Wednesday, June 06, 2007

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΒΕΡΟΥΧΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΒΕΡΟΥΧΗ

Ο Βερούχης μού είναι προσφιλής, αλλά η αλήθεια μού είναι προσφιλέστερη, ακόμα και όταν είναι πικρή για κάποιο παλιό συναγωνιστή.

Έκανε ο Βερούχης δύο δημόσιες παρεμβάσεις υπέρ του Θύμιου Παπανικολάου αποφεύγοντας όμως ν’ αγγίξει τα συγκεκριμένα γεγονότα. Κι όμως εγώ μόνο για γεγονότα μίλησα. Δεν ασχολήθηκα ούτε με συλλογισμούς ούτε με εικασίες. Είναι γεγονός ότι ο Θύμιος Παπανικολάου- μόνο αυτός και κανένας άλλος- εξέδιδε, μεσούσης της δικτατορίας, περιοδικό ακροαριστερού περιεχομένου. Τους «Νέους Στόχους». Παρέθεσα ενδεικτικά κάποιους τίτλους άρθρων και μια Ανακοίνωση του εκδότη. Εξέδιδε επίσης μαρξιστικά βιβλία. Όλα νόμιμα, με την ανοχή της δικτατορίας.
Και έθεσα το εύλογο ερώτημα: πως και γιατί του το επέτρεψαν οι συνταγματάρχες, αυτοί που υπερηφανεύονταν ότι είχαν βάλει τον ελληνικό λαό στο γύψο;
Γεγονός επίσης είναι ότι σε μια εποχή που οι χαρακτηρισμένοι αριστεροί, ακόμα κι από σπόντα, δεν μπορούσαν να πάρουν διαβατήριο, αυτός, ο εκδότης των «Νέων Στόχων», πείρε και επισκέφτηκε το Παρίσι, με την άδεια του αρχιβασανιστή Μάλλιου. Το είπα αυτό ξανά και το επαναλαμβάνω. Και ρωτώ ξανά: Πώς να εξηγήσουμε αυτή την πραγματικά προνομιακή μεταχείριση;

Ο Βερούχης έγραψε: «Κατά τη γνώμη μου, με τα υπάρχοντα στοιχεία του κατηγορητηρίου, η ενοχή του κατηγορουμένου δεν έχει αποδειχθεί. Και δεν είναι υποχρέωση του κατηγορουμένου να αποδείξει την αθωότητά του, αλλά του κατήγορου να αποδείξει τις κατηγορίες του.» ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Αθήνα 1 Μαϊου 2007

Εγώ δεν διατύπωσα πουθενά κάποιο «κατηγορητήριο». Ζήτησα απαντήσεις σε αυτονόητα ερωτηματικά. Αποδείξεις, του είδους που φαίνεται να ζητάει ο Βερούχης και για πράγματα που δεν ισχυρίστηκα, ούτε έχω ούτε ήταν δυνατό να τις υποσχεθώ. Άλλωστε δεν είναι και στην κυριότητα μου. Αν κάποιο απ’ τα γεγονότα που ανέφερα αμφισβητηθεί είμαι πρόθυμος, γι’ αυτά τα συγκεκριμένα, να παρουσιάσω και τις αποδείξεις. Όταν έλθει η ώρα ν’ ανοίξει ο ελληνικός λαός τα μυστικά συρτάρια τότε ίσως γνωρίσουμε και το who is who του καθενός. Προς το παρόν διατύπωσα μόνο ερωτηματικά. Ερωτηματικά για γεγονότα που έχουν συμβεί και κανείς δεν μπορεί να τ’ αλλάξει ή να τ’ αμφισβητήσει. Απάντηση δεν πείρα. Ο ερωτώμενος τήρησε σιγή ιχθύος.
Μήπως όμως θα μπορούσε να δώσει τις απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα μας o Γιάννης Βερούχης; Ή μήπως δεν είναι εύλογα; Αν έτσι πιστεύει να μας το πει. Για να καταλάβουμε και εμείς που στηρίχτηκε όταν παραχωρούσε στον Θύμιο Παπανικολάου πιστοποιητικό(!) «έμπρακτου αγωνιστή κατά της δικτατορίας». Αν δεν έχει ούτε αυτός τις απαντήσεις, τότε πως βγήκε να διαβεβαιώσει -και λείπαμε που πρέπει να το πω- σε στυλ ρωμαιοκαθολικού πάπα, ότι το άτομο είναι αναμάρτητο;
«Βεβαιώνω υπεύθυνα ότι ο Θύμιος Παπανικολάου ήταν έμπρακτος αγωνιστής κατά της δικτατορίας» ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, Απρίλιος 2007.

Η παράδοση του επαναστατικού κινήματος είναι να λύνονται τέτοια σοβαρά ζητήματα από «επιτροπές έρευνας» και όχι με από καθέδρας διαβεβαιώσεις.
Ας έλθουμε τώρα σε ένα πονηρό κλισέ που χρησιμοποιεί συνεχώς ο κύριος Παπανικολάου και ο Γ. Βερούχης δυστυχώς το αναπαράγει: «ο επί πολλά χρόνια συνεργάτης του, Δημήτρης Τούμπανης» (Σ.Π. Μάης 2007).
Συνεργάτης του Θ. Παπανικολάου εγώ! Θα ήθελα να μάθω, για να μάθει και ο κάθε ενδιαφερόμενος, σε ποιες κοινές δραστηριότητες υπήρξα συνεργάτης. Ο Παπανικολάου με αναγορεύει, επί πλέον, και «επί πολλά χρόνια οικογενειακό φίλο»! Αυτά τα θεωρώ ανάξια σχολιασμού. Ωστόσο ο λόγος που χρησιμοποιούνται είναι προφανής: Αφού «επί πολλά χρόνια» ήμουν συνεργάτης και «οικογενειακός φίλος» του Παπανικολάου άρα γνώριζα και το παρελθόν του.
Γιατί λοιπόν δεν μιλούσες Μήτσο Τούμπανη τόσα χρόνια και τα θυμήθηκες τώρα; Προφανώς έχεις κάποιο ιδιοτελές κίνητρο! Απ’ την άλλη, η «επί πολλά χρόνια» σιωπή σου σε καθιστά, τουλάχιστον, συνένοχο. Βούλωσε το λοιπόν. Αυτό ζητάει ο Παπανικολάου και το ίδιο αίτημα προβάλει, εν κατακλείδι, και ο Γ. Βερούχης: «Κατόπιν αυτών, νομίζω ότι η ιστορία αυτή πρέπει να λήξει» (Σ.Π. Μάης 2007).
Το μόνο που δεν ζητείται είναι μια «επιτροπή έρευνας» για να ξεκαθαριστούν τα ζητήματα, αντί να θαφτούν στην σιωπή.
Όμως Γιάννη Βερούχη, ανεξάρτητα απ’ το αν ήξερα ή τι ήξερα για το παρελθόν αυτού του κυρίου τα γεγονότα παραμένουν γεγονότα και τα ερωτηματικά ερωτηματικά. Και σ’ αυτά καλείσαι κι εσύ ν’ απαντήσεις, απ’ την στιγμή που βγαίνεις να υπερασπιστείς τον Παπανικολάου. Οι αξιωματικές διαβεβαιώσεις δεν αρκούν ακόμα κι αν είναι θεόπεμπτες.
Και δεν πρόκειται μόνο για το παρελθόν. Αυτό ήλθε στη συζήτηση παρεμπιπτόντως και όχι από μένα. Άλλο ήταν το υπό συζήτηση θέμα. Η αντιπαράθεση Ιών και Θύμιου.
Είναι γνωστό ότι η ομάδα των Ιών -και όχι μόνο αυτή- έχει συνυφάνει τα συμφέροντα της με την ενσωματωμένη στο πολυεθνικό κεφάλαιο ελληνική ολιγαρχία και κατά παραγγελία καταγίνεται με τη διάδοση πνεύματος νέο-ραγιαδισμού στο ελληνικό λαό. Τον καλεί να ξεχάσει την ιστορία του, τις πολιτιστικές του παραδώσεις, την ίδια την εθνική του συνείδηση και να χαθεί ως έθνος στη χοάνη του οργανωμένου απ’ τον ιμπεριαλισμό πολυπολιτισμικού εγχειρήματος.
Αν αυτό συμβεί, το δίλλημα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» θα έχει λυθεί υπέρ της βαρβαρότητας και η ανθρωπότητα θα κυλίσει πίσω σε ένα κόσμο αγελαίο, χωρίς έθνη και εθνικούς πολιτισμούς, υπό τη σιδερένια φτέρνα της Pax Amerikana.
Οι Ιοί συκοφαντούν κάθε αντίσταση σ’ αυτή την εφιαλτική προοπτική ως προσχώρηση στο στον εθνικισμό, τον ρατσισμό και τελικά στο φασισμό. Χρησιμοποίησαν τον Θύμιο Παπανικολάου και το «Ρεσάλτο» σαν αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι κάθε αριστερός που αντιστέκεται στη νέα τάξη καταλήγει μοιραία να συγχωνευτεί με την ακροδεξιά και ν’ αποτελέσει μαζί της ενιαίο «εθνικιστικό χώρο».
Οι Ιοί έχουν συμφέρον να γενικεύουν, στην περίπτωση όμως του Θύμιου λένε την αλήθεια. Δεν έκανε μόνο κάποιους χρυσαυγήτες συνεργάτες του στη σύνταξη του «Ρεσάλτο», δεν έδωσε μόνο βήμα για θρησκευτική προπαγάνδα σε εκπροσώπους της εκκλησιαστικής ιεραρχίας. Έχει αναπτύξει και τη σχετική «θεωρία» για δικαιολογήσει την υιοθέτηση πάγιου μετωπικού προσανατολισμού με την ακροδεξιά. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία οι ακροδεξιοί «εθνικιστές» δεν είναι πλέον κάτι σαν κι αυτούς που ξέραμε, σαν τους Χίτες, τους γερμανοτσολιάδες, τους ταγματασφαλίτες και γενικά τα όργανα του επικυρίαρχου ιμπεριαλισμού, που είναι πάντα έτοιμα για προδοσίες, όπως για παράδειγμα η κυπριακή προδοσία τους. Όχι, τώρα έχουν μεταλλαχτεί. Έχουν γίνει κάτι άλλο: «φυσικοί σύμμαχοι» της Αριστεράς, στον «κοινό» αγώνα ενάντια στη νέα τάξη!

«Καμιά δύναμη που αντιστέκεται στον οδοστρωτήρα της παγκοσμιοποίησης δεν μπορεί να αφορίζεται με ιδεολογικές ετικέτες» μας διδάσκει ο Θύμιος μέσα απ’ τις σελίδες του «Ρεσάλτο».

«Οι «ακροδεξιές» ομάδες κάτω από το μαστίγιο της πραγματικότητας μεταλλάσσονται σε όλα τα επίπεδα. Η σκέψη τους έχει γίνει διαλεκτική,(η έμφαση δική μου –Δ.Τ.) αγωνιούν για τα προβλήματα της κοινωνίας και ο λόγος τους απομακρύνεται από τα ιδεολογικά κλισέ του παρελθόντος και από τον προφητικό και αφοριστικό λόγο των φασιστικών καθεστώτων.»
«Και αν δεχτούμε τη ρήση του Μαρξ «ότι το κοινωνικό είναι καθορίζει τη συνείδηση», πολλές από αυτές τις ομάδες έχουν μεταλλαχτεί σε εχθρούς της Νέας Τάξης.»
(Οι αδιάλλακτοι δογματοφύλακες και οι φορμαλιστές -resaltomag.gr)

«Οι διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος δεν ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα. Νέα μέτωπα αγώνα γεννιούνται. Οι παλιές ετικέτες ξεθώριασαν. Καινούργια τραγούδια χρειάζονται. Τα παλιά αποχρωματίστηκαν, μεταλλάχτηκαν, έγιναν κούφια ρητορεία, ξύλινη γλώσσα.»
(Τα παρωχημένα κλισέ του φασισμού και οι ακροδεξιές καρικατούρες -resaltomag.gr)

«Μόνο με τη συμμετοχή όλων μας θα οικοδομηθεί, με αυθεντικότητα και ζωντάνια, αλλά και δημοκρατικά το ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΟ!
Με παλιές φθαρμένες συνταγές δεν εκφράζονται τα πελώρια προβλήματα της εποχής μας και οι ιδέες που απορρέουν από αυτά.»
(Αγωνιστική συστράτευση -resaltomag.gr)

Την τελευταία δήλωση του ο Γ. Βερούχης την απευθύνει: «στους συντρόφους Θύμιο Παπανικολάου και Δημήτρη Τούμπανη». Αν και ο Παπανικολάου προβλέπεται να εξοκείλει εντελώς στις επερχόμενες φουρτούνες, τα πιο πάνω αποσπάσματα ήδη περιγράφουν τον πολιτικό του προσανατολισμό. Οπότε αποσαφηνίζεται και ποιας πολιτικής γίνεται, αντικειμενικά, απολογητής ο Γ. Βερούχης και μόνο απ’ το γεγονός ότι στο πρόσωπο του Παπανικολάου αναγνωρίζει ένα σύντροφο!
Εκτός αυτού έχει επιδείξει, μέχρι τώρα, στάση σιωπηρής ανοχής απέναντι στα σκουπίδια που ο εκδότης του «Ρεσάλτο» σερβίρει ως «καινοτόμο» αριστερή πολιτική.
Η συνεργασία με λάτρεις του καπιταλισμού και αντικομμουνιστές, δεν είναι «διαλεκτική» καινοτομία όπως με θράσος την εμφανίζει ο Παπανικολάου αλλά η παλιά και πασίγνωστη πολιτική της συνεργασίας των τάξεων και μάλιστα στην πιο απεχθή της μορφή.
Ανεξάρτητα από δημαγωγικά πυροτεχνήματα, στην πράξη είναι η καλύτερη υπεράσπιση του συστήματος σε εποχές επικίνδυνων κλονισμών. Δηλαδή του συστήματος που αν δεν ανατραπεί απ’ τις δυνάμεις του σοσιαλισμού, οδηγείται μοιραία και απ’ την φύση του, στην ιμπεριαλιστική ολοκλήρωση, δηλαδή στην επικράτηση ενός και μοναδικού κέντρου οικονομικής, πολιτικής και στρατιωτικής ισχύος σε ολόκληρο τον πλανήτη, δηλαδή στην νέα φασιστική τάξη, που ο κουτοπόνηρος Παπανικολάου υπόσχεται ότι θα την πολεμήσει χέρι-χέρι με τον κάθε …Καρατζαφέρη!

15 comments:

vngelis said...

monaxikoslikos έγραψε:
Όμως ο Δημήτρης ο Τούμπανης αν δεν είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης τότε θα γνώριζε ότι ο Θύμιος καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη τον Οκτώβριο του 1967 μεταξύ άλλων και για κατοχή εκρηκτικών...
...Δικαίωμα του καθενός να κρίνει τη στάση του Θύμιου μετά την αποφυλάκισή του από τις φυλακές της Αίγινας και την αθώωσή του στο δεύτερο στρατοδικείο το Νοέμβριο του ΄69 όχι όμως να του αμφισβητούμε και αυτά τα "ολίγα" που έπραξε όταν άλλοι κρύβοταν...


Συγγνώμη, ο Θύμιος ΑΘΩΩΘΗΚΕ από Στρατοδικείο της Χούντας; Τέθηκε ξανά το ερώτημα και ο "Μοναχικός Λύκος" απέφυγε να απαντήσει...

monaxikoslikos έγραψε:
...Για το πως βγήκε από τη φυλακή ρώτα τον πατερα σου.
Βγήκαν κι άλλοι πολλοί τότε (με αμνηστεία, αναστολές κλπ)...


Αμνηστεία δώθηκε το 1968, και μετά πάλι το 1973. Ελεύθερος αφέθηκε, π.χ., ο Ανδρέας Παπανδρέου, σύμφωνοι. Του έδωσαν και διαβατήριο...Αφέθηκαν ΟΛΟΙ ελεύθεροι; Ακόμα και οι Τροτσκιστές; Αν όχι, πώς ο Θύμιος είχε την ίδια μεταχείρηση με τον Ανδρέα Παπανδρέου (κατά τον "Μοναχικό Λύκο") ενώ άλλοι δεν την είχαν;

Επίσης: Ο Θύμιος δεν "αμνηστεύθηκε" αλλά "ΑΘΩΩΘΗΚΕ" από ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ (κατά τον "Μοναχικό Λύκο"). Και ΟΧΙ το 1968 που αμνηστεύθηκαν και άλλοι (όλοι;) αλλά το 1969 (παντα κατά τον "Μοναχικό Λύκο") ήτοι την ίδια χρονιά που ο Αλέκος Παναγούλης καταδικαζόταν σε ΘΑΝΑΤΟ.
_________________
Ο εχθρός του εχθρού μας δεν είναι, κατ' ανάγκην, φίλος μας.
ILS SONT FOU CES AMERICAIN!

vngelis said...

Αφήστε τα προβοκατόρικα σενάρια και τις χαφιεδοερωτήσεις.
Η ιστορία είναι καταγεγραμμένη σε πολλά έντυπα και την γνωρίζουν πολλοί. Οι περισσότεροι είναι εν ζωή. Ρωτήστε λοιπόν τους καταδικασθέντες αγωνιστές των ΔΕΑ και της πρώτης δίκης και της δεύτερης.
Στην πρώτη δίκη προσήχθησαν μαζί με πολλούς αγωνιστές και οι Σωτηράκος Αντώνης, Γιώργος Γληνός, Περικλής Γρίβας, Θ.Παπανικολάου. Καταδικάστηκαν άπαντες. Η «Σοσιαλιστική ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» παραθέτει λεπτομέρειες.
Στη δεύτερη δίκη ήσαν μεταξύ άλλων ο Γιάννης Φελέκης, Ψαραδέλης και άλλοι
Λοιπόν όλοι αυτοί είναι γνωστοί. Ρωτήστε τους για να μάθετε το πώς βγήκαν και λοιπά. Για να μάθετε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ προσήχθη σε άλλη δίκη εκτός από την πρώτη ο Θύμιος και ΟΥΔΕΠΟΤΕ αθωώθηκε.
Φυσικά όσοι ήταν διακοπές στο εξωτερικό τα ΑΓΝΟΟΟΥΝ ή θέλουν να τα αγνοούν.
Αυτά και δεν θα επανέλθω. Απλώς ντρέπομαι για το κατάντημα κάποιων που έχουν πολύ όψιμα αυτοαναγορευτεί σε εισαγγελείς και συκοφαντούν τον τροτσκισμό και τους αγωνιστές του.

Αγωνιστης ΔΕΑ

vngelis said...

Πολιτικές κατσαρίδες

Είναι τουλάχιστον αστείο άνθρωποι ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, χωρίς καμιά θεωρητική και πολιτική προσφορά στο κίνημα, χωρίς καμία καταγεγραμμένη πρακτική δράση να αυτοαναγορεύονται σε κριτές της ιστορίας και της δράσης των άλλων. Έρχονται λοιπόν αυτοί οι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ να συκοφαντήσουν και να αμαυρώσουν όχι μόνο την τεράστια πολιτική προσφορά των «Νέων Στόχων», καταγεγραμμένη ιστορικά, την ιστορία μου, αλλά και την ιστορία δεκάδων άλλων αγωνιστών που διώχτηκαν και φυλακίστηκαν, ενώ αυτοί παίρνανε «επαναστατικά μαθήματα» στην Αγγλία, στη σχολή του Χίλυ!!!

Εγώ δεν θα νομιμοποιήσω ΠΟΤΕ αυτές τις προβοκατόρικες πρακτικές. Δεν θα απολογηθώ στους ΠΟΛΙΤΙΚΑ ανύπαρκτους συκοφάντες. Μπορεί αυτοί να μοχθούν να περάσουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ στην ιστορία σαν προβοκάτορες και συκοφάντες, αλλά ούτε αυτό μπορεί να το πετύχουν. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΝΤΑ ανύπαρκτοι, χωρίς ιστορία, χωρίς στίγμα στους αγώνες του ελληνικού λαού.
ΚΑΝΕΝΑ, συνεπώς διάλογο μαζί τους. Μπορεί να λένε ό.τι θέλουν και να κατασκευάζουν οποιοδήποτε χαφιεδίστικο σενάριο. Αλίμονο αν επιτρέψουμε να γίνουν δικαστές οι πολιτικές κατσαρίδες των υπονόμων.

ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ για την αξιοπιστία του Δ.Τ.

Δεν θα καταπιαστώ με τις ψευτιές και συκοφαντίες του, πολιτικά, αλλά και ποινικά κολάσιμες: Ότι δεν έκανα ούτε μία μέρα φυλακή, ότι έβγαζα τα βιβλία με άδεια της Χούντας και πήρα διαβατήριο από την Ασφάλεια: Αυτά (γραμμένα στο πρώτο του κείμενο) δεν ήταν πολιτικά ερωτηματικά!!!

Θα περιοριστώ σε αυτά που λέει ότι τόσα χρόνια (οκτώ) δεν υπήρξε καμία συνεργασία ή ότι τα περί «προσωπικών σχέσεων» είναι «αστειότητες».
Έχουμε λοιπόν και λέμε:
ΠΡΩΤΟΝ: Όταν το 2003 βγήκε στο ΙΝΤΥ, πολλές φορές και με υπερασπίστηκε εναντίον κάποιων που πετάγανε τις ίδιες λάσπες που αυτός σήμερα πετάει, δεν του είχαν τεθεί αυτά τα ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ που σήμερα θέτει;
ΔΕΥΤΕΡΟΝ. Δεν είναι προσωπικές σχέσεις τα άπειρα «τσιμπούσια» στο σπίτι μου, με πολλούς άλλους φίλους μου; Οι στενότατες αυτές παρέες, δεν συνιστούν προσωπική σχέση;
ΤΡΙΤΟΝ Πολιτικές συνεργασίες,
Δεν συνιστούν πολιτική συνεργασία τα κάτωθι:
Α). κοινή συμμετοχή στην «Κίνηση κατά της Νέας Τάξης» που συγκροτήθηκε, στα τέλη του 2002, αν θυμάμαι καλά, με πολλούς άλλους ΓΝΩΣΤΟΥΣ και δεν τελεσφόρησε!
Β). Κοινή απόφαση και συμμετοχή για παρέμβαση στις διαδικασίες ανασυγκρότησης του ΔΗΚΚΙ.
Γ). Συνεργασία στην Πόστ με κείμενά του!
Δ). Συμμετοχή του στο ΡΕΣΑΛΤΟ μέχρι το τεύχος 11!
Αυτά είναι αρκετά.

Σε όλο αυτό λοιπόν το διάστημα και με τέτοιες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ πολιτικές και προσωπικές σχέσεις δεν του είχαν τεθεί ΠΟΤΕ ερωτηματικά για την δράση μου στη Χούντα.
Τώρα, μόλις «ξεράστηκε» από το περιοδικό, του ετέθησαν όλα ετεροχρονισμένα και αναδρομηκά;
ΑΛΗΘΕΙΑ υποτιμά τόσο βάναυσα τη νοημοσύνη των ανθρώπων;
ΑΥΤΑ και δεν θα εμπλακώ σε ΚΑΝΕΝΑ διάλογο, ούτε θα ασχοληθώ ξανά με αυτούς…

Υ.Γ. τώρα διάβασα ότι κάποιος εγκάθετος έγραψε ότι είχα θείο διευθυντή της Αστυνομίας που με κάλυπτε τα χρόνια της Χούντας.
Αυτό είναι άλλο νέο παραμύθι, που δείχνει με τι όπλα μας πολεμούν.
Για τους αφελείς, που μπορεί να παρασυρθούν από τέτοια μέσα προβοκατόρων, δηλώνω κατηγορηματικά ότι ΟΧΙ μόνο ΠΟΤΕ δεν είχα «θείο» διευθυντή στην Αστυνομία ή σε οποιαδήποτε άλλη τέτοια υπηρεσία, αλλά ούτε και στενή ή μακρινή συγγένεια με μπάτσους.
Με τέτοιες βρωμιές προσπαθούν να συκοφαντήσουν το ΡΕΣΑΛΤΟ. Από τα μέσα όμως που χρησιμοποιεί ο καθένας δείχνει και ποιους σκοπούς υπηρετεί…

vngelis said...

konapo



Ένταξη: 28 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 329
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 09, 2007 2:36 pm

Σε λίγο Θύμιο, μπορεί να "ανακαλύψουν" και μυστικά ταξίδια σου στην Αμερική, που ξέρεις? Κι όλα αυτά που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα 1-2 μηνών, και περιλαμβάνουν από ευφάνταστες αστειότητες, χυδαιολογήματα και εμπαθείς προβοκάτσιες, τα ντύνουν με το χαρακτηρισμό της "πολιτικής κριτικής", των "αμείλικτων ερωτημάτων" που χρήζουν απάντησης, και έχουν απαίτηση να ασχοληθεί κανείς σοβαρά! Κι αν κάποιος πράξει το αυτονόητο, να τους γράψει στα παλιά του τα παπούτσια, είναι απόδειξη ενοχής!
Τι λέτε ρε παιδιά? Πατάτε ακόμα στη γη ή ξεφύγατε εντελώς?
Ας μας αποδείξει ο Δ.Τ. ή όποιος άλλος από τους ξύπνιους, που βρισκόταν την μέρα που δολοφονήθηκε ο JFK. Έχω απαίτηση να μάθω με στοιχεία κι αποδείξεις. Όσο αστείο κι αν ακούγεται το ερώτημα, εγώ απαιτώ αποδείξεις. Αλλιώς η όποια άρνηση απάντησης θα θεωρηθεί ένοχη.
Πέρα από τον γελοίο του πράγματος, ότι κάποιοι θεωρούν πραγματικά ότι είναι σε θέση να "στριμώξουν" τους άλλους, και την πλήρη αδιαφορία την νομίζουν για υπεκφυγή, οι συγκεκριμένες πρακτικές σηματοδοτούν και κάτι άλλο. Μια λογική χωροφυλακίστική και χαφιεδίστικη, όπου ο πάσα ένας εμφανίζεται ως αυτόκλητος ανακριτής για να κόψει και να ράψει ιστορίες ως αυτός θέλει, και να ανοίξει τα μάτια στους αδαείς σχετικά με το ποιόν των άλλων. Και ποιος τους νομιμοποίεισαι να το κάνουν αυτό? Ποιοι είναι αυτοί και από ποια θέση κρίνουν τους άλλους? Που βρίσκονται αυτοί σήμερα, ποιος ασχολείται μαζί τους και τι έχουν αυτοί να επιδείξουν? Ξέρει οι απώντες τι έγινε στην Χούντα και δεν ξέρουν όλοι οι άλλοι που ήταν εδώ, αγωνιστές, σύντροφοι, συγκατηγορούμενοι του Θύμιου? Από που κι ως που κρίνονται οι δικές του μαρτυρίες αναξιόπιστες και των απώντων αξιόπιστες? Και να έχουν κι απαίτηση τα ξεράσματα τους που τα θυμήθηκαν 35 χρόνια μετά, αφού είχαν συνάψει συντροφικές και προσωπικές σχέσεις κι αποβλήθηκαν εν τέλει άπό το περιοδικό, να παρθούν σοβαρά υπόψη και να απαντηθούν.
Και να σου κι από δίπλα κι οι χειροκροτητές, που την μια είναι έτσι και την άλλη αλλιώς, πρωην και ξανα νυν σύντροφοι τους.
Προκαλεί απλά το γέλιο, ίσως και την θλίψη, αυτή η Ιστορια.
Ούτε άλλη γραμμή ας μην χαλαλήσουμε να γράψουμε για τις αστειότητες.

vngelis said...

Διωχτηκαν απ'το Περιοδικο...λεει ο 'κοναπο'...

Περιεργο και αυτο. Πρακτορες ανεβαζει ο Θυμιος τον Φουντουρη και τον Ιανο και τους εχει για συμπαρασταση στο πρωσοπο του. Λεει οτι ειναι πρκατορες και τους υπερασπιζεται μετα μανιας.

Τι παιζεται Κοναπο εαν ειναι ο Κοναπο?

Ειπε η δεν ειπε οτι ειναι πρακτορες αυτοι οι κυριοι ο Θυμιος?

Πως θελει λοιπον συμπαρασταση απο Πρακτορες?

vngelis said...

ΝΑΤΑΛΙΑ



Ένταξη: 01 Απρ 2007
Δημοσιεύσεις: 17


ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 09, 2007 4:53 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι προβοκάτορες παίζουν πάντα ζαριές στο θολό περίγραμμα των υπονοιών, υπονοουμένων και υπαινιγμών. Τους έχει διαφύγει μέχρι τώρα να ψάξουν να βρουν καμιά «συγγένεια» ή «κουμπαριά» με έναν από τους πρωτεργάτες της Χούντας, τον Μακαρέζο. Από τα ίδια μέρη με το Θύμιο καταγόταν!!!
Σπεύστε, κάτι θα «ανακαλύψετε»!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ιανός



Ένταξη: 28 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 928
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 10, 2007 10:03 pm Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αγαπητέ μου Θύμιο, "τους εχθρούς μου τους ξέρω, ο Θέος να με φυλάει από τους φίλους μου".
Επειδή δεν είμαι εκοικειωμένος με τη γλώσσα της διπλωματίας και τος συντροφικές ρεβεράντζες, να σου πω πως φταις, φίλε Θύμιο.
Φταις γιατί έδωσες αξία σε διάφορες κουράδες, τους έδωσες το δικαίωμα να μετέρχονται τον ρόλο του αριστερού κήνσορα και τιμητή. Στο είπα και παλιότερα, στο λέω και τώρα: γράφτους στ' αρχίδια σου. Ανύπαρκτοι κι ασήμαντοι, προσπαθούν να μεταλάβουν αξία μέσα από τη βρώμα και τη δυσωδία της εμετικής τους παράνοιας.
Δεν συμφωνώ με όλες τις επιλογές σου, φίλε Θύμιο, για την ακρίβεια έχω πάρα πολλές ενστάσεις κι αντιρρήσεις.
Παρά ταύτα, από το λίγο που σε γνωρίζω, θα έβαζα αβασάνιστα το χέρι μου στη φωτιά για την εντιμότητα και το ήθος σου.
Όσο για τον χορό των εμετικών κρετίνων, ρε Θύμιο...επιτέλους ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ!
_________________
"Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι
Και το κελί μας κόκκινο ουρανό"

vngelis said...

Θύμιος Παπανικολάου

ΣΥΝΤΡΟΦΕ Βαγγέλη ο Ιανός και οι "αλλοι" από μόνοι τους αποκαλύφτηκαν.
Για μένα εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία. Θα σου πω λεπτομέρειες από κοντά. Έχουν κερθηθεί και συμμετέχουν πλέον ενεργά και στο περιοδικό ο ΚΟΝΑΠΟ και ο ΧΑΝΣΟΛΟ. Και αυτός ο ΓΙΑΝΝΗΣ.Μ ψάχνεται και θα κερδηθεί...
Γκαγκαούζος, Κάσσανδρος, Οίστρος, Δημήτριος, Κάλι Γιούγκα, Ιανός είναι μια ομάδα προβοκατόρων αντίθετων μυστικών υπηρεσιών που "συγκρούονται" και χαβαλεύουν τα φόρουμ. ΚΑΙ προσπαθούν να πιάσουν επαφές με όσους μπορούν. Μένεται ο "ψυχρός πόλεμος" μεταξύ πρακτόρων Αμερικανών και Ρώσων. Ο Φουντούρης, Γκαγκαούζος, Πικραμένος (Μεγγουλίνα) είναι "Ρώσοι".
Για τους άλλους δεν ξέρω...
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ αυτό το κείμενο που λες. Φρόντισε να το γράψεις για το περιοδικό.
Θα σε παρακαλέσω μόνο να βάζεις τους τόνους γιατί μου τρώει πολύ χρόνο να το φτιάξω...
Να είσαι καλά
Θύμιος

vngelis said...

Κουραδες, δυσωδια, αρχιδια το λεξιλογιο ενος ...πρακτορα οπως τον ονομαζει ο Θυμιος?

Ο Ιανος οχι μονο ειναι βαθια στα ...σκατα αλλα γνωριζει ακριβως και το αναλογο λεξιλογιο.

Πως εξυγηται τωρα να χρειαζεται ενας Θυμιος με τετοιο αγωνιστικο παρελθον ατομα που τους αποκαλει πρακτορες διαφορων μυστικων υπηρεσιων ο ιδιος μονο ενα μεντιουμ θα μας εξυγουσε την αντιφαση. Απ'τη μια μας λεει παρανοικους απ'την αλλη ο ιδιος κατανομαζει σχεδον τους μισους αρθρογραφους τους Ρεσαλτο για υπαλληλους μυστικων υπηρεσιων και ξερει λεει και ποιων, των Ρωσικων η των Αμερικανικων μαλιστα.

Τι να υποθεσει κανεις? Οτι ο Θυμιος ειταν στην ιδια ομαδα με τον Ψαραδελλη? Το ατομο που πιαστηκε για 17Ν και συνδεθηκε ο τροτσκισμος με την 'τρομοκρατια' και τωρα ο Θυμιος δεν απανταει πως ειχε βιβλιοπολειο μεσα στην Αμερικανικη χουντα...

περιεργα και τι αλλο θα ακουσουμε!!

vngelis said...

Αγαπητέ μου Θύμιο, "τους εχθρούς μου τους ξέρω, ο Θέος να με φυλάει από τους φίλους μου".
Επειδή δεν είμαι εκοικειωμένος με τη γλώσσα της διπλωματίας και τος συντροφικές ρεβεράντζες, να σου πω πως φταις, φίλε Θύμιο.
Φταις γιατί έδωσες αξία σε διάφορες κουράδες, τους έδωσες το δικαίωμα να μετέρχονται τον ρόλο του αριστερού κήνσορα και τιμητή. Στο είπα και παλιότερα, στο λέω και τώρα: γράφτους στ' αρχίδια σου. Ανύπαρκτοι κι ασήμαντοι, προσπαθούν να μεταλάβουν αξία μέσα από τη βρώμα και τη δυσωδία της εμετικής τους παράνοιας.
Δεν συμφωνώ με όλες τις επιλογές σου, φίλε Θύμιο, για την ακρίβεια έχω πάρα πολλές ενστάσεις κι αντιρρήσεις.
Παρά ταύτα, από το λίγο που σε γνωρίζω, θα έβαζα αβασάνιστα το χέρι μου στη φωτιά για την εντιμότητα και το ήθος σου.
Όσο για τον χορό των εμετικών κρετίνων, ρε Θύμιο...επιτέλους ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ!

ΥΓ: Ο γνωστός, αγράμματος, πανίβλακας γράφει:
Παράθεση:
Περιεργο και αυτο. Πρακτορες ανεβαζει ο Θυμιος τον Φουντουρη και τον Ιανο και τους εχει για συμπαρασταση στο πρωσοπο του. Λεει οτι ειναι πρκατορες και τους υπερασπιζεται μετα μανιας.

Δεν έχει πάτο, ρε ξεφτιλισμένε, ο απόπατος που σούρνεσαι.
Με αποκάλεσε εμένα ο Θύμιος "πράκτορα";
ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑ!

vngelis said...

Που πηγε ο Ιανος?

Κρυβετε πισω απ'το φουστανι του Θυμιου? Οταν εβριζε και εγλυψε εκει που εφτυνε καλος ειταν? Τωρα μουγγα για το τι λεει το ...αφεντικο του?
Δεν τα εγραψε τα παραπανω ο Θυμιος?
Μονος μου τα εγραψα?

Γιατι ζητανε λογοκρισια τωρα στο ΠΚ με εισαγγελεις ξανα? Τι εγινε τους κοπηκε ξανα η φορα?

Καλυτερα να τα κλεισετε τα μαγαζακια τις 'αντιπληροφορησης'. Το μονο οπλο που εχεται ειναι η λογοκρισια...

Οταν καποιος ειναι μεσα στο βοθρο τον αερα δεν τον μυριζει, ε Ιανε που εγινες οπαδος της βοθρολογιας?

Σε ειχα ξαναπροειδοποιηση μην ανακατεβεσαι εκ μερους της νεας ταξης να μας βαλεις μυαλο. Αριστερα προσοπεια δεν αγοραζουμε. Νεοταξιτες εισαστε με την ακροδεξια οπως ακριβως οι αριστεριστες. Για το ιδιο σκοπο δουλευτε και χρειαζοσατε αριστερη καλυψη. Μην λογαριαζεται ομως ποτε χωρις τον ξενοδοχο. Ειναι σφαλμα αιωνιο.

vngelis said...

Ως συνηθως το γελοιο υποκειμενο που λεγεται Ιανος κρυβεται πισω απ'την φουστανελλα του Θυμιου.
Εαν ειταν ανδρας και οχι κοτα θα αναγκαζοταν να παρει πισω τις βρισιες και τις βομολοχιες που συνηθηζει δημοσιως να εξιστομη. Αλλα βουτηγμενος στα σκατα, μυαλο δεν βαζει. Αντε τωρα να του δωσει ο Θυμιος εξηγηση πως εβγαλε τους μισους επισκεπτες πρακτορες δυον μαλιστα μυστικων υπηρεσιων, των Ρωσσων και των Αμερικανων. Και που το ξερει αυτο ο Θυμιος?

Μετα μας λεει ο πολυς Ιανος οτι ολα οσα γραφει ειναι 'εντελως ειληκρινης πηγαια και αυθορμητα'... Εδω γελαει και το τελευταιο παρδαλο κατσικι.

Ο Θυμιος λεει οτι εχει φαει με το Μητσο αρα αποδειξη οτι ειταν 'κολλητοι'. Τι σημαινει αυτο? Εχω φαιη και εγω με πολλους απ'το ΕΕΚ ακομα και μεταφρασεις κειμενων εχω κανει. Και τι με αυτο? Ιδιες πολιτικες θεσεις εχουμε? Ο Κοναπο εγραψε οτι διωχτηκε ο Μητσος οταν εφυγε και το γνωριζουν ολοι μετα τις μανουβρες του Θυμιου παρασκηνιακα. Αντι να απαντηση στις καταγγελιες μιλαει για το ποιος εφαγε με ποιον...


------------------------------------
Ιανος
Θα πρέπει να ομολογήσω, με λύπη, πως μέσα στον διαδικτυακό βουρκότοπο τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, τίποτε δεν είναι διαυγές και ξεκάθαρο...
Θύμιο, εσύ ειδικά, το ξέρεις πως κάθε δημοσίευσή μου μέσα σ' αυτό το φόρουμ ήταν εντελώς ειλικρινής, πηγαία κι αυθόρμητη.
Γι αυτό και αναμένω από σένα, Θύμιο, μια δημόσια τοποθέτηση πάνω στο θέμα για το οποίο σε ενημέρωσα, μέσω mail και πμ.
_________________
"Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι
Και το κελί μας κόκκινο ουρανό"

vngelis said...

Προς το γελοίο κι ανερμάτιστο κακαντράκι ες Γηραιάν Αλβιόνα:

Άκου μπουρδάκο.
Είχα αποφασίσει να σταματήσω εδώ κάθε παρέμβασή μου στο διαδικτυακό βαλτοτόπι, όπου κατακυριαρχούν σαπρόφυτα σαν του λόγου σου.
Βλέπω, όμως, πως το θράσος σου είναι ερεβώδες κι απύθμενο, γι' αυτό κι αποφάσισα να βάλω μια "τελευταία πινελιά", έτσι για να σου δώσω τρόφη για να ξερνάς, κατά το συνήθειό σου.
Ναι, παλιόμουτρο, είδα τις "αποκαλύψεις" σου.
Έχω να σου πω πως εξακολουθώ να θεωρώ τον Θύμιο σύντροφο, παρά το ολίσθημά του, σε ό,τι με αφορά.
Λάθη κάνουμε όλοι. Και το πιό μεγάλο λάθος είναι να μην ξέρεις να συγχωρείς.
Αλλά εσένα, ξεδιάντροπο ανθρωπάκι, θα πρέπει κάποιος να σου πει πως το να δημοσιοποιείς την προσωπική σου αλληλογραφία, για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο, δεν είναι λάθος, είναι παλιανθρωπιά και ΠΟΥΣΤΙΑ περιοπής.
Αν είχες ελάχιστο ίχνος μπέσας και ανδοπρέπειας, θα ήξερες πως όσα λένε οι φίλοι κι οι σύντροφοι σε προσωπικό επίπεδο μένουν σε προσωπικό επίπεδο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, μυστικά επτασφράγιστα, ό,τι κι αν γίνει, όσο κι αν στραβώσουν οι σχέσεις, ακόμη κι όταν ο ένας έχει κάθε λόγο να εκθέσει τον άλλον.
Αυτά, ρε ζώο, δεν τα μαθαίνει κάποιος μέσα από "επαναστατικά μαθήματα", τα μαθαίνει στο σπίτι του, ή δεν τα μαθαίνει ποτέ.
Προσωπικά, ΣΕ ΦΤΥΝΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ, ακόμη μια φορά.
Απέδειξες γιατί εσύ, και κάποιοι του φυράματός σου, παραμένετε πάντα αναξιόπιστες και περιθωριακές γκρούπες, γιατί δεν έχετε καμιά μπέσα ρε, καμιά τσίπα, γιατί μετέρχεστε κάθε ξεδιάντροπη κι ανήθικη μέθοδο για να πετύχετε τους σκοπούς σας.
Τα ξέρει ο κόσμος αυτά, τα ξέρει εκ πείρας, γι' αυτό και σας γράφει στα αποτέτοια του.
Όσο για το ποιός είμαι, κι αν κρύβομαι ή όχι, σε κάλεσα πολλές φορές, παλιοτόμαρο, αν συναντηθούμε για να δεις και ποιός είμαι και τι είμαι, και πού δουλεύω και πώς με λένε και πού μένω κι ό,τι άλλο θα σε βοηθούσε να ξεφύγεις από το συνομωσιολογικό σου παραλήρημα. Αλλά εσύ επέλεξες τον μόνο τρόπο που γνωρίζεις: το κόπρισμα και τη διαβολή.
Λοιπόν, για να τελειώνουμε.
Ο Θύμιος έκανε ένα λάθος.
Το ξεπερνάω και του σφίγγω το χέρι.
Πιο πολλά λάθη απ' όλους έχω κάνει εγώ.
Εσένα όμως, παλιανθρωπάκο, σε φτύνω.
Τέλος, μην κάνεις τον κόπο να αναδημοσιεύσεις λάθρα (κατά το συνήθειό σου) και αυτή τη δημοσίευσή μου μέσα στα σχόλια του βόθρου σου.
Δεν πρόκειται να σου απαντήσω ξανά για τίποτα και για κανέναν λόγο, ούτε εδώ ούτε πουθενά αλλού. Εδώ τελειώνει οριστικά η όποια "επαφή" μου μαζί σου, δεν την αντέχει ο οργανισμός μου άλλη μπόχα.
_________________
"Μύρισε το σφαγείο μας θυμάρι
Και το κελί μας κόκκινο ουρανό"

vngelis said...

Σοβαρα μην εγλυφες εκει που προηγουμενα εφτυνες. Η να εφτυνες και μετα να εγλυφες. Τιποτ'αλλο δεν κανεις εδω και χρονο. Ολα τ'αλλα θεατρο ειναι μπαχαλεματος των θεματων.
Γλυφτης της Αμερικης εισαι που χαιροταν με το κρεμασμα του Σανταμ και ευχαριστηθηκε να βριζει και τον Πουλιοπουλο.
Με τετοια πολιτικα ρεμαλια σαν και εσενα που σε ηθελαν και στην ΣΟ του ΠΚ και σε χρειαζεται ο Θυμιος για συμπαρασταση για το περιεργο παρελθον του και το ακομα πιο περιεργο παρον του εισαστε φτιαγμενοι ο ενας για τον αλλον.

Και ο Βηχος το ιδιο μου ειχε πει για 'προσοπικη' αλληλογραφεια. Αλλα λετε δηλαδη στο παρασκηνιο και αλλα δημοσια. Καπως ετσι μαζευεται ολο το αντικομμουνιστικο σκυλολοι των Αμερικανων στο Φορουμ και τους μυστικους σπονσορες του Ρεσαλτο και τους ακομα (δεν ξεραμε ταχα ποιοι ειναι οι αρθρογραφοι στο Ρεσαλτο!) αλλα μονο τα ονοματα αριστερων δημοσιευονται επονυμα ενω πολλοι αλλοι εχουν ανονυμια (ετσι για να εμφανιζεται το αριστερο προσοπειο).

Απο καιρο σε ειχα διαβουλευσει μην μπαινεις μεσα σαν πορδη και ανακατεβεσαι. Γινεσαι το μεγαλυτερο ρεζιλη ολου του διαδικτυου. Τουλαχιστον μας δινεις και με κατι να γελαμε δηλαδη...

Απο εχτες εχω πεθανει πραγματικα στο γελιο...

vngelis said...

Γηράσκω αεί διδασκόμενος.

Αυτό το «δηλητήριο» της καχυποψίας που εκχειλίζεται μέσα στο διαδυκτιακούς χώρους με οδήγησε σε πολλά λάθη και συγκυριακές ΕΠΙΠΟΛΑΙΕΣ εκτιμήσεις.
Ζητώ συγγνώμη από όλους που αδίκως υποπτεύθηκα σε μια θολή συγκυρία επιθέσεων κατά του Φόρουμ.

Θυμιος

Αλλος ενας γλυφτης εκει που προηγουμενα ...εφτυνε. Κατα τ'αλλα ολοι οι αλλοι ειναι βοθροι εκτως απ'τους ιδιους. Η ισωπεδοτικη νεοταξικη λογικη σε ολο της το μεγαλειο.

Ο Βηχος σαν καλο παιδι εσβησε τι ειπε ακριβως ο Θυμιος. Αφου εκθετει τον ιδιο. Τα ιδια ακριβως εχει πει ο Βηχος για τον Φουντουρη. Ο Ιανος εκανε πως δεν το ειπε. Μετα αναγνωρισε τη μαλακια που ειπε με μια μεγαλυτερη. Μονο ετσι παει μπροστα ο Ιανος και ας κανει τον μουγγο απο εδω και περα. Εξ'αλλου πολιτικα μουγγος ειταν τοσα χρονια. Απλως τον ειχαν για να παιζεται και κατι ταχα ...ανθρωπινο με ολες τις πλαστοπροσοπειες και περσονες που χρησιμοπιουν.

Κριμα που πεθανε και ο Μουστακας. Σε καμια Επιθεωρηση κανετε ολοι μαζοι. Το γελιο συνεχιζεται...

Θα εχει και συνεχεια!

vngelis said...

Επίσης αν δεν κάνω λάθος είναι και παράνομο...

Xan Solo

Το οτι ο Βηχος και ο Θυμιος αποκαλουν τους στενους τους συνεργατες ΧΑΦΙΕΔΕΣ σαν τον Φουντουρη η τον Ιανο δεν κανει σε κανενος εντυπωση. Οπως δεν εκανε και το γεγονος οτι ο Τσιγαριδας ειχε μετοχες σε ξενοδοχειο και του εκανε κριτικη ο Κανας για συνεργαζομενο. Ο Βηχος ειταν ανοιχτα εναντια σε Επιτροπη Ερευνας υποστηριζοντας την ...λογοκρισια των τοποθετησεων Κανα. Τωρα λογοκρινει τι ειπε ο Θυμιους.

Το συμπερασμα- συγκηνοουμενα δοχεια πολιτικα, που νομιζουν οτι ο κοσμος δεν τους ξερει τι ειναι και τι παιζουν.

Ο Ιανος τωρα πηγε σπιτακι του να κλαψει πως το ειδωλο του εχει τετοια τιποτενια γνωμη γι'αυτον. Η αποκαλυψη δεν ειναι περαν το τι γνωμη εχει ο Θυμιος γι'ολλους. Ενας που προσπαθει να ενωσει παντεταρισμενους ακροδεξιους με αντι-νεοταξιτες ειναι πολιτικα ανομαλος και δεν μπορει παρα να ειναι σκιζοφρενης. Ασε που ειναι και φοβιτσιαρης. Μονο ετσι εξυγηται το φαινομενο οτι κρυβονται και οι δυο πισω απ'τα φουστανια τους. Ο ενας κοβει και ο αλλος ραβει και μεταξυ τους ο ενας συγχαινεται τον αλλον. Η ενωση ομως χρειαζεται για το περιοδικο.

Αφηνω τον Ιανο με κατι αλλο...


Σύντροφε Βαγγέλη, σε παρακαλώ μη δίνεις μεγάλη συνέχεια
με τον ΙΑΝΟ, γιατί θα γίνει μπάχαλο.
Δεν ξέρω και τι ρόλο παίζει ο καινούργιος ΚΟΜΗΤΗΣ
ο Δαναός.
Ίσως να μην έπρεπε να τον βάλω. Μπορεί να έχει στόχους μπαχαλέματος,
Υπάρχει φόβος να στρέψουμε τους αγνούς αριστερούς υπέρ του Ιανού, ενώ έχουν αντιληφτεί την ερμαφρόδιτη στάση του.
Να είσαι καλά
Θύμιος

Πως εγινε τωρα ο νεοταξιτης Ιανος μεσα σε δυο-τρεις μηνες ...καλος!

Ξεφτιλες, ουτε για το Δαφνι δεν κανετε...