Thursday, April 29, 2010

Επιστροφη στη Δραχμη-Εξω απ'το ΔΝΤ-ΕΕ-Η Ελλαδα στους Ελληνες

Οι αμερικανοι τραπεζιτες πονταραν στο βουλιαγμα το οικονομικο της Ελλαδας. Οι ιδιοι εβαλαν τα στοιχηματα πριν κανα χρονο. Μετα προσελαβαν τον υπαλληλο τους και του ειπαν να τριγυρισει τον κοσμο για μηνες να ζηταει δανεια που δεν θελει επειδη δεν τα χρειαζεται αλλα που τελικα μονο το ΔΝΤ μπορει να δωσει. Το ολο τσιρκο ειταν οργανωμενο σε τετοιο βαθμο και προοθηθηκε σε ολες τις οικονομικες εφημεριδες ολου του Δυτικου κοσμου σε τετοιο βαθμο που κανει πραγματικη εντυπωση.

Πως μπορουσε η χωρα με 2% το πολυ ΑΕΠ της ΕΕ να φερει ολοκληρο το Ευρο στο χειλος της αβυσσου? Αφου ολοι οι αλλοι ειναι φερεγγηυοι πως εξυγηται το φαινομενο αυτο? Απλουστατα το κολπο ειναι παλιο αλλο γνωστο. Οι ευρωπαικοι λαοι γνωριζουν τι ειναι το ΔΝΤ.

Στην δεκαετια του 1970-1980 τριγυρναγε τον πλανητη και εκανε περικοπες και ζητουσε ιδιωτικοποιησεις παντου φτανωντας στο σημειο που προκαλουσε επαναστασεις οπως εγινε στο Κοτσακαμπα της Κολουμβιας οπου ιδιωτικοποιησαν τις εθνικες λιμνες και απαγορευσαν τον πλυθησμο να χρησιμοποιη νερο απ'την βροχη οδηγωντας σε κοινωνικη εκρηξη οπου οι τοπικοι πολιτικοι πιαστηκαν απ'τον λαο και η κεντρικη κυβερνηση εστειλε το στρατο να καθυσηχαση τον πλυθησμο. Το αποτελεσμα απ'την αρχη αυτη ειταν πανεθνικη εξεργεση οταν προσπαθησαν να πουλησουν το γκαζυ και αποχωρηση του προθυπουργου προς το εξωτερικο.

Εχωντας κανει την Ελλαδα να εχει τιμες Ελβετιας με προοπτικες να εχει ολος ο πλυθησμος μισθους Αιγυπτου χωρις την αποχωρηση απ'την ΕΕ, την καταργηση του εξωτερικου χρεους και την απελαση του ΔΝΤ δεν προκειται ο λαος να δεις ασπρη μερα. Με τι δραχμη μπορουσε να συναγωνιστη της γειτονικες χωρες η Ελλαδα. Τωρα δεν μπορει. Το Ευρο υποχρεωσε να υπαρχουν λαθρομεταναστευτικα ρευματα ακομα μεγαλυτερα απ'την δεκαετια του 1990. Οσο συμπιεζοταν το κερδος τα αφεντια αναγκαζοντουσαν σε περικοπες. Αλλαξαν λοιπον το κοινωνικο τοπιο. Μαζυ με το Ευρο αποεθνικοποιηθηκε η οικονομια και αρχισε η εθνοκτονια του Ελληνικου εθνους. Οχι μονο δεν θα εβλεπε μεροκαματο παρα μονο στον υπνο του, μετα το ιδιο το νομισμα εγινε ξενο οπως οι πολιτικοι του.

Το Αργεντιναζο αρχισε κοντρα στους πολιτικους.
Αυτοι που εφεραν την νεα αμερικανικη κατοχη πρεπει να απελαθουν.
Συντομα θα γινει...


Στις επιστολές της οικογένειας Παπανδρέου, της Μαργαρίτας κλπ. που είχε παλαιότερα δημοσιεύσει το περιοδικό "Νέμεσις" της βουλευτίνας του ΚΚΕ Κανέλη, και η οποία αντιμετώπισε διώξεις γι' αυτό, ο δευτερότοκος πρίγκηψ και αδελφός του σημερινού ελέω θεού πρωθυπουργού Γιωργάκη Παπανδρέου, ο Νίκος, είχε γράψει στην φίλη του Κριστίν Βαρντ:
"...Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή την στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός, για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου (σ.σ ο σημερινός πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου) είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του 1960.
Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του.
Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με Αμερικάνικη καρδιά..."


Τον τελευταίο καιρό ο Nick Papandrew προσεβλήθη από "εθνική ανησυχία" η οποία καθημερινά μεγεθύνεται από την διαπίστωση της απροθυμίας του αδελφού Τζεφ να θυσιάσει το εικοσοτετράωρό του, που είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στο fitness και στο κανώ, και να αφιερωθεί στο "καλό του έθνους" και την προκοπή της Γκόλντμαν Σάκς.
Έτσι επιδίδεται σε ένα απελπισμένο μπαράζ "εθνικής προσφοράς" με ταξίδια και επίσημες συναντήσεις, δίχως καν καμία τυπική ιδιότητα, τελείως εξωθεσμικά, ως άλλη μητέρα Τερέζα, για το καλό πάντα του έθνους.
Ο άλλοτε "μεταμφιεσμένος έλληνας".

Εκείνο πάντως που δεν έχει διασαφηνιστεί ακόμη είναι για το ποιανού έθνους το καλό γίνονται όλες αυτές οι "θυσίες"...

http://patari.org/forum/viewtopic.php?t=2537

No comments: