Tuesday, February 22, 2011

Θα γίνει της Αιγύπτου? Αυριανη 24ωρη Απεργια?

Τρέμουν την αυριανή γενική απεργία Κυβέρνηση, κόμματα, και εργατοπατέρες μην τυχόν και γίνει της Αιγύπτου

Με διαταγή του Τζέφρυ επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία ενόψει της αυριανής πανελλαδικής απεργίας και των διαδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο κέντρο της Αθήνας για την πρόληψη και καταστολή τυχόν επεισοδίων.

Το αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ έχουν μεταφερθεί στην Αθήνα ενισχύσεις από αστυνομικές δυνάμεις από διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται σε όλες τις συγκεντρώσεις και κατά μήκος των πορειών δια να εφαρμόζουν το νόμο σε κάθε περίπτωση.

Οι επιτελείς της αστυνομίας έχουν καταστρώσει σχέδια ειδικά για την φύλαξη κτιρίων που μπορεί να γίνουν στόχος επιθέσεων ή άλλων ενεργειών.

Παράλληλα με τα ΜΑΤ, ΥΜΕΤ και άλλες δυνάμεις τάξης θα υπάρχουν ομάδες της Ασφάλειας, της Υπηρεσίας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης οι οποίες θα κινούνται συνεχώς στο κέντρο και θα προβαίνουν σε συλλήψεις σε περίπτωση που σημειωθούν επεισόδια.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, άλλες ομάδες πραγματοποιούν από σήμερα "προληπτικούς ελέγχους".
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=263076&cid=4

Και η Παπαρήγα χεσμένη επάνω της για την αυριανή συγκέντρωση προϊδεάζει για όποιον τολμήσει να φύγει από την στρούγκα του ΜΑΜΕ και ξεχυθεί στο Σύνταγμα και επιχειρήσει να μπεί στην βουλή για να φύγει ο Γιωργάκης και η τρόικα του μαζί δεν μπορεί παρά να είναι προβοκάτορας που μάλιστα είχε κάνει πρόβα τζενεράλε στον αγώνα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.
Δέν το πιστευτέ; Ιδού η δήλωση της Παπαρηδιάς στην κατοχική μπουρδελοβουλή.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ
Ετοιμάζουν προβοκάτσια στην απεργία

Τα γεγονότα του Σαββάτου, στον αγώνα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, έχουν σχέση με ομάδες «φιλάθλων» που χρησιμοποιούνται γενικότερα στην κοινωνία, στις διαδηλώσεις, ως ομάδες προβοκατόρων. Πρόβα τζενεράλε τέτοιων ομάδων έγινε το Σάββατο το βράδυ με αποστολή την οργάνωση προβοκάτσιας στη μεθαυριανή απεργία. Η κυβέρνηση ξέρει και έχει την ευθύνη.

http://www1.rizospastis.gr/

No comments: