωσσοι δικαιωλογημενα υπερασπισαν τους πλυθησμους τους. Εαν δεν πεσει η Τυφλιδα και εαν το ΝΑΤΟ δεν διαλυθει, θα διαλυθει η Ρωσια. Πολλα παιζονται και πολλα κρινονται.

Τα πετρελαια του Καυκασου ιδιατερα το South Stream που προκειται να περναει απ'την Γεωργια και να προμυθευει την Δυτ. Ευρωπη αντι των Ρωσσικων ειναι γεοστρατηγικης σημασιας. Επι χρονια οι Αμερικανοι εκπαιδευουν τους Γεωργιανους και πολλα απ'τα στρατευματα τους εχουν εκπαιδευτει στο Ιρακ σε γενοκτονιες Αραβων. Η στρατιωτικη ισχυ ομως της Ρωσιας σημαινει οτι η Γεωργια δεν εχει ελπιδα χωρις την αμεση υποστηριξη του ΝΑΤΟ και της Αμερικης.

Οι Αμερικανοι θα προσπαθησουν να διεθνωποιησουν την κριση προς ωφελος τους βαζοντας τους Ευρωπαιους να ανοιξουν και αλλα πολεμικα μετωπα συν του Ιρακ και του Αφγανισταν και του Ιραν.

Μερικα κειμενα απ'την παγκοσμια ειδησογραφια που δεν προκειται να κυκλοφορησουν στα ελεγχομενα ΜΜΕ...

Εβαλαν τους Ρωσσους να κανουν πολεμο οι Αμερικανοι για να ειναι απασχολημενοι...
http://blog.wired.com/defense/2008/08/did-us-military.html

Ρωσσος τροτσκιστης που περιεγραψε με ταξιδι του στην Γεοργια οτι ερχεται πολεμος απ'το 2007
http://fractal-vortex.narod.ru/2007/Georgia_2007.htm

Οι Αμερικανοι θελουν πολεμο με τους Ρωσσους για το Ισραηλ
http://www.itszone.co.uk/zone0/viewtopic.php?t=93767

Οι Ουκρανοι λενε οτι δεν θα αφησουν Ρωσικα πλοια που ανακατεβονται στον πολεμο με Γευργια να επιστρεψουν στην ναυτικη βαση της Σεβαστουπολης
http://www.reuters.com/article/asiaCrisis/idUSLA480092

To Κουβειτ μπαινει σε φουλ πολεμικο αλερτ, οι Ρωσοι προετοιμαζουν την υποστηριξη του Ιραν με πλοια στο Περσικο, χτυπανε οι Ρωσσοι της σωληνες πετρελαιου Αζερμπαιτζαν-Σευχαν Τουρκιας
http://www.whatdoesitmean.com/index1124.htm

Τα πιονα του Μπρεζινσκι-η μαφια του Σαακσβιλι
http://www.rense.com/general82/indt.htm

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obelix,
Το στοιχειωδέστερο που πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να γίνει τώρα είναι: ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. Όχι μόνο "αναχαίτιση" της NATOικής άμεσης στρατιωτικής επέμβασης στην ίδια τη Ρωσσία (διότι αυτόν τον χαρακτήρα έχει η εισβολή της Γεωργίας στην Οσετία) αλλά ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. στην περιοχή. "Ατσάλι στο σίδερο". Επιβουλεύτηκαν άμεσα την Ρωσσία οι Η.Π.Α.; Να χάσουν το σύμμαχό τους τη Γεωργία. Γιά το ένα βήμα εμπρός που επιχείρησαν να καταδικαστούν σε 100 βήματα πίσω, και αυτό για αρχή μόνο.

"Ιμπεριαλιστική" η Ρωσσία; Με ποιά λογική; Με εκείνη του "Σοσιαλιμπεριαλισμού" των Μαοϊκών; Ή με την άλλη που θέλει τον Καπιταλισμό "πλήρως παλινορθωμένο" στην γεννέτειρα της Οκτωβριανής Επανάστασης; Είναι έτσι; Η οικονομία έχει ιδιωτικοποιηθεί πλήρως; Οι ίδιες οι Η.Π.Α. έχουν άλλη γνώμη και κατηγορούν τον Πούτιν γιά "επιστροφή στον Κομμουνισμό".

Στην πραγματικότητα η Ρωσσία βρίσκεται σε ένα ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Η "ισορροπία του τρόμου" μεταξύ Εργατικού Κράτους και Καπιταλιστικής Αντίδρασης η οποία κράτησε τη γραφειοκρατία στην εξουσία επί 7 δεκαετίες βρίσκεται στην έσχατη σήψη της και στις έσχατες συνέπειές της. Η Ρωσσία είναι μία Κρατικοποιημένη Οικονομία ακόμα, σε μεγάλο βαθμό, αλλά και εκεί που έχει καταστεί ιδιωτική, αυτό υφίσταται υπό τον σκληρό έλεγχο του Κράτους το οποίο είναι ακόμα ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ. Με όλη τη γραφειοκρατική διαστρέβλωση του Στάλιν, τις υποχωρήσεις στον Καπιταλισμό του Χρουστσόφ και την ανοιχτή προδοσία, αργότερα, των Γκορμπατσόφ και Γιέλτσιν. Διότι ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΕΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΙΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. Ακόμα παραπέρα: ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΕΠΑΝΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΕ, ΑΦΟΠΛΙΣΕ, ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΕΠΕΔΡΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ.

Ό,τι έγινε έως τώρα στη Ρωσσία είναι το φαινόμενο της ΝΕΠ σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα και με πολύ μεγαλύτερες τάσεις και κινδύνους γιά άνοιγμα των πυλών στην Καπιταλιστική Παλινόρθωση (η οποία όμως μόνο με τον τρόπο που αναφέραμε πιό πάνω μπορεί να γίνει). Όμως η γραφειοκρατία, βλέποντας πως κινδυνεύει η εξουσία της από μία ολοκληρωτική παλινόρθωση του Καπιταλισμού, πως μόνο πλήρη εκμηδενισμό μπορεί να περιμένει από τους αδηφάγους Ιμπεριαλιστές που καραδοκούν γιά την τεράστια αγορά της Ρωσσίας, και όχι απλή συμμαχία και αμοιβαία στήριξη, όπως είχε φαντασιωθεί επί Γκορμπατσόφ και Γιέλτσιν, αναγκάστηκε ήδη, με τον Πούτιν στην εξουσία, να αντεπιτεθεί. Όπως και ο Στάλιν το 1929, σε γεγονότα πολύ πιό μικρής κλίμακας τότε.

Όμως η άμεση στρατιωτική επιβουλή των Η.Π.Α. ενάντια στην ίδια τη Ρωσσία θα σπρώξει αναπόφευκτα τα γεγονότα ταχύτερα. Η ίδια η γραφειοκρατία θα αναγκαστεί να γίνει ακόμα σκληρότερη, και να προωθήσει έτι περεταίρω την επιστροφή στον πλήρη κρατικό έλεγχο. Διαφορετική στάση θα σημάνει όλεθρο γιά αυτήν και γιά τη Ρωσσία εν γένει, γεγονός που δεν διαφεύγει από τους Πούτιν - Μεντβέγιεφ.

Τα πράγματα όμως δεν θα μείνουν εκεί. Διότι τα όποια εξισορροπητικά παιχνίδια και παλινωδίες της γραφειοκρατίας (γνωστότατα ήδη στον Τρότσκι, ο οποίος επαληθεύεται εντυπωσιακά σε πλήθος προβλέψεών του ήδη από το 1939) δεν λύνουν κανένα πρόβλημα. Ριζική λύση μπορεί να δοθεί μόνο με το τσάκισμα του Αμερικανικού κλοιού γύρω από τη Ρωσσία, το Ιράν, τα Βαλκάνια, κλπ. Και αυτό δεν μπορεί να το επιτύχει η γραφειοκρατία των Πούτιν - Μεντβέγιεφ, όχι περισσότερο από ό,τι το πέτυχε εκείνη του Στάλιν. Απαιτούνται ριζικότερα μέτρα και ενέργειες. Και είναι αμφίβολο αν οι Ρώσσοι Εργάτες καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας παθητικά τη σωτηρία από τον Πούτιν. Η πίεση της Αμερικανικής επέμβασης και άμεσης απειλής θα φέρει στο προσκήνιο άλλες δυνάμεις στο εσωτερικό της Ρωσσίας, αλλά και των άλλων χωρών της πρώην ΕΣΣΔ, οι Λαοί των οποίων δεν είναι δυνατόν να ανεχθούν την καταστροφή όπου τους σέρνουν οι Υπερατλαντικοί Επικυρίαρχοι. Δυνάμεις ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ.

Το ποιές θα είναι οι δυνάμεις αυτές και πού θα οδηγήσουν τις εξελίξεις είναι νωρίς ακόμα να το προβλέψομε. Ένα είναι βέβαιο: Η συντριβή των σχεδίων των Η.Π.Α. με την εξουδετέρωση της συμμάχου των Γεωργίας, και την οριστική αποσόβηση της ένταξής της στο NATO (κάτι που δεν επιτυγχάνεται με τα απλά ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ, αλλά μόνο ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΙΔΑ) θα ανοίξει το δρόμο στις δυνάμεις αυτές. Είναι χρέος κάθε πραγματικού Επαναστάτη Μαρξιστή να ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΠΑΓΕΣ.



Υ.Γ. Ενώ γράφονταν αυτές οι γραμμές, το ALTER μετέδωσε την είδηση πως οι Ρώσσοι κατέλαβαν ήδη το Γκόρι (γεννέτειρα του Στάλιν) και πως οι Γεωργιανοί συμπτύσσονται στην Τυφλίδα γιά να αμυνθούν εκεί. Αμερικανικές πηγές προσπαθούν να "διαψεύσουν" την είδηση ("εμείς δεν είδαμε ακόμα Ρωσσικά στρατεύματα", κ.ο.κ.) Ωστόσο, τα γεγονότα διαφαίνοται εξαιρετικά ενδιαφέροντα!





Ο Σορος Πισω απ΄την Εκλογη του Σαακσαβιλλη
PRESS RELEASE

--------------------------------------------------------------------------------

LaRouche Denounces `Obama's Godfather' George Soros Behind Attempt to Start World War III in the Caucasus

Aug. 10, 2008 (EIRNS)--This release was issued on Aug. 9 by the Lyndon LaRouche Political Action Committee (LPAC).

Lyndon LaRouche today denounced British agent George Soros, for his hand in the ongoing London-led efforts to trigger World War III in the Caucasus. Soros is the financial and political godfather of both Georgian President Mikhail Saakashvili and the purported Democratic Party Presidential nominee, Sen. Barack Obama (D-Ill.). In the late hours of Aug. 7, as President Saakashvili completed a nationwide television address, claiming to seek a diplomatic solution to the crisis in the autonomous region of South Ossetia, he in fact ordered Georgian troops to fire on Russian peacekeepers, who were in South Ossetia as part of a United Nations mandated force, that has been there since 1994. President Saakashvili's actions now threaten to trigger World War III—precisely what the British intend as their response to the collapse of their post-Bretton Woods international financial system.

"If you want a preview of what the United States would be like under a President Obama, just look at Georgia's recent actions. Georgian President Saakashvili, like Barack Obama, is owned by the same British godfather—George Soros." LaRouche asked: "Would Soros' man Obama be another Dick Cheney if he got into office?"

Soros' own Open Society Institute boasts that it was the backbone of the so-called "Rose Revolution" that swept Saakashvili into power in 2003-2004. As of January 2004, the Soros Open Society Institute, which first set up its office in Tbilisi, the capital of Georgia, in 1994, began directly bankrolling the Georgian government, as part of a joint program with the United Nations' UNDP (United Nations Development Program), then headed by Mark Malloch Brown, who is now secretary general of the British Foreign and Commonwealth Office. Malloch Brown was so close to Soros, during his tenure at the UN, that he lived in an apartment he rented from the hedge fund speculator.

Saakashvili's reckless provocations, in firing on Russian troops and killing South Ossetian civilians, who are predominantly Russian citizens, drew a strong military response from Russia, which is bound, under its constitution, to defend Russian citizens under attack. The British have been behind the destabilization of the Caucasus region since the collapse of the Soviet Union, funding and arming Chechen rebels, allowing recruitment into the Chechen separatist movements, at mosques in England, and providing safe haven to Russian Mafiya figures, like Boris Berezovsky, who bankrolled anti-Russian separatist and terrorist operations in the Caucasus.

"Now, look at the vast Soros cash flow into Obama," LaRouche concluded. "Soros is a British agent, under the control of British foreign intelligence and special operations services. He is used by them. His sources of funds, after his initial bankrolling by the Swiss branch of the Rothschild banking interests, are murky, at best. Soros is part of Britain's new opium war apparatus—and he virtually owns Senator Obama. And now he is fomenting world war provocations against Moscow, at precisely the moment that I am calling on Russia, China, and India to join the United States in creating a new international financial system that would wipe out speculators like Soros altogether."

3 comments:

vngelis said...

Τα Αμερικανικα Στρατευματα στην Γεωργια...

http://www.uruknet.de/?p=m46373&hd=&size=1&l=e

vngelis said...

Μπροστά στους κινδύνους που μας απειλούν δεν υπάρχει η πολυτέλεια της «ουδετερότητας».


Οι εξελίξεις στην περιοχή του Καυκάσου σαφώς και συνδέονται με τις εξελίξεις στα Βαλκάνια.

H αμερικανική στρατηγική έχει ως στόχο να ελεγχθεί ολόκληρη η περιοχή των Βαλκανίων και του Καυκάσου μέσω κρατών, ΝΑΤΟϊκών προτεκτοράτων.

Αυτό σημαίνει ότι θα «ανάψουν» και θα ενταθούν και νέες «εστίες» στην περιοχή μας.

Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός βρίσκεται σε αδιέξοδο το οποίο γίνεται ακόμα πιο πιεστικό με την ισχυροποίηση της Ρωσίας. Ο Νέος «Ψυχρός Πόλεμος» έχει αρχίσει.
Η χώρα μας βρίσκεται στο κέντρο του τυφώνα που έρχεται. Τα αδιέξοδα και οι κίνδυνοι πολυδιάστατοι:

Πρώτον. Η Ελλάδα βρίσκεται στο στόχαστρο της νεοταξικής στρατηγικής του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ: Διάλυση της εθνικής της υπόστασης, κατάτμηση των συνόρων της, διαίρεση σε προτεκτοράτα.

Δεύτερον. Δεν είναι όμως στρατηγικά στο στόχαστρο η χώρα μας. Είναι και τακτικά.

Ο ενδο-ιμπεριαλιστικός ανταγωνισμός Αμερικής-Ευρώπης και οι συμφωνίες με τη Ρωσία συνιστούν τους ειδικούς λόγους που οι Αμερικανοί μας έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Από δω ξεκινούν μια σειρά γεγονότων: πολιτικών εκβιασμών και τρομοκρατίας εναντίον της Ελλάδας (εμπρησμοί π.χ.), διαίρεσης των κομμάτων και ολοκληρωτικός έλεγχος του πολιτικού σκηνικού και πολλά άλλα. Από δω π.χ. ξεκινούν και οι συστηματικές επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων αθλητών, μέσω των «μαφιόζων» της ΔΟΕ, η οποία αποτελεί υποχείριο των ιμπεριαλιστικών κολοσσών των ΗΠΑ.

Τρίτον. Σαν καπιταλιστική χώρα η Ελλάδα και εγκλωβισμένη μέσα στις δαγκάνες του ΝΑΤΟ ζει σε ένα ασφυκτικό αδιέξοδο. Αδιέξοδο που καθιστά πιο άμεσους τους κινδύνους. Από τη μια ανοίγεται προς της Ρωσία και από την άλλη είναι χειροπόδαρα δεμένη από το ΝΑΤΟ. Βρίσκεται δηλαδή στο επίκεντρο του Νέου «ψυχρού Πολέμου».

Εδώ να προσθέσουμε και την κατοχή της χώρας μας από τις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες και την πληθώρα των προπαγανδιστικών νεοταξικών «εστιών»: κομματικές εστίες, εστίες «προοδευτικών» και «αριστερών», εστίες της παρακρατικής «ακροδεξιάς» ( ο ΛΑ.Ο.Σ το κέντρο οργάνωσης), το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ. Γεμίζει και η μπλογκόσφαιρα…

Κάτω από αυτές τις συνθήκες η αιχμή του αντινεοταξικού αγώνα είναι ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός.

Η σωτηρία της Ελλάδας και η αγωνιστική ανασυγκρότηση των λαϊκών κινημάτων θα πρέπει να έχει ως αφετηρία τον αγώνα εναντίον του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και των νεοταξικών σχεδιασμών. Θα πρέπει σε αυτόν τον αγώνα να μη διαχωρίζεται το «εθνικό» από το «κοινωνικό πρόβλημα», αλλά να αποτελεί μέρος του κοινωνικού προβλήματος.

Όποιος, συνεπώς, σήμερα δεν θέλει να διακρίνει ότι αυτά που «παίζονται» στον Καύκασο μας αφορούν άμεσα και ότι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ πρέπει να ξεσκεπαστούν και να καταγγελθούν οι σχεδιασμοί και οι προβοκάτσιες των ΗΠΑ, αυτός είναι με το μέρος των Αμερικανών, είτε συνειδητά και έμμισθα, είτε λόγω βλακείας και αντικομουνιστικού μένους.

Όποιος, στις σημερινές πολύ επικίνδυνες για τη χώρα μας συνθήκες, μιλάει με μισόλογα ή με την «αμερόληπτη λογική» των «ίσων αποστάσεων», αυτός, συνειδητά ή μη, παίζει το παιχνίδι των ιμπεριαλιστών τρομοκρατών της υφηλίού και των «βιαστών» της Ελλάδας.

Οι εποχές είναι απειλητικές για την εθνική και κοινωνική μας υπόσταση για να το παίζουμε «ουδέτεροι».
Πρέπει να καταπολεμήσουμε αμείλικτα το πολυπλόκαμο και πολυεδρικό δίκτυο των «εγκάθετων» αμερικανοτσολιάδων.

Πρέπει να καταγγείλουμε, επίσης , οποιαδήποτε η συμμετοχή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς του ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ αποτελεί παράγοντα εμπλοκής της χώρας μας σε τυχοδιωκτικές και επικίνδυνες περιπέτειες στα Βαλκάνια (που γίνονται «μήτρα προτεκτοράτων»), αλλά και στην Κεντρική Ασία (Αφγανιστάν), στον Περσικό, όπου η κυβέρνηση, μετά τα κοινά ελληνο-ισραηλινά αεροπορικά γυμνάσια, τώρα στέλνει και μια φρεγάτα (κατά των λαών του Ιράν και του Ιράκ).

ΠΡΕΠΕΙ να ενεργοποιηθούμε, τουλάχιστο προπαγανδιστικά, με «επιθέσεις» κειμένων.

Και εδώ θα ξεσκεπαστούν και οι «κάλπικοι».Τα πράγματα έχουν ζορίσει και δεν έχουν πολλά περιθώρια «ελιγμών» και «μεταμφιέσεων».

Ήδη πολλά μπλογκ αποκαλύπτονται!!!

vngelis said...

"Η Ρωσσική αρκούδα επανήλθε και οι Η.Π.Α δεν μπορούν να κάνουν πολλά γιά να την αναχαιτήσουν".

Αυτό βλέπουν οι αναλυτές των Η.Π.Α. Δείτε αυτό:

http://www.msnbc.msn.com/id/26145350

Επίσης η Ρωσσία φέρεται να προελαύνει ακόμα στη Γεωργία (την οποία "έκοψε στα δύο", σύμφωνα με τον Σακασβίλι, παρά την "κατάπαυση πυρός"). Δείτε αυτό:

http://www.msnbc.msn.com/id/26116598/

Τέλος, το CNN ανακοίνωσε πως διενήργησε σφυγμομέτρηση στις Η.Π.Α., με θέμα: "Ήταν νόμιμη ειρηνευτική ενέργεια η επίθεση της Ρωσσίας, ή εισβολή;" Το 69% των ερωτηθέντων απάντησε: "Νόμιμη ειρηνευτική ενέργεια".

Δείτε λίγο τις απαντήσεις και σχόλεια στο μήνυμα του "Γεωργίου Θάμνου" (σκέτο ευχολόγιο, αυτό καθεαυτό):

http://www.youtube.com/watch?v=IGWd5gpViw8

Γιά κρέμασμα τον έχουν...
_________________

Οβελιξ