Monday, May 11, 2009

Εναντια στην Ελληνικη Βιομηχανια τωρα ο Βηχος

Ο νεοταξιτης Βηχος με την νεα του περσονα γραφει τα ακολουθα παρακατω, και λεει συγκεκριμενα τι να κανουμε την ελληνικη βιομηχανια εαν ειναι 20 φορες πιο ακριβη για τον Ελληνα εργατη, ας εισαγουμε κινεζικα.

Οπως σε ολα το πραγματικο του προσοπειο παντα βγαινει εξω. Νεοταξιτης με τα μπουνια που ταχα ενδιαφερεται για τους φτωχους αλλα στην πραξη εχει ενδιαφερον μονο για τις πολυεθνικες. Αφου αυτες εχοντας κυριαρχηση πλεον στο ελληνικο εμποριο φερνουν λαθρομεταναστες με το τσουβαλι για να δουλεψουν στις εταιριες αυτες.

Το μονο συνθημα που γνωριζει ο Βηχος για ολους του αλλους εκτως απ΄τον εαυτο του φυσικα ειναι ο αγωνας προς τον πατω. Γι'αυτο 'αγωνιζεται'. Πως να γινει ολοκληρη η Ελλαδα Αγ Παντελεημονας, πως να λενε ΝΑΙ σε ολη την κατασταση της λαθρομεταναστευσης.

Γι'αυτο εξ'αλλου φωναζουν σ'αντιδιαστολη στην ΧΑ, 'ειμαστε ολοι πακιστανοι' οι 'εργατες δεν εχουν πατριδα' και παει λεγοντας

Ενω μονιμως λεει οτι δεν ειναι αμερικανικι σε τι διαφερει απο αυτους. Οι κινεζοι δεν εχουν ασφαλιστικο συστημα υγειας και η βαση απ'την οποια αρχισαν ειναι πολυ χαμηλη για την Ευρωπη, αφου ο Ευροπαιος δεν θα μπορουσε να πληρωση τα εισητηρια μονο για να παει στην δουλεια εαν πληρωνονταν με κινεζικο μισθο, ετσι το να απαιτει κανεις την ελευθερια στην εισαγωγη ξενων προιοντων σημαινει οτι ειναι χαφιες των πολυεθνικων συν τις αλλες για τα οποιας χαφιεδιζει...





Ας δούμε τι έγραφε το περίφημο ανεκδιήγητο «τρυκάκι» όπως το πήρα από το www.patari.org



Παράθεση:
“ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για το λαθρο-μεταναστευτικό. Ν’ αποφασίσει ο ελληνικός λαός αν θέλει ν’ αυτοκτονήσει ως έθνος”






Ο ελληνικός λαός ασφαλώς δεν θέλει να αυτοκτονήσει αλλά το να του θέτουμε τη αυτοκτονία σαν μοναδική επιλογή στη (λαθρο) μετανάστευση είναι πρωθύστερο και ανιστόρητο. Φυσικά δεν θέλει ν’ αυτοκτονήσει. Ποια θα ήταν η λύση από τους «αριστερούς» του WWW. PATARI.ORG? Ασφαλώς να ανατραπεί ο καπιταλισμός που ευνοεί τέτοιες λύσεις. Μάταια ια ψάξετε να βρείτε μια τέτοια θέση. Τι θα βρείτε παρακάτω; Κλασσικά φασιστικά και ναζιστικά επιχειρήματα.





Παράθεση:
«Δεν θα γίνουμε Παλαιστίνιοι των Βαλκανίων. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Kοινωνία με εθνική συνοχή. Όχι κόλαση αλλήλο-συγκρουόμενων φυλετικών γκέτο. H αμερικανοποίηση NO PASARAN!»





Η ιδέα της ομαλής ένταξης των μεταναστών δεν περνά από τα μυαλά των φιλισταίων μας. Όλα είναι άσπρα μαύρα και βρήκαν τάχα πρόσφορο έδαφος να επενδύσουν στις προκαταλήψεις, τα ψέματα και την προπαγάνδα των ΜΜΕ. Όσο για το «no pasaran” μάλλον είναι “no paran” με βάση τα όσα έλεγαν πριν 15-20 χρόνια.




«ΟΧΙ στη μαφιόζικη διακίνηση κινέζικων προϊόντων. ΟΧΙ αφανισμός της ελληνικής βιοτεχνίας».



Οι οικονομικές πραγματικότητες δεν αφορούν τον φιλισταίο. Έξω τα κινέζικα έστω κι αν η ελληνική παραγωγή έχει 20 φορές μεγαλύτερο κόστος. Ας την πληρώσει ο έλληνας καταναλωτής. Πάση θυσία να εκμεταλλευθούμε τα ψέματα και την προπαγάνδα των ΜΜΕ κι ας μην έχουμε ιδέα από διεθνές εμπόριο και προσφορά / ζήτηση του τύπου «Μισθός, Τιμή και Κέρδος του Μαρξ».



Παράθεση:
«Δουλειά στους Έλληνες εργάτες. Μετανάστες αν κι εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας».




Πολύ σωστά! Μόνο που οι έλληνες καπιταλιστές προτιμούν την ξένη, ανασφάλιστη εργασία. Φταίνε οι μετανάστες όμως, όχι ο κομπραδόρικος ελληνικός καπιταλισμός. Εμάς μας αρκεί μαζί με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να φωνάζουμε σαν πρόβατα ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ και να μένουμε στο «αν και εφόσον». Ποιο «αν και εφόσον» θα σου εξασφαλίσει η αναρχία της καπιταλιστικής παραγωγής; ΚΑΝΕΝΑ. Αλλά τι σημασία έχει; ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ!





Παράθεση:
«Όχι εισαγόμενους δούλους. Όχι εφεδρική μαύρη εργασία, για συμπίεση μισθών και άλωση κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων

Αν μείνουμε αδρανείς, σε λίγο τετέλεστε! Θα κάνουν τους μετανάστες κύριους της χώρας και εμάς απόβλητους και πρόσφυγες

Έξω οι αλλοδαποί αστυνομικοί που έχουν προσλάβει στα Σώματα Ανασφαλείας

Κίνημα για Ελλάδα Πατρίδα Ελλήνων Τηλ: 6930304442 - www.patari.org»





Όχι στο ένα, όχι στο άλλο. Τελικά δεν λέμε ΟΧΙ στον μοναδικό υπεύθυνο, τον ίδιο τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.

ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΤΡΙΚΑΚΙ» ;

ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΑΛΕΡΑ ;

ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ; Κατά άλλα είναι «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ». Δεξιά στα λόγια και δεξιά στην πράξη. Αυτό είναι.
_________________

No comments: