Thursday, December 02, 2021

ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΜΕΤΡΑ: ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.....

Η ανακοίνωση του Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα εναντίον των ανεμβολίαστων πολιτών, ανεβάζει την επίθεσή του εναντίον του Ελληνικού λαού σε άλλο, πολύ μεγαλύτερο επίπεδο. Η αρχή (προς το παρόν) γίνεται με τους άνω των 60 ετών συμπολίτες μας. Οι οποίοι εάν μέχρι τις 16 - 1 - 2022 δεν έχουν υποβάλει αίτηση υποβολής σε εμβολιασμό, θα υποχρεώνονται να πληρώνουν 100 ευρώ πρόστιμο κάθε μήνα!!!. Πρόκειται για μία άνευ προηγουμένου προκλητική επίθεση, η οποία και δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Θα ακολουθήσουν και άλλες, οι οποίες θα φτάσουν να αφορούν σύντομα τους πάντες. Εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Από την αρχή που ξεκίνησε ο μύθος της ψευτοπανδημίας, είχαμε προειδοποιήσει ότι η παγκόσμια ελίτ δεν επρόκειτο να σταματήσει. Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, σε απόλυτη συνεργασία με τα υπόλοιπα Κόμματα της αντιπολίτευσης ακολουθούν πειθήνια τις έξωθεν εντολές. Μαζί τους ολόκληρος σχεδόν ο επίσημος έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος, η δικαστική εξουσία, η επίσημη ηγεσία της Εκκλησίας, τα Συνδικάτα, και όλοι αυτοί, καλυπτόμενοι από την εκκωφαντική...σιωπή της συντριπτικής πλειοψηφίας της πάλαι ποτέ λαλίστατης Ακαδημαϊκής Κοινότητας. Της οποίας οι λίγες μεμονωμένες φωνές που ακούγονται σε αραιά (αλήθεια) διαστήματα δεν είναι ικανές να διασώσουν το διάτρητο εδώ και πάνω από 10 χρόνια "πνευματικό της" κύρος.....

 Όλοι μαζί λοιπόν επιτίθενται με λύσσα εναντίον του "βέβηλου" Ελληνικού λαού που αρνείται να υποστεί το τρύπημα - σφραγίδα της υπακοής. Της υπακοής στο ψέμα!. Αλλά και εναντίον όσων από την αρχή του χρόνου υπέκυψαν με βαριά καρδιά στους αλλεπάλληλους και πολυποίκιλους χυδαίους εκβιασμούς, προκειμένου να διατηρήσουν την δουλειά τους, ή να μπορούν να ταξιδέψουν για να συναντήσουν αγαπημένα τους πρόσωπα, ή για διάφορους άλλους λόγους. Όλοι αυτοί οι κύριοι λοιπόν της ντόπιας ποικιλόχρωμης ελιτ, οι οποίοι δεν είναι φυσικά "συνωμοσιολόγοι", ούτε "θρησκόληπτοι", μα ούτε και "ψεκασμένοι" όπως αποκαλούν απαξιωτικά τον απλό κόσμο, είναι άνθρωποι τους οποίους η φύση, τους έχει προικίσει με ένα ιδιαίτερο προτέρημα. Αυτό της ευλύγιστης μέσης. Προτέρημα που τους επιτρέπει να σκύβουν και να προσκυνούν τα εκάστοτε αφεντικά τους (όποια κι αν είναι αυτά) στριφογυρίζοντας γύρω τους σαν τα σκουλήκια. 

 Ναι, ο Ελληνικός λαός είναι μόνος του απέναντι σε ολόκληρο αυτόν τον κοινωνικο - πολιτικό συρφετό. Και είναι αυτός ο κυριότερος λόγος ο οποίος μέχρι σήμερα τον έχει κρατήσει (εκτός λίγων πρόσφατων περιπτώσεων βλέπε συγκεντρώσεις Βόβολη) μέσα στο σπίτι του. Δίχως κάποιον συνδετικό ιστό, ρόλο που σίγουρα μπορεί να τον παίξει κάποιος μαζικός φορέας (Κόμματα, Συνδικάτα, Επιτροπές, ή κάποιες αναγνωρίσιμες προσωπικότητες) ο καθένας αισθάνεται πως είναι μόνος του. Και όμως αυτό δεν είναι αλήθεια, το έχουμε τονίσει πάρα πολλές φορές. Μαζί με τον Ελληνικό λαό, είναι και οι λαοί όλου του πλανήτη. Ας δούμε τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Αυστρία, στην Ολλανδία, την Δανία, ακόμα και στις ΗΠΑ. Αλλά και την γειτονική Τουρκία, της οποίας το καθεστώς Ερντογάν, παραπαίει εν μέσω τεράστιων μαχητικών διαδηλώσεων Το γεγονός οτι εκεί στο επίκεντρο των κινητοποιήσεων βρίσκεται η τεράστια οικονομική κρίση, δεν είναι καθόλου άσχετο από την δική μας κατάσταση, ή την κατάσταση που υπάρχει στις υπόλοιπες χώρες της Δύσης. Τα πρώτα μηνύματα (της οικ. κρίσης) έχουν βρεθεί ήδη και στο δικό μας κατώφλι, μηνύματα που προαναγγέλλουν αυτά που πρόκειται να συμβούν και εδώ. Άλλωστε (το έχουμε ξαναγράψει) η προσχηματική "λύση" της πανδημίας εφευρέθηκε λόγω της απόλυτης πλέον χρεωκοπίας του συστήματός τους. 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχοντας την βοήθεια ολόκληρης της αντιπολίτευσης, δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Θα συνεχίσει. Θα συνεχίσει εάν δεν την σταματήσει η μαχητική και μαζική παρουσία του κόσμου στους δρόμους όλων των πόλεων της χώρας. Στο σημείο που έχουμε φτάσει, δεν έχουμε να χάσουμε πλέον τίποτα. Μήν έχουμε αυταπάτες. Η διεθνής μαύρη ελίτ της παγκοσμιοποίησης, και τα εδώ αξιοθρήνητα αθύρματά της, παίζουν σήμερα κυριολεκτικά τα ρέστα τους προκειμένου να γυρίσουν την παγκόσμια κοινότητα σε συνθήκες που ακόμα και τώρα, δεν μπορούμε να διανοηθούμε. 

Από εμάς εξαρτάται από εδώ και πέρα, η ίδια η ζωή μας, η ζωή των παιδιών, και των εγγονών μας..... 

ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΛΑΟΥΖΩΝ ΤΟΥ...

No comments: