Monday, September 19, 2011

Ερχεται Γερμανικο Κραχ με την Καταρρευση του Ευρω;

Η πτωση των μετοχων των Γερμανικων τραπεζων που ειναι τεραστιες το τελευταιο τριμηνο δειχνει οτι το Ευρωπαικο θαυμα που ηρθε να αντικαταστηση την προσαρτηση της Αν Γερμανιας με την δημιουργια του Ευρω οδογησε στην προσαρτηση ολων των εθνικων κοντρατων απο διαφορους κολοσσους οπως την Σιμενς σε καθε αλλη ευρωπαικη χωρα.
Παραλληλα με την παγκοσμιοποιηση μεταναστευσαν στο εξωτερικο πολλες εταιριες αφου δεν μπορουσαν να συναγωνιστουν με τους κολοσσους του Βορρα. Πισω τους αφησαν ερημικο τοπιο.

Οταν ομως οι Γερμανοι δεν θα μπορουν να πουλησουν προινοντα που παραγουν και οταν η πτωση των τραπεζιτικων μετοχων τους οδηγει στην αναποφεκτη συρρικνωση του χρεους, νομιζουν οτι η προπαγανδα κατα της Ελλαδας εχουν ουσιαστηκα εχουν σχεση με την Ελλαδα. Εχουν σχεση με το κοινο νομισμα που βασιστηκε στον αερα απ΄την στιγμη που δεν υπαρχουν κοινες κυβερνησεις, κοινη πολιτικη και κοινη φορολογια. Και να αφανισουν την Ελλαδα εξ'ολοκληρου ως οικονομικη οντοτητα το Ευρω δεν σωζεται αφου ειναι αλυσιδα με τις αλλες χωρες με τα ιδια οικονομικα προβληματα και εαν καταστρεφεις την αγορα, καταστρεφεις τις εξαγωγες και παραλληλα καταστρεφεις την Γερμανια.

Θελουν ολοι να παρουσιασουν μια κατασταση οτι εαν η φορολογικη επιδρομη (η καταληστευση αφου γι'αυτο προκειται) στην Ελλαδα ειταν οργανωμενη απο Αγγλο-Γερμανο-Αμερικανους το προβλημα θα λυνονταν. Χωρις δουλεια και χωρις παραγωγικο εισοδημα τα δανεια απο μονα τους κινουν κατι αλλα οχι επ'αοριστο στο ακαθοριστο μελλον. Οταν λοιπον ο εργαζομενος για διαφορους λογους εχει ενα διαμερισμα με δανειο η μη και δεν εχει μεταναστευση του βαζουν αλλεπαλληλους φορους για να καλυψουν τα ανυπαρκτα εσοδα του κρατους αφου δεν εχουν μεινη εταιριες που πληρωνουν αλλο φορους και η ανεργια καλπαζει. Ετσι χτυπωντας τον λαο νομιζουν οτι μπορουν να σωσουν το κοινο νομισμα.

Σε λιγο η ανεργια μετα την καταρρευση του Ευρω θα τιναχτει στον αερα και στην Γερμανια και μετα τι θα λενε, οτι γι'αυτην την κατασταση φταει η ψωροκοσταινα που δεν ειχε πληρωσει τους φορους της εγκαιρα?

Οι πολιτικοι συντομα θα απογυμνωθουν πληρως αφου υποτιθεται οι αλλεπαλληλες θυσιες δηλ αφαιμαξη των μισθων και διαλυση της οικονομιας οδηγει στην διαλυση του Ευρω και την χρεοκοπια. Η χρεοκοπια της Ελλαδας ειδη λενε θα ειναι 1,000 φορες χειροτερο απ'την Λιμαν Μπροδερς αφου εδω δεν μιλαμε για πτωχευση τραπεζων απλως αλλα πτωχευση κρατων. Εκει το παιχνιδι αλλαζει χονδρα.

No comments: