Tuesday, January 19, 2021

Στρατιωτικος Νομος Νεοταξιτων η Πατριωτων;

Στρατιωτικος Νομος Νεοταξιτων η Πατριωτων;

 Ειδη υπαρχουν 25000 στρατιώτες που ανήκουν η στη Εθνική Φρουρά η στο Πεντάγωνο. Αδιευκρινιστο αυτη τη στιγμή τι παίζεται. Αναφεραν σε μπλόκα σε στυλ Βαγδατης με στρατιώτες σε γέφυρες οδικές αρτηρίες και πλήρη Λοκνταουν στη Ουάσιγκτον.
Μιλάνε για ελάχιστους παρευρισκομενους στην αυριανή τελετή ορκωμοσίας. Εχτές που ήταν να γίνει πρόβα τζενεραλε σταματησε αφου αφεθηκε να εννοηθεί δεν έχουν γνώση εάν όλα τα στρατευματα που βρίσκονται εκεί ανήκουν στο Μπαιντεν. Οτι και να γίνει αύριο ο στρατιωτικος νομος ηρθε ετσι και αλλιώς για τα καλά.

 Ο Μπιντες εβαλε Τρανς σαν Υπουργό Υγείας δειχνοντας το ποιον του μετανθρωπισμου που θελουν να εφαρμοσουν με τα φάρμακα (εμβολια) θανάτου και την αλλαγη φυλων που θέλουν να επιβαλλουν στα παιδια.

 Παράλληλα χαρακτήρισε τους αντιφρονουντες 'εσωτερικους τρομοκρατες' εγκαινιαζοντας ουσιαστηκα τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας στο εσωτερικο της χωράς. Όταν μίλησε για Σκοτεινο Χειμωνα αρχισε να αφήνει να εννοείται ότι θα εφαρμοση γενικευμενο Λοκνταουν με Προεδρικο Διαταγμα επ αοριστον. 

Το μόνο ελπιδοφόρο στην ολη υποθεση ειναι ότι η πλειοψηφία του κόσμου πιστεύει ότι έγινε νοθεια στις εκλογές και λογου των καταστροφικων οικονομικων μετρων που έχουν επιβληθει λογου της οικονομικής κατταρευσης δεν πρόκειται να ακολουθήσουν ότι και να λέει ο Μπιντες. Η Αμερική είναι διασπασμενη και μόνο με στρατιωτικο νομο μπορει να κυβερνήσει ο οποιοσδήποτε. Η ερώτηση τώρα είναι εάν υπάρχουν δυνάμεις μέσα στο στρατο που θα αναστησουν το ανάστημα τους αφού δεν πρόκειται να λυθούν οι διαφορες ειρηνικα ουτε μπορει η ιστορία να γυρίσει πισω. 

Η στροφή της Αμερικής προς την Παγκοσμια Μονοκρατορια κράτησε μια ολόκληρη γεννια και ξεφτυσε στις σπηλιές του Αφγανιστάν και στις παιδιαδες της Αραβίας. Την ιδια περιοδο η Ρωσία αναστήθηκε και η Κίνα έγινε η 2η οικονομική Υπερδυναμη. Οταν χασανε στο Βιετνάμ οι Γιανκηδες ξανα επεμβηκαν στο εξωτερικο μετα απο μια πενταετια (Ιραν και την πατησαν) και γενικευμενη επεμβαση με πολλαπλα στρατευματα εκαναν στο Κουβειτ μετα απο 25χρονια.

Γι' αυτο οι διεθνοι λακεδες των παγκοσμιωτων οι ενθερμοι οπαδοι των Λοκνταουν, ψευτοαριστεροι κεντρωοι και δεξιοι μην νομίζουν η ελπιζουν οτι ο Μπιντε και τα υπόλοιπα ρεμάλια που έχει δίπλα του θα έχουν τον τελευταίο λόγω.

No comments: