Tuesday, January 09, 2007

Αμαρυνθος-Επεσαν οι Μασκες Για Χαφιεδομυντια και ΠΚ...

Χαρακτηριστικη ειναι η υποθεση του γεγονοτος αυτου. Και τα δυο σαιτ προβαλλουν τη γραμμη Ντορας-Παπουλιας (περι ρατσισμου) ανοικτα πλεον και το παραμυθι περι 'φασιστικου' σαιτ (ετσι αποκαλουσαν το ΠΚ οι Χαφιεδομυντιαδες. Ενω προηγουμενα ειχαμε τα γεγονοτα της Μηχανιωνας τωρα εχουμε τι 'ρατσιστικη' Ευβοια. Σε λιγο ισως φτασουμε και στην 'ρατσιστικη' Κρητη. Εκει θα εχει γελιο να σκασει κανα πουλμαν 'αντιρατσιστων' για να δουμε τι προκειται να παθει.

Μεχρι στιγμης ειταν ευχαριστημενοι να εβριζαν και να χλευδυαζαν ατομα για 'φασισμο'. Το συνεχιζουν ακομα στο ΠΚ. Οταν ομως ομοδειατες τους (πχ. συλλογος φεμινιστριων προβαλθηκαν και στο ΠΚ)πηγαν στην Ευβοια και εφαγαν φαπες αρχισαν να μιλανε για την ιστορικη καταγωγη της περιοχης, οτι ειναι ανδρο του Μεγα Αλεξανδρου η χωριο του Χιτλερ. Οι 'ιστορικες ριζες' του παρελθοντως χρησιμοποιουνται για να δικαιολογησουν οτι θελουν και δεν χρειαζεται να εξυγησεις οτι εχουν περασει 6 δεκαετιες απ'τις θηριωδιες του 2ΠΠ η 2 χιλλιαδες χρονια απ'τον Μεγα Αλεξανδρο, αλλα φυσικα εχει σχεση με το ...σημερα.





Η μικρη σας κοινωνια Βρομαει ρατσισμο και πατριαρχια.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος Επεξεργασία/Διαγραφή αυτού του μηνύματος
Ηταν γραμμενο στα πανω των ταγματασφαλιτων της νεας ταξης.

Αναλυση στο τι εννουνε δεν ειδα να εγινε?

Οι μικρες κοινωνιες οπως τα μικρα κρατοι ειναι τωρα για χλευδυασμο? Οσο μικροτερος τοσο χαζοτερος οπως λενε? Η μεγαλη κοινωνια ποια ειναι δηλαδη? Η Αθηνα? Καθολου ρατσιστικη διακριση εδω, τοτε. Παμε παρακατω.

Ο ρατσισμος των Αμαρυνθιωτων συνεπαγεται στο γεγονος οτι δεν εδιωξαν τους Αλβανους και οτι ειχαν ξενους στις καταλαηψεις των σχολειων. Η οτι για να φημολογηται οτι εγινε ρατσισμος δειχνη τον ρατσιστικο χαρακτηρα της περιοχης, οπως εδειξε προηγουμενα στην Φλορινα με τον Αλεξ, πτωμα ακομα να βρουνε. Δεν πειραζει αφου οι μοντερνοι αντι-ρατσιστες κατεβηκαν απ'την πολυπολιτισμικη χαβουζα στα προαστεια δικιο θα εχουν, για να το λενε.

Και η κοινωνια της Αμαρυνθου ειναι πατριαρχικη επειδη εχει ακομα οικογενιες? Το να εισαι μοντερνος πρεπει να εισαι λοιπον διασπασμενος και κατακερματισμενος σε διαλυμεννες καταστασεις η να εχεις πατερα και και πατερα (ο ενας να κανει την μανα αφου και οι δυο ειναι γκευ) για να μην σου πεσει η ρετσινια της πατριαρχιας?

Και οχι μονο αυτο θα πρεπει να πας στην κομοπολη τους να τους βρισεις, (μικρη εξαλλου κοινωνια ειναι τι θα σου κανουν!) να γεμισεις τα αγαλματα τους με σκατα και να ζητησεις εαν μπορεις να βιασεις καμμια κορη τους για να τους ανεβασεις το επιπεδο αντι-ρατσιστικα?

Θυμιζει τηρωντας τις αναλογιες τους αμερικανους γκακγστερ που βιαζουν και σκωτονουν την μικρη κοινωνια του Ιρακ και μετα κλαινε οταν αδερφια γειτονες συγγενης προσπαθουν απεγνωσμενα να επιζησουν μετα απ'τις δολοφονιες και αναγκαζονται για να παραμεινουν ανθρωποι να ξαναπαρουν πισω την τιμη των νεκρων τους.

Σε ενα γεγονος που ο καθε σκεπτομενος ανθρωπος αμφισβητει. Οχι ομως οι νεοταξιτες. Επειδη δεν αρχιζουν απ'το γεγονος, αλλα απ'την αναποδη. Εχουν να αποδειξουν γιατι ΟΛΗ η κοινωνια ειναι ρατσιστικη, γιατι δεν εχει μεταφερθει ολη η υφηλιος σε καθε περιοχη της Ελλαδας, και μονο οταν γινει αυτο πραγματικοτητα θα μπορεσουμε να μιλησουμε για πραγματικη 'αντιρατσιστικη' κοινωνια.

http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=1893

Εαν διαβασει κανεις την 'ανταποκριση' την παραπανω του "ΕΕΚ" θα πεθανει απ'τα γελια. Απ'την μια το χωριο αυτο ειναι αντιρατσιστικο επειδη δεν γοουσταρει αλβανους αλλα δεν τους εχει αποβαλλη επειδη λεει γουσταρουν το ...κερδος. Με λιγα λογια εδω εχουμε μια αντιρατσιστικη αποβολη που δεν εγινε. Κατι σαν τον βιασμο. Εγινε δεν εγινε τι μας νοιαζει. Το χωριο ειναι ρατσιστικο δεχοντας την μη αποβολη των μεταναστων λογου του κερδους. Οταν ατομα καθονται και γραφουν αυτα τα πραγματα και νομιζουν οτι μπορει η απ'εξω κοινωνια να τους παρει στα σοβαρα, εκπλησονται οταν τρωνε σφαλιαρες. Εγω αντιθετως εκπλησομμαι που δεν τις τρωνε πιο συχνα και πιο τακτικα.

Μεσα σε καθε νεοταξιτη 'αριστεριστη' κρυβεται μισος εχθρικο σε καθε λαο που δεν δεχεται με το χαμογελο τα αντιρατσιστικα κυρυγματα των ΜΜΕ, μια εχθροτητα που πηγαζει απ'την εχθροτητα που εχουν τα μονοπολια σε καθε εμποδιο που τους μειωνει το κερδος, αυτες ειναι εθνικες κατακτησεις, εθνικες παραδοσεις, εθνικες ιδιομορφιες.

No comments: