Sunday, December 13, 2009

Κυπρος= Οι Χρυσαυγιτες του Πολιτικου Καφενειου...

Τάδε έφη Πουβουτούστρας!

Παράθεση:
Είναι αλήθεια ότι ο Τάσος Παπαδόπουλος κράτησε σωστή στάση σε σχέση με το Σχέδιο Ανάν. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Ομως την ίδια θέση είχαν και οι Χρυσαυγίτες! Είχαμε κι εμείς! Αυτό δε θα πει ότι εμείς ήμαστε Χρυσαυγίτες ούτε ότι οι Χρυσαυγίτες είναι μαρξιστές.

Ετσι λοιπόν και ο Τ. Παπαδόπουλος ήταν ένας εθνικιστής πρόεδρος και λειτούργησε με εθνικιστικά κίνητρα στο δημοψήφισμα για το Σχέδιο Ανάν. Κατά τη διάρκεια της θητείας του συμφέροντα εθνικιστικών κύκλων εξυπηρετούσε. Αυτό δε μπορούμε να το παραβλέψουμε. Μπορεί να χαρήκαμε που το Σχέδιο Ανάν δεν πέρασε αλλά αυτό δεν αναιρεί τη διαπίστωση του σ. Ανατροπέα για το ποιος ήταν ο Τ. Παπαδόπουλος.

Εγώ δημοσίευσα την είδηση γιατί αυτό που έκαναν να κλέψουν το πτώμα του είναι απίστευτο (γι' αυτό και το έβαλα σ' αυτή την ενότητα) και μου έκανε μεγάλη εντύπωση.




Ο Τάσος Παπαδόπουλος κράτησε σωστή στάση σε σχέση με το Σχέδιο Ανάν, μας λέει ο Πουβουτούστρας. Και συμπλρώνει: «Ομως την ίδια θέση είχαν και οι Χρυσαυγίτες! Είχαμε κι εμείς! Αυτό δε θα πει ότι εμείς ήμαστε Χρυσαυγίτες ούτε ότι οι Χρυσαυγίτες είναι μαρξιστές.» Μα πως γίνεται αυτό κύριε Πουβουτούστρα μας; Γιατί όλοι όσοι καταδικάζουν τον εποικισμό της χώρας από εκατομμύρια εισαγόμενους λαθρομετανάστες είναι για σένα Χρυσαυγίτες και Φασίστες, επειδή την ίδια θέση έχει και η Χρυσή Αυγή, και δεν είσαι εσύ και ο θίασος σου φασίστες και εθνικιστές, όταν ευθυγραμμίζεσθε στο σχέδιο Ανάν με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και τον «εθνικιστή» Τάσο;
Η ανακολουθία σας αντιφάσκει με κάθε κανόνα λογικής. Για ν’ αποκατασταθεί η λογική τάξη ή πρέπει να σας θεωρήσουμε (λόγω της σύμπτωσης των θέσεων σας στο σχέδιο Ανάν) φασίστες και εθνικιστές όσο οι Χρυσαυγίτες και μαρξιστές όσο Χρυσαυγίτες, ή απατεώνες που ψευδώς εμφανίζονται αντίθετοι στο σχέδιο Ανάν, ή καθίκια που υπηρετούν συμφέροντα των αφεντικών, συκοφαντώντας ως φασίστες όσους αντιστέκονται στην μαζική εισαγωγή φτηνών εργατικών χεριών και στα σχέδια για 4ο Ράιχ.

No comments: