Monday, December 08, 2008

Εξεργεμενοι Μαθητες Βαζουν Ολες τις Φωτιες?


Τι παιζεται? Στην καταληψη του Πολυτεχνειου το 1985 μετα την δολοφονια Καλτεζα σε ολη την διαρκεια του βραδιου εσπαγαν βιτρινες οι μπατσοι και το πρωι σπιλωσαν τους καταληψιες. Το ΠΑΣΟΚ τοτε σαν κυβερνηση τρεις φορες προσπαθησε να μπει με τα ΜΑΤ μεσα αλλα η φρουρα που ειχε πιασει τον Πρυτανη τους σταματησε.

1. Εδω λενε οτι εγινε η δολοφονια το βραδυ του Σαββατου.
2. Το πρωι της επομενης μερας ειδη εχουν καταστραφει πολλα μαγαζια.
3. Καταλαβαινουν πρεσβειες στο εξωτερικο ελαχιστοι και καινε την Ελληνικη σημαια μπροστα στις καμερες ολου του κοσμου.
4. Τωρα γραφουν οτι εχουν καει Μουσεια και Βιβλιοθηκες.

Ολα θυμιζουν την επελαση των Αμερικανων στη Βαγδατη.
vngelis


Τεράστιας έκτασης φωτιές, εκατοντάδες αυτοκίνητα κάηκαν...ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΑΝ. Κτήρια ολόκληρα (ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΑ) μαζί με 4 - 5 αυτοκίνητα εμφανίζονταν στις οθόνες να γίνονται ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ, από ισόγειο μέχρι οροφή...Είναι δυνατόν να το κάνουν αυτό οι "Μολότωφ"; Αυτά τα κτήρια είτε πρέπει να κάηκαν σε άλλη περίσταση και να εμφανίστηκαν εχτές, ή να είχαν ΥΠΟΝΟΜΕΥΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Μερικές "Μολότωφ" δεν είναι δυνατόν να προκαλέσουν τέτοια κόλαση φωτιάς, και μάλιστα σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ, αφήνοντας τελικά απανθρακωμένα ερείπια που κάπνιζαν (έτσι εμφανίστηκαν την άλλη μέρα στα δελτία ειδήσεων). Τα κτήρια αυτά πρέπει να είχαν μέσα τους ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ή άλλου εύφλεκτου υλικού, τοποθετημένες εκεί εκ των προτέρων ώστε να καούν κατ' αυτόν τον τρόπο.

Μία αντιπροσωπία της FORD εμφανίστηκε στις οθόνες να έχει λαμπαδιάσει μαζί με ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ που ήταν μέσα. Όλα καίγονταν με μεγαλόπρεπες βρυχώμενες φλόγες...Από..."Μολότωφ" και αυτό;

Αν λάβει κανείς υπ' όψη πως όλα αυτά συνέβησαν ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (από Εξάρχεια μέχρι...Μοναστηράκι!) αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ. (Τα ΜΜΕ περιορίζονται να ισχυριστούν πως "η διαδήλωση διασπάστηκε σε μικρότερα τμήματα, κλπ.)

Το λιγώτερο που επτυγχάνεται είναι να τρομοκρατηθούν οι Αθηναίοι από το ενδεχόμενο διαδηλώσεων. Αυτό δε, σε περίοδο που οι τελευταίες είναι αναμενόμενες από τη στιγμή που οι απολύσεις έχουν αρχίσει να πηγαίνουν σύννεφο και οι τράπεζες να κατάσχουν σπίτια και αυτοκίνητα σωρηδόν.


Obelix

No comments: