Saturday, July 09, 2011

Επιχείρηση- σκούπα από Καμίνη για «Αγανακτισμένους»

Επιχείρηση- σκούπα από Καμίνη για «Αγανακτισμένους»

Συνάντηση και από κοινού επίσκεψη στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας είχαν το πρωί ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, διατύπωσαν τις διαπιστώσεις τους ότι τις τελευταίες μέρες έχει παρατηρηθεί βελτίωση στη ζωή της πλατείας Θεάτρου και εστίασαν στην εικόνα της πλατείας Συντάγματος, «της κεντρικής πλατείας» της Αθήνας, όπως τόνισε ο Καμίνης, η οποία δεν είναι και η καλύτερη με τους σκηνίτες «Αγανακτισμένους».

Επιθυμούμε να έχουμε μία ειρηνική συζήτηση με τους συμπολίτες μας, είπε, προκειμένου να επιτευχθεί η ανατροπή της άσχημης εικόνας της πλατείας εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Στο πλαίσιο σχεδιασμού της επιχείρησης σκούπα, ο Καμίνης θα έχει το απόγευμα συνάντηση με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, των επιμελητηρίων και του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας, από τους οποίους θα ζητήσει συνδρομή για την αποκατάσταση της καλής εικόνας της πόλης. Να σημειωθεί ότι στην επιτροπή που θα επιληφθεί του ζητήματος θα συμμετάσχει και επιτροπή από τους «Αγανακτισμένους» σκηνίτες! Άραγε τι θα κάνουν εκεί; Θα συζητήσουν σαν καλοί φίλοι με τον Καμίνη και θα υποσχεθούν βήματα αποκλιμάκωσης της κατάληψης ή θα πουν, μαζί με την επάνω πλατεία: Μολών λαβέ;

No comments: