Tuesday, October 18, 2011

ΠΑΜΕ Βουλη για Περιφρουρηση;







Οταν ο λαος εκανε ντου στην Βουλη και οι ΚΚΕεδες τους ονομασαν 'φασιστες' μετα εκαναν πορειες επι μηνες στο Θυσειο για καφε.

Τωρα που η λαιλαιπα του ΔΝΤ δεν εχει ορια και παει να διαλυσει την χωρα εξ'ολοκληρου κανουν πορεια προς τη Βουλη.

Ηρθε η ωρα της περιφρουρησεις κοντρα στο λαικο κινημα. Αλλη εξυγηση δεν υπαρχει....




ΠΑΜΕ:Οι προσυγκεντρώσεις για την περικύκλωση της Βουλής

από pan » Χθες, 1:43 pm

Οι προσυγκεντρώσεις της Πέμπτης (9 π.μ.) για την περικύκλωση της Βουλής

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, νέοι και νέες, δίνουμε τη μάχη εργοστάσιο το εργοστάσιο, επιχείρηση την επιχείρηση, γραφείο το γραφείο, σχολείο το σχολείο, μαγαζί το μαγαζί, γειτονιά τη γειτονιά. Ολοι και όλες στον αγώνα!

Οργανωμένα, συγκροτημένα, μαζικά τα σωματεία και τα συνδικάτα στους κλάδους και τις επιχειρήσεις με τα μέλη τους, οι άλλοι μαζικοί φορείς και οι σύλλογοι από τις γειτονιές δίνουμε το αγωνιστικό ραντεβού στις προσυγκεντρώσεις. Κανείς δεν πρέπει να λείψει. Να γίνει κοσμοπλημμύρα. Να βουλιάξει η Αθήνα, το Σύνταγμα, όλοι οι χώροι γύρω από τη Βουλή. Οργανωμένα, συντονισμένα. Να πάρει ο λαός στα χέρια του τη ζωή του, να σταθεί όρθιος.

Για την απεργία της Πέμπτης έχουν οριστεί στις 9.00 το πρωί οι προσυγκεντρώσεις για Σωματεία, εργαζόμενους και άλλους μαζικούς φορείς ως εξής:




Συμφωνημενη η πτωση της κυβερνησης με το ΚΚΕ?


Θα βγει κερδιζμενη η Παπαριδα με τις δηλωσεις αυτες?
Έχει, όπως είπε, ένα και μοναδικό σκοπό: «Όσο γίνεται περισσότεροι βουλευτές να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο. Αυτό μας ενδιαφέρει. Γιατί αν ψηφιστεί αυτό θα έρθουν εύκολα και άλλα. Γιατί θα υπάρχει λαϊκή απογοήτευση, την οποία εμείς δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να την ενισχύσουμε. Αυτός είναι ο ρόλος του αποκλεισμού της Βουλής. Να προκύψει ένα πλειοψηφικό -όσο γίνεται περισσότερο- «ΟΧΙ». Και τότε η πτώση της κυβέρνησης θα έρθει κάτω από τη λαϊκή πίεση».
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231133650

Παμε για κυβερνηση ευρειας συμμαχιας? Ειταν η περικυκλωση της Βουλης το καλοκαιρι προβα τζενεραλε για μεθαυριο? Τι παιζεται?

Γενικη Απεργια
Με εκατονταδες χιλλιαδες στους δρομους και το ΚΚΕ να ειναι μπροστα στην Βουλη για περιφρουρηση και να συναντηθη για πρωτη φορα με την πορεια της ΓΣΕΕ?
Οταν η Παπαριδα λεει να καταργηθει το χρεος αυτοματα και εξοδο απ΄την ΕΕ. Ο Παπανδρεου μιλησε οτι αυτοι που λενε για Γουδι και Κρεμαλες οδηγουν την χωρα στην κοντρα αλλα τα μετρα του ΔΝΤ ειναι προφανως ολα σωστα.
Τι παιζεται λοιπον? Ειναι συμφωνημενοι?

Ενω ο λαος χτυπιοταν απο χυμικα και κλομπ των μπατσων οι ξεπουλημενοι ηγετες της ψευτοαριστερας ειχαν συναντησεις με τον Παπατζη. Θεατρο της χαλυμας ως συνηθως και το μεγαλυτερο ειναι οτι ο Βηχος του Χαφιεδοκαφενειο τους καλυπτει...

προβοκάτσια
Επισκέπτης





Δημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 19, 2011 12:38 pm Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

τι νοημα εχει ρε να γίνει καμμιά προβοκάτσια με τη βουλή? Καλά κάνει το κκε και περιφρουρεί. Το ζήτημα τώρα είναι η οσο γίνεται μεγαλύτερη μαζικότητα. Να πέσει και η κυβέρνηση και να ανοίξει και η προοπτική για λαϊκή εξουσία.


http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=26877

Εαν δεν κατεβει ο λαος ετοιμος για συγκρουση αυτοι δεν προκειται να παρουν πισω τα μετρα. Κοιτανε τωρα πως μπορει να ελεγχουν την πτωχευση μην τυχον ξεφυγει η κατασταση απ'τον ελεγχο της ψευτοαριστερας....

No comments: