Friday, December 28, 2007

Ποιος Ειναι ο Rakis-Politikokafeneio?

Τον τελευταιο καιρο παρουσιαστηκε ενας Rakis. Θεωρητικολογος της κακιας ωρας βγηκε μπροστα με συμφωνια της κλικας που διευθυνει το ΠΚ να θεωρητικοποιηση την Αμερικανοκρατεια. Ενα απ'τα πολλα επιχειρηματα που παρουσιασε στις σελιδες ολοκληρες που παρουσιασε ειταν αρθρα απ'το περιοδικο Θεσεις www.theseis.com

Μετα απο σχετικη ερευνα του περιοδικου αυτου τη βρηκαμε. Συνοπτικα οτι διευθυνεται ακριβως μεσα απ'τα γραφεια της ΓΣΕΕ εαν δεν ειναι πληρες χρηματοδοτουμενο απο αυτη. Ο εκδοτης της ο Γιαννης Μηλιος εργαζοταν στο ΙΝΕ-ΓΣΕΕ 'ερευνητικο' κεντρο και το περιοδικο υποτιθεται ασχοληται με την 'παλη των ταξεων'. Τοσο σχεση εχει με την παλη των ταξεων οσο η ΓΣΕΕ. Απ'το μηδεν εως το υπο το μηδεν.

Η κυρια του υπαρξη δεν ειναι η αναλυση της παλης των ταξεων πως αποσυνδικαλιστικε το εργατικο κινημα, πως αποβιομηχανοποιηθηκε η ελληνικη οικονομια και πως διαμεσου της λαθρομεταναστευσης επιχειρηται η αντικατασταση εξ'ολοκληρου του ελληνικου εργατικου κινηματος αλλα πως να μην επικρατησουν οι επαναστατικες ιδεες.

Το περιοδικο αυτο εκτως απο ακαδημαικες σαβουρες των δυτικων πανεπιστημιων περιεχει και ανοικτα νεοταξιτες θεωρητικολογους οπως των Σλαβο Ζισεκ που απαρτιζει τα τμηματα των Πανεπιστημιων που ασχολουνται με τον Μαρξισμο. Τον ιδιο αρθρογραφο που ζηταγε τοννους βομβες κατα της Σερβιας απ'το ΝΑΤΟ και οτι καθυστερησαν να αρχισουν τον πολεμο. Ο ιδιος αρθρογραφος εχει αρθρο στο περιοδικο νουμερο 97 των Θεσεων. Παραλληλα τυπωνεται σε κοινη εκδοση με τον Σαββα Μιχαηλ απο Αμερικανικο Πανεπιστημιο μαζυ με κατι αλλα αστερια οπως τον Αλεξ Καλλινικος που ειχε υπογραψει μαζυ με τον Αλαιν Κριβιν κοινη δηλωση για να σταλθουν στρατευματα του ΟΗΕ αντι του ΝΑΤΟ για επιλυση του Γιουγκοσλαβικου. Τωρα ολοι ειναι μια κοινη πολιτικη παρεα.

Λογικο ειναι αφου τα στρατευματα αρχιζουν αν ζωριζονται ξανα. Οι Αμερικανοι πιεζουν για την δημιουργια Μακεδονικου κρατους που θα απαρτιζει κομματια τριων υπαρχοντων κρατων, δηλαδη νεα αιματοχυσια και νεεους γυρους πολεμων. Αλλα που ομως? Εαν οι Ρωσσοι πανε κοντρα και υποστηριξουν την Σερβια ολα τους τα σχεδια θα καταρρευσουν. Πονταρουν λοιπον στην ενεργη συμπαρασταση απ'την λεγομενη 'ακρα αριστερα'. Στα ζητηματα 'ρατσισμου' τους εχουν στην τσεπη τους. Τωρα τους χρειαζονται και στο εθνικο. Οι λιλιπουτειες οργανωσεις ειδη βγαζουν εξαγγελειες. Η Εργατικη Εξουσια ειναι φουλ υπερ της Αμερικης στο εθνικο ζητωντας εδω και τωρα δημιουργια Μακεδονικου κρατους.

Ο Ρακις ανονυμα εχει μπει μπροστα να καθυποταξει τους ταραξιες. Η λογοκρισια ξανααρχισε στο ΠΚ αφου δεν συμμετεχω στα σκηνοθετημενα θεατρα τους. Επι εβδομαδες ειχαν για το Κοσοβο πρωτη σελιδα οτι χρειαζεται ανεξαρτησια. Το 'ελευθερο' φορουμ για 'σκεπτομενους' ανθρωπους προπαγανδιστικο οργανο ειναι για ΕΣΠΕ, Σορος, τον Συνασπισμενο ΝΑΤΟΙσμο, και τον Αμερικανικο πολυπολιτισμο. Ο Ρακις ειναι ο τελικος τους προορισμος. Και σιγουρα εργαζεται κατευθειαν στην ΓΣΕΕ οπως το περιοδικο που μου διαφημιζει. Ας τον κανουν επιτημο προεδρο μια που το σαιτ κυνηγιεται ταχα απ'την ΓΑΔΑ!!

1 comment:

nativist said...

Βαγγέλη,

Πρέπει να είναι κανείς πολύ βλάκας για να μην έχει καταλάβει τι ρόλο παίζει το ΠΚ. Οι "άνθρωποι" είναι τα πιο πιστά σκυλιά της ΝΤΠ και δεν νομίζω να υπάρχει forum, το οποίο να φιλοξενεί τόσα σκουπίδια ανθελληνικά ("Ουράνιο Τόξο", ΕΣΠΕ, Νακρατζάδες(*) κ.λπ.), όσο αυτό.
Κι εγώ είχα πέσει αρχικά στην παγίδα και νόμιζα ότι είναι αριστεροί, αλλά αυτοί είναι απλώς ενεργούμενα της παγκοσμιοποιημένης ΝΤΠ. Κύριος στόχος πάντα η διάλυση του ελληνικού έθνους και κράτους, για το οποίο τρέφουν πρωτοφανές μίσος, δια της απεριόριστης εισβολής λαθρομεταναστών, αδιαφορώντας για την καταστροφή του ελληνικού εργατικού κινήματος και την εξαθλίωση του Έλληνα εργάτη.

(*) Ο Νακρατζάς κάπου είχε διαψεύσει ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το ΠΚ, αν και τον εμφανίζουν να γράφει εκεί και μάλιστα σαν εγγεγραμμένο μέλος. Η απάτη της απάτης δηλαδή.