Wednesday, April 01, 2009

Πλαστες Ταραχες στη Συνοδο του G20 στο Λονδινο













Εκατωνταδες ρεπορτερ περιμενουν να τραβηξουν την φωτογραφια μιας τζαμαριας να σπαει για να εχουμε ...ταραχες



Οποιος θυμαται τις ταραχες του 1999 στο Σιτι του Λονδινου θα θυμαται φυσικα οτι δεν ειχαν δηλωση που θα εκαναν πορεια ουτε ποιους στοχους θα διαλεγαν οι διαδηλωτες. Σε αυτη την συνοδο τα ΜΜΕ καθημερινα μιλανε για ταραχες που θα... ξεσπασουν.

Εμφανιστηκε μια ιστοσελιδα οπου ο οργανωτης ειταν λεκτορας στα 66 του σ'ενα πανεπιστημιο στο τμημα ανθρωπολογιας και εμφανιστηκε μονος του μια μερα και του εβγαλαν φωτογραφιες κρατωντας ενα πανω που ελεγε 'Να Φαμε τους Τραπεζιτες'. Τον εμφανισαν και σαν πρωην... τροτσκιστη (η μιση κυβερνηση του Μπραουν εχει την ιδια ιδιοτητα!)
http://www.g-20meltdown.org/

Εδω ειναι η φωτογραφια του κυριου
http://www.indymedia.org.uk/en/2009/03/423650.html
Και βιντεο του
http://www.youtube.com/watch?v=Mfpr3XuDqQs&feature=related

Σε ενα σταθμο που αρχιζε η μια πορεια η αστυνομια συνηθως εχει βαλει λωριδα και δειχνη το δρομο που θα γινει η πορεια και εχει σταματησει την κυκλοφορια. Σημερα στις 4 πορειες προς την Τραπεζα της Αγγλιας δεν εγινε αυτο. Εγινε μπαχαλο.

3 ωρες μετεπειτα σε πορεια που οργανωσαν οι ΣΕΚιτες της Αγγλιας απ'την Αμερικανικη Πρεσβεια προς το Κεντρο ολοι οι δρομοι ειταν καθαρα κλεισμενοι και η αστυνομια ειταν σε καθε τετραγωνο παρον.

Το πρωι λοιπον ηθελαν να δειξουν ταραχες και ταραχες δεν υπηρξαν. Σε καποια φαση περικυκλωσαν τμημα της διαδηλωσεις και δεν τους αφησαν να φυγουν και διαλεξαν το σημειο εκει ακριβως που ειταν μπροστα απο μια τζαμαρια μιας κλειστης τραπεζας. Με καμμια 100 φωτορεπορτερ να αποθανατησουν την στιγμη εβγαλαν τις απαιτουμενες φωτογραφιες και να οι εφημηρεδες και οι ειδησεις να λενε για ...ταραχες.

Τωρα το βραδη εχουν αφηση τμημα των διαδηλωτων να κανουν φωτιες και το πρωι μπορει να εχουν καψει και κανα κτιριο η να εχουν σπασει κανα μαγαζι η αμαξη για να ξυπνησουν ολοι με το απαιτουμενο κλιμα της συνοδου αυτης.

Ο λεκτορας που υποτιθεται διευθυνει τις ταραχες εκανε δηλσωσεις οπου ζηταει 'Ενα Νομισμα, Ενα Κρατος, Μια Παγκοσμια Σημαια' καθαρα Νεοταξικα συνθηματα που δειχνη οτι το κρατος οργανωνει τωρα και διαδηλωσεις κατα τον ...εαυτο του!

ΥΓ
Αρχισαν οι πρωτες καταληψεις εργοστασιων παραγωγης προιωντον στις αυτοκινητοβιομηχανιας που παει κατα διαλου στην Αγγλια.

http://news.bbc.co.uk/1/hi/business/7976783.stm

No comments: