Tuesday, March 05, 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΤΟ ΝΕΟ ΛΑ.Ο.Σ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΤΟ ΝΕΟ ΛΑ.Ο.Σ
Για να μη κοροϊδευόμαστε

Η Χρυσή Αυγή από αγωνιστική άποψη βρίσκεται μονίμως σε χειμερία νάρκη. Παρόλα αυτά επωφελείται από τις διαρροές ψηφοφόρων της Νουδούλας. Πρόσφατη σφυγμομέτρηση την εμφανίζει να εισπράττει το 11% των απωλειών της ΝΔ! Κι αυτό χάρη στην στάση της στο «λαθρό»εποικιστικό και στο γεγονός ότι ο έλληνας πολίτης δεν τα ψιλοκοσκινίζει. Στην πραγματικότητα στο ζήτημα των «λάθρο» η πολιτική της Χ.Α. είναι σκέτη δημαγωγία. Σε τίποτε δεν διαφέρει απ’ την πολιτική του Καρατζαφέρη, ο οποίος μιλούσε απλά για ποσόστωση, δηλαδή νομιμοποίηση όσων αλλοδαπών είναι κατά την γνώμη της «πολιτείας» αναγκαίοι!

Στο ίδιο καρατζαφέριο πνεύμα κινείται και η Χρυσή Αυγή. Κατά την επέμβαση στο πανηγύρι της Παναγίας Παντοβασίλισσας στην Ραφήνα, έκανε έλεγχο στους αλλοδαπούς μικροπωλητές και ανέτρεπε τους πάγκους μόνο όσων δεν ήταν «νόμιμοι»!!!

Στην Βουλή έχει υποστηρίξει την παραμονή της χώρας στο Ευρώ (Μιχαλολιάκος: Είμαι υπέρ της παραμονής μας στο Ευρώ διότι το έχουμε πληρώσει ακριβά). Όταν είσαι στο ευρώ είσαι και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δέχεσαι τις συμφωνίες για ανοιχτά σύνορα όπως προβλέπει η Συνθήκη του Μάαστριχτ (για τα εσωτερικά σύνορα) και του η συμπληρωματική Συνθήκη του Σένγκεν για τα εξωτερικά.

Η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ενταγμένη στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και τα μέλη (μαζί και η Ελλάδα) έχουν εγκρίνει την Συνθήκη της Λισσαβόνας η οποία είναι το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, πάνω από τα εθνικά Συντάγματα. Η Ελλάδα (και όχι μόνο) έχει εκχωρήσει την εθνική της κυριαρχία στην Κομισιόν των Βρυξελών, της οποίας τα μέλη δεν εκλέγονται αλλά είναι διορισμένα από την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα και τα επιχειρηματικά καρτέλ (Γερμανία).

Επομένως για ποιο «εθνικισμό» μας μιλάει η Χρυσή Αυγή; Ουσιαστικά δεν διαφέρει σε τίποτα από ΛΑ.Ο.Σ του Καρατζαφέρη και θα έχει με την σειρά της την ίδια μ’ αυτόν τύχη.

No comments: