Thursday, March 13, 2008

Αμερικανοι Πισω απο Ιντυμυντια, Πολιτικο Καφενειο, Ρεσαλτο

Αφου δεν εγινε πιστευτο το θεατρο του Βηχου με τον Φουντουρη υπερασπιστη στην πλαστη δικη της ΓΑΔΑ κυκλοφορησε ταχα νεα 'επιθεση' φιμωσης των μπλογκερς και οργανωθηκε 'πορεια' του ΠΚ που κρατιεται με τα χιλλια ζορια λογου οικονομικων δυσκολιεων του Βηχου.

Παντα στην ιστορια ο χαφιες πουλαγε πεινα για να δικαιολογησει τις αμαρτιες του. Ενω ταχα κυνηγαγαν τον Βηχο μηνες πριν στο Ιντυμυντια τωρα ουτε λεξη. Αντιθετως τι βλεπουμε οτι στο σαιτ του Βηχου το πολιτικο επιπεδο εχει πεσει μεσα σ ενα βοθρο. Δημοσιευουν φωτογραφιες η μια μετα την αλλη του Σαββα οπου τον εχουν κανει αδερφη, στρατηγο και ενα σωρο αλλες ηλιθιωτητες. Αυτο εχει σχεση με την υπογεια κοντρα του ΕΕΚ με τον Βηχο. Εχωντας καλυψει, προοθησει και υποστηριξη ενα ανθρωπο-εκτρωμα που δεν εχει προβλημα να υποστηριξη οποιαδηποτε νεοταξικη Αμερικανια τωρα τους ανταποδιδει τετοια ρεζιλικια. Τα ιδια εκαναν και παλια με τον Χιλυ. Γνωριζοντας την αληθεια την κραταγαν μυστικια για τον εαυτο τους οταν ολος ο κοσμος βουηζε.

Ο ανθρωπος χαφιες που τα τελευταια 7 χρονια προοθει της αποψεις της ΓΑΔΑ δημοσιως με την υποστηριξη προς την πλαστη δικη ΕΛΑ ιδιαιτερως Τσιγαριδα-Σεριφη, με τις ιστοριες για αγριους για τον Αλεξ, με την ακρατη υποστηριξη του στην πολυμεταναστευση δημιουργει εικονικες κοντρες για να αυξησει το προφιλ του.

Πως και δεν γραφτηκε τιποτα στο Ρεσαλτο για την δικη του Βηχου η την προσφατη πορεια?
Πως δεν τον ξεχεζουν ημερισιων στο Χαφιεδομυντια?

Ολα τα παιδια παιζουν και κανουν πλακα νομιζωντας οτι δεν γνωριζουμε για ποιους δουλευουν και ποιοα συμφεροντα προοθουν. Οταν το ΠΚ ζηταει 'ελευθερο ιντερνετ' ειναι σαν οι Αμερικανοι να ζητανε ανθρωπινα δικαιωματα στο Ιρακ. Οι ιδιοι ειδικευμενοι ειναι στην λογοκρισια, την Αμερικανια και την νεοταξικη προπαγανδα που πολλες φορες ουτε καν εμφανιζουν σαν δικια τους αλλα την εμφανιζουν ουτε κι αλλιως για να προοθουνται οι αποψεις αυτες, οπως πχ μηνες πριν την 'ανεξαρτησια' του Κοσοβο το ΠΚ προοθουσε την αποψη του Αμερικανικου Σταιτ Ντιπαρτμεντ.

Το φαινομενο αυτο να ελεγχονται ολα τα σαιτ της 'αντιπληροφορησης' απ'την Αμερικη δεν ειναι καινουργιο. Ειναι παλιο. Παλια οι Αμερικανοι ειταν στα ΜΜΕ πληρως οχι οτι δεν ειναι ακομα. Απλα μεταφεραν και λιγους στο ιντερνετ να εχουν καποια επιρροη.

Ο HellenicRevenge για παραδειγμα προοθει στο σαιτ του την ΜΚΟ για τον Αλεξ κατα τ'αλλα το παιζει και αντικαθεστωτικος και αντιπληροφορητης και προοθειται μονιμως απ'το Ρεσαλτο.

Πολλα απ'οσα γραφω θα εξαφανιστουν απ'τα σαιτ τα οποια ανεφερα νομιζοντας οτι ετσι οτι λεω ειναι παραμυθι. Το προβλημα ειναι ομως οτι η μνημη μενει. Η αληθεια σιγα αλλα σταθερα αποκταει δυναμη. Μεχρι στιγμης ενω εχουμε τον Δελαστικ να δηλωνει οτι Αμερικανοι κυβερνανε στον τυπο κανενας δεν εχει κανει την δηλωση οτι κυβερνανε στο ιντερνετ επισης. Την κανω πρωτη εγω...

No comments: