Wednesday, April 17, 2013

Το κτύπιμα στην Βοστώνη είχε προβληθεί από το κανάλι FOX

ΟΛΕΘΡΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ

Εκρήξεις από βόμβες στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κραυγαλέα και αιματηρή προβοκάτσια των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες προστατευμένες από δύο ωκεανούς, που τις χωρίζουν από τον υπόλοιπο κόσμο, το έχουν σύστημα, όταν πρόκειται να επιτεθούν στα υποψήφια θύματα τους, να σκηνοθετούν ένα αιματηρό χτύπημα που δέχτηκαν οι ίδιες από κάποιους φανταστικούς εχθρούς. Η αυτουργοί είναι κάποιοι αόρατοι «τρομοκράτες» πίσω από τους οποίους κρύβεται πάντα ένα κράτος «παρίας» όπως το ονομάζουν. Έτσι κατασκευάζουν μια δικαιολογία για να κερδίσουν αν όχι την υποστήριξη, τουλάχιστον την ανοχή των Αμερικάνων πολιτών και να επιτεθούν στον «υπαίτιο» της τρομοκρατικής πράξης!

Ποιο θα είναι τούτη τη φορά το κράτος στόχος; Θα είναι το Ιράν; Θα είναι η Βόρεια Κορέα; Οι αμερικάνοι γκάνγκστερς είναι έτοιμοι να πάνε πολύ μακριά και να θέσουν την ανθρωπότητα μπροστά στην απειλή ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος. Και το πάνε πολύ μακριά γιατί η ιμπεριαλιστική αυτοκρατορία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την ολική οικονομική και κοινωνική της κατάρρευση.

Είναι έτοιμοι να τα παίξουν όλα για όλα, προκειμένου να επιβάλουν παγκόσμια τον συγκεντρωτικό καρτελοποιημένο οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό τους έλεγχο. Την παγκόσμια διακυβέρνηση για την οποία μιλούν εδώ και αρκετά χρόνια. Την ίδια που επιχείρησαν και απέτυχαν να επιβάλουν οι Ναζί. Η ανθρωπότητα αυτή την στιγμή κινδυνεύει να ολισθήσει στην βαρβαρότητα, να αποδεκατιστεί σε ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα και όσοι από το ανθρώπινο γένος επιζήσουν να επιστρέψουν στα σπήλαια της παλαιολιθικής εποχής. Η άλλη εκδοχή είναι ο γενικός ξεσηκωμός για να στείλουμε το ιμπεριαλιστικό μισοπτώμα εκεί που είναι η θέση του: στην χωματερή της ιστορίας.


Και μετά τολμούν να λένε πως δεν ήταν κρατική προβοκάτσια
http://www.zougla.gr/kosmos/article/8eories-sinomosias-gia-to-makelio


Και το καναλι ανηκει στην πολυεθνικη του Μυρντοχ
Βιντεο του επιμαχου κλιπ Family Guy (οικογενειακος Κυριος)
http://www.youtube.com/watch?v=lCdQ_AZo7Bk

Ο Αλεξ Τζονες λεει οτι ειναι προβοκατσια
http://news.yahoo.com/blogs/lookout/false-flag-alex-jones-boston-marathon-bombing-family-231742713.html

Εαν προσεξετε τον κυριο που παιρνει το τηλεφωνο ειναι προφανως ελληνας με το ονομα Μπομπ Κοστας?
http://familyguy.wikia.com/wiki/Turban_Cowboy

Την ιδια ωρα με την βομβα γινονταν 'αντι-τρομοκρατικη' εξασκηση στο ιδιο σημειο απο την Εφ Μπι Αι λεει επισης ο Αλεξ Τζονες...

No comments: