Saturday, March 13, 2021

Η Μe Too της Πολιτικης

Οταν εκλεψαν τη δουλειά του γειτονα με την εισαγωγη εργατικου δυναμικου γελαγα.

Οταν γεμισαν τα νησια Αφροασιατες χειροκροτουσα.

Τωρα που ειμαι φυλακισμένος κλαιω...

Μια μεριδα των πιο ακραιων νεοταξιτων ατομα που υποστηριζουν τα ανοικτα συνορα εδω και δυο δεκαετιες λογου προσωπικων σχεσεων (δεν αρκουν τα χρηματα επ  αοριστον) τωρα βλεπουν οτι αμαυρωνουν τους διαδηλωτες στη Νεα Σμυρνη σαν... ακροδεξιους, παρακρατικους απλα περιμενουμε τι ρετσινια του φασιστα ναζιστη (που χρησιμοποιηθηκε) αλλα δεν μπορουν να ορθωσουν και λενε τι λεξη ψεκασμενο αντιεμβολιαστες η συνομοσιολογους.

Τα ιδια ειχαν πει στο Αγ Παντελη επειδη μια κατοικος εγινε μελος της ΧΑ. Στα νησια του Αιγαιου παλι ακροδεξιοι ηταν, στις Πρεσπες και τωρα στη Νεα Σμυρνη. Βρηκαν οπαδους Ναζι αθλητικων συνδεσμων να πουλησουν το παραμυθι. 

Οταν παρενοχλουσαν γυναικες οι 'μεταναστες' στον Αγ Παντελη ολα ωραια και καλα. Οταν παρενοχλουσαν γυναίκες οι (πραιτοριανοι του Χρυσοχοηδη) καταδικαστεα.

Οταν εμεινα ανεργος και τα παιδια μου εφυγαν στο εξωτερικο για να ζησουν εφταιγαν απλα τα μνημονια οχι η παγκοσμιοποιηση ουτε η λαθρομεταναστευση (που ειναι αλληλενδετα). 

Τωρα που η συντριπτική πλειοψηφια παει κατα διαολου κατοπιν εορτης θυμηθηκαμε τις πολυεθνικες και την 4η Βιομηχανικη Αντεπανασταση. 

Ειμαστε τα καλοταιζμενα παιδια της ΝΤΠ, η me too της πολιτικης. Προσωρινα βγηκαμε στην επιφανεια πριν ξανα βουλιαξουμε μεσα στο βουρκο. Στοχος μας παντα η συγχηση, ο αποπροσανατολισμος, η διαλυτικη απο διοργάνωση.

Το μονο καλο στην ολη υποθεση ειναι οτι ξεβρακωνονται ολοι

No comments: