Friday, March 13, 2020

Οικονομικος Αρμαγεδδων με Φοντο Πλαστη Πανδημια










Οταν η παραγωγη εχει ελαστιχοποιηθει κλεινωντας υπηρεσιες οδηγει σε οικονομικο αφανισμο.


Η ψευτο αριστερα που εχει υιοθετησει καθε παραμυθι του καπιταλισμου και των παπαγαλακιων του, οπως την πλαστη τρομοκρατια, τους ψευτο προσφυγες, την κλιματικη αλλαγη, τους εμπρησμους λογικα θα υιοθετουσε και την τελευταια μουφα.

Κατι που αρχισε στην Κινα για εσωτερικους λογους το πηρε η Ιταλια και το εκανε ζητημα της ΕΕ. Ετσι αρχισε μια μια οι χωρες να κλεινει σχολια, Πανεπιστημια, μαγαζια ολα εκτως φαρμακεια και σουπερμαρκετ. Σκοπος φυσικα ειναι ο αφανισμος τελικα εαν κρατησει πανω απο ενα μηνα ολων των μικρομεσαιων.

Εδω εχουμε θανατους με το κιλο, πανω απο 30.000 αυτοκτονιες λογου των μνημονιων, ο καρκινος θεριζει σε καθε οικογενεια, η διατροφικη αλυσιδα ειναι γεματο φαρμακα, τα δημοσια νοσοκομεια προ πολλου ειναι υπο διαλυση και μας λενε οτι η νεα 'πανδημια' (το 2009 ειχαν κυρηξει αλλη μια πανδημια αλλα κανεις δεν τι θυμαται) και βλεπουμε αυτοι που υιοθετουν το νεο παραμυθι ειναι αστερες των ΜΜΕ, δημοσια προσωπα πανιγνωστα πχ Μαρινακης, Υπουργοι Κυβερνησεων και παει λεγoντας.

Για να σου κανουν ελεγχο πρεπει να εχει κανει τεστ σε νοσοκομειο αφου δεν υπαρχει το τεστ στην ιδιωτικη αγορα αρα πρεπει να πιστεουουμε επισης οτι οι σελεμπριτι εχουν παει σε δημοσιο νοσοκομιο.


Μετα λενε μην πας στο γιατρο εαν υποπτευεσαι οτι εισαι αρρωστος αλλα μεινε σπιτι και οτι τα παιδια που δεν κολλανε την θανατηφορα εκδοση της αρρωστιας να μεινουν σπιτι με τους παπουδες και τις γιαγιαδες που κολλανε... αφου οι γονεις μπορει να εργαζονται. Και οι γονεις που εργαζονται αλλα τωρα πρεπει να παρουν τα παιδια σπιτια τι θα κανουν; Οτι λενε φασκη και αντιφασκη σε τετοιο επιπεδο

Τωρα βγηκε ο αντιπρωσοπως του Κινεζου Υπουργειου Εξωτερικων και αφησε να επινοηθει οτι η ΗΠΑ τους εκανε βιολογικο χτυπημα ενω η ΗΠΑ λεει οτι οι Κινεζοι το αφησαν να εξαπλωθει παγκοσμιος. Κανενας δεν μπορει να ξερει με αυτο το γεγονος τι παιζεται απλα φαινεται οτι εχουμε πληρης διασπαση απ τα επιτελεια που κυβερνουν ως προς τη καταγωγη του ιου και η συνομοσιολογικη αποψη γινεται επισημη πολιτικη του μεγαλυτερου κρατους σε πλυθησμο στον πλανητη, ενω μεχρι προχτες οποιος ελεγε τιποτα για τους Διδυμους Πυργους, την ισλαμικη η την εγχωρια σε στυλ 17 Νοεμβρη τρομοκρατια τον εκραζαν σαν ...συνομοσιολογο.

Υπαρχει η εκδοχη να ηταν δουλεια του Τραμπ να εντεινη τη διασπαση των εμπορικων σχεσων με τη Κινα αλλα η λεγομενη εμφανιση του ξαφνικα στην νεοταξικη κυβερνηση της Ιταλιας που ταχα εχει τοσα κρουσματα ημερησιως που θα πεθανουν ολοι συντομα κανει προβληματικη αυτή την εκδοχη. Αν μη τι άλλο, το γεγονος ότι προσληφθηκαν ταχα ντοπιοι ενώ οι Αφροασιατες που ταξιδευουν 2-3 ηπειρους και ζουν στην υπαιθρο μεχρι που γραφτηκε αυτό δεν ειχαν το κανει εντελειως γελοιο. Η αποκτουν αντισωματα επειδη είναι στην υπαιθρο η πραγματαικα είναι τοσο σκληρο το δικο τους DNA που μας οδηγει στο συμπερασμα ότι πραγματικα οι ευρωπαιοι είναι αδυναμοι τοσο στην υγεια τους οσο στην αντιδραση τους στην αντικατασταση τους μαζικα.

Μεχρι στιγμης αφου αποτυχε η προσπαθεια ανατροπης τους Τραμπ κοινοβουλευτικα το μονο άλλο ατου που εμενε στους παγκοσμιοποιητες ηταν να υπαρξει πληγμα στην οικονομια και προφανως με την ασταθεια και την μπουρδολογια που αρχισαν τα ελεγχομενα ΜΜΕ των ανοικτων συνορων εφεραν την ασταθεια στα χρηματιστηρια και αρχισαν να κλονιζονται αφου χτυπηθηκαν πολλες αεροπορικες εταιριες και ακυρωσεις πτησεων. Μπορει η ΣΑ να μειωσε επιτηδες την τιμη πετρελαιου αυξαινοντας την παραγωγη για να σωσει οσους μπορει που παθαινουν πληγμα απ’τη μειωση των κινησεων. Πριν ανακοινωση και ο Τραμπ το αεροπορικο εμπαργκο σε ολες τις χωρες τις ΕΕ εκτως Ιρλανδιας.

Ποσο θα τραβηξει το θεατρο είναι τώρα το ζητουμενο? Εάν η ΗΠΑ δεν υιοθετησει το παραμυθι και κλεισει σχολεια, σινεμα, θεατρα, γηπεδα, καφετεριες, τοτε για ποσο καιρο θα το παιξουν αυτό; Ένα μηνα η δυο; Και μετα τι; Θα προπαγανδιζουν ότι εσωσαν τοσο κοσμο ενώ χρεοκοπησαν δεκαδες χιλλιαδες; Και εάν λογου Κορονοιου ο Τραμπ κανει εμπαργο σε προιοντα προελευσης από ΕΕ και Κινα τι θα γινει? Διασπαση της παγκοσμιας οικονομιας και ο σώζων εαυτο σωθειται? Και η Ρωσια τι σταση θα κρατησει?

Και πες ότι ριχνουν τον Τραμπ διαλυουν τα χρηματιστηρια και ανεβαινουν ξανα οι παγκοσμιοποιητες στην εξουσια; Τι θα γινει τοτε; Θα υιοθετησουν την πολιτικη του οικονομικου αρμαγγεδωνα διαμεσου της πλαστης κλιματικης αλλαγης, των πλαστων ιων και θα βαλουν σε καραντινα εκκατομυριο ανθρωπους; Με τι στρατο και τι δυναμεις επιβολεις; Των δημιοσιογραφων των ΜΜΕ που η πλειοψηφια είναι και αδερφες? Μονοι τους σκαβουν το λακκο τους και τα ξεφτυλλιζουν όλα σε τετοιο βαθμο που σε λιγο χρονικο διαστημα θα γινει αντιλληπτο όπως εγιναν και όλα τα προηγουμενα (πχ Διδυμοι Πυργοι, ψευτο μεταναστες και παει λεγοντας)…

No comments: