Sunday, November 14, 2010

Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες και όχι στην «Τρόικα»

Το μήνυμα της αποχής
Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες και όχι στην «Τρόικα»

Η χώρα χωρίς να πέσει ντουφεκιά έχει τεθεί υπό την οικονομική κατοχή του ΔΝΤ φερέφωνο του πλανητικού Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Του νέου 4 ΡΑΪΧ του φασισμού που είναι σε εξέλιξη.

Η εκλογές κάτω από αυτές τις νεες συνθήκες κατοχής και επιτήρησης είναι καθαρή απάτη και επικύρωση της νεοκατοχής. Το κοινοβούλιο έχει στην ουσία καταργηθεί από από την «Τρόικα» όπως και τα κόμματα και η «λαϊκή» ψήφος. Η αποχή της μη συμμετοχής είναι η απόρριψη στην διαδικασία νομιμοποίησης της νεοκατοχής της χώρας από το ΔΝΤ.

Σοφά ο λαός με το αλάθητο ένστικτο του, παρά της σειρήνες της κατοχικής εκλογικής συμμετοχής της, απέρριψε με την Σοκαριστική αποχή για το σύστημα, την κατοχή της χώρας από την Τρόικα.

Την Δευτέρα στις 15 του μηνός, η Τρόικα γράφοντας στα παλιά της παπούτσια τις εκλογές, θα αποφασίσει-διατάξει την συνέχιση των απάνθρωπων ληστρικών μέτρων λιμού και δυστυχίας, για τον Ελληνικό λαό και ο Τζέφρυ δουλικά θα εφαρμόσει, ενάντια στην θέληση του Ελληνικού λαού.

Ο δωσίλογος πρωθυπουργός το έθεσε άλλωστε καθαρά, ρίχνοντας το γάντι στην αντιπολίτευση. Η εγώ και το ΔΝΤ ή κάνω εκλογές. Σύσσωμα τα κόμματα και αποκόμματα, απέρριψαν με μπροστάρη την Παπαρήγα, τις βουλευτικές εκλογές, δηλώνοντας έμπρακτα πώς στο τιμόνι, θέλουν να είναι ο κατοχικός Γκιωργάκης, για να εφαρμόζει τα κατοχικά μέτρα, της Τρόικας.

Όλος αυτός ο κατοχικός δουλικός συφερτός, της τρόικας, έχει το θράσος να κατηγορεί τον Ελληνικό λαό, που τους απέρριψε, σαν απολίτικο και συντηρητικό, βολεμένο και καναπεδάκια.

Ντροπή σας κατοχικές λέπρες του ΔΝΤ.

No comments: