Tuesday, June 29, 2010

ΠΑΜΕ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

ΠΑΜΕ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Το ΠΑΜΕ στήν εικονική αντιπαράθεση του με την ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ πραγματοποιήσε άλλη μία διασπαστική συγκέντρωση στις 11:00, στην πλατεία Συντάγματος.

Μέλη του ΠΑΜΕ σχημάτισαν μία αυστηρά φρουρούμενη ανθρώπινη αλυσίδα περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος, ενώ ύψωσαν ένα τεράστιο πανό, όπου αναγραφόταν: «ΠΑΜΕ. Να ακυρωθεί το μνημόνιο».

Πως το εννοούσαν το «ΠΑΜΕ. Να ακυρωθεί το μνημόνιο»; Μα στο να αποχωρήσουν άρον-άρον και στα γρήγορα από την βουλή. Πρίν έρθει το μπόκ της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο σύνταγμα και στην πράξη ενωθούν όλοι οι εργαζόμενοι και η ενότητα τους στην πράξη χαλάσει τα σχέδια της διασπαστικής τους πολιτικής,και ανατρέψει τα σχέδια και την ίδια την νεοδοσίλογη κυβέρνηση του ΔΝΤ.

ΠΑΜΕ:ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ

Έτσι στις 11:44, η ηγεσία του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ κάλεσε τα μέλη του ΠΑΜΕ και οπαδούς της να αρχίσουν να αποχωρούν συντεταγμένα από τη Βουλή και να τους κατευθύνουν με πορεία προς τον σταθμό του Μετρό στην Ακρόπολη και όχι να διαλυθούν ή να πάνε προς την Ομόνοια.

Και αυτό μη τυχόν ορισμένοι παραμείνουν στο Σύνταγμα και ενωθούν (μέγα έγκλημα) με τους άλλους εργαζόμενους που ερχόντουσαν με την πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και συναττόντουσαν στο Σύνταγμα.

Η απόλυτη διάσπαση των εργατοπατέρων του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ που βοηθά τόσο την κυβέρνηση στο να περάσει τα αντιλαικά μέτρα του ΔΝΤ, όσο και τους κυβερνητικούς συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ να δικαιολογούν την πολιτική της ταξικής τους προδοσίας.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ

Τα μέλη και οι οπαδοί του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ αποχώρησαν για μία ακόμη φορά με σκυμμένο το κεφάλι. Ήταν τόσο φανερή και αδιανόητη η στάση του ΠΑΜΕ που ακόμα και οι μπάστοι που ήταν συγκεντρωμένοι στην γωνία της οδού Αμαλίας τους έλεγαν παιδιά τι έγινε που πάτε.
Μάλιστα ορισμένοι έλεγαν να η πολτική του «διαίρει και βασίλευε». Τα ίδια κάνουν οι συνδικαλιστές όλου του φάσματος. Ακόμα και στην αστυνομία τα ίδια συμβαίνουν με τους συνδικαλιστές και οι κυβερνήσεις βάζουν αστυνομικούς να χτυπούν αστυνομικούς όταν διαμαρτύρονται για τα αιτήματα τους.

Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος της λιποταξίας και προδοσίας των λαικών συμφερόντων με πιο ύπουλους τους εργατοπατέρες του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ που εκμεταλλεύονται τις εργατικές παραδόσεις και τους αγώνες του εργατικού κινήματος που με αίμα και εξορίες αγωνίστηκαν για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και τώρα ξεπουλούν οι μεταμορφωμένοι σε χειρότερους σοσιαλδημοκράτες υπό της καπηλείας της ταμπέλας του κομμουνισμού.

Όσο το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ σέρνει τους εργαζόμενους πίσω του δεν μπορεί το εργατικό κίνημα να κάνει να κάνει ένα βήμα μπροστά. Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεσκεπαστούν να απομονωθούν και να πεταχτούν έξω από της γραμμές του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ όλοι οι διασπαστές. Τα μέλη του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ έχουν χρέος να το πράξουν αν δεν θέλουν να κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους.

No comments: