Monday, October 01, 2007

Πρακτορες Αλληλοκατηγορουνται Συνεργατες ΠΚ-Ρεσαλτου

[quote="Βάσω"][size=18]Oτιδήποτε γραφτεί εδώ άσχετο με το αρχικό θέμα θα σβήνεται. Απευθύνομαι κυρίως στον Αντιαμερικάνο. Ας ανοίξει άλλο θρεντ. [/size][/quote]

Για να καταλαβω καλα τι σοι τσιρκο παιζεται επειδη προφανως δεν καταλαβαινω πριν πεσει η χονδρη λογοκρισια που ετοιμαζεται και ισως δεν μπει και αυτο.

Υπαρχουν 4 ατομα που εχουν συνεργαστει ολα μαζοι και οι 4 λενε οτι δυο ειναι ασφαλιτες.

Ο ενας εβγαζε αντι-δικτατορικο περιοδικο στην χουντα αλλα δεν τον κυνηγαγε η... χουντα.

Ο αλλος τον κυνηγαει η ΓΑΔΑ για πορνογραφικο υλικο που λεει οτι δεν εβγαζε αλλα γνωριζει και τους δυο που αλληκατηγορουνται οτι ειναι ασφαλιτες.

Ο παραλλος λεει οτι ενας απ'τους 4 εχει σπουδασει κρυπτογραφεια σε Ξενα πανεπιστημια και οτι υπαρχει ανακοινωση του ΚΚΕ για το θεμα που κανενας δεν την εχει δει και δεν μας την δειχνη ο ιδιος.

Και ο 4 δεν λεει και πολλα αλλα σπαει πλακα.

Ρε φωναξτε κανα Χαρυ Κλυνν να το ανεβαση σε καμμια παρασταση.



-Aνατροπέας-
Η πρόταση είναι λογική και πραγματοποιήσιμη.
Η σκευωρία είναι μια από τις κύριες δουλειές της ασφάλειας, από τα γεννοφάσκια της.
Και η κουτσή γάτα το ξέρει ότι η ασφάλεια ψεύδεται και μάλιστα ασύστολα.
Σαν αρχή θα πρέπει να δημιουργηθεί μια "επιτροπή συμπαράστασης" ενάντια στη σκευωρία της ασφάλειας.
Μα βγάλει ανακοίνωση και να πάει σε όλους τους φορείς, εφημερίδες, συνδικάτα, κόμματα, σωματεία, επαναστατικές οργανώσεις, Forums.
Να γίνει πικετοφορία έξω από την ΓΑΔΑ και δελτίο τύπου στα κανάλια και τύπο.
Τότε μόνο θα ενδιαφερθούν δικηγορικοί σύλλογοι και δημοκρατικές οργανώσεις νομικής κατοχύρωσης δημοκρατικών δικαιωμάτων.
-Ανατροπέας-


Οπως τοτε με τον Τσιγαριδα που τον βγαλατε ολοι αθωο περιστερι και αρνοντουσαν επιτροπη εξετασης για το ποιος ειναι, που δουλευε και πως βγηκε εξω.

Ολοι γνωριζουν τη σταση της λεγομενης εξωκοινοβουλευτικες αριστερας στο ζητημα του Κανα. Μες το κολπο ειναι και αυτη...


Φουντουρης για ΜΜ

Το γνωρίζω γιατί έχω για χρόνια επαφή με κόσμο που ήτανε στο χώρο και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και στο χώρο του ΚΚΕ εκείνη την εποχή, και ήξεραν και το θύμιο και τη δράση του πολύ αναλυτικά, και λένε ότι ανεξάρτητα με ότι πολιτικές διαφορές μπορεί να ειχανε μεζί του , είναι αγωνιστής. Γνωρίζω αρκετές λεπτομέρειες σχετικά γιατί είμαι χρόνια μέσα στα κινήματα, όχι σαν εσένα VNGELIS που η δράση σου είναι μόνο μέσα στο Ιντερνετ και να ασχολείσαι μόνο με θεωρίες συνωμοσίας.

Δεν τα λέω μόνο εγώ για το Θύμιο όλη η αριστερά τα λέει και όχι μόνο, όλοι ξέρουνε και το ήθος του και την αντιδικτατορική δράση του.

το τι θυμηθήκατε ξαφνικά να πείτε για το Θύμιο εσύ και ο συντροφος σου ο ΔΤ μετά από τόσα χρόνια, και όταν δεν σας έπιασαν οι δικοί σας πολιτικοί στόχοι που είχατε βάλει για το Ρεσάλτο, δε με ενδιαφέρει ούτε και κανένα.

Γι αυτό δεν θα σου δώσω ούτε και κανένας οφείλει να σας δώσει περισσότερο λογαριασμό. Πήγαινε στο μπλογκ σου και γράψε ξανα ότι ιστορία συνωμοσίας θέλεις, εξάλλου δυο άτομα μόνο είστε που τα διαβάζετε



Αντι-Αμερικανος
Που ειναι η δραση μου και τι κανω ουτε που γνωριζεις και ουτε που ξερεις.
Το γεγονος ομως οτι δεν απαντας το πως εβγαινε αντιδικτατορικα περιοδικο που εκθειαζε τους 'ανταρτες πολεων' δεν μας εξηγεις ομως απλως λες τα συνηθισμενα οτι ολη η ...αριστερα γνωριζει.

Ουτε μας προσφερεις ενα ονομα του ΚΚΕ για να μαθουμε για τον ΜΜ. Τηλεφωνο του υπευθηνουν που εβγαλε την ανακοινωση γι'αυτον δεν υπαρχη. Η ανακοινωση που ειναι?

Οσο γι'αυτα που λες για συνομοσιες μονο που τα παρουσιαζεις ετσι σε κανει αμερικανακι του χειροτερου ειδους. Και νομιζεις οτι δεν σε γνωριζουμε εσενα επειδη δεν σε γνωριζουν αλλοι?



[quote="BHXOS"][size=18]Επειδή είσαι αισχρός προβοκάτορας Βαγγέλη, να σου πω ότι δεν κατηγορείται το ΠΚ ότι δημοσίευσε πορνογραφικό υλικό. Κατηγορούμαι εγώ ότι δημιούργησα τρεις πορνοσελίδες (άσχετες με το ΠΚ) και μέσα από αυτές διοργάνωνα πάρτι οργίων σε όλη την Ελλάδα!!!
Όλα αυτά ένα μήνα αφού πήρα τον πρώτο μου υπολογιστή και το μόνο που ήξερα ήταν να στέλνω e-mail.
Μήπως ζω σε έναν κόσμο ηλιθίων;[/size]


[size=18]ΥΓ. Για δείξε μου που κάναμε ...Θεό τον Τσιγαρίδα εδώ μέσα; Και ποιος είναι αυτός που με υποστηρίζει; Για ονόμασέ τον να τον μάθω κι εγώ.[/size][/quote]


Ναι ρε οποιος μιληση για την Χαφιεδοτυπια σου, και το Ιντυ σου προβοκατορας ειναι. Πες μου τιποτα καινουργιο να μαθουμε.

Τωρα θελεις να μου πεις οτι ανοιξες Φορουμ και το μονο που ηξερες ειναι να στελνεις ε-μαιλ ενα μηνα πριν! Κατι σαν τον Θυμιο δηλαδη που επλασε ιστοριες για αγριους οτι εχει συγγενη που του εβγαζε ολη τη δουλεια...οταν ανοιξε Φορουμ

Τι ρολο παιζεται και οι [b]4 μονο οι ιδιοι ξερεται.[/b]
Διαφημηση ντορος και λογοκρισια να περναει και ολα να πανε καλα.

Εσυ τα χωνεις στον ΑΦ και τον λες ασφαλιτη.
Αυτος τα χωνει στον ΜΜ και τον λεει ασφαλιτη.
Λες οτι η ΓΑΔΑ σε κυνηγαει για πορνογραφικα σαιτ. Τι νομος ειναι αυτος?
Ενα σωρο πορνογραφικα σαιτ υπαρχουν, ποτε εγινε αδικημα αυτο?

Στις προηγουμενες ερωτησεις θα απαντησεις η το θεμα εδω ποιος εισαι εσυ και εαν σε γνωριζουμε. Εχεις οπαδους να σε υποστηριξουν. Εγω θελω φως στο ζητημα.

Που ειναι το γραμμα του ΚΚΕ για τον ΜΜ που εχει ο Φουντουρης?
Αφου τους γνωριζεις μονο απ'το ιντερνετ ο Θυμιος γιατι μου εχει πει πρωσοπικα τα αντιθετα?



[quote="-Aνατροπέας-"]-Ανατροπέας-
Και αφού αποδείχτηκε από πρωσοπικές μαρτυρίες ότι ο σ ΠΒ δεν έχει μια και είναι στην πατηριά, τότε ποιά κτηγορία για SOROS;
Και αφού τρολάρισαν και εδώ και στο ιντυ μίντι 1000 φορές και με 1000 nicks, παραμύθια και οι ασθένειες και τα κηνηγητά από τη ΓΑΔΑ...
τώρα λένε ότι δεν ενδιαφέρονται γι' αυτά και ο ΠΒ αν και φτωχός μπορεί άνετα να είναι και χαφιές.
Δεν εμποδίζει η κακοήθεια με την κατσαρόλα στο κεφάλι και γραμμή για το δαφνί.
Αυτός του Εσωτερικού σίγουρα δεν τη γλειτώνει, να μα την παναγία και το χριστό του...και μα την αφίσα του, υπέρ του χουντόδουλα.
Γιατί ρε δεν λέτε ανοιχτά τη γνώμη σας ότι ο σ. Παναγιώτης είναι χαφιές;
Τι το μουρμουρίζετε κρυφά; Ή πλαγίως;
Να πάρω κι' εγώ σειρά, στη λίστα των χαφιέδων.
...Καιρός δεν είναι;
-Ανατροπέας-[/quote]



Αφου δηλωσες οτι μιλησα εγω για τον Βηχο για την ασθενεια του και το που μενει τωρα το στριβεις οτι αυτα λενε στο... Ιντυ τα τρολλ. Το Ιντυ ελεγχομενο ειναι και ο ιδιος ο Βηχος οταν εγραφα κατα του Ιντυ και τις συνεργασιες του με το Ιδρυμα Σορος, εκανε τον ανηξερο και υποστηριζε το Ιντυ. Το ιδιο εκανε και με το Ρεσαλτο για τις επονυμες καταγγελιες περι το ρολο του εκδοτη στην Χουντα.

Τωρα ζητας ρεστα για την αθωοτητα του Βηχου. [b]Ο ιδιος γνωριζει τι ρολο βαραει. [/b]Για μενα πολιτικα ειναι νεοταξιτης. Εαν το κανει με μισθο η απο ηλιθιοτητα ειναι ζητημα.

Τωρα εαν η ΓΑΔΑ κυνηγαει μαγισσες και τον κλειση μεσα για αδικηματα που δεν υπαρχουν στον ποινικο κωδικα ειμαι εναντιων. Εαν ειναι σκηνοθετημενο θεατρο απ'την ΓΑΔΑ οπως ειναι πολλα κυνηγητα αγωνιστων οι οποιοι βγαινουν και λενε οτι υποστηριζουν την τρομοκρατια της 17Ν η του ΕΛΑ (δηλαδη των μυστικων υπηρεσιων), ειναι σαν να λεμε οτι γινεται κυνηγητο απ'τον τοπικο μπατσο και βγαινεις και λες ανοικτα 'εγω ληστευω σπιτια'... Τι νομιζεις οτι θα σου κανουν θα σε μπουζουριασουν μεσα. Υπαρχουν πολλα βληματα που το παιζουν 'ανταρτες πολεων' και αλλα τοσα που τους υποστηριζουν.

Οσοι κρυβονται πισω απ'τον πλαστο πολεμο κατα της τρομοκρατιας για να δικαιολογησουν πως το κρατος τους ...κυνηγαει, για να παιρνουν μια σειρα νεοταξικες θεσεις σε ολα τα ζητηματα μπορει να παραμυθιαζουν τον στενο τους κυκλο και τους οπαδους του.

Αμερικανισμους και σαχλαμαρες για μικρα παδια δεν αγοραζω.

No comments: