Wednesday, June 12, 2013

Παμε Ολοταχως για Εκλογες;

Οταν ο Βενιζελος ανακοινωνει οτι δεν φοβαται τις εκλογες και ο Μανιτακης της Δημαρ οτι εαν δεν παρει πισω το μετρο για το κλεισιμο της ΕΡΤ θα αποσυρουν την υποστηριξη στον Σαμαρα τι παιζεται?

Αφου ειχαν κλειστη συναντηση οι τρεις κλοουν της εσωτερικης Τροικας τοτε εμεις ειμαστε απλως κομπαρσοι σε μια θεατρικη παρασταση που εχει οργανωθει προ πολλου. Οταν ατομο του Κεδικογλου μεταφερεται απ΄την ΕΡΤ ενω εχει προσληφθει μονο 20 μερες πριν το ειχαν σχεδιασει το κλεισιμο. Δινουν ετσι αγωνιστικες περγαμηνες στον Συριζα (και στο ΚΚΕ) και οι δυο εμφανιζονται ενωμενοι στο προαυλιο της ΕΡΤ και πρωτη μουρι ο Μπογιοπουλος (που ειχε κανει κριτικη στην ηγεσια γι'αυτο ακριβως το ζητημα).

Η οργανωση της αναμεταδοσης της ΕΡΤ διαμεσου του 902 για πρωτη φορα φερνει σε δυσκολη θεση την διαφημηση για τα μαξιλιαρια αλλα εκει που ειταν να πουληθει η συχνοτητα πηρε μια νεα ζωη. Οι δεξιοι ψυφοφοροι αναγκαζονται να βλεπουν 902 και ο Βγενοπουλος ετοιμαζεται να κανει τις ιδιες λογισιτικες πραξεις στο εκλογικο σωμα που κανει η Τροικα με το χρεος. Θα βγει κυβερνηση νεα? Συριζα Καμμενο σε ρολο Δημαρ για το ΚΚΕ για το 4ο Μνημονιο?

Μεχρι την επομενη Παρασκευη εχουν περιθωρια να ανακοιρυξουν εκλογες για να πεσουν η στις 21 η στις 28 Ιουλη εαν αυτο ειναι το σχεδιο ετσι ωστε να σχηματισουν κυβερνηση κατα τα μεσα του Σεπτεμβρη κοντα στις Γερμανικες εκλογες και μετα βλεπουμε που την πανε την δουλεια.

Ο Σαμαρας με την κινηση του δεν φαινεται να το εχει κανει σπασμοδικα αλλα με σχεδιο να αυτο-ξεφτιλιστη διεθνως πρωτα με το success story που εγινε ανεκδοτο και δευτερο με τα πρωτοσελιδα για το κλεισιμο της ΕΡΤ. Παραλληλα η νεολαια της ΝΔ εχει κλειση το κλειστο Γυμναστηριο της Δαφνης για 'συνεδριο εκτακτο' δηλαδη οργανωση για προεκλογικη εκστρατια.

Ο Συριζα οργανωνει συγκεντρωση στο Συνταγμα που δεν οργανωσε μετα το 27% και αυριο αναμενεται το ΚΚΕ να κανει κοινη πορεια με την ΓΣΕΕ?
Τι παιζεται λοιπον?

Ολη η πολιτικη ειναι θεατρο και εμεις απλως κομπαρσοι σε κατι που εχει οργανωθει πριν και απλως μας το εμφανιζουν οπως θελουν οποτε θελουν για να καταληξουν στο αποτελεσμα που οργανωνουν κεκλεισμενων των θυρων.

No comments: