Sunday, February 08, 2015

Μας Κατέστρεψαν και Ζητάνε τα Ρέστα...


ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!

Ποιον ρώτησαν τα κυρίαρχα οικονομικά συμφέροντα όταν ερήμην του ελληνικού λαού αποφάσισαν να εντάξουν την χώρα μας στην ΕΟΚ;Στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Kοινότητα; Κανέναν. Κι όμως η Αριστερά εκείνης της εποχής κραύγαζε και προειδοποιούσε: ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ! Καταλάβαιναν τότε ότι οι νικητές του Β΄ Παγκοσμίου Πόλεμου είχαν αποφασίσει να κάνουν πράξη το σχέδιο των Ναζί για ενοποίηση της Ευρώπης κάτω απ την μπότα των μεγάλων συμφερόντων, με συνεργούς τους παρατρεχάμενους που υπάρχουν σε κάθε χώρα.

Κατάργησαν και στην Ελλάδα τα οικονομικά σύνορα, τα εμπορικά, των υπηρεσιών και κυρίως τα σύνορα για τα πρόσωπα χωρίς να μας ρωτήσουν, εμάς τον ελληνικό λαό. Μας έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και απαιτούν από εμάς θυσίες. Ακόμα και τής ζωής μας. Κατάργησαν τα σύνορα όχι για να γίνει η Ασία Ευρώπη αλλά για να κάνουν και την Ευρώπη Ασία, με τους λαούς της και τον εργαζόμενο ελληνικό λαό άνεργο, ζητιάνο στο περιθώριο ! Ποιοι, μα οι ευρώδουλοι και αμερικανόδουλοι. Βεβαίως με το αζημίωτο! Οι Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Σημίτηδες, Σαμαράδες, Βενιζέλοι και λοιπά παράσιτα πλούτισαν με την δική μας δυστυχία. Απ την άλλη ηΑριστερά, αυτή που δεν έχει ακόμα μια φορά λιποτακτήσει, όπως το ΚΚΕ, διστάζει, ταλαντεύεται μπροστά στους εργολάβους και τους πουλημένους συνδικαλιστάδες, αυτούς που συναινούν και βλακωδώς πλειοδοτούν, σε ευθεία γραμμή με τα μεγάλα γερμανικά και ευρωπαϊκά συμφέροντα.

Από την στιγμή που οι μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις μετέτρεψαν -και πάλι αυθαίρετα και χωρίς να ερωτηθούν τα ευρωπαϊκά Έθνη- τηνΕυρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα σε Ευρωπαϊκή Ένωση με το Ευρώ κοινό νόμισμα, και η ελληνική οικονομία (και όχι μόνο η ελληνική), έγινε από κάθε άποψη ξέφραγο αμπέλι χωρίς ίχνος νομισματικού, εμπορικού ή άλλου προστατευτισμού, ήταν αναπόφευκτο να μετατραπεί σε χώρα με εμπορικό έλλειμμα που θα αυξάνονταν αενάως, καταδικασμένη σε ολική χρεοκοπία και καταστροφή. Αυτή την μοίρα μας επέβαλαν οι μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις που τώρα έχουν το θράσος να μας ζητούν και τα ρέστα, αντί να μας αποζημιώσουν για την καταστροφή την δυστυχία και τους θανάτους που προκάλεσαν. Οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα που έριξαν τον ελληνικό λαό σε λάκκο λεόντων, προκάλεσαν τεράστια καταστροφή στην χώρα και τον λαό της, για να υπηρετήσουν μεγάλα ξένα συμφέροντα και να ωφεληθούν αναλόγως, πρέπει να δώσουν και θα δώσουν λόγο για τα εγκλήματα τους.

Ο ελληνικός λαός δεν δανείστηκε και δεν χρωστάει σε κανένα. Αντίθετα είναι θύμα στυγνής εκμετάλλευσης από τις μεγάλες "συμμαχικές" δυνάμεις. Για την ανόρθωση της χώρας την ανάπτυξη και την απόλυτα προσιτή ευημερία οφείλει στον εαυτό του να γίνει κύριος της χώρας του, με σύνορα για τα πρόσωπα, τα εμπορεύματα και με το εθνικό μας νόμισμα την δραχμή. Όλη η χώρα και ο πλούτος που έχει δημιουργήσει με τον ιδρώτα του ο ελληνικός λαός πρέπει να ελέγχεται από τον λαό που κόπιασε, μάτωσε και θυσιάστηκε να τον δημιουργήσει. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για υποχώρηση και συμβιβασμό. Καλά θα κάνουν όλες οι πλευρές να το χωνέψουν.

No comments: