Sunday, June 03, 2007

Κλεινουν το Φορουμ του Ρεσαλτο!!!

Οποιος εχει καποια βασικη λογικη θα γνωριζε οτι ανοιγεις ενα Φορουμ για να γινονται συζητησεις γυρω υποτιθεται απο ενα περιοδικο που βγαζεις για να προσελκυσεις κοσμο. Εδω εχουμε αλλη μια πρωτια. Ανοιχτηκε Φορουμ με τις ευλογιες του Πολιτικου Καφενειου την ιδια στιγμη που το ΠΚ εκανε ανοιχτη λογοκρισια και τωρα αφου υπαρχει ταχα το Περιοδικο και λειτουργει εδω και καμποσο καιρο κλεινη το Φορουμ για να μην υπαρχουν συζητησεις γυρω απ'το Περιοδικο.

Πως ανοιχτηκε δια μαγειας το Φορουμ, με τι τεχνικα μεσα οταν οι συντελεστες του εκπαιδευμενοι στην γραφομηχανη ειναι? Ταχα χρειαζεται πολυ ωρα για να ελεγχεις το τι μπαινει και τι δεν μπαινει. Ομως αλλη ειναι η πραγματικοτητα. Αποκαληφθηκε τελικα τι παιζεται. Αφηνοντας μονοι τους δεν υπαρχει λογω υπαρξης. Ολα τα μεσα 'αντιπληροφορησης' καποιο σκοπο εξυπηρετουν δυναμεων σκωτεινον. Αφου φανηκε οτι υπηρχε σχετικη συμμαχια και χρηματοδοτηση του Περιοδικου απο καθεστωτικες δυναμεις ποιος ο λογος να υπαρχει Φορουμ. Το Φορουμ υπηρχε μονο για διαφημηση και να προσελκυει ατομα που θα δωθουν τελικα στην υπηρεσια της νεας ταξης διαμεσου της συμμαχιας ακροδεξιας και ακροαριστερας στο παρασκηνιο του Περιοδικου, το πως μαζευει τα αρθρα, ποια μπαινουν και τελικα τι γραμμη περνει. Ο δεξιος εθνικισμος ειναι τις μοδας τελευταια και για να προετοιμασουν εκρηξεις απ'τα αριστερα ετοιμαζουν και το καταλληλο εδαφος. Σε αυτο το σκοπο παιζουν τοσο το Χαφιεδομυντια οσο και το ΠΚ.

Το Ρεσαλτο στις τελευταιες τοποθετησεις μιλαει εναντια στην συνομοσιολογια στο αρθρο για τις σεχτες που εβγαλε την ιδια στιγμη που ειχε τοποθετηση ατομου της αστυνομιας για το ζητημα της ανυπαρκτης ρουκεττας στην πρεσβεια. Οι διαφημησεις του Περιοδικου προφανος δεν πληρωνονται ουτε τα αναγκαστηκα αρθρα της Εκκλησιαστικης ιεραρχιας. προφανως μπαινουν για την πολιτικη τους τοποθετηση.

Το μονο που μπορει να πει κανεις ειναι οτι εκτελεσε το εργο του το Φορουμ του Ρεσαλτο. Αντεξε λιγοτερο τοσο απ'την ανοικτη δημοσιογραφια του πρωτου Ιντυ οσο και του ΠΚ. Το μονο που του μενει ειναι το κλεισιμο. Στο καλο. Φυσικα δεν μπορει να γραφει το περιοδικο μονο ο Θυμιος και να κραταει και το σαιτ. Οι Υπερωριες δεν πληρωνονται και τοσο οταν δεν εχουν και τους αναλογους συμμετεχοντες για να δικαιολογησουν την υπαρξη τους.

Υπαρχει και αυτο το σαιτ που ειναι για συζητησεις και αρθρα
http://groups.google.com/group/anti-globalism/topics?hl=en

http://groups.google.com/group/anti-globalism/topics?hl=en

No comments: