Thursday, May 02, 2019

Οι Δικτάτορες.....



Θυμάται κανείς άραγε, εκείνο τον ψηλό ασπρομάλη μαχητή της ελευθερίας στην καταρρέουσα ΕΣΣΔ, τον Μπόρις Γιέλτσιν? Θυμάται κανείς τις προσδοκίες που άφησε? Θυμάται κανείς πως τελικά δεν ήταν τίποτε άλλο από εργαλείο των ΗΠΑ και πως η Ρωσία κόντεψε να καταστραφεί ολοκληρωτικά επι προεδρίας του και την προσφυγή στο ΔΝΤ?
Θυμάται κανείς τα παγκόσμια νέα για τον χασάπη των Βαλκανίων Μιλόσεβιτς και την εθνοκάθαρση που έκαναν οι Σέρβοι? Όχι ότι ήταν αθώες περιστερές, οι τσέτνικ του καπετάν Αρκάν, ήταν όμως το αποτέλεσμα ενός σκληρού εμφύλιου, μετά από την διχόνοια και τα μίση που κάποιοι σκόρπισαν στην Γιουγκοσλαβία.

Θυμάται κανείς τους ομαδικούς τάφους που έδειχνε η τηλεόραση και ποτέ δεν ανακαλύφτηκαν?Τον UCK , τον μεγαλύτερο λαθρεμπορικό στρατό ναρκωτικών και ανθρωπίνων οργάνων στην Ευρώπη, να βαφτίζεται Εθνικοαπελευθερωτικός?

Θυμάται κανείς τον διαχρονικό τύραννο της Λιβύης Καντάφι, που ζούσε στη χλιδή ενώ οι πολίτες υπέφεραν? Μόνο που δεν υπέφεραν, τα είχαν σχεδόν όλα και τραβάνε τα πάνδεινα τώρα που δολοφονήθηκε ο τύραννος?

Θυμάται κανείς τον άλλο τύραννο, τον Σαντάμ και τα χημικά που φαίνονταν από τους δορυφόρους, μόνο που αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχαν? Θυμάται κανείς τα χημικά που ''εκτόξευε'' ο Άσαντ, ο δικτάτορας και τις φωτογραφίες από τα διάφορα σημεία με το ίδιο κορίτσι παντού να είναι το θύμα?
Πόσοι από εμάς δεν γελάγαμε με την τόσο φρικτή προπαγάνδα, τα μονταρισμένα πλάνα και τα ψευδή στοιχεία?
Γιατί κάποιοι από εμάς, ενώ δεν τσιμπάμε σε όλα τα προηγούμενα, δεχόμαστε ότι στην Βενεζουέλα για όλα φταίει ο ΄΄δικτάτορας Μαδούρο''? Στην εποχή της παραπληροφόρησης, γιατί κάποιοι πιστεύουν επιλεκτικά όσα μας σερβίρουν τα ιδιωτικά ΜΜΕ?

Θα ήθελα απλά να θυμήσω ότι τον Μιλόσεβιτς, τον Καντάφι, τον Σαντάμ, τον Άσαντ, τον Γιανούκεβιτς πρώη πρόεδρο της Ουκρανίας, τον Μαδούρο, τα ΙΔΙΑ κέντρα αποκάλεσαν και αποκαλούν δικτάτορες....Ακόμα και αν υπάρχει δόση αλήθειας,ποιός τους πιστεύει?
Αν ο Μαδούρο έχει κάνει τον λαό του να λοιμοκτονεί, ας τον ανατρέψει ο λαός του και όχι μεγαλοαστοί ''λιμοκοντόροι΄΄ του Καράκας, πιστοί στις ΗΠΑ!

No comments: