Wednesday, February 27, 2013

Αποχωρουν απο τα Μπλοκα οι Αγροτες Μπουτος & Σια ΚΚΕ..

Όπως τα είχαμε πει

Παράθεση:
Δεν έκλεισαν τους δρόμους, δεν επέκτειναν τον αγώνα τους με άλλους κλάδους, δεν συντονίστηκαν με την γενική απεργία, για να κάνουν πορεία από όλα τα διαμερίσματα της Ελλάδας προς το Σύνταγμα (έστειλαν οι Μπούτες 2 τρακτέρ), δεν έβαλαν θέμα παραίτησης της πραξικοπηματικής και κατοχικής κυβέρνησης, της αποχώρησης των κομμάτων της αντιπολίτευσης από την κατοχική βουλή, που με την συμμετοχή τους στο κατοχικό μπουρδέλο της Βουλής της τρόικας, της δίνουν το άλλοθι της δημοκρατικότητας. Και αφού δεν έκαναν το παραμικρό από όλα αυτά, τι νόημα έχει η Παναγροτική συνέλευση στη Νίκαια από τους αγροτοπατέρες όλων των αποχρώσεων, εκτός από το να σπάσουν-ξεπουλήσουν τις αγροτικές κινητοποιήσεις.


Αποχωρούν από τα μπλόκα οι αγρότες με σκυμένο το κεφάλι ύστερα από την απόφαση των Μπουταίων & Σία να αποχωρήσουν-ξεπουλήσουν για μία ακόμη φορά τους αγρότες

Η αποχώρηση των αγροτών από τα μπλόκα έχει ήδη ξεκινήσει, με αποτέλεσμα σε αρκετά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου να παρατηρούνται βραδυπορίες, λόγω της απροθυμίας ορισμένων αγροτών να αποχωρίσουν.

Ύστερα από 30 και πλέον ημέρες κωλυσιεργίας στους δρόμους, αλλά και σειρά επαφών (του κώλου) με τους αρχηγούς των κομμάτων και κυβερνητικούς κατοχικούς παράγοντες, και την Παπαρήγα σε ρόλο "Πόντιου Πιλάτου" οι Μπουταίοι χωρίς να έχουν κερδίσει κάτι το χειροπιαστό, εκτός από αόριστες υποσχέσεις για ορισμένα ζητήματα, όπως το αγροτικό πετρέλαιο, πήραν απόφαση να αποχωρήσουν από τα μπλόκα.

Συγκεκριμένα, τόσο οι δυνάμεις του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου," (συνονθύλευμα, δεξιών, "αριστερών", πασόκων, αποτυχημένων αγροτοπατέρων), που αριθμούσε 22 μπλόκα σε όλη τη χώρα, όσο και η πλευρά του προέδρου της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλη Μπούτα, του («τιμημένου» ΚΚΕ), με 28 μπλόκα, χωρίς να ρωτήσουν τους απλούς αγρότες, μπήκαν μπροστάρηδες, και με την ουρά στα σκέλια άρχισαν από νωρίς σήμερα το πρωί, να παίρνουν ξανά τον δρόμο προς τα χωράφια, με την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, για τυχόν αντιδράσεις από τους αγρότες της βάσης, μη τυχόν και θελήσουν να παραμείνουν στα μπλόκα.

Να σημειωθεί ότι κατά την αποχώρηση από τα μπλόκα της Νίκαιας, ο Μπούτας και η αλητεία του, ανακοίνωσαν στους αγρότες για την τιμή των όπλων, πως αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν στις 5 Μαρτίου πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Σκέτη δημαγωγική κοροϊδία από τις λέρες αγροτοπατέρες, που με νύχια και δόντια εξακολουθούν ακόμα να παραμένουν στην ηγεσία των αγροτών, και παρότι κανένας δεν τους έχει εμπιστοσύνη, δεν έχει γεννηθεί ακόμα κάτι το καινούργιο, όπως άλλωστε και σε όλα τα άλλα στρώματα της λαϊκής κοινωνίας. Η κρίση της ηγεσίας της εργατικής τάξης και κατά συνέπεια όλης της κοινωνίας, είναι ολοφάνερη και μέχρι να λυθεί θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο.

No comments: