Thursday, May 24, 2012

Η ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΘΡΥΛΙΚΗ ΠΕΙΡΑΪΚΗ-ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΦΓΑΝΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ

Η ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΘΡΥΛΙΚΗ ΠΕΙΡΑΪΚΗ-ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΦΓΑΝΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ


"...Εκεί που φύτρωνε φλισκούνι κι άγρια μέντα
κι έβγαζε η γη το πρώτο της κυκλάμινο
τώρα χωριάτες παζαρεύουν τα τσιμέντα
και τα πουλιά πέφτουν νεκρά στην υψικάμινο..."



Εκεί που κάποτε υπήρχε ένα τεράστιο και ιστορικό κεφάλαιο της ελληνικής βιομηχανίας, η φοβερή και τρομερή ΠΕΙΡΑΪΚΗ-ΠΑΤΡΑΪΚΗ, σήμερα υπάρχει ένα νεκρό και άδειο κουφάρι που ο ναζισμός της ΕΟΚ και των Ευρωμονοπωλίων άφησε πίσω του και το οποίο δόθηκε ως κατάλυμα και τσιφλίκι στους αφγανούς δωσίλογους και συνεργάτες των αμερικανών που η Ελλάδα, ως αμερικανικό έδαφος και αποικία έχει ΝΑΤΟϊκή υποχρέωση να δέχεται και να παρέχει και άσυλο. Εξού και το ξετραχήλωμα των αφγανικών τραμπούκων και διακινητών οπίου σε Άγιο Παντελεήμονα και αλλαχού. Αυτό που βίωσε η Ελλάδα από το 1981 με την εθνοπροδοτική επιλογή του Εθνοπροδότη "Εθνάρχη" Καραμανλή να μας μπάσει στην χουντοΕΟΚ και την αλητεία του παπατζή Αντρέα να λέει "ΕΞΩ" και να πράττει "ΜΕΣΑ" με αποτέλεσμα να αφανιστούν δεκάδες, εκατοντάδες βιομηχανίες που έμπαιναν στο μάτι των ευρωναζιστών βιομηχάνων και λοιπών καρτέλ είναι ένα οικονομικό έγκλημα που δεν έχει προηγούμενο. Κατόπιν ακολούθησε η πρόστυχη "οικονομική" πολιτική του αρχιδωσίλογου αμερικανοϋπαλλήλου Σημίτη που ανήγαγε σε Επιστήμη τον Δόλιο Υπερδανεισμό και παρέδωσε στον φασισμό του ευρωμονοδρόμου του "ευρώ" και την τελευταία ελπίδα να γλιτώσει ο λαός τον ευρωθάνατο και τον ευρωτάφο. Η υποταγή των ελεεινών "ελλήνων" πολιτικών προς την ΕΕ ήταν τέτοια ακριβώς γιατί σαν καλοί αμερικανόδουλοι ήξεραν ότι η "Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση" είναι η αμερικανική πρόβα τζενεράλε της Παγκοσμιοποίησης και η στέψη του σχετικού, δήθεν "ανεξάρτητου" "ευρωπαϊκού" εγχειρήματος, με επιτυχία θα αποδείκνυε ότι και μια Παγκόσμια Φασιστική Διακυβέρνηση που θα μάντρωνε όλον τον πλανήτη κάτω από τη νεοναζιστική μπότα της Αμερικής είναι εφικτή και μπορεί να επιτευθχεί ανεμπόδιστα.
Η μεθοδευμένη αποβιομηχάνιση, η μεθοδευμένη δολοφονία της ελληνικής οικονομίας, η μεθοδευμένη ανεργία, ο μεθοδευμένος μαρασμός, η μεθοδευμένη εξάρτηση της αγοράς από εισαγόμενα αγαθά, η μεθοδευμένη γενοκτονία και αντικατάσταση των ακριβών ντόπιων με λαθροεισαγόμενους φθηνότερους ήταν όλα εθνοπροδοτικές ενέργεις που έφεραν σε πέρας τα δωσίλογα πολιτικά κατακάθια κατ΄εντολή των ευρωατλαντικών Αφεντικών τους και συνεπικουρούμενοι από την πουστιά της ψευτοαριστεράς και των κάθε λογής και παραφυάδος ψευτοπροοδευτικών και τάχαμου "αντιρατσιστικών" και ευρωκομμουνιστικών ερπετών και των σταλινικών αντικομμουνιστών του "Κ"ΚΕ μη εξαιρουμένων.
Αν και η Ελλάδα είναι επισήμως αμερικανική αποικία από το 1949, αν όχι και πιο πριν, όταν ο Σκόμπυ παρέδωσε τα κλειδιά στους αμερικανούς διαδόχους της βρεττανικής αυτοκρατορίας, ο αμερικανισμός εγκατέλειψε κάθε πρόσχημα και ξετραχηλώθηκε από το νεοταξικό ορόσημο 1989 και κατόπιν. Η οικονομική ισοπέδωση που ξεκινησε μεταπολιτευτικά και επιταχύνθηκε το 1980 με την ΕΟΚ απέκτησε φρενήρεις ρυθμούς με την πτώση της ΕΣΣΔ και την έλευση του απροκάλυπτου Θατσερισμού, με το μωροφιλόδοξο Αμέρικα να έχει καβαλήσει το νεοταξίτικο καλάμι της πλανηταρχίας και τους ντόπιους Στέφανους Μάνους και Ανδριανόπουλους να μιλάνε στα ίσα για την ανάγκη αντικατάστασης των ακριβών και απαιτητικών ελλήνων εργαζομένων με λαθροσκλάβους. Έβλεπαν μάλιστα και αναπτυξιακό χαρακτήρα στο έγκλημα καθώς το αποκαλούσαν "μοχλό ανάπτυξης".
Σήμερα έχουμε φτάσει στο σημείο να είναι το Κράτος ένας κραγμένος και ξεφωνημένος τσάτσος που υπονομεύει στα ίσα τα συμφέροντα του λαού και ενεργεί άμεσα στην κατεύθυνση της εξόντωσής του και στην κάλυψη των παρακρατικών νεοταξικών χαφιέδων και των κάθε λογής λαθροεγκληματιών. Το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και στα πέτρινα μετεμφυλιακά χρόνια που η "εθνικόφρονη" Δεξιά υπηρετούσε τυφλά σαν αχαρακτήριστο τσουτσέκι τα συμφέροντα του αμερικανισμού. Με τη διαφορά ότι τότε κρατούσε κάποια προσχήματα.
Σήμερα, αντιθέτως, που το Αμέρικα νοιώθει αρκετά ισχυρό και δεν διστάζει προ ουδεμιάς κυνικότητας, το αντεθνικό Κράτος είναι ένας διακυρηγμένος υπάλληλος της Παγκοσμιοποίησης και του νεοναζιστικού αμερικανικού εφιάλτη που έχει για "αντιφασιστικό" άλλοθι τον ρετρό φασισμό και στις επιδοτήσεις του οποίου διαγκωνίζονται και παίζουν ξύλο τα ψευτοαριστερά σκουλήκια ποιός θα τις πρωτοφάει. Νά γιατί το Κράτος-αποικία, το Κράτος-μπουρδέλο θεσπίζει νόμους και τσακίζει με πρωτοφανή ολοκληρωτισμό την ελληνική κοινωνία όταν αυτή αντιστέκεται στον αφανισμό και την πολτοποίησή της.

Εκεί που φύτρωναν ένα σωρό ανταγωνιστικές βιομηχανίες
και κάλυπτε η χώρα τις ανάγκες της κι έκανε κι εξαγωγές
τώρα νατοϊκοί δωσίλογοι έχουν ξετραχηλωθεί
και ένας λαός έχει γίνει εξόριστος μέσα στην ίδια του τη χώρα.

1 comment:

Anonymous said...

Γεια σου καλέ μου άνθρωπε!
Να αγιάσει το χέρι σου!
Εγώ είμαι εθνικιστής, αλλα ποτέ δεν έχω συμφωνήσει περισσότερο σε άρθρο, απο οτι σε αυτό!
Μπράβο ρε Ελληνα, μπραβο ρε άνθρωπε!
Μας ζαλίσαν με την πουστοκουλτούρα τους και την πουστοπροπαγανδα τους, θέλουμε να πολεμίσουμε και δεν βρίσκουμε ενα μετερίζι, ολοι πουλημένοι είναι!