Sunday, November 09, 2008

Πολιτικο Καφενειο='Αδερφια' Καραμαζοβ...Τάσος Αναστασόπουλος

Για να μην νομιζει κανεις οτι πιστευουμε τιποτα στο ΠΚ.
Ο Τασσος ο ιδιος ισως ειναι και αυτος ο Βηχος και εδω παρακατω ενω μας εστειλε το μυνημα το γεγονος και μονο οτι δεν εχει εμφανιστει μια εβδομαδα τωρα ειναι σαν τον αλλο τον Φουντουρη που ηρθε και στη δικη του Βηχου... Ατομα που συνεργαζονται μαζυ του εαν δεν ειναι εντελως εικονικα για να τον παρουσιασουν σαν τον φοβερο Μπολσεβικο που ειναι οταν ειναι φερεφωνο της Νεας Ταξης στην Ελλαδα αφου σε κανενα μεγαλο ζητημα δεν εχει παρει ΑΛΛΗ πολιτικη θεση εκτως αυτη του ΙΔΙΟΥ του κρατους.
Αλεξ, λαθρομεταναστευση, πυρκαγιες, 17Ν, κτλ...
_______________________________________________________________________________________



Ο τσακωμός των δύο αδελφών δεν είναι εικονικός. Ούτε είναι ζήτημα ''ντόρου''. Ο κ. Παναγιώτης Βήχος έκανε ερασιτεχνικούς χειρισμούς με την καταγγελία του σε βάρος του mellon, κυρίως με την απόπειρα ανάκλησής της, δια της κατεδάφισης του θρεντ ''Ο mellon χάκεψε για δεύτερη φορά το forum!!!'', που ο ίδιος έιχε ανοίξει. Αυτές του οι ενέργειες άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου και οδήγησαν στον ανεπανόρθωτο διασυρμό που υπέστη, από το γεγονός ότι μπανάριζε συνεχώς τον αδελφό του, στερώντας του το δικαίωμα της πλήρους απολογίας και από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις του mellon (Μπάμπη Βήχου) στο FORUM του ''ΡΕΣΑΛΤΟ'', γύρω από την κωμικοτραγική λειτουργία του ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ'', στο οποίο λίγο - πολύ λειτουργούσαν δύο ή τρία άτομα, όπως αποκάλυψε ο Μπάμπης Βήχος.

Φυσικό επακόλουθο η δημιουργία ''περσόνων'', δηλαδή εικονικών ''συζητητών'', με προεξάρχοντα τον κ. Παναγιώτη Βήχο, που, σύμφωνα με τον αδελφό του, έχει (έστω και καθ' υπερβολήν)1500 ''ονόματα'' (''Ρόζα'', ''@'',''Παλιός'', ''Αλ από ΣΟ'', ''Βάσω από ΣΟ'' κλπ), ώστε να μπορεί να υβρίζει τους πραγματικούς συνομιλητές του, που διαφωνούν μαζύ του, χωρίς να χρεώνεται ο ίδιος τις ύβρεις αυτές και για να μπορεί να εμφανίζει μια ζωντάνια στο site, που έχει κάνει, προφανώς με κόπους, με θυσίες και με μεράκι.

Αυτά τα έζησα, πάνω από δυόμισυ μήνες και τα αποκάλυψε - νάναι καλά - ο κ. Μπάμπης Βήχος, λύνοντας πολλές απορίες μου, που μου είχαν δημιουργηθεί, κατά την διάρκεια του διαλόγου, γύρω από τα πρόσωπα, που συμμετείχαν στην πολυθρύλητη συζήτηση στο θρεντ ''ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ'', που χακεύτηκε δύο φορές και κλειδώθηκε άλλες δύο, για να συνεχιστεί τώρα με τους αμίμητους και άκρως διασκεδαστικούς μονολόγους του κ. Παναγιώτη Βήχου, ο οποίος με ψευδώνυμα συνεχίζει τον ξεκαρδιστικό και απολαυστικό του ''διάλογο''. Οι αποκαλύψεις του κ. Μπάμπη Βήχου, για την ''πολυπρόσωπη'' συμμετοχή του κ. Παναγιώτη Βήχου στον διάλογο, με τις οβιδιακές του μεταμορφώσεις, μου έλυσαν όλες τις απορίες.

Θα μου πείτε ότι εσεις τα ξέρατε. Η αλήθεια είναι ότι τα υποπτευόσασταν. Εγώ, πάντως, δεν τα ήξερα, αν και υποψιαζόμουν ότι μπορεί να υπήρχαν και τέτοια φαινόμενα στην εξέλιξη της συζήτησης. Δεν μπορούσα, όμως να υποψιασθώ την απίθανη έκταση αυτών των φαινομένων, έτσι, όπως παρουσιαστηκε, εκ των υστέρων από τον κύριο Χαράλαμπο Βήχο. Άλλο πράγμα να υποπτεύεσαι κάτι τέτοιο και άλλο πράγμα να έχεις αυθεντική πληροφόρηση, εκ των έσω, για αυτα τα τραγελαφικά συμβάντα, όπως συνέβη τώρα, μετά τις αποκαλύψεις του κ. Μπάμπη Βήχου, ο οποίος αδικείται, με την σκληρή κριτική, που του γίνεται από πολλούς.

Εύκολα μπορούμε, τώρα να λέμε ''γιατί δεν μίλησε πιο νωρίς''. Αλλά λαμβανομένων υπόψη των ειδικών συνθηκών, στις οποίες ζούσε (και ζει ακόμη), διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι εύκολο το να καταγγείλεις τον αδελφό σου, δεν μπορούμε να είμαστε αυστηροί μαζύ του, όπως δεν μπορούμε να είμαστε αυστηροί και με τον εαυτό μας, όταν υπάρχει μια συγγενική σχέση και μάλιστα τόσο στενή.

Αντιλαμβάνεσθε ότι για να φθάσουν οι σχέσεις των δύο αδελφών σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να συγκρουστούν ανοικτά και να βγουν στην φόρα τα άπλυτα του ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ'', πρέπει να έγιναν στο παρασκήνιο σημεία και τέρατα.

Γι' αυτό, λοιπόν, δεν πρέπει να είμαστε αυστηροί και να δείχνουμε κατανόηση.

Κατανόηση πρέπει να δείξουμε και στον κύριο Παναγιώτη Βήχο, διότι είναι αλήθεια ότι είναι μιας κάποιας ηλικίας και άρρωστος.

Όπως επίσης πρέπει να δείχνουμε κατανόηση και στους φανατικούς, που μάχονται με όλα τα μέσα για την υπεράσπιση των ιδεών τους, άσχετα από το γεγονός ότι πρέπει να είμαστε ανυποχώρητοι στην υπεράσπιση των δικών μας, χωρίς αυτή η υπεράσπιση να ξεπέφτει στο επίπεδο του φανατισμού.

Γι' αυτό, λοιπόν ψυχραιμία και νηφαλιότητα...

Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα...

Τάσος Αναστασόπουλος

Eίναι πραγματικό θέατρο; Αν ο Βήχος είχε αδελφό θα το γνωρίζαμε. Κι αν όλα αυτά δεν ήταν θέατρο, για ξεκάρφωμα του λιγουρο-ρουφιάνου Βήχου, δεν θα τα δημοσίευε ο έτερος αλήτης, ο Θύμιος, Resaltomag.gr

Όλα αυτά όμως είμαι παρωνυχίδες. Οι εξελίξεις που έχει πυροδοτήσει η παγκόσμια κρίση προχωρούν ταχύτατα και προσπερνούν αδιάφορα τα καραγκιοζηλίκια των διάφορων καραγκιόζηδων που παριστάνουν την αριστερά (όχι μόνο στην Ελλάδα).

vngelis

Οχι μονο και Χριστιανος ο υποτιθεμενος ΜΕΛΛΟΝ-Μπαμπης Βηχος (περσονα του ιδιου του Βηχου) αλλα και υποστηρικτης τωρα του Μιχαλολιακου. Πως εξυγηται αυτο? Το ΠΚ καφενειο ταχα κυνηγαει φασιστες και ο 'αδερφος' του Βηχου που δεν τον εχει δει και κανεις παρισταινει τον ...κυνηγεμενο κρυφο-φασιστα χριστιανο. Με τετοιο παραμυθι εδεσε το θεμα και συνεχιζεται το θεατρο. Ο Βηχος χωρις μια πλαστη 'προβοκατσια' καθε 2-3 μηνες δεν μπορει να δικαιολογηση την υπαρξη του. Ο Τασσος απ'την αλλη μας εστειλε το μυνημα 4 φορες... να μας πει οτι η κοντρα ειναι πραγματικη ενω ειναι πλασματικη...




Αγαπητέ vngelis.

Δεν συμφωνώ μαζύ σου για τον κ. Παναγιώτη Βήχο, ως προς τον χαρακτηρισμό ''λιγουρορουφιάνος'', που χρησιμοποιείς. Ο κ. Π. Βήχος δεν είναι ''λιγουρορουφιάνος'' και εν πάσει περιπτώσει, επειδή στον χώρο της αριστεράς αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι εύκολοι, ως κληρονομιά της μαρξιστικής, λενινιστικής και εν τέλει σταλινικής παιδείας της, όταν προβάλλεται ένας τέτοιος ισχυρισμός πρέπει να τεκμηριώνεται με σαφή ντοκουμέντα και όχι με υποθέσεις.

Έτσι, χάνεις και το δίκιο έχεις στους άλλους ισχυρισμούς σου, για την δημιουργία ''περσόνων'' από τον κ. Π. Βήχο κλπ, οι οποίοι, άλλωστε, επιβεβαιώθηκαν από τον αδελφό του Μπ. Βήχο, με πανηγυρικό τρόπο και ίσως και με την δική μου συμβολή, με την τροπή, που έλαβε η συζήτηση στο θρεντ για τον Κορνήλιο Καστοριάδη.

Από εκεί και πέρα, δεν πιστεύω ότι ο κ. Π. Βήχος είναι τόσο σατανικός, ώστε να κατασκευάζει ανύπαρκτους αδελφούς, προκειμένου να αυξήσει την αναγνωσιμότητα του ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ''. Άλλωστε, η όλη εξέλιξη της υπόθεσης υπήρξε καταστροφική για το ''ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ'' το οποίο επλήγη - με ευθύνη του ιδίου του κ. Π. Βήχου - ανεπανόρθωτα, από τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς του και από την αποκάλυψη του δυσώδους παρασκηνίου, που φανέρωσε, εκ των έσω, ο Μπάμπης Βήχος.

Η πολιτική διαφωνία είναι καλό να μένει χωρίς εμπάθειες και να στέκεται καθαρά στο ιδεολογικοπολιτικό πεδίο, όταν δεν υφίσταται σαφής και συγκεκριμένη τεκμηρίωση των όποιων άλλων καταγγελιών, σαν αυτήν που χρησιμοποιείς.

Αυτά τα ολίγα σε όσα αναφέρεις.

Όσον αφορά τις τέσσερεις φορές που σου έστειλα το μήνυμα για την κόντρα των αδελφών Βήχων, στην πραγματικότητα στο έστειλα 8 φορές και τούτο επειδή είχα ένα πρόβλημα με την αποστολή του μηνύματος και δεν γνώριζα αν θα το πάρεις.

Πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα...

[Δες και : http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2008/11/blog-post.html ]
Tassos



όταν προβάλλεται ένας τέτοιος ισχυρισμός πρέπει να τεκμηριώνεται με σαφή ντοκουμέντα και όχι με υποθέσεις...
Tassos


Αποδειξη. Οι Πολλαπλες Περσονες του ΠΚ και του Ρεσαλτου...
http://vngelis.blogspot.com/2008/06/blog-post_30.html


Πλαστη Κοντρα Βηχου-Indymedia...
http://vngelis.blogspot.com/2008/07/blog-post_09.html

Περι Κασετοφονου και αλλες ιστοριες ΠΚ(αθημερινης Τρελας)
http://vngelis.blogspot.com/2008/07/blog-post_11.html

Μαζί με τον Σκυφτούλη μάθαμε και για τον Βήχο
http://vngelis.blogspot.com/2008/07/blog-post_11.html

Βηχος, ΠΚ και Ρεσαλτο και Φουντουρης.
http://vngelis.blogspot.com/2008/02/blog-post_25.html..

Χαφιεδες Υπερ του Βηχου?
http://vngelis.blogspot.com/2008/01/blog-post.html


vngelis

6 comments:

TassosAnastassopoulos said...

Αγαπητέ vngelis.

Δες το κείμενό μου ''ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ vngelis ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟ'' :
http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2008/11/vngelis.html

Επιχειρώ, με αυτό να δώσω μια απάντηση στις επιφυλάξεις σου.


Αγαπητέ vngelis.

Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο είμαι υπαρκτός. Καταλαβαίνω, βέβαια, ότι οι εμπειρίες σου από τον Παναγιώτη Βήχο και τις περσόνες του (μια πρακτική που, όπως φαίνεται, είναι διαδεδομένη στο Διαδίκτυο, απλώς η περίπτωση του Παναγιώτη Βήχου είναι η περισσότερο κωμικοτραγική, επειδή περιέχει και το στοιχείο της πεισματικής συμπεριφοράς ενός γερο-ξεκούτη, που αρνείται να δεχτεί ότι οι εξελίξεις τον έχουν ξεπεράσει και να τα παρατήσει, όπως τον έχουν συμβουλεύσει οι νηφάλιοι φίλοι του) σε κάνουν επιφυλακτικό, απέναντι σε κάθε τι που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο μαζύ του.

Και είναι φυσικό να είσαι επιφυλακτικός και απέναντί μου επειδή είχα την ατυχία να σχετισθώ μαζύ του, μέσω του ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ’’. Αυτό το κατανοώ και το σέβομαι, αλλά κάνεις λάθος.

Θα σου πω το πώς έγινε και έμπλεξα με το ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ’’ του Παναγιώτη Βήχου.

Τον Αύγουστο εφέτος ήμουν για διακοπές σε ένα χωριό έξω από την Καστοριά και κατ’ ουσίαν αποκλεισμένος επειδή μου είχαν πάρει το δίπλωμα οδήγησης, λόγω υπερβολικής ταχύτητας (και σωστά διότι έτρεχα με 158 χιλιόμετρα την ώρα).

Εκεί, λοιπόν, με μόνη παρέα τον φορητό υπολογιστή μου βρήκα τον Παναγιώτη Βήχο και το ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ’’ του, μετά από μια τηλεφωνική συνομιλία, που είχα με ένα φίλο μου, τον Ανδρέα Μηλιώνη από την Πετρούπολη, ο οποίος μου έδωσε και την ηλεκτρονική διεύθυνση της σελίδας στο Ίντερνετ, λέγοντάς μου ότι φαίνεται καλή σελίδα (και εκείνος από την Ραφήνα, όπου βρισκόταν, είχε πέσει τυχαία επάνω στο ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ’’ και είχε διαβάσει ορισμένα καλά άρθρα, όπως μου είπε).

Έτσι ξεκίνησε η περιπέτεια με τον Παναγιώτη Βήχο, το ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ’’ και το διαβόητο θρεντ ‘‘ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ : ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ’’, που άνοιξε ο ‘‘@’’, ο οποίος, εκ των υστέρων, αποδείχτηκε ότι ήταν μία από τις περσόνες του Παναγιώτη Βήχου.

Έτσι, απλά έχουν τα πράγματα. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

Βέβαια, στην εξέλιξη της συζήτησης, όταν σταμάτησαν οι ευγένειες από την μεριά του Παναγιώτη Βήχου, άρχισαν οι συνωμοσιολογίες του ‘‘Ανατροπέα’’ και του ‘‘orderly’’, γύρω από το ποιός είμαι και για το αν είμαι ένα μέλος του επιτελείου της Ασφάλειας, κάποιου Υπουργείου, ή του Indymedia, ή αν είμαι ο Τάκης Φωτόπουλος και ο θεός ξέρει ποιός άλλος.

Φυσικά, όλα αυτά ήσαν διασκεδαστικά, αφού έδειχναν την πρακτορολογία και την ακατάσχετη συνομωσιολογία, που εξακολουθεί να επικρατεί στον χώρο των τροτσκιστών και όχι μόνο. Αυτήν την κατάσταση την αντιμετώπισα χιουμοριστικά, στέλνοντας στην συζήτηση φωτογραφία μου και αντίγραφο μέρους της αστυνομικής μου ταυτότητας, αλλά από ότι φαίνεται δεν μπόρεσα να τους πείσω.

Επίσης, πρέπει να ειπωθεί ότι, μετά από όλα αυτά και ύστερα από την διακωμώδηση, που υπέστησαν με όσα έκαναν στην εξέλιξη της συζήτησης για τον Κορνήλιο Καστοριάδη, όπου συμπεριφέρθηκαν ως γελοιογραφικά καρτούνς, ο Παναγιώτης Βήχος και η παρέα του εξακολουθούν να μην πιστεύουν ότι είμαι αυτός που είμαι. Και γι’ αυτό επιτέθηκαν με μανία και με άθλιο σε εκείνον, που – τώρα - νομίζουν ότι είμαι, δηλαδή στον Γιάννη Μιχαλόπουλο, καθηγητή από την Πετρούπολη, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ηλεκτρονική εφημερίδα ‘‘ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ’’ ( http://petroupoli-tk.gr/ ) και συντονιστής στο ‘‘petroupolis forums’’, όπου είμαι μέλος και αρθρογραφώ και εγώ, πάντοτε επωνύμως.

Πιστεύω ότι γνωρίζεις την περιπέτεια που έχει ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, λόγω ενός συκοφαντικού σχολίου κάποιου ανώνυμου συγγραφέα τον Ιανουάριο του 2006 σε μια συζήτηση στο ‘‘PETROUPOLIS FORUMS’’, σε βάρος του τοπικού στελέχους της Ν. Δ. Φάνη Παπαδόπουλου, πρώην νομάρχη Βοιωτίας, διορισμένου επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Αυτή η υπόθεση είχε να κάνει με τις επιδοτήσεις της Ε. Ο. Κ. στους βαμβακοκαλλιεργητές της περιοχής, όπου διαπιστώθηκαν πιστοποιήσεις από ένα κύκλωμα καλλιεργητών και εκκοκυστών ανύπαρκτων ποσοτήτων βαμβακιού, προκειμένου να εισπραχθούν επιδοτήσεις από τα Κοινοτικά Ταμεία. Στην υπόθεση είχε εμπλακεί και εκκοκυστής, που ήταν αδελφός του τότε υπουργού Αριστείδη Τσιπλάκου ( ο υπουργός, τότε, είχε διαχωρίσει την θέση του από τον αδελφό του) και η υπόθεση είχε λάβει τεράστιες διαστάσεις από άποψης δημοσιότητας, άλλωστε, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήταν στα κάτω της και το πολιτικό κλίμα ήταν εις βάρος της.

Ο Φάνης Παπαδόπουλος, ως νομάρχης προΐστατο της Διεύθυνσης Γεωργίας της Νομαρχίας Βοιωτίας, η οποία εμπλεκόταν στην όλη διαδικασία των πιστοποιήσεων των ποσοτήτων του υπό εκκόκυση βάμβακος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο άνθρωπος είχε οποιαδήποτε αποδεδειγμένη ανάμειξη στην υπόθεση, ή οποιαδήποτε ποινική ευθύνη.

(Πολιτική ευθύνη μπορεί να είχε, αλλά αυτό είναι ένα άλλης τάξεως ζήτημα και δεν έχει σχέση με την ποινική ευθύνη του Φάνη Παπαδόπουλου, η οποία ουδέποτε αποδείχτηκε).

Σε εκείνη την συζήτηση, που μόλις χθες ο Γιάννης Μιχαλόπουλος διέγραψε καθ’ ολοκληρίαν από το ‘‘PETROUPOLIS FORUMS’’, ένας ανώνυμος με το ψευδώνυμο ‘‘paratiritis’’ είχε γράψει ότι ο Φάνης Παπαδόπουλος απομακρύνθηκε από την νομαρχία επειδή είχε καταδικαστεί για υπόθεση διαφθοράς. Ο Φάνης Παπαδόπουλος αντέδρασε μηνύοντας τον Γιάννη Μιχαλόπουλο, ως υπεύθυνο για την ηλεκτρονική εφημερίδα και το forum και κατόπιν ο ‘‘paratiritis’’ ανασκεύασε το δημοσίευμα, γράφοντας ότι ο Φάνης Παπαδόπουλος απομακρύνθηκε για υπόθεση διαφθοράς.

Η υπόθεση έφθασε στα δικαστήρια και ήταν να εκδικαστεί, πρωτοδίκως, την περασμένη Τετάρτη 12/11/2008 στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Για να στηρίξω τον φίλο μου τον Γιάννη, ο οποίος, εν πάση περιπτώσει, ουδεμία σχέση είχε με το δημοσίευμα (δεν μαθήτευσε, βλέπεις στην Μεγάλη του Βήχου Σχολή με τα πολλαπλά nicknames και δεν πήρε τα μαθήματα, για το πώς μπορεί να εμφανίζεται, ως ‘‘Ρόζα’’, ως ‘‘Βάϊος Φασούλας’’, ως ‘‘Παλιός’’, ως ‘‘Νίκος’’ κλπ) και ο οποίος, όταν έγινε αυτή η ιστορία, μόλις έναν μήνα προηγουμένως (τον Δεκέμβριο του 2005) είχε στήσει την ηλεκτρονική εφημερίδα και το forum και φυσικά ήταν άπειρος στα ζητήματα διαχείρισής τους και δεν επιθυμούσε να ασκήσει λογοκρισία, δημοσιοποίησα την υπόθεση της δίκης του στο forum του ‘‘ΡΕΣΑΛΤΟ’’ (Δες το άρθρο μου ‘‘ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 12/11/2008 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ’’ http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2824&sid=0f000ce486baab908f040a9a5d4489cc ) και στο Indymedia (Δες το άρθρο μου : ‘‘ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 12/11/2008 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ’’ http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=923035 ).

Εκεί μπλέχτηκε ο Παναγιώτης Βήχος, ο οποίος, προφανώς νομίζοντας ότι ο Γιάννης Μιχαλόπουλος είμαι εγώ και χωρίς να απευθυνθεί κανείς σε αυτόν, άνοιξε ένα θρεντ στα ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΑ’’ του Forum του ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ’’, με τίτλο ‘‘ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Γ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ’’ (Δες : http://www.politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=15707 ), όπου με έναν άθλιο και εμετικό τρόπο (ίδιο των συμπεριφορών των χειρότερων στιγμών του σταλινισμού, τον οποίο ο Παναγιώτης Βήχος υποτίθεται ότι αντιμάχεται, αλλά στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί αυτές τις πρακτικές, όντας καλός μαθητής του Ιωσήφ Στάλιν και των συκοφαντικών πρακτικών του Μαρξ – δες το περίφημο γράμμα της 24/1/1865, όπου ο Μαρξ ελεεινολογεί τον μόλις θανόντα Προυντόν), προσπάθησε να εμπλέξει τον Γιάννη Μιχαλόπουλο με τον ακροδεξιό εκδότη και απατεώνα Γρηγόρη Μιχαλόπουλο, δείχνοντας την κάκιστη ποιότητα του χαρακτήρα του και την μικροπρέπεια, που τον χαρακτηρίζει. Το χειρότερο ακόμα είναι ότι παρενέβη και στο άρθρο μου στο Indymedia, ή έβαλε κάποιον ο ψευδώνυμο WPA, ή τον ώθησε - με την αρθρογραφία του - να κάνει την ερώτηση αν ο Γιάννης Μιχαλόπουλος είναι ο … Γρηγόρης Μιχαλόπουλος. Βέβαια, απάντησα έγκαιρα και η ΣΟ του Indymedia στην συνέχεια (και σωστά) αφού είδε την προβοκάτσια του Παναγιώτη Βήχου έσβησε και τα δύο σχόλια, αφήνοντας μόνον το αρχικό μου κείμενο, χωρίς τους αντιπερισπασμούς του Παναγιώτη Βήχου. Μετά το ξεμπρόστιασμα, ο Παναγιώτης Βήχος έγραψε ότι δεν ξέρει αν ο Γιάννης Μιχαλόπουλος έχει σχέση με τον χουντικό, και ότι αυτό του είναι αδιάφορο!

Αλλά όλα τα παραπάνω δείχνουν την κακή ποιότητα του χαρακτήρα του ανδρός (περί Παναγιώτη Βήχου ο λόγος).

Εν πάση περιπτώσει, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει όσα καταμαρτυρείς στον Παναγιώτη Βήχο, γύρω από την συμπεριφορά του, ως administrator του ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ’’. Αυτά που πράττει είναι άθλια και όπως ήδη σου είπα και στο προηγούμενο μήνυμά μου, τα έζησα από πρώτο χέρι επί δυόμισυ μήνες στην συζήτηση για τον Καστοριάδη, που έλαβε μεγάλες διαστάσεις και περιέλαβε, περίπου, τα πάντα στην εξέλιξη της.

Τον Μπάμπη Βήχο δεν τον έχω δει. Έχω λάβει, όμως αρκετά του μηνύματα. Και εν πάση περιπτώσει, όσα έπραξε έπληξαν καίρια και τον Παναγιώτη Βήχο και το ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ’’, ως προς την αξιοπιστία τους.

Τώρα πια και με την δική μου βοήθεια, οι πολλές καταγγελίες του παρελθόντος, για τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του Παναγιώτη Βήχου, του ανθρώπου με τα 1500 πρόσωπα, επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά, εκ των έσω και φυσικά τον κυνηγούν και θα τον κυνηγούν δια βίου, ενώ έχουν κάνει τους σχετικούς με το Internet και τον χώρο της αριστεράς - και όχι μόνον – να γελούν με αναφιλητά και μέχρις δακρύων, με τα καμώματα και τα παθήματα του γέροντα Βήχου (ή μάλλον καλύτερα, με τα παθήματα των δύο γερόντων – διότι περί αυτού πρόκειται -, δηλαδή του Παναγιώτη Βήχου και του ‘‘Ανατροπέα’’).

Ότι βλάπτουν με την δραστηριότητά τους τον χώρο τους, είναι βέβαιο. Όπως είναι βέβαιο ότι ο χώρος τους άξιζε καλύτερης τύχης και ανθρώπων με μεγαλύτερο IQ και δίχως την πνευματική ρηχότητα των εμπλεκομένων αφεντικών του ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ’’.
Φυσικά, μην περιμένεις να εμφανιστώ ξανά στους πολυπρόσωπους μονολόγους του κ. Παναγιώτη Βήχου στο ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ’’. Το επιβάλλουν λόγοι προσωπικής αξιοπρέπειας, αφού είναι γεγονός ότι, όταν συμμετείχα στην (ούτως ειπείν) συζήτηση για τον Κορνήλιο Καστοριάδη, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ο Παναγιώτης Βήχος θα χρησιμοποιούσε, σε τέτοια απίστευτη έκταση, αυτήν την τακτική της πολυκέφαλη λερναίας ύδρας, ως συζητητής και υβριστής μαζύ, με τις απίθανες μεταμορφώσεις του και τις άθλιες πρακτικές του, τις οποίες έζησα στο πετσί μου, από τις ρυπαρές επιθέσεις του Παναγιώτη Βήχου, με το ψευδώνυμο ‘‘Παλιός’’, παρά το γεγονός ότι στράφηκαν εναντίον του, γελοιοποιώντας τον, διότι – εδώ που τα λέμε – είναι ανίκανος να στήσει, έστω και μια απλή προβοκάτσια.
Αυτά τα ολίγα.
(Τις φωτογραφίες τις βάζω για να δεις ότι εμείς οι τρεις που αναφέρω υπάρχουμε και ουδεμία σχέση έχουμε με τον Π. Βήχο. Όσον αφορά τον Μπάμπη Βήχο, γράφτηκε μέλος στο PETROUPOLIS FORUMS http://www.phpbbserver.com/pfor/ , αλλά δεν τον έχουμε δει).

vngelis said...

Τον Βηχο ειπα τον γνωριζω προσωπικα και ατομα που γνωριζω τον ξερουν απο τα μεσα τις δεκαετιας του 1980. Οταν δημιουργηθηκε το Ιντυμυντια απο τον Σορος και αφησε τους αριστερους να συζητουν για να 'πιασει' ονομα στην πιατσα, μετα επεσε η λογοκρισια για να περασουν την νεοταξικη τους ατζεντα την Αμερικανικη. Μεσα σε αυτη την κατασταση δημιουργηθηκε ως δια μαγειας το ΠΚ. Το ιδιο εκαναν και εκει αφου πριν δημιουργηθη λογοκρισια δημιουργησαν πλαστη κοντρα και εφτιαξαν το Ρεσαλτο. Επειδη γνωριζουμε τοσο τον Βηχο οσο και τον Θυμιο ο ενας δεν λειτουργει χωρις την καλυψη του αλλου και εαν ο υποτιθεμενος αδελφος του Βηχου εμφανιστηκε στο Ρεσαλτο με γνωση του ιδιου του Βηχου.

Τωρα με το να μου δημιοσιευσης μια φωτογραφια του εαυτου σου και να μου πεις οτι υπαρχεις η οτι γνωριζεις οτι ο Μπαμπης Βηχος ειναι υπαρκτος επειδη σου στελνει ε-μαιλ τι θελεις να σου πω, οτι ειναι ετσι οπως τα λες. Με 100 περσονες οπου συζηταει μονος του επι ωρες ο Βηχος, κανεις δεν πιστευει τιποτα στο σαιτ του εκτως φυσικα απ'τους αμερικανικους οπαδους του, οπως ειναι ο Ανατροπεας, τον οποιο επισης γνωριζω και δεν εχει δει ουτε αυτος τον Μπαμπη Βηχο. Τον Βηχο τον γνωριζει η μιση Καλλιθεα, τον αδερφο του πως δεν τον εχουμε δει η ακουση γι'αυτον αλλα μονο εσυ που εμφανιστηκες ως δια μαγειας να μας πεις τι ακριβως γνωριζουμε εδω και χρονια.

Τιποτα απ'οτι γραφει ο Βηχος δεν μπορει να εμπιστευτει κανεις. Ο σκοπος του ειναι η αυτοδιαληση οποιασδηποτε εννοιας αριστερας εκ μερους αυτων που τον πληρωνουν για να παρουσιαζη οτι το ΠΚ εχει σχεση με την αριστερα.

TassosAnastassopoulos said...

Και κάτι ακόμα αγαπητέ vngelis :

Φυσικά, το θρεντ ''ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ : ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ'', πουο κ. Βήχος δύο φορές χάκεψε, άλλες δύο φορές κλείδωσε και στην συνέχεια νόθευσε, αφαιρώντας του τα ουσιώδη αναπόσπαστά του στοιχεία του αναπτυχθέντος εκεί διαλόγου, που αφορούσαν την επιβληθείσα από τον ίδιο τον κ. Βήχο λογοκρισία, το ανασυγκροτώ και σταδιακά το αναδημοσιεύω, στην αυθεντική του μορφή και χωρίς τις διαγραφές (όσες μπόρεσα να διασώσω), που στην πορεία έκανε η Σ. Ο. του ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΕΦΕΝΕΙΟΥ'', μέχρι την αποχώρησή μου από την καρικατούρα του διαλόγου, που θέλησε ο Βήχος να επιβάλει, μετά το αυθαίρετο δεύτερο κλείδωμα του θρεντ στις 3/11/2008 και την αφαίρεση των ουσιωδών στοιχείων του διαλόγου αυτού, που αφορούσαν την λογοκρισία και το χάκεμα του θρεντ, τα οποία στοιχεία ξεμπρόστιαζαν και γελοιοποιούσαν τις ελεεινές πρακτικές του ιδίου, μετά τις αποκαλύψεις του αδελφού του, για τις οβιδιακές και λερναιοϋδρικές μεταμορφώσεις του Βήχου, που σκοπό είχαν να δώσουν την δυνατότητα στον administrator του ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ'' να υβρίζει τους πραγματικούς συνομιλητές του, χωρίς να χρεώνεται τις ύβρεις και για να παρουσιάζει μια δήθεν ζωντάνια στην κίνηση του FORUM του.

Βέβαια, η αυθεντική αναδημοσίευση του θρεντ ''ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ : ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ'' θα σταματήσει εκεί όπου τελειώνει η τελευταία παρέμβασή μου, χωρίς να επεκτείνεται στους ''διαλόγους'', που έστησε μετά ο Π. Βήχος, ''συνομιλώντας'' - κατά βάση - με τον εαυτό του, στις διάφορες εικονικές εκδοχές του, με τα ψευδώνυμα των περσόνων του (''Νίκος'', ''αριστερός οικολόγος'', ''Κύπριος'' κλπ.

Αυτούς τους ξεκαρδιστικούς μονολόγους του - όπου εξαντλεί όλες του τις ''ικανότητες'', ως διασκεδαστή -, που εξακολουθούν να απολαμβάνουν οι αναγνώστες του δεν χρειάζεται να τους αναδημοσιεύσω εγώ. Υπάρχουν στο θρεντ, που ο ίδιος διατηρεί και αρθρογραφεί και είναι αρκούντως διασκεδαστικοί.

Είπαμε : Όσα έκανε ο Π. Βήχος στο θρεντ αυτό θα τον κυνηγούν, δια βίου.

Όταν ολοκληρώσω την ανασύσταση και την αναδημοσίευση του θρεντ, θα σε ενημερώσω....

Φιλικά....



Υ.Γ. : Αγαπητέ vngelis.

Για τον Μπάμπη Βήχο, τι να σου πω;

Σου είπα ότι δεν τον έχω δει.

Μόνο μηνύματα έχω πάρει και μου έχει μιλήσει δυο ή τρεις φορές στο τηλέφωνο (πως το βρήκε δεν το ξέρω - και μιλάω, για το τηλέφωνο του πατρικού μου σπιτιού, γιατί το κινητό μου του το έδωσε η μάνα μου, στην οποία είπε ότι είμαι παλιός του φίλος, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει), ενώ εμφανίστηκε ηλεκτρονικά και ως μέλος στο ''PETROUPOLIS FORUMS''.

Λες ότι είναι περσόνα του Π. Βήχου.

Για να επιμένεις κάτι θα ξέρεις. Μπορεί και να έχεις δίκιο.

(Και ο ''Ανατροπέας'', σε κάποια φάση του διαλόγου για τον Καστοριάδη, έγραψε ότι δεν ήξερε ότι ο mellon είναι αδελφός του Π. Βήχου. Εγώ δεν τον πίστεψα, αλλά το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Παναγιώτης Βήχος και ο mellon, που εμφανίστηκε ως αδελφός του).

Τι να σου πω;

Αν οι τύποι αυτοί παίζουν ένα τόσο νοσηρής έκτασης θέατρο, αυτό είναι, πέρα από κάθε όριο κακόγουστο και αυτοκαταστροφικό, πρώτ' απ' όλα, επειδή έβλαψαν καίρια τον εαυτό τους και το μαγαζί τους.

Αλλά, όπως λένε και οι χριστιανοί : ''Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου''....

TassosAnastassopoulos said...

Αγαπητέ vngelis.

Όσον αφορά τον Μπάμπη Βήχο και τον Θύμιο Παπανικολάου, αν δεις το πρώτο κείμενο, που ανάρτισε ο mellon στο FORUM του ''ΡΕΣΑΛΤΟ'' στο θρεντ ''ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ..'', εκεί ο mellon λέει ότι ήλθε σε επαφή με τον Παπανικολάου (κύριο Θύμιο), ο οποίος του είπε να μην κάνει την καταγγελία, αλλά αν την κάνει, αυτός (ο Θύμιος) θα την βάλει (όπως και την έβαλε).

Ο administrator του FORUM του ''ΡΕΣΑΛΤΟ'' (που προφανώς είναι ο Θύμιος Παπανικολάου) δεν διέψευσε τα όσα έγραψε ο mellon - δηλαδή ο Χαράλαμπος Βήχος, ή αυτός που εμφανίζεται ως Χαράλαμπος Βήχος, σύμφωνα με την δική σου εκδοχή -.

Αυτό σημαίνει ότι, τουλάχιστον, ως προς αυτό το σημείο - δηλαδή την συνάντησή τους - ο Μπάμπης λέει την αλήθεια. Συναντήθηκαν.

Από τα παραπάνω, επίσης, συμπεραίνεται ότι ο Θύμιος Παπανικολάου γνώριζε με ποιόν μιλούσε και το εάν ο mellon είναι αδελφός του Παναγιώτη Βήχου, ή όχι.

Το συμπέρασμα αυτό επιβεβαιώνεται και από όσα έγραψε σήμερα (25/11/2008) ο mellon, ως Χαράλαμπος Βήχος στο ίδιο θρεντ του FORUM του ''ΡΕΣΑΛΤΟ'' http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2813&start=15&sid=4aba21d7ecb640d9d2d4bdaae11f64db , απαντώντας στο λασπολογικό θρεντ που άνοιξε ο Παναγιώτης Βήχος, ως ‘‘ψαχτήρι’’ (και αυτήν την ταύτιση Παναγιώτη Βήχου – ‘‘ψαχτηριού’’ την επιβεβαιώνει ο Μπάμπης Βήχος στην απάντησή του αυτή) με τίτλο : ''Ο «φιλικός και καλοπροαίρετος» κύριος Τάσος Αναστασόπουλος'' http://www.politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=15853 .

Δες και την απάντησή μου «''Ο «φιλικός και καλοπροαίρετος» κύριος Τάσος Αναστασόπουλος'' και ο κύριος Παναγιώτης Βήχος.» http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2008/11/blog-post_25.html , που έχει ως εξής :

Δεν χρειάζεται να γράψω περισσότερα από όσα έχω, ήδη, γράψει, για τον κ. Παναγιώτη Βήχο και την εικονική (αλλά και την πραγματική) του παρέα.

Σας αφήνω να απολαύσετε το ξεκαρδιστικό (και συνάμα σπαραξικάρδιο) υβρεολογικό ξέσπασμα αυτής της παρέας του κ. Παναγιώτη Βήχου, με τα πολλαπλά προσωπεία, στα παρακάτω θρεντ του ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ'' :

α) ''Ο «φιλικός και καλοπροαίρετος» κύριος Τάσος Αναστασόπουλος'' http://www.politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=15853 (μου έκανε την τιμή να μου αφιερώσει ένα ολόκληρο θρεντ και γι' αυτό τον ευχαριστώ. Βλέπετε, εγώ δεν είμαι καθόλου αγνώμων!)
και

β) ''ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ'' (σελίδα 8) - πρόκειται για μετονομασία του χακεμένου και νοθευμένου από τον ίδιο τον Παναγιώτη Βήχο θρεντ ''ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ : ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ'' - http://www.politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=15576&start=749 όπου - ανάμεσα στα άλλα (απαντώντας σε κάποιον Amerikano, ο οποίος έγραψε για τις ύβρεις που μου απηύθυναν) ο κ. Παναγιώτης Βήχος αναφέρει το αμίμητο ρητορικό ερώτημα : ''Και ποιός έβρισε τον Τάσο;''.

Σε όσα έχω, ήδη, γράψει δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο. Απλώς θυμίζω τα όσα έχω ήδη γράψει. Δείτε στο μπλογκ μου :

1) ''ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΒΗΧΩΝ''
http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2008/11/blog-post.html
και
2) ''ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ vngelis ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟ'' http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2008/11/vngelis.html


Επίσης, δείτε και όσα έχω γράψει (και εγώ και ο vngelis), για την όλη υπόθεση, στο μπλογκ του vngelis :

Α) Πολιτικό Καφενείο= ‘‘Αδέλφια Καραμαζώφ'':
http://vngelis.blogspot.com/2008/11/blog-post.html
και
Β) ''Πολιτικό Καφενείο = Αδέλφια Καραμαζώφ - Τασος Αναστασοπουλος'':
http://vngelis.blogspot.com/2008/11/blog-post_09.html

Δεν υπάρχει κάτι να προστεθεί, πάνω σε αυτά. Ό,τι ήταν να ειπωθεί, έχει ειπωθεί. Όλα τα άλλα είναι πλεονασμός και κάνουν κακό στον κύριο Παναγιώτη Βήχο, αν και αυτός - μέσα στον βαθύ εκνευρισμό του - αρνείται να το καταλάβει. Δεν πειράζει. Κάποια στιγμή, όταν (και εάν) αντιμετωπίσει περισσότερο νηφάλια τα πράγματα, θα το καταλάβει....

Όσα έγραψε, σήμερα (25/11/2008) ο Χαράλαμπος Βήχος στο forum του ‘‘ΡΕΣΑΛΤΟ’’ στο θρεντ, που εκεί έχει ανοίξει (καταγγέλλοντας τον αδελφό του τον Παναγιώτη Βήχο και τις κακές πρακτικές του στο ‘‘ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ’’), με τίτλο : «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ» http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2813&start=15 είναι εύλογα και οι εξηγήσεις, που μου έδωσε κρίνονται επαρκείς, διότι και ο Γιάννης ο Μιχαλόπουλος, μου επιβεβαίωσε ότι στις 1/11/2008 τον πήρε κάποιος Βήχος στο τηλέφωνο και του ζήτησε το τηλέφωνό μου, το οποίο και του το έδωσε.
Τώρα ποιος «άγνωστος παλιός φίλος μου» πήρε την μητέρα μου και της ζήτησε το τηλέφωνό μου, το οποίο και του το έδωσε, μόνον ο … Ύψιστος (και ο δράστης) το ξέρει….

Είπαμε : Ο κ. Παναγιώτης Βήχος χρειάζεται κατανόηση. Τίποτε λιγότερο. Τίποτε περισσότερο.

Απλά και μόνον επειδή οι πρακτικές του έγιναν αντιληπτές από όλον τον κόσμο, που ασχολείται με το Διαδίκτυο, ο οποίος γελά, με άφθονο και πηγαίο γέλιο, με τα πεπραγμένα του…

Τώρα για τον Μπάμπη Βήχο. Τι να σου πω; Αυτός επιμένει ότι είναι υπαρκτός και ότι είσαι καλό παιδί.

Τα όσα μου είπε μου φαίνονται ευλογοφανή έως εύλογα...

Ένας θεός ξέρει.

vngelis said...

O Θυμιος και ο Βηχος συνεργαζονται αριστα μεταξυ τους. Αρα το τι λεει ο θυμιος δεν κανει υπαρκτη την υπαρξη του 'αδερφου' του Βηχου. Η μιση Καλλιθεα γνωριζει τον Βηχο, τον αδερφο του κανεις.

Ουτε ο Ανατροπεας τον εχει γνωριση οχι επειδη δεν προσπαθησε αλλα απλουστατα επειδη δεν υπαρχει. Μεχρι στιγμης αμφιβαλλω τωρα εαν υπαρχεις και εσυ και δεν εισαι περσονα του Βηχου. Ο Βηχος σε αποκαλει 'καλοπροαιρετο' εσυ λες οτι χρειαζεται 'κατανοηση'.

Τωρα ο Ανατροπεας και ο Βηχος μαζυ πλασαρουν θεωριες για αγριους λεγοντας οτι δεν γραφω εγω εδω στο μπλογκ. Στα δικαστηρια της ΓΑΔΑ ο Βηχος ομως 'σωθηκε' απο ενα ατομο που ο ιδιος αποκαλουσε ΧΑΦΙΕ. Αυτο ειναι γεγονος. Ποτε στην ιστορια του εργατικου κινηματος δεν πας δικαστηριο και δεν ζητας υποστηριξη απο ατομο που εχεις αποκαλεσει ανοικτα ΧΑΦΙΕ.

Αρα το ολο σκηνικο με την δικια σου κοντρα με τον Βηχο ειναι να δημιουργηθη ντορος πλαστος. Εσυ ο 'δεξιος' καταληγεις να υποστηριζεις εμενα τον vngelis. Ο ΧΑΦΙΕΣ ομως ο Φουντουρης που αποτελεσε συνδετικος κρικος τοσο του ΠΚ οσο και του Ρεσαλτου πως υποστηριξε τον Βηχο στην δικη του?
Δεν μας λεει ποτε απλως χρησιμοποιη το σαιτ του για προπαγανδα υπερ της Αμερικης και εσενα για να δημιουργηση μια εικονα πλαστης υποστηριξης αποψεων στην οικονομικη κριση, που ο Βηχος μεχρι προχτες μαζυ με τον Ανατροπεα και την ομαδουλα του (που πηγε εξ'ολοκληρου στον Συνασπισμο) οτι δεν υπηρχε κριση.

Εγω θα επιμενο οτι εσυ εισαι πλαστος και το να δημοσιευσεις μια εικονα και ενα μπλογκ δεν αποδεικνυει τιποτα αφου δεν εχεις τιποτα να πεις και αλλαζεις και γραμμη τοσο ευκολα. Αρχικα ειπες οτι ειναι υπαρκτα τα αδερφια μετα το εστριψες τωρα χρησιμοποιεις τον Θυμιο του Ρεσαλτο σαν αποδειξη. Δεν στεκονται αυτα καθολου.

Κανενας δεν εχει δηλωσει οτι τον εχει δει εκτως απ'τον ιδιο τον Βηχο αρα ουδεμια αποδειξη.

TassosAnastassopoulos said...

Αγαπητέ vngelis.

Παρά τις περί του αντιθέτου αμφιβολίες σου, υπάρχω και δεν είμαι, ούτε έχω κάποια σχέση - ιδεολογική, προσωπική ή άλλη - με τον Παναγιώτη Βήχο, πέραν από αυτήν, που σου περιέγραψα στα όσα διαμείφθηκαν μεταξύ μας στον προηγούμενο διάλογό μας.

Από εκεί και πέρα, σε υποστηρίζω σε όσα καταγγέλλεις τον Παναγιώτη Βήχο, για τις πολλαπλές περσόνες του και τις πολύ άσχημες πρακτικές του στο ''ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ'', διότι, απλούστατα, έχεις δίκιο, όσο και αν σκούζει ο Π. Βήχος και όσο και αν ωρύεται η εικονική και η πραγματική του παρέα.

Και έχεις δίκιο, διότι αυτήν την άσχημη πρακτική του την έζησα από πρώτο χέρι μέσα από τις στήλες του FORUM του ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ'', στην συζήτηση (ο θεός να την κάνει συζήτηση) στο πολυθρύλητο πια θρεντ ''ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ : ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ'' (το οποίο τώρα ο Παναγιώτης Βήχος, αφού το χάκεψε δύο φορές, το κλείδωσε άλλες δύο και αφού το νόθευσε, αφαιρώντας του τα ουσιώδη και αναπόσπαστα στοιχεία του, για το χάκεμα του θρεντ, το μετονόμασε σε ''ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ'', όπου αρθρογραφεί πλέον μόνος του, με τις εικονικές φιγούρες, που ο ίδιος χρησιμοποιεί).

Επίσης, έχεις δίκιο επειδή οι καταγγελίες σου, για τις πρακτικές του Παναγιώτη Βήχου επιβεβαιώθηκαν, εξ οικείων, με πανηγυρικό τρόπο από τον Μπάμπη Βήχο, που έδωσε απτές αποδείξεις, για όσα καταγγέλλονταν, μέχρι πρόσφατα, μένοντας, όμως, ατεκμηρίωτα και τα οποία τεκμηρίωσε, με αναφορές σε IP του ίδιου του Παναγιώτη Βήχου, με πολλαπλές περσονικές δημοσιεύσεις (Ρόζα, Παλιός, Κύπριος, @ κλπ), με τις παρακολουθήσεις των IP των χρηστών, που η λεγόμενη ''Βάσω από ΣΟ'' - που, τώρα, ο Παναγιώτης Βήχος λέει ότι είναι θυγατέρα του, αλλά της οποίας χρησιμοποιεί την διαδικτυακή ''ταυτότητα'' για να υβρίζει τους συνομιλητές του - έχει δημοσίως παραδεχτεί ότι κάνει, απειλώντας συγκεκριμένο χρήστη του FORUM του ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ''!

Σε όλα αυτά έχεις δίκιο και γι' αυτό σε υποστηρίζω και θα σε υποστηρίζω, αφού έχουν, πέραν πάσης αμφιβολίας, αποδειχτεί.

Στα υπόλοιπα, για τα οποία καταγγέλλεις τον Παναγιώτη Βήχο, κρατώ την πολιτική σου διαφωνία μαζύ του και την προφανώς τραυματική εμπειρία, που έχεις από την γνωριμία σου με αυτόν, η οποία εδράζεται στις άθλιες σταλινικού χαρακτήρα πρακτικές του - άσχετα αν είναι ανίκανος να στήσει, έστω και μία απλή προβοκάτσια, σαν αυτήν, που πήγε να στήσει στον άγνωστό του φίλο μου Γιάννη Μιχαλόπουλο, επειδή νόμισε πως ήμουν εγώ και σαν αυτήν, που, τώρα, προσπάθησε, με έναν καρτουνιστικό τρόπο, να στήσει, γύρω από εμένα, με το θρεντ ''Ο «φιλικός και καλοπροαίρετος» κύριος Τάσος Αναστασόπουλος'' http://www.politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=15853 (για το οποίο θρεντ τον ευχαριστώ και του είμαι βαθιά ευγνώμων), για να υποστεί τον διασυρμό που υπέστη - δεν το θρεντ ''ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ'' στο FORUM του ''ΡΕΣΑΛΤΟ'' http://www.resaltomag.gr/forum/viewforum.php?f=41 .

Δεν συμφωνώ, λοιπόν, με τους άλλους χαρακτηρισμούς σου, για τον Παναγιώτη Βήχο και τον Θύμιο Παπανικολάου (χαφιές, ασφαλίτης, πράκτορες της Αμερικής κλπ), γιατί είναι αναπόδεικτοι.

Λες για τον Φουντούρη και ότι ο Π. Βήχος τον χρησιμοποίησε για μάρτυρα στην δίκη του, ενώ προηγουμένως τον αποκαλούσε χαφιέ. Την ιστορία αυτή, ομολογουμένως, δεν την ξέρω καλά, αλλά στον χώρο της κομμουνιστικής και της κομμουνιστογενούς αριστεράς, πάντοτε, οι χαρακτηρισμοί αυτοί ήσαν εύκολοι και με αυτούς γινόταν (και δυστυχώς ακόμα γίνεται) η πολιτική αντιπαράθεση.

Γι' αυτό και δεν τους λαμβάνω υπόψη μου, όταν δεν υπάρχουν σαφή ντοκουμέντα. Φυσικά ακούω τα όσα λές, με προβληματίζουν, αλλά δεν τα υιοθετώ, μέχρις αποδείξεώς τους. Και φυσικά εσύ αναλαμβάνεις και την ευθύνη των όσων λες, καθώς και το βάρος απόδειξής τους.

Στα άλλα έχεις, είπαμε, δίκιο. Προφανώς, ο Παναγιώτης Βήχος είναι σφόδρα πιθανό να ''πειράζει'' τους δείκτες αναγνωσιμότητας του ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ'', για να εμφανίσει κίνηση στο μαγαζί του.

Λες ότι αλλάζω γραμμή, γύρω από την ύπαρξη του Μπάμπη και την διαφωνία των δύο Βήχων. Δεν έχω γραμμή, γύρω από αυτά τα θέματα. Ψάχνω να βρω τι συμβαίνει, διότι δεν ξέρω.

Αυτά, που έγραψες, με προβλημάτισαν και η επιμονή σου με έκανε να αμφιβάλλω. Όσα μου είπε - μετά από το τελευταίο μου μήνυμα προς εσένα - ο mellon με έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα πως είναι υπαρκτός, αλλά αυτό δεν είναι αναγκαστικά και θέσφατο, μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα, που ενεπλάκην. Η λογική πάντως λέει ότι ο mellon είναι ο αδελφός του Παναγιώτη Βήχου, διότι προξένησε ανείπωτη ζημιά στο ίδιο τον Παναγιώτη Βήχο και στο ''ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ'' και μάλιστα απείρως μεγαλύτερη από την όποια αναγνωσιμότητα του ''ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ'', διότι με τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ο Π. Βήχος διεσύρθη ανεπανόρθωτα και ο κόσμος γελάει, με τα καμώματά του.
Γι' αυτόν τον λόγο, με μισεί και διαπράττει το ένα λάθος πάνω στο άλλο, ακριβώς επειδή δεν είναι νηφάλιος, αφού πιστεύει ότι εγώ είμαι η .... πηγή όλων των δεινών του!!!

Πάντα φιλικά (διότι η πολιτική διαφωνία δεν σημαίνει - τουλάχιστον για μένα - και εχθρότητα, ή προσωπική αντιπαλότητα).

[Δες και τα σχετικά σχόλιά μου στο θέμα ‘‘''Ο «φιλικός και καλοπροαίρετος» κύριος Τάσος Αναστασόπουλος και ο κύριος Παναγιώτης Βήχος'' http://tassosanastassopoulos.blogspot.com/2008/11/blog-post_25.html , που έχω ανοίξει στο μπλογκ μου].