Thursday, April 23, 2009

'Δοσιλογοι Ολου του Κοσμου Ενωθειται'...Ιστοριες Καθημερινης Τρελας στο Καφε(Γαδα)νειο

Λοιπόν ας αφήσουμε τον κάθε Τούμπανη ή Χρυσαυγίτη Ναζιστή, τον κάθε ρατσιστή κρυφοφασίστα του ΛΑΟΣ ή τον φοβισμένο μικροαστό που ψηφίζει αυτούς που ευθύνονται για όλα αυτά τα δράματα κραυγάζοντας «Έξω οι ξένοι» και ας ενωθούμε όλοι μαζί εναντίον του κοινού εχθρού που εξοντώνει Έλληνες εργαζόμενους και αλλοδαπούς. Ας ξανακουστεί και πάλι πιο δυνατό το σύνθημα ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=140544#140544

Ταδε Εφη Βηχος



Ο μονιμα 'κυνηγημενος' μα ποτε πιασμενος συγχρονος ΑΖΕΦ της νεοταξιτης ψευτο-ακρααριστερας μονο δηλωσεις σε στυλ Σορος μπορει να κανει για ...ανοιχτες κοινωνιες και φτωχους δοσιλογους.

Η συμπονια του στους δοσιλογους μεταναστες απ'το Αφγανισταν (ενας πολεμος που τωρα αρχιζει ουσιαστηκα με την εκλογη Ομπαμα!) και στους Ιρακινους που εφυγαν απ'τη χωρα αφου εχασαν οι Αμερικανοι τον πολεμο, ειναι συμπονια δοσιλογου προς δοσιλογου.

Οταν εγινε η Γερμανικη κατοχη ποσοι ελληνες εφυγαν προς το εξωτερικο. Ελαχιστοι ως μηδαμινοι. Γιατι? Να πανε αλλου να φυτοζουσουν οταν οι λαοι των ξενων χωρων δεν θα τους ηθελαν μονο ρουφιανοι του χειροτερου ειδους θα το εκαναν. Δουλεψαν σκληρα για τους Αμερικανους στην χωρα τους, η αντισταση ομως του εκοψε τον αερα, ανακγκαστηκαν να φυγουν, και τωρα οι υπολοιποι λαοι του πλανητη που με διαδηλωσεις και πορειες εκκατομυριων σταθηκαν στο πλευρο του ιρακινου λαου, τωρα πρεπει να τους δεχτουν.

Ποιος το λεει αυτο? Ο Βηχος, η Χαφιεδοτυπια, ο ΣΥΝ/ΣΟΡΟΣ και παει λεγοντας.
Κανενα μικρο κρατος οπως ειναι η Ελλαδα δεν εχει ουτε το δικαιωμα ουτε την ικανοτητα να δεχτει το 50% του πλυθησμου τις απο μεταναστες. Αυτοι που το ζητανε αυτο οπως ο χαφιες Βηχος, να μεταναστευσουν οι ιδιοι στο Αφγανιστα η στο Ιρακ, να στειλουν τα παιδια τους να βγαλουν το φιδυ απ'την τρυπα. Γεγονος οτι ειναι χαφιες ο Βηχος φαινεται οτι το καθε ανθελληνικο, το καθε αμερικανικο το προοθει και 7 χρονια πολεμου τωρα ποτε δεν εχει πει 'Νικη στους Ταλιμπαν, Ηττα στους Αμερικανους'.

Γλυφε σκυλι γλυφε, δεν εμεινε και κανενα κοκκαλο. Τα εφαγαν ολα οι τραπεζιτες...

No comments: