Friday, November 09, 2007

ΟΧΙ από Πρόντι σε ρουμάνους μετανάστες λόγω βιασμού ιταλίδας

ΟΧΙ από Πρόντι σε ρουμάνους μετανάστες λόγω βιασμού ιταλίδας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο ιταλός Κύρκος, ο πρωθυπουργός Πρόντι, αναγκάστηκε να πει ΟΧΙ σε κάθε νέο ρουμάνο μετανάστη που στο εξής θα αποπειραθεί να εισέλθει στην Ιταλία. Το περιστατικό που υπήρξε η αιτία για μια τέτοια εντυπωσιακή απόφαση (και μάλιστα από αντίστοιχο ιταλό "προοδευτικούλη" και "αντιρατσιστή" πολιτικό) ήταν ο βιασμός μιας και μόνης ιταλίδας νεαρής γυναίκας.

Το να πεί κανείς κάτι περισσότερο ύστερα από μια τέτοια είδηση είναι πολύ δύσκολο.
Το επόμενο πράγμα που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι πόσο ατιμασμένους, ταπεινωμένους, υποδουλωμένους και εξευτελισμένους μας έχουν καταστήσει τα γλοιώδη σκουλήκια της "Αριστεράς" του Ντα Κάπο.
Με πόση σαδιστική μανία μας καταδικάζουν στον αργό θάνατο των γκέτο, στην τύφλωση και την αμάθεια των παιδιών μας όταν τα δικά τους τα στέλνουν στην Ζυρίχη από το νηπιαγωγείο, στο κλειδαμπάρωμα και τον τρόμο μέσα σε ένα επτασφραγισμένο διαμερισματάκι των Πετραλώνων-της Κυψέλης-των Πατησίων-της Νίκαιας, στους δαρμένους και στραγγαλισμένους υπερήλικες για μια σύνταξη των διακοσίων ευρώ, στις τόσες και τόσες κακοποιημένες και βιασμένες κοπέλες.
Πόσο ζώα μας θεωρούν, πόση αντιπάθεια τρέφουν για το σύνολο του λαού μας τον οποίο θεωρούν και αποκαλούν "πλέμπα", καθώς και με πόση αυτοπεποίθηση αλλά και αναίδεια περιφρονούν και υποτιμούν το όποιο ενδεχόμενο να συνεννοηθούμε κάποια στιγμή και να ξεσηκωθούμε και να τους πατήσουμε κάτω και να μην σταματάμε, με λύσσα, αλύπητα.
Με μίσος και οργή, γιατί στα σκουλήκια έτσι πρέπει.

Δεν με νοιάζει τι θα πουν για το "αριστερό" ήθος μου. Δεν μου έχει απομείνει άλλο.
Ας με είχαν παραδειγματίσει αυτοί με το δικό τους. Και στο κάτω-κάτω ποιοί; Οι επιδοτούμενοι κοπρίτες του "αντιρατσισμού" και οι διορισμένες από την Πασοκαρία "φεμινίστριες" της "γενιάς του '60";;

Είναι αργά πια.
Να το ξέρουν.
Λαϊκίζω, κινδυνολογώ και είμαι ρατσιστής. Ωραία. Έ, αυτοί τότε να ξέρουν ότι δεν έχουμε πια τίποτα άλλο να δώσουμε παρά κλωτσιές και σφαλιάρες. Τί να κάνουμε, μας αποκτήνωσαν σε τέτοιο σημείο. Ας πρόσεχαν. Τα είχαν όλα υπό τον έλεγχό τους, ας μας καθιστούσαν "κοινωνούς" της "κουλτούρας" τους και του "ανθρωπισμού" τους. Είναι υποχρεωμένοι πλέον να μας πεθάνουν, τώρα, γιατί αλλιώς είμαστε αναγκασμένοι να υπερασπιστούμε τις ζωές μας...

Ουζερι ο Μπελαμης

1 comment:

Greg said...

Νοίγουν αμιγώς Αλβανικό σχολείο στη Λάρισσα!

Γιατί εμείς τον βιαστή τον αγαπάμε...