Monday, December 17, 2012

Η μεγάλη απάτη με τα 5μηνα προγράμματα εργασίας μέσω ΜΚΟ



Η καταγγελια ειναι εδω για τις μη πληρωμες υπαλληλων και η απαντηση παρακατω....

http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=38683#38683


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 213.20.38.360/364/365
Fax: 213.20.38.533
e-mail:press@maroussi.gr
www.maroussi.gr 




Μαρούσι, 18 Δεκεμβρίου 2012


Δεν εμπλέκεται ο Δήμος Αμαρουσίου στη μισθοδοσία των εργαζομένων στο Έργο της Κοινωνικής Απασχόλησης μέσω της ΜΚΟ «ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ»
Με αφορμή περιεχόμενο ανάρτησης που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα σας κι αφορά το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με την πληρωμή εργαζομένων που έχουν προσληφθεί μέσω της ΜΚΟ «ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ είναι η ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» και απασχολούνται στο Δήμο Αμαρουσίου, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε πως για την καθυστέρηση στην πληρωμή των εργαζομένων ο Δήμος μας και οι υπηρεσίες του ουδεμία ευθύνη έχουν.

Απευθυνόμενοι για το συγκεκριμένο θέμα στους υπευθύνους της ΜΚΟ λάβαμε επίσημα την εξής ενημέρωση: «σχετικά με τη μισθοδοσία του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου 2012, ότι βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο αξιολόγησης του φακέλου από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου. Ευελπιστούμε πριν τα Χριστούγεννα να έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία όλες οι διαδικασίες».

Επιπλέον, ο υπεύθυνος του προγράμματος μας απέστειλε και αντίγραφο του λογαριασμού που τηρεί στην Τράπεζα, όπου προκύπτει ότι δεν έχουν πιστωθεί στο λογαριασμό τα χρήματα από το Υπουργείο.

Σε κάθε περίπτωση επαναλαμβάνουμε πως ο Δήμος Αμαρουσίου δεν εμπλέκεται σε κανένα επίπεδο στο ζήτημα της πληρωμής των εργαζομένων που συμμετέχουν στο Έργο της Κοινωνικής Απασχόλησης μέσω ΜΚΟ, με συμβάσεις πεντάμηνης απασχόλησης.






No comments: