Saturday, October 05, 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ και ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

 

Είναι «εθνικιστής» λέει ο Μιχαλολιάκος και μαζί μ’ αυτόν οι χρυσαυγίτες του. Πήγε όμως στον Μελιγαλά να τιμήσει, πρώτα και κύρια, την Κυβέρνηση του Ιωάννη Ράλλη, την διορισμένη το 1943 από τις Γερμανικές Δυνάμεις Κατοχής. Ο Ράλλης αντικατέστησε στις 7 Απριλίου 1943 την Κυβέρνηση Λογοθετόπουλου, επίσης διορισμένη από τις Γερμανικές Δυνάμεις Κατοχής το 1942. 

Ο Ράλλης επειδή άρχισε να καταλαβαίνει ότι οι Γερμανοί έχαναν τον πόλεμο ανέλαβε να προετοιμάσει το έδαφος ώστε την Γερμανική Κατοχή να την διαδεχθεί η Αγγλική (δεν είχε πάρει ακόμα χαμπάρι ότι ο Δυτικός Κόσμος είχε αποκτήσει νέα αφεντικά, αμερικάνικα.) Υπό την καθοδήγηση της Βέρμαχτ ανέλαβε την συγκρότηση των Ταγμάτων Ασφαλείας που θα απέτρεπαν προσωρινά την επικράτηση του κομμουνισμού στην Ελλάδα. Αγνοούσε ότι το παιχνίδι ήταν ήδη στημένο μεταξύ Ρούσβελτ και Στάλιν. 

Τα Τάγματα Ασφαλείας ήταν υπό τις διαταγές των Γερμανών κατακτητών, όπως και όλες οι υπηρεσίες του κρατικού μηχανισμού της χώρας. Όμως, δρώντας υπό το πρόσχημα της αποτροπής του κομμουνιστικού κινδύνου, τα Τάγματα Ασφαλείας έγιναν ιδιαιτέρως μισητά στον ελληνικό λαό. Συμμετείχαν σε πάμπολλες εγκληματικές ενέργειες, οι περισσότερες απ’ τις οποίες ήταν αντικείμενο του κοινού ποινικού δικαίου. Οι αξιωματικοί των Ταγμάτων Ασφαλείας έφεραν γερμανική στολή, και οι οπλίτες στρατολογημένοι από τα πιο πεινασμένα και αλητοποιημένα τμήματα του ελληνικού λαού, έφεραν στολή τσολιά και γ’ αυτό έγιναν γνωστά ως «Γερμανοτσολιάδες» ή «Ράλληδες». 

Οι άνδρες των Ταγμάτων Ασφαλείας δεν έπεσαν ξαφνικά από τον ουρανό. Το πρώτο πλαίσιο ήταν ο δωσιλογισμός. Η συνεργασία με τις κατοχικές αρχές καλύπτει ένα ευρύτατο πλέγμα κυμαινόμενων συμπεριφορών και είχε σημαντικές διαστάσεις, συμπεριλαμβανόμενης και της ένοπλης συνεργασίας. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, τα Τάγματα Ασφαλείας και άλλοι ανάλογοι σχηματισμοί ενέταξαν στις τάξεις τους 17 έως 23 χιλιάδες άνδρες. Αν προστεθούν σ’ αυτά οι διάφορες τοπικές πολιτοφυλακές και φρουρές χωριών που οπλίστηκαν από τους Γερμανούς, παραστρατιωτικοί, άτακτοι κ.ά., οι αριθμοί του ένοπλου δωσιλογισμού αυξάνονται. 

Αυτό τον αλήτικο και ένοπλο δοσιλογισμό πήγαν να τιμήσουν στον Μελιγαλά κάποιοι Χρυσαυγίτες. 

Λέγεται ότι οι περισσότεροι αξιωματικοί των Τ.Α. είχαν βενιζελικό φρόνιμα. Για τις πολιτικές προτιμήσεις των οπλιτών είναι δύσκολο να πει κανείς κάτι συγκεκριμένο. Συμμετείχαν στα σώματα αυτά επειδή ήταν αντικομμουνιστές, και τι σήμαινε ακριβώς ο αντικομμουνισμός γι’ αυτούς, μήπως δωσιλογισμό; πρόσχημα για το κοινό έγκλημα; Κατά την γνώμη μου δεν είχαν πολιτικούς στόχους. Η ένοπλη συνεργασία τους με τους Γερμανούς ήταν μάλλον τρόπος επιβίωσης. Ποιο άλλο μπορούσε να είναι το κίνητρο του Έλληνα πράκτορα της Γκεστάπο, ενός καταδότη. Να είσαι ναζί μπορεί αρχικά να είχε κάποιο νόημα στην Γερμανία:«Εθνικο-σοσιαλισμός». Σύντομα όμως αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν ούτε εθνικισμός και κυρίως ούτε σοσιαλισμός. Οι Ναζί είχαν μεν αντιγράψει το σοσιαλιστικό πρόγραμμα των μπολσεβίκων αλλά το πέταξαν στα σκουπίδια μόλις κατάφεραν να καταλάβουν την εξουσία για να εφαρμόσουν όχι σοσιαλιστικό πρόγραμμα αλλά τα σχέδια των γερμανικών χημικών βιομηχανιών για παγκόσμια κυριαρχία. Ήταν μόνο ένα άλλο όνομα γι’ αυτό που αποκαλούμε σήμερα Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων και για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο ήταν η παγκόσμια δουλεία υπό την εξουσία ενός και μόνο Τραπεζικού Καρτέλ. 

Όλη η ελληνική Βουλή, όλα τα κόμματα αποδέχονται την Νέα Τάξη Πραγμάτων, γι’ αυτό και έχουν ενταχθεί όλα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παίρνουν μέρος στις ευρωεκλογές, έχουν προσυπογράψει το ευρωπαϊκό Σύνταγμα, που φέρει το όνομα Σύμφωνο της Λισαβόνας, έχουν αποδεχθεί το Ευρώ, τα ανοιχτά σύνορα (Συνθήκη Μάαστρχτ και Σένγκεν), και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα, περιλαμβανομένης της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει συγκεντρώσει ένα τμήμα των ψηφοφόρων εμφανιζόμενη ψευδώς και δημαγωγικά ως αντίθετη στα ανοιχτά σύνορα. 

Στην Ραφήνα και στο Αγρίνιο κατέστρεψε ένα-δυο πάγκους αλλοδαπών μικροπωλητών, όχι επειδή είναι παράνομα στην Χώρα, αλλά επειδή δεν είχαν άδεια από την αστυνομία!!!. Όσοι αλλοδαποί διέθεταν την σχετική άδεια δεν ενοχλήθηκαν. Γι’ αυτό και το κυνήγι της Χρυσής Αυγής είναι μαϊμού. Πιέζεται μόνο για να ανοίξει τα χαρτιά της πράγμα που δεν μπορεί να το κάνει διότι το μαγαζί θα βαρέσει κατ’ ευθείαν διάλυση.

No comments: