Monday, October 08, 2007

ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΕΘΡΙΑ ΜΑΣ!

Το "ΟΧΙ¨ στον φασισμό υλοποιήθηκε το 1940 μέσα από την ¨παλλαϊκή επιστράτευση ¨ στον ελληνικό στρατό. Με ηρωικούς αξιωματικούς-λοχαγούς και στρατιώτες ! Από αυτόν τον ¨μιλιταρισμό¨ των ελλήνων σωθήκαμε εκείνη την εποχή από την ΞΕΝΗ ( θεέ μου τι ρατσιστικός όρος ! ) κατοχή και τον διαμελισμό της Ελλάδας .

Αποτράπηκε το να γίνει η Ελλάδα μέλος της Γερμανό-Ιταλικής Αυτοκρατορίας που θα αποτελούσε μια επανάληψη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας . Βέβαια χάσαμε τότε την ευκαιρία να γίνουμε ¨συνιστώσα¨ μιας ¨Πολύ-Εθνικής Ομοσπονδίας¨ και να απολαμβάνουμε τα αγαθά της συναδέλφωσης των λαών και της ¨αυτοδιοίκησης¨ των κοινοτήτων των ελλήνων , όπως επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας , η οποία από τους ¨ρατσιστές¨ συκοφαντείται σαν "Τουρκοκρατία¨.

Στην ίδια λογική της ανακοίνωσης των ¨ουμανιστών¨ της ¨συνιστώσας¨ του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να
καταργηθούν και οι εκδηλώσεις μνήμης για τα Καλάβρυτα και το Δίστομο , όπως και οι προβολές από την ΕΡΤ , ¨Αντί-Γερμανικών¨ - Αντιστασιακών¨ ταινιών , όπως το ζητά εδώ και 60 χρόνια η Γερμανική Πρεσβεία στην Ελλάδα . επειδή δεν προάγουν τη φιλία και την συμφιλίωση.

Βέβαια για εκδηλώσεις όπως το "Αρκάδι¨ και την ¨Έξοδο των ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του Μεσολογγίου¨ δεν το συζητώ . Αυτές πρέπει να καταργηθούν αμέσως ! , στο βαθμό που δεν γίνονται ταυτόχρονες αναφορές και εκδηλώσεις για την ¨ηρωική έξοδο των τούρκων από την Τριπολιτσά και από την Κρήτη και των αδίκως σφαγιασθέντων Γερμανών , προλετάριων στρατιωτών , κατά την ηρωική έξοδό τους από την Ελλάδα και τη Γιουγκοσλαβία το 1944.

Για λόγους προώθησης μιας νέας ¨αντί-εθνικιστικής παιδείας ¨ ( ¨Κουλτούρας¨) θα έλεγα πως κάθε 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου θα έπρεπε να διοργανώνονται στις ¨Πλατείες Συνασπισμού¨ ( Κοραή, Κολοκοτρώνη και Κοτζιά ) ¨πάρτι συμφιλίωσης¨ όπου κάτω από την μουσική υπόκρουση τουρκικών αμανέδων και Γερμανό-βαυαρικών εμβατηρίων , θα προσφέρονται γερμανικά λουκάνικα , ξινό λάχανο , μπρέτσεν και κράπφεν . Όπως επίσης Μουσακάδες ¨Ντονέρ¨ ( άκου ¨γύρος¨ ! ) , Σουτζούκ ΄¨Αγκύρας¨ ( και όχι τα λεγόμενα ¨Σμυρναίικα¨ που φαντασιόνονται οι νοσταλγοί των ¨χαμένων πατρίδων¨ και οι θιασώτες της δήθεν ¨ελληνικής κουζίνας¨ που δεν είναι τίποτα άλλο παρά Μεσογειακή και Βαλκανική ). Επίσης στα πάρτι συμφιλίωσης των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ προτείνω να μοιράζονται βιβλία για τις χαμένες πατρίδες των Τσάμηδων και των Γερμανών που εκδιώχθηκαν βίαια , τελείως αναίτια , με αποφάσεις κομμουνιστών και εθνικιστών , από τις ¨πατρογονικές τους εστίες¨ στην Ελλάδα την Πολωνία , την Τσεχοσλοβακία , την Ρουμανία , την Ουγγαρία και τη Γιουγκοσλαβία Να πωλούνται επίσης οι ελληνικές μεταφράσεις των τουρκικών σχολικών βιβλίων της ιστορίας ( με συμπληρωματικό βοήθημα τα ¨Ματωμένα Χώματα¨ της Διδώς Σωτηρίου ). Και βέβαια το βιβλίο του γνωστού ¨ουμανιστή αντιφασίστα¨ της Ν.Δ. Φρανς Τσαγκάρης που διηγείται το πώς έσφαξαν οι αιμοχαρείς άναρχο-κομμουνιστές του ΕΛΑΣ τον Γερμανό πατέρα του την ώρα που εργαζόταν σαν αρχιμηχανικός για την αναστήλωση –επανακατασκευή της τιναγμένης από τους έλληνες ρατσιστές ( με εντολή των εγγλέζων ιμπεριαλιστών…) ¨Γέφυρας του Γοργοποτάμου¨. Το βιβλίο αυτό θα πρέπει να αποτελεί σίγουρα για το Ρεπουσο-Δραγωναίϊκο μυστικοσυμβούλιο ¨μία άλλη ματιά στην ιστορία¨ , ¨ μέσα από το ψυχρό και αντικειμενικό βλέμμα της επιστήμης ¨ με τη βοήθεια της χρονικής απόστασης από τα γεγονότα και της μετάλλαξης του ανθρώπινου είδους ( και του μυαλού του βέβαια ).

Θεωρώ επίσης πως είναι οπορτουνιστικό λάθος ότι η ¨συνιστώσα¨ δεν προτείνει ταυτόχρονα να μην σηκώσει κανείς στις μαθητικές παρελάσεις την ελληνική σημαία , αυτό το γνωστό σύμβολο του ¨χριστιανό-φασιστικού μίσους¨ ( το οποίο προκαλεί και προσβάλει τους Μουσουλμάνους , Βουδιστές , Ινδουιστές , Εβραίους και Ανιμιστές συμπολίτες μας ) που σήκωσαν οι ¨εθνικιστικά¨ παραπλανημένοι έλληνες το 1821, στις ¨εθνικιστικές¨ εξεγέρσεις της Ηπείρου , Μακεδονίας και της Κρήτης , όπως αργότερα και οι ¨λήσταρχοι ¨του ΕΛΑΣ , οι ¨συμμορίτες¨του ΔΣΕ και οι απόγονοι τους στο Πολυτεχνείο ( με το γνωστό κρυφό-μιλαταριστικό σύνθημα ¨ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ¨ ) . Σκέφτηκα πως δεν θέσατε το λογικά συμπληρωματικό αίτημα για την μη-ανάρτηση της ¨προσωρινής¨ σημαίας του ελληνικού οικονομικού και θρησκευτικού ιμπεριαλισμού ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ – ΑΦΟΜΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΧ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΥ-ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ .


Επειδή τελευταία η ¨Αριστερά¨των ¨Κινημάτων¨ από τις επαναστατικές παραδόσεις του 19ου Αιώνα θυμήθηκε μόνο το :
¨τι τα θέλουμε τα όπλα , τα σπαθιά τα τρομερά , να τα κάνουμε τρακτέρια να δουλεύει η εργατιά...¨ ! , εκτιμώ πως είναι επίσης ένα μεγάλο ¨οπορτουνιστικό λάθος¨ που δεν απαιτούν οι ¨Οίκο-λόγιοι¨ την ΠΛΗΡΗ κατάργηση των στρατιωτικών εξοπλισμών και θέτουν ¨μόνο ¨ το οπορτουνιστικό αίτημα για τον ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ , υπέρ της αύξησης των κονδυλίων της παιδείας και της προστασίας του περιβάλλοντος...

Πάντως το αίτημα που τους κατατάσσει σταθερά στο μέτωπο του δημοκρατικού και σοσιαλιστικού κινήματος είναι αυτό για την ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ !
Έμεσα , αλλά καθαρά , προτείνουν την δημιουργία ΜΙΣΘΩΦΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ¨ΤΑΧΕΙΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ¨ , δηλαδή κάποιους ¨επαγγελματίες δολοφόνους¨ οι οποίοι με τα ¨σύγχρονο μέσα της τεχνολογίας ¨ θα είναι ¨υπάλληλοι τους¨ ( με τους φόρους τους ) και θα πολεμούν ( όταν υπάρχει ανάγκη ) για την προάσπιση των συμφερόντων τους. Δηλαδή σαν αυτό που λέει ο απλός λαός ¨μακριά από τον κώλο μας και ας είναι όποιος θέλει ¨! Πρόκειται για άλλη μια εξήγηση για το πώς φανταζόσαστε την ¨κοινωνία της αλληλεγγύης¨ …
Το πάγιο δημοκρατικό-επαναστατικό αίτημα ( από την εποχή των μισθοφορικών στρατών της φεουδαρχίας ) για ¨γενικό εξοπλισμό όλου του λαού ¨ , για δικαίωμα και υποχρέωση όλων στη στρατιωτική θητεία και εκπαίδευση στα όπλα , το μετέτρεψαν σε απαίτηση για ένα νέο επαγγελματικό μισθοφορικό στρατό ! Στον οποίο θα βρίσκουν ¨δουλειά¨ , όπως στις ΗΠΑ , οι άνεργοι νέοι Έλληνες και οι οικονομικά εξαθλιωμένοι μετανάστες ( σαν προϋπόθεση για να πάρουν ¨πράσινη κάρτα¨ και ελληνική υπηκοότητα). Βέβαια είναι περιττό και αισθητικά άκομψο να μιλάμε όλο για όπλα , στρατούς και αίματα , όταν υπάρχει και άλλου είδους Αντίσταση στην καταπίεση και την υποταγή .Η λεγόμενη ¨παθητική¨ αντίσταση¨ με την οποία θα πρέπει να συμφωνεί και η ¨Ε.Ο.Κ.¨ ( διάβαζε ¨Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα¨- ¨Ελληνική Ομοφυλική Κοινότητα¨ ) !

Με αυτή την παρέμβαση σκέφτηκα να καλύψω ο ίδιος το καινό της παράληψης τους, θέτοντας το αγωνιώδες αίτημα για την κατάργηση των εξοπλισμών. Μετά όμως άκουσα για την σύλληψη γιου στελέχους του ΣΥΝ με χειροβομβίδα και περίστροφα , και είπα μέσα μου , σταμάτα . Άλλο πράγμα ο μιλιταρισμός , άλλο πράγμα ο οπλισμός και ο εξοπλισμός. Τα ζήτημα είναι ποιος και γιατί χρησιμοποιεί τα όπλα, Τα χρησιμοποιούν οι εκμεταλλευτές και οι εξουσιαστές . Τα χρησιμοποιούν οι επαναστάτες και οι αντί-εξουσιαστές. Τα χρησιμοποιούν οι ιμπεριαλιστές. Τα χρησιμοποιούν και οι λαοί που παλεύουν για τη λευτεριά τους. Τα χρησιμοποιούν και οι εγκληματίες
Πάντα κερδίζουν οι έμποροι όπλων , αναμφισβήτητο γεγονός και πικρή αλήθεια.
Μα πως θα ¨αφοπλιστούν¨ οι έμποροι όπλων; Με ¨πάρτι συμφιλίωσης¨ ; Με απειλεί αφορισμού τους από την εκκλησία ;
Με τον στιγματισμό και την ηθική τους απομόνωση ; ή με την στέρηση σεξουαλικής επαφής όλων των συμμετεχόντων ( αλά ¨Λυσιστράτη¨) ;
Καλά εμείς δεν αγαπάμε τον πόλεμο . Αν τον αγαπάνε όμως ¨οι άλλοι¨ ( που εγώ ξέρω πως δεν είναι ¨άλλοι¨ , αλλά αυτοί δεν το ξέρουν ) , τότε τι κάνουμε ;
Καθιστική διαμαρτυρία μέχρι να κουραστούν να μας σκοτώνουν και τους πιάσει κρίση συνειδήσεως ;;;
¨Ίσως¨ εάν πάψουμε όλοι οι λαοί ταυτόχρονα ¨να μισούμε¨ ,να πάψουν οι πόλεμοι ανάμεσα στα κράτη . Ίσως εάν το πρόβλημα το δημιουργούν πραγματικά τα ¨μίση¨ και η ¨μισαλλοδοξία¨.
Και οι εμφύλιοι πόλεμοι ; Οι ταξικοί αγώνες ; Μέσα στους δύο τελευταίους εντάσσονται και οι καθημερινοί ατομικοί ¨πόλεμοι¨ των κοινωνικά περιθωριοποιημένων του ¨ υπο¨-κόσμου. Να καταργήσουμε με απόφαση του ¨Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου¨ τις κοινωνικές διαφορές και την εκμετάλλευση ;
Μα όσοι ασκούν εκμετάλλευση και καταπίεση είναι οπλισμένοι.

Προφανώς τα όπλα ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ , είτε είναι ¨αστικοί¨ - είτε είναι ¨λαϊκοί¨- είτε είναι ¨πολιτοφυλακή¨ όπως στη Βαρκελώνη του 1936 , είναι αναγκαίο κακό , όπως φάνηκε στα βουνά της Αλβανίας και στην Εθνική Αντίσταση . Έχουμε κάθε λόγο να τιμούμε τις θυσίες τον Ελλήνων στρατιωτών του 1940 που πολέμησαν κατά πρώτο λόγο ενάντια στην Ιταλία – Γερμανία και κατά προέκταση τα φασιστικά καθεστώτα που τα διοικούσαν .
Θα πρέπει να σας είναι γνωστό ότι αριστεροί ιστορικοί και χρονογράφοι καταδικάζουν τον φασίστα Μεταξά ότι δεν μερίμνησε για τον σωστό εξοπλισμό του Ελληνικού στρατού , ώστε να αντιμετωπίσει την επερχόμενη φασιστική λαίλαπα.
Οι ίδιοι χρονογράφοι καταδίκασαν αργότερα και τη στρατιωτική Χούντα του 67΄ πως δεν προετοίμασε τον ελληνικό στρατό για μια ενδεχόμενη τουρκική εισβολή , με αποτέλεσμα στην επιστράτευση να μην υπάρχουν όπλα για τους εφέδρους…

Διάβασα και το σύγγραμμα του Λένιν ¨για το στρατιωτικό ζήτημα ¨ . Διάβασα και την έκκληση του Στάλιν ¨για το μεγάλο πατριωτικό πόλεμο¨ ενάντια στους Ναζί , είδα και την φωτογραφία του Τρότσκι με την στολή του ¨στρατιωτικού επιτρόπου άμυνας¨ μέσα σε τεθωρακισμένα τραίνα του κόκκινου στρατού ¨ . Είδα και τις φωτογραφίες των ένοπλων αγροτών του ¨Κομμαντάντε Ζέρο¨ στο Μεξικό , όπως και αυτές των πάνοπλων ηρώων Τσε Γκεβάρα και Φιντέλ Κάστρο , δίπλα σε αφίσες που έγραφαν ¨PATRIA O MUERTE ¨ ( σοσιαλιστική μεν , αλλά πάντα πατρίδα…) , και αποφάσισα να ξανασκεφτώ το ζήτημα των εξοπλισμών και της αναγκαίας άμυνας των λαών ( που κατά τη ¨φαντασίωση τους¨ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΘΝΗ ...και όχι απλά ανθρώπινα όντα του ζωικού βασιλείου… ).

Σκέφτηκα επίσης το πόσο ¨καταραμένη¨ είναι η Γαλλική αστική τάξη και η Επανάσταση της που μας οδήγησαν από τη φεουδαρχία στα ¨εθνικά κράτη¨ και στις ¨ρατσιστικές εθνικές ταυτότητες¨ , αλλά αμέσως μετά συνήλθα όταν διάβασα πως πριν 3000 χρόνια κάποιος είχε γράψει ¨ίτε παίδες ελλήνων …υπέρ βωμών και εστιών…¨ .
Κατανόησα πως δεν μου φταίνε οι ιμπεριαλιστικές αστικές τάξεις ( που στο κάτω –κάτω δεν είναι πάντα ¨εθνικές-εθνικιστικές¨ , αλλά και ¨διεθνιστικές¨ , όταν πρόκειται να εξασφαλίσουν τα ταξικά τους συμφέροντα και προνόμια – δες περίπτωση της Παρισινής Κομμούνας και το πως κάλεσε η γαλλική αστική τάξη τους προαιώνιους εχθρούς της για να σωθεί από την επανάσταση των εργατών ) για την δημιουργία των εθνών και την πρόκληση της ¨ψευδαίσθησης¨ της πολιτιστικής τους ιδιαιτερότητας ( που δεν είναι ανάγκη να μεταφράζεται σαν ¨ανωτερότητα¨) και ταυτότητας .

Κάπου αλλού θα πρέπει να βρίσκονται οι ρίζες του προβλήματος. Και αυτές δεν καταργούνται ούτε με ¨διάταγμα¨ όπως στην πρώην ¨Σοβιετική ¨ Ένωση η την Γιουγκοσλαβία , ούτε με ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ των υποκειμενικών μας απόψεων στη διαφωνούσα η μη κατανοούσα πλειοψηφία των πολιτών.

Ξέρω κουράζει πολλούς ο όρος ¨πλειοψηφία¨ ενός μάλιστα ¨μαραζιάρη¨ λαού, αλλά δεν υπάρχει άλλη πρόταση. Δουλέψτε . Φτάστε την ¨Αυγή¨ και την ¨Εποχή¨ στα 300.000 φύλλα . Αποκτήστε στον ¨Κόκκινο¨( Ρ/Σ ) μια ακροαματικότητα του 30 % . Ανεβάστε τα ποσοστά σας στα συνδικάτα , στην Τ.Α. και στο Κοινοβούλιο τουλάχιστον στο 30 % , και τότε ζητήστε και προσπαθήστε να επιβάλλετε ¨επαναστατικό δικαίο¨ την κατάργηση των συνόρων , του ¨έθνους¨ και την δημιουργία της ¨Ομόσπονδης Δημοκρατίας των Λαών της Ελλάδας¨ , στα πλαίσια μιας ¨Βαλκανικής Συνομοσπονδίας¨ με προεδρεύουσα πάντα την Τουρκία , σαν γεωγραφικά μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη χώρα.

Μόνο μην προσπαθείτε ΠΡΑΞΙΜΑΤΙΚΑ – ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ να επιβάλλεται τις απόψεις σας μέσα ¨από κατάληψη θέσεων στους ιδεολογικούς μηχανισμούς του κράτους ( Διδακτικό Προσωπικό των Α.Ε.Ι. , Τ.V. – Δημοσιο-καφρία , Υπουργεία Παιδείας και Εξωτερικών, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο , Ινστιτούτο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης . Δεν καταλάβατε , στη ¨μεγάλη πορεία¨ από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα , ¨το σύστημα από τα μέσα¨ , αλλά το σύστημα , από την εποχή ( 1976 ) του Κ.Καραμανλή , έκανε το παιδομάζωμα του , διόρισε στελέχη και οπαδούς του τότε ΚΚΕεσ-Ρήγα σε δημόσια αξιώματα , και σας αφομοίωσε , διότι πάντα χρειάζονται τα σώματα των γενιτσάρων και αρματολών.

Σαν ¨αριστεροί¨ θα γνωρίζεται πως το ελληνικό κράτος από το 1832 ήταν πάντοτε καταπιεστικό – αντιλαϊκό και ενάντια στα εθνικά συμφέροντα . Εξυπηρετούσε σταθερά τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης και των Ξένων Μεγάλων Δυνάμεων ( οι ¨ρατσιστές ¨ ιστορικοί και ο ¨καθυστερημένος¨ λαός ονομάζει την περίοδο αυτή , για φαντάσου , ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ ! ).

Το ¨ελληνικό¨ κράτος έχει καταπνίξει κοινωνικές εξεγέρσεις και ματοκυλίσει τον Ελληνικό λαό. Έχει προδώσει Εθνικό-Απελευθερωτικούς αγώνες, με τελευταίο παράδειγμα την Κύπρο.

Η πλειοψηφία των Ελλήνων πάντα μισούσε το κράτος και τους μηχανισμούς του , για χίλιους-δυο λόγους. Έτσι θα μισήσει κάποια στιγμή και εσάς , εάν δεν το πράττει ήδη. Είστε κομμάτι του κρατικού μηχανισμού και θα ¨σβήσετε¨ , με μαρξιστικούς όρους , μια μέρα μαζί με αυτό.


Μέχρι τώρα αποτελούσε η Εκκλησιά και η θρησκεία τον ¨ιδεολογικό πυλώνα¨ της άρχουσας τάξης . Δηλαδή τον μηχανισμό πνευματικού ευνουχισμού και ψυχικής καταστολής . Σήμερα έχει περάσει σε δευτερεύοντα ρόλο.
Για να σώσει μάλιστα τα ιμάτια της πολεμά την παγκοσμιοποίηση. Έχει όμως ρίζες στις λαϊκές παραδόσεις και εκφράζει τη φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων της πλειοψηφίας των Ελλήνων ( μην ξεχνάμε πως κάθε θρησκεία αποτελεί μια συγκεκριμένη φιλοσοφική θεώρηση για τον σκοπό και το νόημα της ζωής των ανθρώπων ) .

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ¨ΣΥΝ¨ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ !

ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΝΕΟ-ΤΑΞΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ. !

Η ΝΕΑ – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ- ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΤΟ ΝΕΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ – ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ¨ΣΥΝ¨ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ .

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ - ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ – ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ! .

.
Αυτά που λέει με τις ¨διακηρύξεις της¨ η ¨Οικολογική Πρωτοβουλία¨ δεν είναι μόνο ανιστόρητα , αλλά και αντιφατικά.

Γνωρίζω ότι η λογική και ορθολογική σκέψη είναι επίσης ένα ¨ρατσιστικό αξίωμα¨ ενάντια στο δικαίωμα της τρέλας και της μεταφυσικής αναζήτησης των ανεμοδαρμένων ανθρώπων ¨μέσα στη δίνη του ανταγωνισμού και του φαβοριτισμού.¨

Για αυτό και συμβουλεύω τις κόρες μου να κάνουν ¨σκονάκια ¨ στις εξετάσεις τους , ώστε να προλάβουν να δουν ¨τον άλλο κόσμο τον εφικτό¨ , όπου όλοι θα είμαστε ¨ΑΜΕΑ¨ , όπως μάλλον είμαστε ήδη .
Με ¨κεκτημένο¨ όμως δικαίωμα στην ¨αλληλεγγύη¨ από τον ¨συμπονετικό καπιταλισμό¨ , το ¨κράτος δικαίου και κοινωνικής πρόνοιας¨, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο , το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων , όπου προσφεύγουν οι ¨συνιστώσες¨ του Συνασπισμού , το ¨Παρατηρητήριο του Ελσίνκι και η ¨Αντί-Εθνικιστική Κίνηση¨ για να μας επιβληθούν οι επιταγές της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ¨POLITICAL CORRECT¨ σκέψη και συμπεριφορά.

Φαίνεται πως το ζητούμενο είναι ο σεβασμός στους ¨θεσμούς¨ ( ! ) , στην ¨Ελεύθερη¨ Αγορά , στον Νέο-Μερκαντιλισμό , και στην ¨Ελευθερία των Θαλασσών¨ ( ¨ΝΟ-BORDER¨) του Κρόμγουελ.

Κάτω η ¨εξαγωγή της επανάστασης ¨ του Τσέ-Κάστρο στην Αφρική και τη Ν. Αμερική , η ¨ανάμειξη στα εσωτερικά των άλλων χωρών¨ , λέγανε παλαιότερα όλοι οι ¨δημοκράτες¨ και ¨ουμανιστές¨ . Σήμερα φωνάζουν ¨Ζήτω ο Δημοκρατικός Ιμπεριαλισμός¨ στις πετρέλαιο-παραγωγικές και γαίω-στρατηγικές περιοχές ( Αφγανιστάν , Ιράκ , Κασπία , Γιουγκοσλαβία ) για την ¨προστασία¨ των ¨ανθρωπίνων δικαιωμάτων¨ , την κατάργηση της ¨μπούρκας¨ και της ¨κλητηριδο-εκτομής¨.

Η ¨Δημοκρατία¨ και τα ¨Ανθρώπινα Δικαιώματα¨ ασφυκτιούν , όπως ο Χίτλερ για τον ¨ζωτικό χώρο¨ του Γερμανικού κεφαλαίου….

Τέλος προτείνω στην ειδική ¨συνιστώσα¨ των νέο-φιλελεύθερων ιδεολογημάτων, για να είμαστε σύμφωνοι και με τα οράματα των κ.κ. Μ. Ρεπούση , της Θ. Δραγώνα και του Γ. Παπανδρέου ( που στο υποσυνείδητο θα ήθελαν να βγει ξανά πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ – παρά τις ¨σημαντικές σας¨ διαφορές ) , στα μελλοντικά πάρτι συμφιλίωσης , αντί της ελληνικής σημαίας , να αναρτίζουν , πέρα από τα γνωστά πανιά με τα χρώματα του ουράνιου τόξου , ¨πορτοκαλί ¨σημαίες ( βλέπε και Ουκρανία ) με το ουδέτερο πολυμορφικό σύμβολο του ¨Μπόπ Σφουγγαράκι¨ ( αυτό το εκτρωματικό παραμύθι που προβάλλουν από την Τ.V. στα παιδιά μας ) , που δεν έχει ούτε φύλο, ούτε ένα από τα χρώματα του ανθρώπινου είδους
( λευκό –μαύρο-κίτρινο-κόκκινο ) .
Συνεπώς δεν καλλιεργεί ρατσιστικές ταυτότητες και προκαταλήψεις . Ούτε σε σχέση με το φύλο , ούτε σε σχέση με το γένος , τη θρησκεία και το χρώμα . Προάγει γενικά , μαζί με την Ανίτα Πάνια , την ¨ανεκτικότητα¨ . Αυτό το νέο-ιμπεριαλιστικό αμερικανικό ιδεολόγημα της ¨TOLERANCE.¨ .

Άντε , λίγο ακόμα και τα διαλύσαμε όλα.

Τα ξεσκίσαμε όλα τα ¨στερεότυπα¨ που αναστέλλουν ¨την ¨ελεύθερη διακίνηση¨ , στρατών , κεφαλαίων, και φτηνού εργατικού δυναμικού ( μεταναστών )… Γαμ…τα ¨εθνίκια¨ γαμ…

Παπανδρέου-Αλαβάνε δώστα όλα ! Για το παγκόσμιο ¨κοινό μας σπίτι¨( 1989- ο ¨Πίτσα-Γκορμπατσόφ¨ ).

Σήμερα δεν υπάρχουν πια Δεξιά και Αριστερά.

Υπάρχουν μόνο τα ¨οικουμενικά προβλήματα της ανθρωπότητας¨ , η ¨προστασία¨ του περιβάλλοντος , της ¨ποιότητας¨ ζωής και της ¨ετερότητας¨. Και όταν λένε προστασία εννοούν ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ στην κυριολεξία !

2 comments:

Pike said...

XMMMMM..αν για χάρη της οικονομίας της συζήτησης θεωρήσω ότι "συμφωνώ" με τον πυρήνα της σκέψης σου, πρέπει να πω ότι από κει και πέρα τα έχεις κάνει σαλάτα (όχι "μακεδονική"..."ρώσικη").
Συγκεκριμένα:
- λες "Με ηρωικούς αξιωματικούς-λοχαγούς και στρατιώτες ! Από αυτόν τον ¨μιλιταρισμό¨ των ελλήνων σωθήκαμε εκείνη την εποχή από την ΞΕΝΗ ( θεέ μου τι ρατσιστικός όρος ! ) κατοχή και τον διαμελισμό της Ελλάδας." ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: κοιτάμε το λεξικό να δούμε τι σημαίνει "μιλκιταρισμός"
- λες "Αποτράπηκε το να γίνει η Ελλάδα μέλος της Γερμανό-Ιταλικής Αυτοκρατορίας που θα αποτελούσε μια επανάληψη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας" ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: καλά, εδώ, έχεις μπερδέψει το σώβρακο με τη γραβάτα. Τι ομοιότητα έχουν οι συνθήκες του 14ου αιώνα με αυτές του 20ου..να θυμίσω ότι μεσολάβησε βιομηχανική επανάσταση και αυτό που λέμε "καπιταλισμός";
- λες "Το βιβλίο αυτό θα πρέπει να αποτελεί σίγουρα για το Ρεπουσο-Δραγωναίϊκο μυστικοσυμβούλιο ¨μία άλλη ματιά στην ιστορία¨ , μέσα από το ψυχρό και αντικειμενικό βλέμμα της επιστήμης ¨ με τη βοήθεια της χρονικής απόστασης από τα γεγονότα και της μετάλλαξης του ανθρώπινου είδους ( και του μυαλού του βέβαια )" ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: είανι ραδιενεργά ή μεταλλαγμένα τα βιβλία που αναφέρεις; Τι σημαίνει "μετάλλαξη" του ανθρωπίνου είδους, έτσι, όπως το θέτεις στην πρόταση (με την ευκαιρία, κι εγώ διαφωνώ με το βιβλίο της Ρεπούση - προφανώς για άλλους λόγους, απ' ότι εσύ, αλλά πες μου, έχεις διαβάσει κάποιο βιβλίό της δραγώνα; αν ναι ποιό, και ποιά τα σημεία διαφωνίας σου;)
- λες "Θεωρώ επίσης πως είναι οπορτουνιστικό λάθος ότι η ¨συνιστώσα¨ δεν προτείνει ταυτόχρονα να μην σηκώσει κανείς στις μαθητικές παρελάσεις την ελληνική σημαία , αυτό το γνωστό σύμβολο του ¨χριστιανό-φασιστικού μίσους¨"..ΟΠΑ...τι είναι "οππορτουνισμός"; Θα εκτιμούσα αν απαντούσες ΧΩΡΙΣ να ανοίξεις λεξικό
- λες "Επειδή τελευταία η ¨Αριστερά¨των ¨Κινημάτων¨ από τις επαναστατικές παραδόσεις του 19ου Αιώνα θυμήθηκε μόνο το :
¨τι τα θέλουμε τα όπλα , τα σπαθιά τα τρομερά , να τα κάνουμε τρακτέρια να δουλεύει η εργατιά...¨ ! , ε".ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΜΑΛΛΟΝ, αναφέρεσαι στον 20ο αιώνα..απ' ότι θυμάμαι ΔΕΝ υπήρχαν τρακτέρια στον 19ο
- λες "Έχουμε κάθε λόγο να τιμούμε τις θυσίες τον Ελλήνων στρατιωτών του 1940 που πολέμησαν κατά πρώτο λόγο ενάντια στην Ιταλία – Γερμανία και κατά προέκταση τα φασιστικά καθεστώτα που τα διοικούσαν" ..ΣΥΜΦΩΝΩ απολύτως, αν και η σειρά είναι ανάποδη - το σωστό είναι : "πολέμησαν κατά πρώτο λόγο ενάντια στα τα φασιστικά καθεστώτα "

Οπως καταλαβαίνεις , κουράστηκα κι εγώ, θα έχεις κουραστεί κι εσύ να διαβάζεις...νομίζω, για να το πω ευγενικά, ότι θα έπρεπε να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά στο μυαλό σου σου (δε σχολιάζω τις δεκάδες ορθογραφικά-συντακτικά λάθη, γιατί θεωρώ ότι έγιναν στη βιασύνη σου να γράψεις τόσο μεγάλο ποστ)και ότι θα έπρεπε, αποφεύγοντες τις "ρητορικές περικοκλάδες" (στις οποίες, έτσι κι αλλιώς δεν τα κατφέρνεις) να μας πεις τις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ απόψεις για το πλήθος των πραγμάτων που προσπαθείς (ανεπιτυχώς) να αρθρώσεις λόγο.

vngelis said...

Φιλε δεν ειναι γραμμενο το παραπανω απο εμενα και μεχρι να διαβασω τι γραφεις οταν το ειδα το ανεβασα.

Ο αρθρογραφος θα εννοει το γεγονος οτι οι Δυναμεις του φασισμου συμμαχησαν με την Τουρκια.

Η μετταλλαξη του ανθρωπινου ειδους θα εννοει την πολυπολιτισμικη αλλοιωση των εθνων, σκοπος της νεας αμερικανικης ταξης πραγματων.