Monday, January 09, 2012

Διαβάζω, βλέπω την Παπαρηδία και νιώθω αναγούλα

Διαβάζω, βλέπω την Παπαρηδία και νιώθω αναγούλα

Διαβάζω τώρα στο σάιτ ζούγκλα και συνάμα βλέπω την φάτσα της Παπαρηδιάς και μου την δίνει. Έχει ένα ηλίθιο υφάκι και αρθρώνει φουσκωμένες παπαριές φλυαρίες ανοησίες και επαναλαμβανόμενες κοινοτοπίες. Λόγια άχρηστα και τιποτένια, για ήρεμους χειμώνες καλοκαίρια. Τα ίδια και τα γίδια. Σάν ολόκληρη η νεοταξίτικη εποχή να μην υπάρχει για αυτήν.

Φωνασκεί όπως: «Είναι ώρα η εργατική τάξη να εμπιστευτεί τη δύναμή της. Πρέπει τώρα να σπάσει το φόβο και την τρομοκρατία σε κάθε τόπο δουλειάς σε κάθε κλάδο και να απαντήσει: Τέρμα οι θυσίες για την κρίση, την κερδοφορία, την ΕΕ της πλουτοκρατίας, τα αδιέξοδα του καπιταλισμού».

Εν ολίγοις κατηγορεί τον λαό και στέλνει τελεσίγραφα πως πρέπει να πάψει να έχει κατεβασμένο το κεφάλι να σπάσει τον φόβο κλπ…και ελάτε στο ΚΚΕ, την στιγμή που η ίδια έχει σκύψει με ευλάβεια το κεφάλι της μέχρι τις πατούσες και σαν φοβισμένη κότα στρογγυλοκάθεται μαζί με όλα τα βουλευτικά σκύβαλα στα έδρανα της κατοχικής βουλής του δοτού Παπαδήμιου. Ο οποίος τους γράφει στα παπάρια του και περνάει τα φασιστικά μέτρα της τρόικας χωρίς να ρωτήσει κανένα τους και ούτε κάν τα θέτει σε ψηφοφορία ακόμα και για τους 250 που πραξικοπηματικά τον ψήφησαν για πρωθυπουργό.

Όπως θα κάνει τις ερχόμενες μέρες για την κατάργηση των κατώτερων συλλογικών συμβάσεων του 13ου, 14ου μισθού και άλλων αντεργατικών μέτρων και η Παπαρήγα μαζί με τους βουλευτές του ΚΚΕ, σαν διακοσμητικές γλάστρες, δεν λένε να ξεκολλήσουν δίνοντας σαν αριστερά εξαπτέρυγα κύρος στο κατοχικό μπουρδέλο της βουλής, πως τάχατες γίνεται κοινοβουλευτικός αγώνας.

Τι μικροσκοπικά ηλίθια καλέσματα και εντελώς ακατάλληλα για την εποχή που ζούμε.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=448897&cid=6

No comments: