Monday, January 07, 2008

Χαφιεδες Υπερ του Βηχου?


Οπως ειταν αναμενομενο αθοος ο Βηχος για να καλυφθει ο ρολος του αριστερου προσωπειου της νεας ταξης και τον πολιτικο ρολο που εξυπηρετει. Πριν λιγο ντορος ειχε δημιουργηθει για τις πλαστοπροσοπειες που χρησιμοποιουσε και την σφοδρη κοντρα που ο ιδιος ειχε με τον Αντωνη Φουντουρη που τον αποκαλουσε χαφιε και τσακωνοντουσαν επι ωρες στο ιντερνετ. Τωρα ο επωνυμος Φουντουρης πηγε και κατεθεσε σαν μαρτυρας υπερασπισης στην δικη του Βηχου.

Δεν χρειαζεται να θυμηθουμε οτι ο Φουντουρης αφου τσακωθηκε με τον Βηχο πηγε την καταλληλη στιγμη και βοηθαγε τον Θυμιο στην δημιουργια του Φορουμ του Ρεσαλτου. Ετσι μια πλαστη κοντρα δημιουργηθηκε αναμεσα σε ΠΚ και Ρεσαλτο για να φυγουν διαφορα ατομα απ'το ΠΚ. Την ιδια στιγμη ο Φουντουρης κριτικαρε τον Βηχο οτι ειχε σχεσεις με τον Μαριο Μαγιολαδιτη και τον αποκαλουσε και αυτον πρακτορα.


Παραλληλα πηγε σαν μαρτυρας υποστηριξης ο εκδοτης της Κοντρας (Πετρος Γιωτης) που φυμιστηκε για την υποστηριξη που εδινε στον Τσιγαριδα και που σφοδρα χτηπηθηκε απ'τον Κανα οτι ειχε αδεια του Υπουργειου Γεωργιας για να καλυπτει την 'δικη' για τον υποτιθεμενο ΕΛΑ. Και ο πολυς Κωστας Αβραμιδης που κατα την διαρκεια της δικης της 17Ν κυκλοφορουσε με την πολιτικη γραμμη οτι αυτη η οργανωση ειταν υπαρκτη και οχι πλαστη.
Μαζυ και ο αντιπροσωπος του Σορος στην Ελλαδα απ'το ΕΣΠΕ σαν μαρτυρας υπερασπισης και οπως αναγγειλαν θα το πανε το θεμα στο ...Ευρωδικαστηριο.

Δενεται για αλλη μια φορα το 'αγωνιστικο' παρον του κυριου Βηχου. Ποιους νομιζουν ομως οτι κοροιδευουν? Με κατηγορητηριο τελειως γελοιο δημιουργηθηκε ο αναμενομενος ντορος αντικαταστηθηκε το... αριστερο προσωπειο. Πως ομως θα εξυγηθουν οι αντιφασεις να βασιζεσαι σε ατομα που αποκαλεις χαφιεδες να σε υποστηριζουν?

Περιεργο δεν ειναι?

Τι λεει ο Βηχος

Σύντροφε πολλές φορές το Ιντερνετ δημιουργεί λάθος εντυπώσεις. Ο Φουντούρης - που είχε φτιάξει την ιστοσελίδα ΑΝΤΙΒΗΧΟΣ - με τρόλλαρε πολλές φορές και είχαμε καυγάδες μεγάλους.
Ομως με συγκίνησε όταν τον είδα στο δικαστήριο όπου μου ζήτησε συγνώμη για τα τρολαρίσματα. Συγνώμη του ζήτησα και γω για τους χαρακτηρισμούς μου εναντίον του και μου είπε ότι υπήρξε παρεξήγηση και από τους δυό μας και πρέπει να το σταματήσουμε εδώ το θέμα.
Κατέθεσε ΥΠΕΡ ΜΟΥ και τον ευχαριστώ πολύ. Κάναμε και οι δύο λάθη που την ευθύνη δε την έχουμε εξ ολοκλήρου εμείς. Αλλος τον υποχρέωσε να φτιάξει το Antivixos που έχει σχέση με την Ασφάλεια. Κάποιοι θέλουν να δημιουργούν προβλήματα σε συντρόφους και τα καταφέρνουν. Γι' αυτό πρέπει να ήμαστε πολύ προσεχτικοί κυρίως εγώ και οι διαχειριστές.
Οτι κι αν έχει γίνει πάντως, σήμερα ο Φουντούρης έδειξε σήμερα ανωτερότητα μεγαλύτερη από τη δική μου. Και τον ευχαριστώ πολύ.
Συμμετοχή στο δικαστήριο υπήρξε μεγάλη. Ο δικηγόρος μου κ. Φυτράκης μου είπε ότι ούτε όταν δικαζόταν ο Γιάννης Σερίφης δεν υπήρχε τόσος κόσμος!
_________________



Αλ από ΣΟ
Παλαιό Μέλος


Συμμετάσχουν: 14 Οκτ 06
Δημοσιεύσεις: 326

O vngelis δε θα ξαναγράψει εδώ. Αρκετά με το ρατσιστικό αυτό απόβρασμα. Τέλος κάθε συζήτηση με δαύτον.


Ευχαριστώ τους συντρόφους του Indy media

Ευχαριστώ τους συντρόφους του Indy media, τόσο τη ΣΟ που φιλοξένησε στο site της ανακοινώσεις και συζητήσεις γύρω από τη δίκη μου με τους σκευωρούς της ασφάλειας, όσο και τους χρήστες του μέσου, που στάθηκαν στην πλειοψηφία τους δίπλα μου σ’ αυτή τη νικηφόρα μάχη.

Ζητάω συγνώμη, δημόσια, τώρα και όχι πριν τη δίκη, για όσα ατυχή και αψυχολόγητα έχω καταλογίσει παλιότερα σε κάποιους χρήστες ασχέτως αν κάποιοι από αυτούς με προκάλεσαν με τον τρόπο τους, αλλά και στην ίδια τη ΣΟ.

Παράλληλα κάποια άτομα τα οποία μέσα από το Πολιτικό Καφενείο κατηγορούσαν το Indy (μεταξύ μας κατηγορούσαν και κατηγορούν και μένα και το ΠΚ), δεν θα ξαναγράψουν στο ΠΚ. Είναι η πρώτη φορά που αναγκάζομαι να λογοκρίνω χρήστες, αλλά πιστεύω ότι είναι απαραίτητο. Αρκετό κακό έχουν κάνει.

Αν θέλετε μη το σβήσετε αυτό το κειμενάκι μου, τουλάχιστον για λίγο, δεν προσφέρει τίποτα στην Ενημέρωση, αλλά αισθάνομαι την ανάγκη να πω αυτές τις λίγες λέξεις, σαν μια ελάχιστη αναγνώριση της ευγνωμοσύνης μου σε όσους στάθηκαν δίπλα μου στις πολύ δύσκολες ψυχολογικά ώρες που πέρασα.

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ σύντροφοι.

ΥΓ. Το κείμενο αυτό το δημοσίευσα στο Athens Indymedia.


Συνεχιζοντας...

3ον) Το φόρουμ είναι ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Ο κάθε επισκέπτης μπορεί ελεύθερα να λέει τις απόψεις του, να αντικρούει με επιχειρήματα τις απόψεις κάποιου άλλου κλπ. Δεν επιτρέπονται βρισιές, φασιστική και ρατσιστική προπαγάνδα, σεξιστικές απόψεις και πορνογραφήματα. Το τελευταίο διάστημα υπήρχε μία χαλάρωση και ανοχή σε απόψεις τύπου «αντι-αμερικάνου», σαφώς ρατσιστικές και αντιανθρώπινες. Μετά το τελευταίο σχόλιο αυτού του τύπου, η ΣΟ αποφάσισε να μην του ξαναεπιτρέψει την είσοδο στο φόρουμ. Για την ιστορία ο «αντι-αμερικάνος» έγραψε ότι εγώ τα έκανα πλακάκια με τη ΓΑΔΑ, συνεργάζομαι με την Ασφάλεια και όλη η ιστορία της δίκης μου ήταν ένα κόλπο για να γίνω…ήρωας!!!
-------------------------------------------------------------------------------------

Συνεχιζεται το θεατρο του νεοταξιτη Βηχου. Αφου βασιστηκε σε ατομα που ο ιδιος αποκαλεσε ΧΑΦΙΕΔΕΣ στο δικο του συζητιτικο κλαμπ κατεληξε να ζηταει λογοκρισια ξανα σε οσους θυμιζουν το τι ελεγε ...πριν. Μετα μας περασαν το μυνημα του θεατρου του Φουντουρη οτι ταχα εφυγε απ'την Κρητη αφου η γυναικα του ειναι στην εντατικη και οτι εκανε ουσιαστηκα ταμα στον Βηχο πρωσοπικα με την παρουσια του στη Δικη, αφου το ολο σκηνικο ειναι συμφωνημενο απο πριν.

Ποτε στην ιστορια του Ελληνικου εργατικου κινηματος δεν βασιστηκε αγωνιστης στην απολογια ενος ατομου που ο ιδιος εχει αποκαλεσει Χαφιε δημοσιως πολλες φορες για να τον ξεσλασπωσει. Με τετοιο τροπο ξεφτυλλιζει καθε εννοια αγωνα και λειτουργει ανοικτα πλεον σαν πεμπτη φαλαγγα της νεας ταξης που σκοπο εχει να τα βαλει με ολες τις κατακτησεις του Ελληνικου λαου.


Πρακτορες Αλληλοκατηγορουνται στο ΠΚ και Ρεσαλτο...
http://vngelis.blogspot.com/2007_10_01_archive.html

Ρεσαλτο
Αφου του εκαναν ταχα κριτικη του Βηχου για τις πλαστοπροσοπειες στο Φορουμ τους και αφου αλληλοκατηγορουντησαν επι μηνες τωρα κανουν την ...παπια. Ολοι ειναι ενωμενοι και συμφωνημενοι εκ τω προτερων προφανως. Πως εξυγηται λοιπον το φαινομενο ο Φουντουρης να εγινε ο οργανωμενος μαστορας του Φορουμ του Ρεσαλτο ο ιδιος να λεει οτι ο Μαριος Μαγιολαδιτης ειναι χαφιες και συνεργατης του Βηχου και ΟΛΛΟΙ μαζοι να αλληλοκατηγορουνται για ...χαφιεδισμο.

Οι ιδιοι δεν προκειται ποτε να απαντησουν στα ερωτηματα που εθεσαν. Τα fan club τους παντως θα χρειαστουν να λογοδοτησουν μια μερα....

No comments: