Saturday, August 11, 2012

Ο 'ανεργος' Βηχος παει ...Διακοπες

Απο αρρωστεις που σκωτονουν μεχρι και κατσαριδες, σε αφραγκια που κανει το ΔΝΤ να φαινεται ευεργετης ο γνωστος μας Βηχος παει διακοπες ανακοινωνει. Ενω πραγματικα συνεχιζει να μιλαει διαμεσου τις περσονες τους ως συνηθως. Γελοιως ως το τελος.
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=219340#219340

Ο μεταναστης ερχεται διακοπες στην Ελλαδα επειδη λεει ο ελληνικος στρατος εχει βασεις σε 140 χωρες οπως η Αμερικη.

Το δικαιωμα της οπλοκατοχης των Ελληνων ομως δεν το ζηταει οπως εχουν οι Αμερικανοι πολιτες και η Αμερικανικη κυβερνηση προσπαθει να διαλυσει.
Γι'αυτο δεν εχει και ποτε αμερικανικες ειδησεις στο σαιτ του. Τι να πει εξ'αλλου? Οτι το μοντελο προς μιμηση για το οποιο ευαγγελιζεται εδω και μια δεκαετια, της παγκοσμιοποιημενης αεθνικης νεας ταξης, βουλιαζει?

Αντιθετως βγηκε σφοδρος υποστηρικτης της νεοταξικης αριστερας. Εκει που παλια οι αυτοαποκαλουμενοι 'τροτσκιστες' εφτυναν τωρα γλυφουν μετα μπουνια. Εγιναν αμερικανοι, οχι ομως πως ζουν οι Αμερικανοι, δηλαδη να εχουν το δικαιωμα να καθαριζουν επι τοπου οποιανδηποτε εισβολεα στο σπιτι τους, αλλα βαφτισαν τους εισβολεις, σε 'πεινασμενους' 'κυνηγημενους' ...πολιτικους προσφυγες.

Το ΚΚΕ που τα αδελφα τους κομματα εστελνε κυνηγημενους της χουντας πισω στην Ελλαδα και δεν τους εδινε προσφυγια. Το ΕΕΚ που το αδελφο του κομμα εδινε φωτογραφιες Ιρακινων προσφυγων στον Σανταμ αντι πληρωμης. Τετοια ατομα δεν ειχαν ποτε προβλημα για πολιτικους λογους να βαφτιζουν οποιον θελουν πολιτικο προσφυγα και τωρα ...πεινασμενο λαθρομεταναστη.

Εφτασαν στο σημειο να δικαιολογουν καθε βιοπραγια κατα ελληνων απο λαθροεποικους επειδη, τα ιδια εχουν κανει και ελληνες. Μιλαμε για την εξισωση σε νηπιαγωγιο. Ποτε δεν εχουν κανει μια πορεια ζητωντας το ανοιγμα των συνορων του Ισραηλ. Αντιθετως επικροτουν τα κλειστα συνορα του Ισραηλ, μην τυχον και ανοιξουν. Μιλανε για το Φρουριο Ευρωπη την ιδια στιγμη που εκκατομυρια εχουν μπει. Τωρα κλαιγονται μην τυχον και τα ντοπια αφεντικα χασουν κανα λαθροεποικο. Μονο γι'αυτους ενδιαφεροντα. Για την ανεργια που χτυπαει ενας στους τρεις περα βρεχει.
Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η ανεργία γραφουν στο ΠολιτικοΓΑΔΑφωνειο
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=29452

Ο Βηχος εχει παει διακοπες εδω και χρονια. Στο Μιαμι ζει μαζυ με τους προσφυγες κουβανεζους, αυτους που δεν μπορεσαν να φταξουν μια μινι-Αμερικη στην Κουβα. Πολιτικα εξοριστος ειναι ειδη. Σε λιγο που θα αλλαξει το τοπιο θα ξεβρακωθει εντελως. Ειναι καμμενο χαρτι, μαζυ με την παγκοσμιοποιηση που φανατικα υποστηριζει μια δεκαετια τωρα.

No comments: