Sunday, March 16, 2008

Μαζί με τον Σκυφτούλη μάθαμε και για τον Βήχο

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Μαζί με τον Σκυφτούλη μάθαμε και για τον Βήχο

Ο λόγος περί δημοκρατίας και τρολλ. Στο Πολιτικό Καφενείο. Την ξεκίνησε ο γνωστός παλαιόθεν και από Ίντυ μεριά. Ο «Ανατροπέας». Ζητάει να σφίξουν τα λουριά της λογοκρισίας για τους τρολλιστές (μόνο γι’ αυτούς;) Επιτίθενται, λέει, με χιουμοριστικό στυλ στην Αριστερά. Θέλουν να διαλύσουν το Π.Κ.. Και επειδή η λογοκρισία δεν μοιάζει μέτρο και τόσο δημοκρατικό, ο «Ανατροπέας» για να βγει λάδι κάνει και συγκρίσεις με το Ίντυ. Του βρίσκει μειονέκτημα. Εκεί κάποια κείμενα στέλνονται στα κρυμμένα. Όμως ξεχνάει ότι τα κρυμμένα γίνονται φανερωμένα. Με το πάτημα ενός πλήκτρου. Αν και συχνά εκεί κρύβουν και τα …κρυμμένα! Στο Π.Κ. δεν υπάρχουν κρυμμένα. Έχουμε μόνο εξαφανισμένα! Κι αυτά ούτε η Νικολούλη δεν μπορεί να τα βρει.

Το χειρότερο όμως είναι ο χωροφύλακας. Στο Ίντυ δεν υπάρχει. Στο «δημοκρατικό» και δήθεν «αριστερό» Π.Κ. ο χωροφύλακας είναι πάντα παρόν. Δεν σκαμπάζει από προστασία προσωπικών δεδομένων. Θρασύς κι αγέρωχος απαιτεί τα στοιχεία σου. Αλλιώς η γνώμη, το άρθρο σου δεν περνάει! Και καθόλου τυχαία το Π.Κ. talis qualis με το προσποιητά εχθρικό σάιτ Ρεσάλτο. Γιατί το κάνουν αυτό; Τι μας εγγυάται ότι με αυτό δεν λειτουργούν ως σύστημα χαρτογράφησης της Αριστεράς απ’ τις λεγόμενες «Υπηρεσίες Ασφαλείας»; Ναι, της Αριστεράς. Αυτής που ο «Ανατροπέας» κόπτεται, κατά τ’ άλλα, να την προστατέψει απ’ τα επικίνδυνα …τρολλ!

Θα μας πει κάποιος αφελής (ή κάποιο λαμόγιο): Και τι σχέση μπορεί να έχει με τέτοιες χαρτογραφήσεις το Π.Κ. και ο Admin του forum, ο ηρωικός(!)Παναγιώτης Βήχος μας ή …«μπολσεβήχος» μας; Ο «γίγας» αυτός που είχε το σθένος να υψώσει ανάστημα απέναντι κυκλώματα μαστροπείας στους κόλπους της αστυνομίας! Και ψάχνουν τώρα οι ασφαλίτες τρόπους να τον εκδικηθούν; Στήνουν σκευωρίες, με τον Π.Β. ψευδώς εμπλεκόμενο σε υπόθεση παιδικής πορνείας; Σκευωρίες που κατέρρευσαν; Γιατί πώς να το κάνουμε, στην Ελλάδα ποτέ δεν καταδικάζονται αθώοι. Ποτέ δεν γίνονται δίκες σκοπιμότητας και πάντα οι σκευωρίες καταρρέουν. (Ειδικά όταν η κατάρρευση είναι εκ’ προοιμίου προγραμματισμένη! Και η «δίωξη» προορισμένη να παίξει ρόλο κολυμπήθρας του Σηλωάμ για την αναβάπτιση τού λαμόγιου.)

Καλά όλα αυτά. Ωστόσο η διεθνής, αλλά και η ελληνική πείρα μας λέει ότι η αστυνομία φυτεύει πάντα τους πράκτορες της μέσα στις οργανώσεις της Αριστεράς. Το βλέπεις. Οι πολιτικές ιστοσελίδες είναι παραγεμισμένες με προβοκάτορες. που παριστάνουν τους «προοδευτικούς». Τους επαναστάτες. Η ΚΥΠ πανταχού παρούσα. Μας διαβεβαίωσε περί τούτου και ο προεδρεύων στη Βουλή Γιώργος Σούρλας, κατά την συζήτηση νομοσχεδίου για την ΕΥΠ, στις 14 Φεβρουαρίου. Πράκτορες της ΕΥΠ βρίσκονται στις κεντρικές επιτροπές των κομμάτων, είπε. Και απευθυνόμενος στο βουλευτή τού ΛΑ.Ο.Σ. Αϊβαλιώτη συμπλήρωσε: «Και μιλάω για όλα τα κόμματα»!

Και ο «μπολσεβήχος» που παίζει εδώ; Θα το πούμε. Προηγούμενα όμως θα ζητήσουμε απ’ όσους «τηνί τρόπω» συναγελάζονται μετά του Παν. Βήχου, να βγάλουν οι ίδιοι συμπεράσματα, από αδιάψευστα γεγονότα.

Στη διάρκεια της πιο πάνω αναφερομένης συνεδρίασης ο Κυριάκος Βελόπουλος, βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ, αποκάλυψε, εν τη ρύμη του λόγου του (αν όχι σκοπίμως) ότι ο διαβόητος αναρχικός Επαμεινώνδας Σκυφτούλης είναι πράκτορας της ΕΥΠ!
Η είδηση πέρασε στην ιστοσελίδα Πολιτικό Καφενείο. Ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας Παν. Βήχος σχίστηκε να κουκουλώσει την υπόθεση. Να μείνει μυστικό το όνομα και ο πραγματικός ρόλος του δήθεν αναρχικού Σκυφτούλη. Γιατί το έκανε αυτό ο Βήχος; Γιατί του έδωσε στον Σκυφτούλη την δυνατότητα να συνεχίσει το χαφιέδικο και προβοκατόρικο παιχνίδι του; Στους χώρους τού αναρχισμού και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς; Να σημειωθεί δε ότι ο προβοκάτορας είναι και ιδιοκτήτης cafe σε πάροδο της πλατείας Εξαρχείων, όπου συχνάζει και συζητάει ανύποπτη πολιτικοποιημένη νεολαία!

Η ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου πέρασε, όπως και κάθε άλλη, στα πρακτικά της Βουλής και έμεινε εκεί για αρκετές μέρες, μέχρι που ο Βήχος χρησιμοποιώντας κάποιες μυστικές διασυνδέσεις -που προφανώς διαθέτει- κατάφερε ν’ αλλάξει την ηλεκτρονική διεύθυνση της συγκεκριμένης σελίδας των πρακτικών αλλά και να παραχαράξει το περιεχόμενο της ομιλίας Βελόπουλου, αντικαθιστώντας το όνομα Σκυφτούλης με το όνομα του Ντάνου Κρυστάλλη, ενός άλλου πράκτορα της ΚΥΠ με αριστερό προσωπείο που «κάηκε» πριν 22-23 χρόνια.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα απ’ την ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου έχεις ως εξής:

«Είναι γνωστό ότι πολλοί πράκτορες της ΚΥΠ και της ΕΥΠ μπαίνουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις και δουλεύουν εκ των έσω. Φαντασθείτε, λοιπόν, την Κρατική Ασφάλεια να συλλαμβάνει έναν πράκτορα της ΕΥΠ που είναι σε μια τρομοκρατική οργάνωση. Συνέβη με το Σκυφτούλη. Το είπα χθες, αλλά κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Ο Σκυφτούλης τοποθετήθηκε από την ΚΥΠ τότε μέσα στις «τρομοκρατικές» οργανώσεις. Η Ασφάλεια δεν το γνώριζε και πήγε και συνέλαβε το Σκυφτούλη, που ήταν ο σύνδεσμος της ΕΥΠ. Αυτά θα έχουμε, γιατί αλληλοεπικαλύπτονται οι αρμοδιότητες. Τι δουλειά έχει η Αντιτρομοκρατική, τι δουλειά έχει η ΕΥΠ σε θέματα τρομοκρατίας;»

Για περισσότερες λεπτομέρειες περί της υποθέσεως διαβάστε το άρθρο: ΕΝΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ - http://vngelis.blogspot.com/). Χρήστης το ανέβασε αρχικά στο Πολιτικό Καφενείο αλλά ο …«μπολσεβήχος» το εξαφάνισε ακαριαίως, Τα προσκόμματα και οι δικαιολογίες που χρησιμοποίησε είναι όλα γελοιότητες. Μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας διαβάζοντας τους διαλόγους που θα παραθέτουμε στο τέλος. Θα τους βρει και στο Π.Κ. με το εξής λινγκ:

http://politikokafeneio-com.anatolikos.net/Forum/viewtopic.php?t=13460&sid=d692331c2c16108f37d667fa50b81073

Τι μπορεί να είναι κάποιος όταν καλύπτει ένα προβοκάτορα; Μήπως άτομο της ίδιας φάρας, μισθοδοτούμενο απ’ το ίδιο ασφαλίτικο ταμείο; Μπορεί να είναι κάτι άλλο;
Για μας όχι. Δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο. Αλλά ξέρουμε τι θα αντιτείνουν κάποιοι αόμματοι ή εκπαιδευόμενοι βλάκες: Θα επαναλάβουν το «συμπέρασμα» του Βήχου (ή αν προτιμάται της «Μυρτώς») μετά από μέρες τοποθετήσεων, απαντήσεων και ανταπαντήσεων. Το μεταφέρω ακριβώς όπως έχει στο πρωτότυπο’

Μυρτωβήχος:
«Eίναι απλό. Ο Χ είναι φασιστοειδή και αντικατέστησε το όνομα του Κρυστάλλη με το όνομα ενός Αναρχικού που είχε κατηγορηθεί και παλιότερα σαν τρομοκράτης!!!
Και είχε το θράσος ο φασίστας να διαμαρτύρεται που σβήσαμε το όνομα.»

Ο χρήστης με nick το Χ (ή εξ) άκουσε τυχαία στο κανάλι της Βουλής την ομιλία Βελόπουλου, ο οποίος για να υποστηρίξει την θέση του κατά του ανταγωνισμού ΚΥΠ - Αστυνομίας, υπέρ της συνεργασίας και αλληλοενημέρωσης των υπηρεσιών αναφέρθηκε σε επεισόδιο με τον Σκυφτούλη. Όχι με τον Κρυστάλλη όπως το μηχανεύτηκε ο Βήχος. Δεν θα μπορούσε ο Βελόπουλος να χρησιμοποιήσει περιστατικό που συνέβη πριν 22-23 χρόνια, για να στηρίξει τις σημερινές του προτάσεις. Υπάρχουν πιο φρέσκα. Το επεισόδιο με τις αλλοδαπές ιερόδουλες και ήρωα τον Σκυφτούλη συνέβη μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

Αλλά ο Βήχος μετά από στριφογυρίσματα ημερών και με εξ ουρανών βοήθεια, έφτιαξε το σκηνικό: Έβαλε άλλα στο στόμα του Βελόπουλου, Ότι μίλησε για Κρυστάλλη και ο «Χ», που θα πρέπει να είναι πολύ χαζός, το άλλαξε σε Σκυφτούλης! Αν έτσι είχαν τα πράγματα η δουλειά του Βήχου θα ήταν πολύ εύκολη. Δεν θα πελαγοδρομούσε επί μέρες. Μπορούσε να δημοσιεύσει το λινγκ που έστελνε στα πρακτικά της συγκεκριμένης συνεδρίασης (αντί να το σβήνει με αστεράκια) και να παραθέσει το σωστό απόσπασμα με το σωστό όνομα. Ο «Χ» αυτομάτως θα είχε ξεσκεπαστεί σαν απατεώνας. Ο απατεώνας όμως είναι ο Βήχος. Γι’ αυτό δεν μπορούσε και δεν έκανε τίποτε απ’ όλα αυτά τα απλά πράγματα. Αυτό που μπορούσε να κάνει και έκανε ήταν να πετάξει έξω το άρθρο ΕΝΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ, να σβήνει ξανά και ξανά το λινγκ των πρακτικών αλλά και το λινγκ που οδηγούσε στο αναδημοσιευμένο απ’ το indymedia άρθρο της Εspresso, για το επεισόδιο με τον Σκυφτούλη (που από μόνο του λέει πολλά) και το όνομα του χαφιέ με αστεράκια, πράγμα που δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνει αν ήταν αληθινός ο ισχυρισμός του ότι το όνομα δεν ήταν Σκυφτούλης αλλά …Κρυστάλλης!

Αλλά ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Το παραμύθι περί Κρυστάλλη εκτρέπει τον Βήχο σε αντιφάσεις και αλληλοαναιρουμένους ισχυρισμούς με αποτέλεσμα να αποκαλύπτεται και ο δικός του βρώμικος ρόλος. Λέει ο Βελλόπουλος: «πράκτορες της ΚΥΠ και της ΕΥΠ μπαίνουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις και δουλεύουν εκ των έσω. Φαντασθείτε, λοιπόν, την Κρατική Ασφάλεια να συλλαμβάνει έναν πράκτορα της ΕΥΠ που είναι σε μια τρομοκρατική οργάνωση. Συνέβη με το Σκυφτούλη».

Σε ποια τρομοκρατική οργάνωση είχε μπει ο Κρυστάλλης, Βήχο; Το άτομο ήταν γραμματέας νεολαίας της Ενιαίας Δημοκρατικής Αριστεράς (ΕΔΑ). Δηλαδή στο υπολείμμα ενός κόμματος που χαρακτήριζε ο μικροαστικός φιλελευθερισμός, ήταν απόλυτα λεγκαλιστικό, λειτουργούσε ως νόμιμη Αριστερά προδικτατορικά αλλά μετά την νομιμοποίηση του ΚΚΕ πείρε επισήμως διαζύγιο απ’ την σταλινική παράδοση και διαχώρισε την θέση του και απ’ το ΚΚΕεξ και απ’ το ΚΚΕες.

Απ’ ότι μας λέει και η ομάδα των «Ιών»:
«Στις 13.9.1985 οι διωκτικές αρχές ανακοινώνουν την εξάρθρωση μιας τρομοκρατικής ομάδας υπό τον Ντάνο Κρυστάλλη. Λίγες ώρες αργότερα θα αποδειχθεί ότι ο 30χρονος ρεπόρτερ της ΕΡΤ-2 και πρώην γραμματέας της νεολαίας ΕΔΑ είναι απλώς ένας επαγγελματίας χαφιές. "Η προσέγγισίς μου με τις Αρχές Ασφαλείας έγινε την περίοδο 1976-77 διά μέσου του οικογενειακού φίλου Αστυνόμου τότε υπηρετούντος στην Υπηρεσία Πληροφοριών της Γενικής Ασφάλειας Πειραιώς Αλεξάνδρου Σβούκα.»

Το άτομο που περιγράφει ο Βελόπουλος δεν ταιριάζει ούτε κατά διάνοια στην εικόνα του Κρυστάλλη. Και ας φύτεψαν στα πρακτικά το όνομα του οι κουφιοκέφαλοι παραχαράκτες. Διαβάστε παρακάτω τι λέει ο Βήχος (Μυρτώ αν προτιμάται):

«Δεν έχουμε κανένα λόγο να θέλουμε να κρύψουμε κάτι. Αρκεί να το υπογράψεις με το όνομά σου και τα στοιχεία σου. Το τι είπε ένας ακροδεξιός (υποθέτω) βουλευτής στη Βουλή εμένα δε μου λέει τίποτα. Γιατί δεν κατηγορήθηκε και δεν παραπέμθηκε το εν λόγω άτομο; Μήπως του τι φυλάνε από παλειά όταν τον κατηγορούσαν για...τρομοκράτη και αθωώνονταν πανηγυρικά; Ε; Μήπως ρίχνουν λάσπη και όπου πιάσει;»

Και αμέσως μετά ο ίδιος (ή ο Αλ από ΣΟ αν προτιμάται):

«Aυτό που δημοσίευσες και επιμένεις μέρες τώρα να μη το σβήσουμε είναι...αποκάλυψη; Μας μεταφέρεις εδώ τι λένε οι φασίστες του ΛΑΟΣ στη Βουλή και η πορνοφασιστοφυλλάδα Εspresso; Οι αποδείξεις που είναι; Το link που έβαλες ούτε καν που λειτουργεί.
Σταμάτα εδώ. Τους είδαμε τους προβοκάτορες. Αντε πήγαινε από εκεί που ήρθες»

Είναι φανερό ότι ο Βήχος μιλάει για τον Σκυφτούλη. Η «πορνοφασιστοφυλλάδα Εspresso» δεν υπήρχε στα χρόνια του Κρυστάλλη. Αυτόν «κατηγορούσαν για...τρομοκράτη». Όχι τον Κρυστάλλη. Αυτός «αθωώνονταν πανηγυρικά». Ο Κρυστάλλης ουδέποτε παραπέμφθηκε σε δίκη. Του Σκυφτούλη υποτίθεται (κατά τον Βήχο) «του τι φυλάνε από παλειά». Και οπωσδήποτε, ο «μπολσεβήχος» μας, δεν θα έλεγε ποτέ ότι «ρίχνουν λάσπη» στον πασίγνωστο χαφιέ …Κρυστάλλη!


Αν επιχειρήσει κανείς σήμερα να βρει τα πρακτικά της 14ης με το αρχικό λινγκ: http://www.parliament.gr/ergasies/showfile.asp?file=syn080214.txt μπαίνει μεν στα πρακτικά της Βουλής αλλά η σελίδα είναι κενή.

Με το τροποποιημένο λινγκ μπορεί να μπει στα πλαστογραφημένα πρακτικά: http://www.parliament.gr/ergasies/showfile.asp?file=end080214.txt όπου θα δει ότι το όνομα που φέρετε να μνημονεύει ο Βελόπολος εμφανίζεται να είναι Κρυστάλλης. Αντί του Σκυφτούλη!

Η παραχάραξη είναι προφανής. Πρόκειται περί δημοσίου εγγράφου και το θέμα αυτό δεν θα μείνει χωρίς συνέχεια. Πως όμως ο Βήχος κατάφερε να φτάσει μέχρι τα πρακτικά της Βουλής; Το χέρι του φαίνεται να είναι πολύ μακρύ. Πράγμα που σημαίνει ότι το άτομο είναι βουτηγμένο πολύ βαθειά στα σκατά!

Να τον χαίρονται οι «σύντροφοι» και «συναγωνιστές» του. Να χαίρονται και την αφεντιά τους. Τουλάχιστον οι «τυχεράκηδες» δεν θα κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι. Στους χαλεπούς καιρούς μας η βιομηχανία της ρουφιανιάς είναι η μόνη αναπτυσσόμενη και πολλά υποσχόμενη βιομηχανία!






* * * * *


Μυρτώ
Site Admin

Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 19, 2008 3:56 pm Θέμα δημοσίευσης:

Δεν έχουμε κανένα λόγο να θέλουμε να κρύψουμε κάτι. Αρκεί να το υπογράψεις με το όνομά σου και τα στοιχεία σου. Το τι είπε ένας ακροδεξιός (υποθέτω) βουλευτής στη Βουλή εμένα δε μου λέει τίποτα. Γιατί δεν κατηγορήθηκε και δεν παραπέμθηκε το εν λόγω άτομο; Μήπως του τι φυλάνε από παλειά όταν τον κατηγορούσαν για...τρομοκράτη και αθωώνονταν πανηγυρικά; Ε; Μήπως ρίχνουν λάσπη και όπου πιάσει;

Αλ από ΣΟ
Παλαιό Μέλος

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 21, 2008 11:11 am Θέμα δημοσίευσης:

Aυτό που δημοσίευσες και επιμένεις μέρες τώρα να μη το σβήσουμε είναι...αποκάλυψη; Μας μεταφέρεις εδώ τι λένε οι φασίστες του ΛΑΟΣ στη Βουλή και η πορνοφασιστοφυλλάδα Εspresso; Οι αποδείξεις που είναι; Το link που έβαλες ούτε καν που λειτουργεί.
Σταμάτα εδώ. Τους είδαμε τους προβοκάτορες. Αντε πήγαινε από εκεί που ήρθες

Μυρτώ
Site Admin

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 21, 2008 10:18 pm Θέμα δημοσίευσης:

Δεν αλλάξαμε τίποτα. Το λινγκ που έβαλες δεν άνοιγε. Οσο για το άρθρο της Εspresso...συγγνώμη που το σβήσαμε Τι να σου πω άνθρωπέ μου, άδικα πάνε τα λόγια μου.

Παρντόν
Επισκέπτης

Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 12:26 am Θέμα δημοσίευσης:

Ρε παιδιά πήγα στα πρακτικά της 14ης Φεβρουαρίου και το επίμαχο απόσπασμα της ομιλίας Βελόπουλου έχει όπως το παραθέτω παρακάτω. Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ μιλάει για τον Ντάνο Κρυστάλλη. Όμως την εποχή του Κρυστάλλη δεν υπήρχε η Εspresso. Από που κι ως που μπλέκονται δύο εντελώς διαφορετικές εποχές; Αυτή είναι η πρώτη απορία που έχω. Αν επρόκειτο για τον Κρυστάλλη η περίπτωση αυτή είναι πασίγνωστη. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κρύψατε με αστεράκια το όνομα του. Αυτή είναι η δεύτερη απορία μου. Το πράγμα δεν φαίνεται να έχει λογική. Εκτός αν δεν πρόκειται για τον Κρυστάλλη αλλά για κάποιον άλλο και αν υποθέσουμε ότι αόρατο χέρι έχει αλλάξει τα πρακτικά, πράγμα απίθανο διότι εδώ πρόκειται για δημόσια έγγραφα και η παραχάραξη τους αποτελεί ποινικό αδίκημα. Δεν ξέρω αν η ΣΟ είναι δυνατό να ξεμπερδέψει το κουβάρι.

εξ
Επισκέπτης

Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 9:55 pm Θέμα δημοσίευσης:

Μυρτώ ένας πράκτορας της ΕΥΠ φυτευτός στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά ξεσκεπάστηκε στην συζήτηση του νομοσχέδιου γι’ αυτή την αμαρτωλή υπηρεσία. Το ποιος είναι μπορεί να το μάθει ο καθένας στα πρακτικά της Βουλής. Εδώ:

***************

Σβήσατε το σχετικό κείμενο που ανέβασα με κάποιες κουτοπόνηρες μπουρδολογίες αντί δικαιολογίας. Καταλαβαίνετε τι κάνετε; Να καλύπτεται μ’ αυτόν τον τρόπο πράκτορα της ΕΥΠ που κινείται ανάμεσα μας, να του επιτρέπεται να καρφώνει ανύποπτους αγωνιστές, είναι σα να γίνεστε συνεργοί και συνυπεύθυνοι. Νομίζω πως πρέπει να το σκεφτείτε καλύτερα και να αλλάξετε αμέσως στάση. Γιατί αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να μείνει κρυφή και πρέπει να το καταλάβετε. Ο κυπατζής θα γίνει οπωσδήποτε γνωστός. Συνεπώς θα χρειαστεί να εξηγήσετε και τη δική σας στάση.


Μυρτώ
Site Admin

Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 10:12 pm Θέμα δημοσίευσης:

Άκου σε παρακαλώ. Αν κάνεις μια τόσο σοβαρή καταγγελία να την κάνεις επώνυμα για να διασταυρώσουμε αν πράγματι είσαι εσύ. Θέλεις να πάμε φυλακή; Δε γνωρίζεις τις συνέπειες αν δεχθούμε μια ανώνυμη καταγγελία, αβασάνιστα στο φόρουμ;

Επιπλέον το άτομο που αναφέρεις δεν ανήκει στην εξωκοινοβουλευτική Αριστερά. Και τέλος τη γνησιότητα της καταγγελίας σου θα τη διερευνήσει το κίνημα. Συνεννοηθήκαμε;

Χ
Επισκέπτης

Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 10:44 pm Θέμα δημοσίευσης:

Εγώ δεν έκανα καμιά καταγγελία. Μεταφέρω πράγματα που ειπώθηκαν στην Βουλή και κανείς βουλευτής δεν τα αμφισβήτησε γιατί αποτελούν κοινό τόπο. Έβαλα και το λινγκ των πρακτικών του παρλιαμέντου για να διαπιστώσει ο καθένας το γεγονός, ιδίοις όμασι.

Γιατί το σβήνεις; Γιατί δεν αφήνεις τον κόσμο να μάθει τι ειπώθηκε στη Βουλή; Συγνώμη αλλά το θεωρώ επιπολαιότητα να παίρνεις εσύ την ευθύνη και να κρατάς μυστικές τις τοποθετήσεις βουλευτών, πράγματα που ειπώθηκαν στην Βουλή και γι’ αυτά είναι υπεύθυνοι βουλευτές και η ίδια η Βουλή. Όχι εγώ ή εσύ.

Νομικός
Επισκέπτης

Δημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 18, 2008 11:05 pm Θέμα δημοσίευσης:

Δε γνωρίζεις ότι έχουν στη "μπούκα" το ΠΚ και ειδικότερα το σ. Βήχο; Πάνε για κακούργημα αν γίνει αυτεπάγγελτος δίωξη. Έχει καταδικαστεί το εν λόγω άτομο; Όχι! Οπότε ότι γραφτεί εδώ μέσα αποτελεί παραβίαση προσωπικών δεδομένων με σκοπό την ηθική ή άλλη βλάβη του καταγγελλόμενου. Είναι κακουργηματική πράξη. Κατάλαβέ το.

Εξ
Επισκέπτης

Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 19, 2008 3:48 pm Θέμα δημοσίευσης:

Εδώ βρε δικηγόρε πρόκειται για πρακτικά συνεδριάσεων της Βουλής. Η ίδια η Βουλή τα δημοσιεύει στο ίντερνετ. Και πριν απ’ αυτό οι ομιλίες των αγορητών μεταδίδονται απ’ την τηλεόραση. Και μου λες ότι θα πάνε εσάς για κακούργημα αν αναδημοσιεύσετε τα είδη δημοσιευμένα απ’ την νομοθετική εξουσία της χώρας;
Εντάξει. Μπορεί να έχετε τον λόγο σας που δεν θέλετε να μάθουν οι χρήστες του Π.Κ. ποιος είναι ο πράκτορας της ΕΥΠ που το παίζει επαναστάτης. Δεν γνωρίζω ποιος είναι αυτός ο λόγος. Σίγουρα όμως δεν μπορεί να φοβόσαστε ότι θα σας παραπέμψουν για «παραβίαση προσωπικών δεδομένων» όταν αυτά έχουν ήδη χιλιο-παραβιαστεί. Κάντε ότι νομίζεται. Όμως δεν είναι σοβαρές κουβέντες αυτές.

Μυρτώ
Site Admin

Δημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 19, 2008 3:56 pm Θέμα δημοσίευσης:

Δεν έχουμε κανένα λόγο να θέλουμε να κρύψουμε κάτι. Αρκεί να το υπογράψεις με το όνομά σου και τα στοιχεία σου. Το τι είπε ένας ακροδεξιός (υποθέτω) βουλευτής στη Βουλή εμένα δε μου λέει τίποτα. Γιατί δεν κατηγορήθηκε και δεν παραπέμθηκε το εν λόγω άτομο; Μήπως του τι φυλάνε από παλειά όταν τον κατηγορούσαν για...τρομοκράτη και αθωώνονταν πανηγυρικά; Ε; Μήπως ρίχνουν λάσπη και όπου πιάσει;

Χ
Επισκέπτης

Δημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 20, 2008 11:49 pm Θέμα δημοσίευσης:

Σβήσατε ένα κείμενο με πρακτικά της Βουλής μέσα απ’ τα οποία αποκαλύπτεται το όνομα ΚΥΠατζή που το παίζει χρόνια τώρα επαναστάτης. Τώρα μου λες (για δεύτερη φορά) ότι θα επαναφέρεις το κείμενο αν δώσω το όνομα μου και τα στοιχεία μου! Το λες αυτό και δεν ντρέπεσαι! : Όμως εγώ καταλαβαίνω πως και τα στοιχεία της γάτας μου να σου δώσω το κείμενο δεν θα μπει. Καλύπτεται τον χαφιέ. Και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Αλ από ΣΟ
Παλαιό Μέλος

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 21, 2008 11:11 am Θέμα δημοσίευσης:

Aυτό που δημοσίευσες και επιμένεις μέρες τώρα να μη το σβήσουμε είναι...αποκάλυψη; Μας μεταφέρεις εδώ τι λένε οι φασίστες του ΛΑΟΣ στη Βουλή και η πορνοφασιστοφυλλάδα Εspresso; Οι αποδείξεις που είναι; Το link που έβαλες ούτε καν που λειτουργεί.
Σταμάτα εδώ. Τους είδαμε τους προβοκάτορες. Αντε πήγαινε από εκεί που ήρθες

Χ
Επισκέπτης

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 21, 2008 9:28 pm Θέμα δημοσίευσης:

Το λινγκ «όλως περιέργως» άλλαξε! Έγινε έτσι:

http://www.parliament.gr/ergasies/showfile.asp?file=end080214.txt

Και δεν άλλαξε μόνο το λινγκ!

Φυσικά εξαφανίσατε και το άρθρο της Εspresso. Μαζί και το λινγκ για να το βρει κάποιος στο indymedia, απ’ όπου το πείρα κι εγώ.

Αρκεί. Ας το κλείσουμε εδώ. Και ευχαριστώ για την πληροφορία!


Μυρτώ
Site Admin

Δημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 21, 2008 10:18 pm Θέμα δημοσίευσης:

Δεν αλλάξαμε τίποτα. Το λινγκ που έβαλες δεν άνοιγε. Οσο για το άρθρο της Εspresso...συγγνώμη που το σβήσαμε Τι να σου πω άνθρωπέ μου, άδικα πάνε τα λόγια μου.

Παρντόν
Επισκέπτης

Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 12:26 am Θέμα δημοσίευσης:

Ρε παιδιά πήγα στα πρακτικά της 14ης Φεβρουαρίου και το επίμαχο απόσπασμα της ομιλίας Βελόπουλου έχει όπως το παραθέτω παρακάτω. Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ μιλάει για τον Ντάνο Κρυστάλλη. Όμως την εποχή του Κρυστάλλη δεν υπήρχε η Εspresso. Από που κι ως που μπλέκονται δύο εντελώς διαφορετικές εποχές; Αυτή είναι η πρώτη απορία που έχω. Αν επρόκειτο για τον Κρυστάλλη η περίπτωση αυτή είναι πασίγνωστη. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κρύψατε με αστεράκια το όνομα του. Αυτή είναι η δεύτερη απορία μου. Το πράγμα δεν φαίνεται να έχει λογική. Εκτός αν δεν πρόκειται για τον Κρυστάλλη αλλά για κάποιον άλλο και αν υποθέσουμε ότι αόρατο χέρι έχει αλλάξει τα πρακτικά, πράγμα απίθανο διότι εδώ πρόκειται για δημόσια έγγραφα και η παραχάραξη τους αποτελεί ποινικό αδίκημα. Δεν ξέρω αν η ΣΟ είναι δυνατό να ξεμπερδέψει το κουβάρι.


Το απόσπασμα της ομηλίας:


[Έτσι, όπως είναι το νομοσχέδιο έχει πάρα πολλά κενά. Έχουμε την αντιτρομοκρατική και την Ε.Υ.Π. που έχει πλέον μια αλληλοεπικάλυψη με την αντιτρομοκρατική, γιατί αφορά και την τρομοκρατία η παρουσία της Ε.Υ.Π. με το παρόν νομοσχέδιο. Μπαίνει, λοιπόν, ένας τρομοκράτης στην Ελλάδα. Η Ασφάλεια παρακολουθεί τον τρομοκράτη. Η Ε.Υ.Π. δεν συνεργάζεται με την ασφάλεια. Είναι ανεξάρτητη υπηρεσία. Η Ε.Υ.Π. παρακολουθεί τον τρομοκράτη. Είναι γνωστό ότι πολλοί πράκτορες της Κ.Υ.Π. και της Ε.Υ.Π. μπαίνουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις και δουλεύουν εκ των έσω. Φαντασθείτε, λοιπόν, την κρατική Ασφάλεια να συλλαμβάνει έναν πράκτορα της Ε.Υ.Π. που είναι σε μια τρομοκρατική οργάνωση. Συνέβη με το Κρυστάλλη. Το είπα χθες, αλλά κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Ο Κρυστάλλης τοποθετήθηκε από την Κ.Υ.Π. τότε, μέσα στις «τρομοκρατικές» οργανώσεις. Η Ασφάλεια δεν το γνώριζε και πήγε και συνέλαβε τον Κρυστάλλη, που ήταν ο σύνδεσμος της Ε.Υ.Π.. Αυτά θα έχουμε, γιατί αλληλοεπικαλύπτονται οι αρμοδιότητες. Τι δουλειά έχει η Αντιτρομοκρατική, τι δουλειά έχει η Ε.Υ.Π. σε θέματα τρομοκρατίας; Γιατί πάμε και σε άλλα θέματα, που αλληλοεπικαλύπτονται οι αρμοδιότητές τους.]

Μυρτώ
Site Admin

Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 12:40 am Θέμα δημοσίευσης:

Eίναι απλό. Ο Χ είναι φασιστοειδή και αντικατέστησε το όνομα του Κρυστάλλη με το όνομα ενός Αναρχικού που είχε κατηγορηθεί και παλιότερα σαν τρομοκράτης!!!
Και είχε το θράσος ο φασίστας να διαμαρτύρεται που σβήσαμε το όνομα.

Επισκέπτης

Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 12:42 am Θέμα δημοσίευσης:

Έχουν αλλάξει τα πρακτικά
Το κέίμενο της βουλής ΔΕΝ είχε το όνομα Κρυστάλλης εκεί, αλλά είχε άλλο όνομα που αρχίζει από Σ.
Μετά από μέρες ξαφνικά το όνομα άλλαξε στα πρακτικά και γράφει Κρυστάλλης.

Αυτή είναι η δημοκρατία τους.
Να τη χαίρονται

Επισκέπτης

O Big Brother είναι εδώ.
Το κείμενο της Βουλής το διάβασα και εγώ από τη σελίδα της Βουλής καί είχε το όνομα του αναρχικού και μάλιστα για μέρες

Σήμερα ξαφνικά εμφανίστηκε το όνομα του Κρυστάλλη στα πρακτικά της Βουλής

Και εσείς εδώ προσπαθείτε να μας πείσετε ότι τα μάτια μας κάνουνε πουλάκια. Γιατί άραγε? Τι ρόλο βαράτε?

Μυρτώ
Site Admin

Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 12:46 am Θέμα δημοσίευσης:

Δεν υπήρχε ποτέ το όνομα που εννοείς στα πρακτικά της Βουλής. Το link που έδωσε ο φασίστας δεν άνοιγε καν. Αφήστε τα αυτά. Την χρυσαυγίτικη προπαγάνδα όχι εδώ. ΤΕΛΟΣ.


Μυρτώ
Site Admin

Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 12:49 am Θέμα δημοσίευσης:

Anonymous έγραψε:

Μυρτώ έγραψε:
Eίναι απλό. Ο Χ είναι φασιστοειδή του ΛΑΟΣ και αντικατέστησε το όνομα του Κρυστάλλη με το όνομα ενός Αναρχικού που είχε κατηγορηθεί και παλιότερα σαν τρομοκράτης!!!
Και είχε το θράσος ο φασίστας να διαμαρτύρεται που σβήσαμε το όνομα.

O Big Brother είναι εδώ.
Το κείμενο της Βουλής το διάβασα και εγώ από τη σελίδα της Βουλής καί είχε το όνομα του αναρχικού και μάλιστα για μέρες

Σήμερα ξαφνικά εμφανίστηκε το όνομα του Κρυστάλλη στα πρακτικά της Βουλής

Και εσείς εδώ προσπαθείτε να μας πείσετε ότι τα μάτια μας κάνουνε πουλάκια. Γιατί άραγε? Τι ρόλο βαράτε?

Εσένα σε ξέρω φιλαράκο. Προβοκάρεις συχνά έτσι δεν είναι; Και δεν ξέρεις και να κρυφτείς

Μυρτώ
Site Admin

Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 12:56 am Θέμα δημοσίευσης:

Κρύβονται προβοκατόρικα σχόλια που μας κατηγορούνε για...πράκτορες της ΚΥΠ κλπ
Είναι ο ίδιος τύπος που γράφει ότι όλοι όσοι γράφουμε στο ΠΚ είμαστε ο Βήχος

orderly
Παλαιό Μέλος

Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 1:23 am Θέμα δημοσίευσης:

Ο Ντάνος, θείο, αυτό το καθίκι, δεν είναι ο Σ.
Που να χτυπιέσαι.
Ακόμα να χωνέψεις, που δεν τον πήρατε πρέφα.
Δε μπορείς να χωνέψεις, πως ένα βλακώδες καθίκι σαν τον Ντάνο, σας την έφερε.
Από την άλλη, δε σε κατηγορώ.
Δεν ήσουν ο μόνος.
Υπήρξαν και κάποιοι που τον πήρανε χαμπάρι, αλλά τους γειώσατε.
Ή κάνω λάθος?
Άλλο Ντάνος, όμως, άλλο Σ.
Και ΚΡΙΜΑ ΡΕ!
Τα χεις παίξει εντελώς.

Επισκέπτης

Δημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 22, 2008 5:57 pm Θέμα δημοσίευσης:

Μωρή παλιόγρια πάλι μηνύματα περνάς στο υπερπέραν ?
Τους βάζεις σε τάξη, ε?

No comments: