Thursday, January 28, 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ



Χαρίζοντας, ακόμη κι αυτή η Χούντα των απριλιανών, τα χρέη των αγροτών που όφειλαν στο ιδιωτικό τοκογλυφικό τραπεζιτικό κεφάλαιο των Ανδρεάδηδων και βάζοντας την ΜΟΜΑ του στρατού να φτιάξει αγροτικούς δρόμους το αποτέλεσμα ήταν μια πρωτοφανής ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας της χώρας.

Η ύπαιθρος αναπτύχθηκε, ο αγροτικός πληθυσμός αυξήθηκε φθάνοντας κοντά στο 30% τον κατοίκων της χώρας και ξέφυγε απο την δυστυχία και την φτώχεια, που ανάγκαζε τους αγρότες να μεταναστεύουν στις φάμπρικες της Γερμανίας και του Βελγίου τις στοές που τραγουδούσε και ο μεγάλος Στέλιος.

Η ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας είχε φτάσει επί Χούντας να έχει ενεργητικό εμπορικό ισοζύγιο εισαγωγών-εξαγωγών αγροτικών προιόντων 35-65% προς όφελος της χώρας πριν την ένταξη στην Ε.Ο.Κ. όπου καταργήθηκε ο εθνικός προστατευτισμός. Σήμερα μετά την ένταξη στον λάκκο των λεόντων το ισοζύγιο είναι σε βάρος μας 30-70%.

Η ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας συνέβαλε στην γενική ανάπτυξη της χώρας όπως και στον οικοδομικό τομέα σε όλη τη χώρα. Η ανεργία μηδενίσθηκε και τα μεροκάματα αυξήθηκαν θεαματικά. Κανένας τεχνίτης δεν έπαιρνε το βασικό παρά δυο και τρεις φορές παραπάνω λόγω ζήτησης εργατικών χεριών.

Εχει μείνει παροιμιώδης η ταμπέλα που έβαζαν οι οικοδόμοι στην πλάτη τους γράφοντας "τόσα θέλω χωρίς συζήτηση" στην πλατεία Κοτζιά, που ήταν ως αμοιβή 5 φορές πάνω από την συλλογική σύμβαση εργασίας. Ταυτόχρονα είχαμε ανάπτυξη και σε άλλους κλάδους αν και με μικρότερους ρυθμούς. Δεν είναι τυχαίο ότι παρά τις ρεμούλες και τα δάνεια προς τους ημέτερους το χρέος που άφησε η Χούντα ήταν ελάχιστο.

Με την είσοδο της χώρας στην Ε.Ο.Κ -σημερινή Ε.Ε.- καταργήθηκαν οι εθνικοί δασμοί έναντι της μεγάλης ευρωπαϊκής κοινής αγροτικής πολιτικής κατά την οποία βάσει της συνθήκης της Ρώμης οι χώρες-μέλη όφειλαν να καταναλώνουν τα παραγόμενα αγροτικά αναμεταξύ τους και εφόσον δεν επαρκούσαν θα εισήγαγαν από άλλες χώρες.

Η Ευρωπαϊκή συνθήκη κοινής αγροτικής προστασίας αναιρέθηκε από την GAT (παγκοσμιοποίηση των αγορών) και σαν στήριξη των ευρωπαίων αγροτών που ήταν αδύνατον να ανταγωνιστούν την εισβολή των φτηνών αγροτικών προιόντων που παράγονται από τις πολυεθνικές σε χώρες χαμηλού κόστους αποφάσισαν, για να μην επαναστατήσουν, να τους δίνουν ψίχουλα δια μέσου των επιδοτήσεων και σιγά-σιγά όσοι μείνουν να τους αφανίσουν για λογαριασμό των πολυεθνικών κόβοντας τους οριστικά τις επιδοτήσεις.

Για την χώρα μας η Κομμισιόν έχει βάλει πλαφόν ο αγροτικός τομέας να μην υπερβαίνει το 8% του πληθυσμού. Εχει βάλει ένα ιμπεριαλιστικό δελτίο για το πόσο θα παράγουν, τι θα παράγουν και τι δεν θα παράγουν. Και τα πρόστιμα πέφτουν βροχή όταν παραβιάσετε το ιμπεριαλιστικό τους δελτίο.

Η αγροτική-εθνική μας παραγωγή, το μόνο που μας έχει απομείνει, για να μην καταστραφεί οριστικά θα πρέπει να ανεξαρτητοποιηθεί από το κλοιό των εντολών της Ε.Ε. και να ορίσει ένα σχέδιο Εθνικής αγροτικής ανάπτυξης και προστασίας της αγροτικής παραγωγής. Να μην εισάγουμε τα ίδια προιόντα παρά όταν τα ντόπια δεν επαρκούν.

Να διαγράφουν όλα τα χρέη τους όπως και των άλλων φτωχών στρωμάτων και ανέργων, να επαναφέρουμε την δραχμή και να βάλουμε σφουγγάρι στο εξωτερικό ληστρικό χρέος, το οποίο έχουμε ήδη αποπληρώσει δύο και τρείς φορές. Την στιγμή που η Γερμανία της Ζήμενς της κυρίας Μέρκελ, ο "τιμητής" της "ασυνέπειάς" μας και της "μεσογειακής μας υστέρησης" έγραψε προ πολλού τις πολεμικές αποζημιώσεις στα παλαιότερα των υποδημάτων της. Να καταργηθούν οι μεσάζοντες και οι ιδιώτες τραπεζίτες που πίνουν το αίμα του λαού.

Το χρήμα πρέπει να είναι μέσο-μοχλός διακίνησης για ανάπτυξη και όχι για ιδιωτική τοκο-ληστεία. Μόνο έτσι θα αποφύγει τον λιμό η χώρα μας με τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση προς όφελος μίας χούφτας παρασίτων τραπεζιτο-λησταρχών αδιαφορώντας για την τύχη του λαού μας.

Tuesday, January 26, 2010

Τι Εκαναν οι Αμερικανοι στην Αιτη-Ντοσιερ 50 Ντοκουμεντων




Βιντεο απο τις ταραχες μετα την υποχρεωτικη πτωση του Αριστιντ απ'τους Αμερικανους.
Κατοχη των Ηνωμενων Εθνων


Η κριση στην Αιτη-50 Ντοκουμεντα Κειμενα και Βιντεο

http://globalresearch.ca/index.php?context=newsHighlights&newsId=20

Friday, January 22, 2010

Τσαβεζ-Το Αμερικανικο Ναυτικο Προκαλεσε Σεισμο, Μετα Ιραν

Καμμια νεοταξικη κοτα θα πει τιποτα τωρα...


Η ΠΙΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Η ΠΙΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Διά τον Γερμανικό Φασισμό όταν η καπιταλιστική κρίση στην Ευρώπη είχε φτάσει σε αδιέξοδο το ζήτημα ήταν «η οργάνωση της Ευρώπης» κάτω από την σιδερένια μπότα του.

Σήμερα που η πρωτοφανής κρίση είναι παγκόσμια, για τον επικυρίαρχο Αμερικάνικο τεχνολογικό υπερεθνικό Φασισμό εκφραστή των υπερεθνικών ληστρικών Ελίτ επιτακτική ανάγκη είναι η «οργάνωση του κόσμου» κάτω από την δίκη του μπότα.

Τα κράτη Έθνη και οι λαοί της πρέπει να υποταχθούν ολοκληρωτικά οικονομικά και Εθνικά στην πλανητική εξουσία του Αμερικάνικου τεχνολογικού φασισμού.

Ο Αμερικάνικος φασισμός που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει αρχίσει τον πιό ύπουλο οικονομικό και καταστροφικό πόλεμο ενάντια στους λαούς και το κράτος Έθνος τους.

Χρησιμοποιεί εκτός τις προβοκάτσιες τις πανδημίες τα οικολογικά προβλήματα του πλανήτη και την γεωφυσική τεχνολογία που είναι αναμφισβήτητο γεγονός ως Γεωφυσικό όπλο σε βάρος της κρατικής οντότητας των λαών.

Η αλλαγή του κλίματος με καταιγίδες χαλαζοπτώσεις καύσωνες τυφώνες χιόνια και σεισμούς είναι τα νεοφασιστικά τεχνολογικά του όπλα για να μπορέσει να επιβάλει την παγκόσμια κυριαρχία του οικονομικά και στρατιωτικά.

Ο σεισμός στην Αιτή και η κατοχή της από τα Αμερικάνικα στρατεύματα με το πρόσχημα την ανθρωπιστικής βοήθειας είναι το πείραμα που αν πετύχει να επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Ηδη εκβιαστικοί σεισμοί λιγότερης ισχύος έχουν εκδηλωθεί στην χώρα μας για να υποκύψει στα φασιστικά οικονομικά μέτρα της Κομισιόν και των Εθνικών μας ζητημάτων. Παρόμοιος σεισμός εκδηλώθηκε και στην Περσία.

Ο Αμερικάνικος ιμπεριαλισμός είναι συσσώρευση και σύνθεση όλων των προηγούμενων κρίσεων και των προβλημάτων των κυρίαρχων τάξεων και αυτοκρατοριών του παρελθόντος

Είναι η αναζωπύρωση σε ένα ανώτερο στάδιο της πείρας όλων των δολοπλοκιών, συνωμοσιών, ύπουλων σχεδίων, καταστροφικών πολέμων και προπαντός του ταξικού τους μίσους προς την ανθρωπότητα όταν διαπίστωναν πως δεν μπορούν να φορτώσουν την κρίση τους στις πλάτες των λαών και να τους υποτάξουν με «ειρηνικά» μέσα.

Ο Πλανητικός Αμερικάνικος ιμπεριαλισμός είναι στα τελευταία του. Ψυχορραγεί οικονομικά και στρατιωτικά. Το τέλος του Αμερικανικού ιμπεριαλισμού καπιταλισμού είναι προ των πυλών.

Ολα τα οικονομικά και στρατιωτικά γεγονότα το επιβεβαιώνουν. Η κρίση έχει γίνει ανεξέλεγκτη και στρατιωτικά είναι ανήμποροι να επιβληθούν στο Ιράκ και Αφγανιστάν.

Όμως τα πράγματα σε αυτή την ζωή έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Το θέλουμε δεν το θέλουμε το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε η οικονομική κοινωνική εξέλιξη εκεί έχει φτάσει τα πράγματα Ο Αμερικάνικος καπιταλισμός είναι στο τέλος του Η ίδια η ζωή το επιβεβαιώνει και θα το επιβεβαιώνει όλο και με πιο δραματικό τρόπο.

Καμία δύναμη δεν μπορεί πλέον να τον σώσει τον Αμερικάνικο καπιταλισμό όπως τον ευρωπαϊκό που είχε σώσει η Αμερική μετά τον Β παγκόσμιο πόλεμο όπου είχε την δυνατότητα και έδωσε μια παράταση ζωής στον καπιταλισμό σαν σύνολο.

Αν καταρρεύσει ο Αμερικάνικος καπιταλισμός θα σημάνει η αρχή του τέλους του καπιταλισμού ως σύνολο. Κανένα μέλλων δεν θα έχουν και οι ολιγάρχες της Ρωσίας, Κίνας, οι εκμεταλλευτικές κάστες, αφεντικά οι παντός τύπου εργατοπατέρες και προνομιούχοι που έχουν κάτσει στον σβέρκο των εργατών ανά τον κόσμο

Αυτό έχει γίνει βαθιά συνείδηση σε όλα τα καθάρματα όλου του κόσμου για αυτό έχουν συστηθεί πίσω από τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και καλύπτουν όλες τις ύπουλες και διαβολικές ατιμίες του .Καλύπτουν με το δόγμα της αντι-συνωμοσιολογίας τα ύπουλα δόλια και καταστροφικά σχέδια του παρά τους θανάσιμους κινδύνους που διατρέχουν και οι ίδιοι.
Φοβούνται όμως περισσότερο τους εργαζόμενους παρά τους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές. Έχουν συνδέσει την τύχη τους με τους τον πλανητικό Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό παρά να στηριχθούν στους εργαζόμενους και να τα βάλουν μαζί του. Αυτό είναι και το μυστικό της συγκάλυψης όλων
Ο Αμερικάνικος τεχνολογικός φασισμός στα τελευταία του είναι άκρος επικίνδυνος Είναι σαν το πληγωμένο ζώο που χτυπά στα τυφλά δεξιά και αριστερά. Και αυτό συμβαίνει σήμερα και με τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό μπροστά στα μάτια μας.

Το ελάχιστο χρέος του κάθε δημοκρατικού προοδευτικού και προπαντός επαναστάτη είναι να ξεσκεπάζουμε τα άτιμα και υποχθόνια σχέδια του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού που εξελίσσεται σε 4 ΡΑΙΧ του σήμερα.

KAΡΑΤΖΑΦΕΡΙΜ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΜ,ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΦΕΡΙΜ

KAΡΑΤΖΑΦΕΡΙΜ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΜ,ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΦΕΡΙΜ

Σήμερα στο ραδιόφωνο του Αντένα και στην εκπομπή του Μαίκ- Αμερικανό-χαφιέ και Εθνοπροδότη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γ.Καρατζαφέρη με θέμα την Ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες και τι θέλει να πετύχει με το δημοψήφισμα που ζητάει.

Ο Καρατζαφέρης είπε «Σκοπός μου είναι δια μέσου του δημοψηφίσματος να εκφάσει την γνώμη του ο Ελληνικός λάος» λές και ο λαός δεν έχει εκφραστεί μέσα από τις διάφορες δημοσκοπήσεις-και συνέχισε.Δέν σκοπεύω να βγάλω τον λαό στον δρόμο με πορείες και συγκέντρωσεις απλά ένα μήνυμα θέλω να στείλω στην Κυβέρνηση.Δηλαδή οχι να την αναγκάση και αν δεν υποκύψη να την ρήξη με τον λαό στους δρόμους και εξω απο την βουλή.

Καταευχαριστημένος ο Αμερικανοχαφιές από την απάντηση του Καρατζαφέρη προχώρησε παρακάτω.Τον ρώτησε αν θα συμβάλει στην προσπάθεια του Πασόκ ώστε να βγεί η χώρα μας από την κρίση.ο Καρατζαφέρης απάντησε."Το Πασόκ δεν μπορεί από μόνο του να μας βγάλει από την κρίση ακόμα και αν επιστρατεύση τα μεγάλα μυαλά του Σημίτη και του Αλέκου Παπαδόπουλου" είπε επί λέξει για τα ποιο μισητά άτομα του λαού ακόμα και για φανατικούς πασοκίτες.

Στην συνέχεια ο πολύς Καρατζαφερίσκος έλεξε το εγκώμιο του Παπακωσραντίνου "που σαν φρέσκο αίμα κάνει ότι μπόρει και δίνει μάχη στις Βρύξελλες για το καλό της χώράς μας".Και τελείωσεεεεε ο Καρατζαφέρης μας.Τα κιλά της κρίσης είναι πολλά ακόμα και ο Πύρρος Δήμας δεν θα μπορούσε να τα σηκώσει .Πρέπει να προσπάθησουμε όλοι μας.

ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΕΝΩΘΗΤΕ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ-ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ

ΜΑΚΗΣ= Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΝΟΥΝΟΣ
Ο Μάκης είναι ο νουνός του Αλβανού Οδυσέα Τσενάι που τώρα είναι οικότροφος σε κολλέγιο της Αμερικής και σε κάθε ευκαιρία δηλώνει οτι ουδέποτε ένιωσε στο παραμικρό Ελληνας οι οποίοι κατέχουν εδάφη της χώρας του.

Σέ ερώτηση τότε γιατί κράτουσε την Ελληνική σημαία,απάντησε Με πίεζαν να την πάρω για λόγους μεταναστευτικής και πολιτικής σκοπιμότητας.
Ο πατέρας του Τσενάι ήταν ταγματάρχης των μυστίκων υπηρεσιών επι του Χότζα και διώκτης της Ελληνικής μειωνότητας.
ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΕΝΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ

Monday, January 18, 2010

Χτυπανε την Καμπουλ οι Ταλιμπαν-ΝΑΤΟΑμερικανοι Κρυβονται...

Σφοδρες μαχες ειπαν οτι γινονται στο κεντρο της πρωτευουσας και οτι τα Κατοχικα στρατευματα υποχρεοθηκαν να σφραγισουν την πολη αφου γινονται μαχες σε πολλα σημεια.

Δεν ξερουμε τι ακριβως γινεται αφου σχεδον ολες οι πληροφοριες ερχονται απ'τα Δυτικα ΜΜΕ. Το γεγονος αυτο καθεαυτο εαν αληθευει οτι γινονται μαχες και στην πρωτευουσα ειναι ελπιδοφορο.

Την αλλη εβδομαδα θα γινει διεθνη διασκεψη στο Λονδινο για το ζητημα αυτο.
Η το κανουν για ζητησουν και αλλα στρατευματα η τους εχουν παρει φαλαγγι οι Ταλιμπαν. Ας ελπισουμε οτι ειναι το δευτερο.

Φωτογραφιες
http://www.guardian.co.uk/world/gallery/2010/jan/18/afghanistan-taliban

Αρθρο
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=17043

Βιντεο-Το ΧΑΑΡΠ (Καιρικο Οπλο) στην Πραξη σε Εργαστηριο


Επιστημονες δειχνουν πως λειτουργει το ΧΑΑΡΠ.
Μην ξεχναμε οτι εχουν ενα σταθμο στο Πουερτο Ρικο πολυ κοντα στην Αιτη στην Καραϊβικη




Επιστολή "καταπέλτης" του Μίκη Θεοδωράκη στον Στέφανο Ληναίο

Επιστολή "καταπέλτης" του Μίκη Θεοδωράκη στον Στέφανο Ληναίο

"Σ’ αυτή την ιστορική καμπή που βρισκόμαστε, τρία είναι τα κύρια μέτωπα στα οποία οφείλουμε να πάρουμε σαφή στάση: Το πρώτο αφορά την Κύπρο και το σχέδιο Ανάν. Το δεύτερο αφορά τα Σκόπια και το όνομα «Μακεδονία». Και το τρίτο την υπεράσπιση της ελληνικότητας μπροστά στην επίθεση που δέχεται από ανθελληνικές και διεθνείς οργανωμένες δυνάμεις.
1) Κύπρος: Παρά το ότι ο ελληνοκυπριακός λαός απέρριψε το Σχέδιο Ανάν με μεγάλη πλειροψηφία (70%), εν τούτοις τόσο μέσα στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα υπάρχουν πρόσωπα και δυνάμεις που συνωμοτούν, ώστε με την δημιουργία καταλλήλων συνθηκών να το επιβάλουν τελικά, μιας και η επικράτησή του εξακολουθεί να αποτελεί βασικό στόχο της πολιτικής των ΗΠΑ, που θέλουν μ’ αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσουν ένα σημαντικό στρατηγικό έρεισμα για τα άμεσα και μακροπρόθεσμα σχέδιά τους στην Μέση Ανατολή.

Είναι ανάγκη λοιπόν να βρεθεί ένας τρόπος, ώστε να ακουστεί η φωνή της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που δεν συμφωνεί στην εφαρμογή αυτού του Σχεδίου, το οποίο είναι αντίθετο με τα συμφέροντα της Κύπρου και ειδικότερα των Ελληνοκυπρίων, που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του Ελληνικού Έθνους.


2) Σκόπια: Δεν θα πρέπει να έχει για μας καμμιά απολύτως σημασία το γεγονός ότι τα έχουν ήδη αναγνωρίσει με το όνομά τους πολλά κράτη δια διάφορους εμφανείς λόγους. Στην πραγματικότητα όσοι το κάνουν, αγνοούν ή και περιφρονούν την ιστορική αλήθεια. Άγνοια ασυγχώρητη, που οδηγεί στην ουσιαστική γελοιοποίησή τους. Το γεγονός και μόνο ότι έτσι θα νομίζουν ότι με την επιλογή τους αυτή θα συνυπάρχουν με τα τρισέγγονα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα αποτελεί γι’ αυτούς αιτία χλευασμού και υποτίμησης της σοβαρότητάς τους. Και υποθέτουμε ότι είναι περιττό να επαναλάβουμε εδώ τα λόγια του ίδιου του πρώην Προέδρου των Σκοπίων κ. Γκλιγκόρωφ, ότι δηλαδή οι Σκοπιανοί είναι Σλαύοι , η εθνικότητά τους Σλαυική και η γλώσσα τους ένα μείγμα Σλαυικής και Βουλγαρικής διαλέκτου.
Εκείνο όμως που θα πρέπει να μας αφορά ως Έλληνες, είναι το γεγονός ότι ορισμένοι ηγέτες των Σκοπιανών αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το όνομα «Μακεδονία», ανακηρύσσοντας τον εαυτό τους ως μοναδικούς απογόνους-κληρονόμους της αρχαίας Μακεδονίας, του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου και με το εύρημα της «Μακεδονίας του Αιγαίου» να διεκδικούν χωρίς ντροπή τα εδάφη της σημερινής ελληνικής Μακεδονίας από δύση σε ανατολή χαράζοντας σαν σύνορα στον νότο τις παρυφές του Ολύμπου! Φτάνουν στο σημείο μάλιστα να διατείνονται ότι η Θεσσαλονίκη, που την προορίζουν ως πρωτεύουσά τους, βρίσκεται σήμερα υπό ελληνική κατοχή!
Πρόκειται για ένα βλακώδες, αισχρό και προσβλητικό παραλήρημα, απέναντι στο οποίο το μόνο που ταιριάζει σ’ έναν υπεύθυνο λαό και ένα υπεύθυνο κράτος είναι η απόλυτη περιφρόνησή. Που σημαίνει ότι δεν δεχόμαστε καμμιά σχέση και ακόμα πιο πολύ καμμιά συζήτηση μαζί τους. Είτε μόνοι μας είτε με τη μεσολάβηση του ΟΗΕ όπως γίνεται σήμερα. Και το μόνο που οφείλουμε να πράξουμε είναι να δηλώσουμε καθαρά ότι εμείς δεν πρόκειται ποτέ να τους χαρίσουμε το όνομα «Μακεδονία» και ότι δεν θέλουμε να έχουμε καμμιά σχέση οικονομική και διπλωματική μαζί τους. Κλείνουμε τα σύνορα. Και δεν καταδεχόμαστε ούτε να τους εμποδίσουμε να μπουν στην αγκαλιά του ΝΑΤΟ και της Ευρώπης, που τόσο πολύ επιθυμεί την παρουσία ανάμεσά τους των γνήσιων απογόνων του … Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ας τους χαίρονται λοιπόν, μιας και στην πραγματικότητα απολαμβάνουν την πλήρη εύνοια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, που έχουν ήδη μεταβάλει μαζί με το Κόσοβο και τα μισά Σκόπια σε μια από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές τους βάσεις στον κόσμο. Με άλλα λόγια αποτελούν ήδη ένα στρατηγικής σημασίας προτεκτοράτο των ΗΠΑ και για τον λόγο αυτόν οι απειλές τους με στόχο τα εδάφη μας θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν.
Μετά από όλα αυτά η συμμετοχή μας στις διαδικασίες που μας επιβάλλονται άνωθεν για δήθεν σύνθετες ονομασίες για όλες τις χρήσεις και πράσινα άλογα -γιατί αυτό που θα γίνει τελικά είναι να παραμείνει το όνομα «Μακεδονία»- αποτελεί απαράδεκτη υποχώρηση, που θίγει την σοβαρότητα και την αξιοπρέπειά μας. Πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά ότι.η στάση αυτή δεν ταιριάζει σε λαούς όπως ο δικός μας, που είχε το θάρρος να αντιταχθεί στους ισχυρούς σε δύσκολες και κρίσιμες περιόδους προστατεύοντας την ιστορία του, την τιμή και την υπερηφάνεια του.


3) Το τρίτο και σημαντικότερο εθνικό πρόβλημα που θα πρέπει να μας απασχολήσει, είναι η αποκάλυψη και καταγγελία στον ελληνικό λαό των κύκλων, ομάδων και οργανώσεων που σε συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς επιδιώκουν την κατεδάφιση της ελληνικότητας. Μεταξύ των διεθνών οργανώσεων πρωτεύοντα ρόλο έπαιξε το «Ίδρυμα Σόρος», που συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων των δυνάμεων που αποφάσισαν την διάλυση της Γιουγκοσλαυίας, τον πόλεμο στην Γεωργία και την αποσύνθεσή της, την υποταγή στη Δύση της Ουκρανίας και που σήμερα αναμοχλεύουν τους εθνικισμούς στην Αλβανία προετοιμάζοντας το όραμα για την Μεγάλη Αλβανία με τη δημιουργία του Κοσόβου και με στόχο την Ήπειρο (Τσαμουριά) αλλά και στα Σκόπια με την ενίσχυση της προβολής της «Μακεδονίας του Αιγαίου».


Όσον αφορά τη χώρα μας, με στόχο το...χτύπημα της ελληνικότητας αποβλέπουν στην αποδιοργάνωση της συνοχής του ελληνικού έθνους ξεκινώντας από την παραμόρφωση ιδιαίτερα της σύγχρονης ιστορίας μας -πριν, κατά και μετά την επανάσταση του 1821- και την εξάλειψη του ελληνικού πολιτισμού, παραδοσιακού και σύγχρονου. Ορισμένοι Έλληνες, ουσιαστικοί πράκτορες αυτών των ύποπτων διεθνών οργανώσεων εργάζονται εδώ και πολύ καιρό συστηματικά. Έχουν διεισδύσει μέσα στους πλέον σημαντικούς και ευπαθείς τομείς της κοινωνικής μας ζωής, όπως η Παιδεία, η εξωτερική πολιτική, τα ΜΜΕ, καθώς και στους κομματικούς χώρους έχοντας ήδη κατορθώσει να σταθεροποιήσουν ένα σημαντικό προγεφύρωμα με την οικονομική ενίσχυση των ξένων και στηριζόμενοι στην άγνοια των πολλών και στην αποσιώπηση εκ μέρους των οπορτουνιστών έχουν ήδη προξενήσει μεγάλες βλάβες στην παραδοσιακή συνοχή του λαού μας τουλάχιστον ως προς τις παραδοσιακές του αξίες, που τον έκαναν να είναι αυτός που είναι. Σε πείσμα όλων των δεινών που κατά καιρούς δοκιμάζουν την αντοχή του.
Επομένως η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα τη μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται.
Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα. Καιρός να ξυπνήσουμε, να εγερθούμε, να εξεγερθούμε και ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε όπως αρμόζει τους μεγάλους κινδύνους που απειλούν την ιστορία, τον πολιτισμό, το ήθος, τις παραδόσεις και τελικά την ακεραιότητά μας.


Αθήνα, 21.12.2009
Μίκης Θεοδωράκης


Υ.Γ: Η επιστολή εστάλη στον γνωστό μας ηθοποιό και άνθρωπο των γραμμάτων Στέφανο Ληναίο

Wednesday, January 13, 2010

Παγκοσμια Προκληση=Γεοφυσικο Χτυπημα Αμερικανων Στην Αιτη?

Με σεισμο 7 ριχτερ που [b]ειναι επιφανειακος[/b] κοντα στην Πρωτευουσα της Αιτης βουλιαξε η χωρα με πανω απο [b]100,000 νεκρους.[/b]

Το 2008 πλυμμηρισε 4 φορες, το 2009 ο λαος της Αιτης κατελεβε το κοινοβουλια σε εξεργεση λογω τις αυξησεις στις τιμες προιοντων σημερα δεν υπαρχει πια.

Οι γκαγκστερ που κυβερνανε τον πλανητη θα εβαλαν το χερι τους. Δειχνουν το μελλον μας. Οποιος δεν συμφωνηση στον παγκοσμιο λοιμο που ετοιμαζουν θα τον βουλιαξουν. Μετα θα στειλουν τον στρατο τους να τους 'βοηθησουν' οπως ανακοινωσαν οι κωλο-αμερικανοι.

[b]Με τον λαο στους δρομους, χωρις τροφη και στεγη, ολα παιζονται, τιποτα δεν εχει λυθη επειδη τον χτυπησαν ετσι ανανδρα.[/b]

Το επικεντρο του σεισμου ειταν επανω στην Αιτη οχι στη θαλασσα οπως πρωτοειπαν.
http://www.rte.ie/news/2010/0112/haiti.html

Παραλληλα βρεθηκαν και Αμερικανοι απ'το Τεξας κοντα στο επικεντρο
http://www.wfaa.com/home/Twelve-North-Texans-near-epicenter-of-Haiti-quake-81293107.html

[b]Εχουν σχεση ολα αυτα αναμεταξυ τους?[/b]

Εκτεταμενο ρεπορταζ εδω
http://patari.org/forum/viewforum.php?f=1

Sunday, January 10, 2010

'ΒΟΜΒΑ' ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;

Γαβριάς έγραψε:
Η έκρηξη ήταν ισχυρότατη. Μένω ακριβώς δύο χιλιόμετρα από το Σύνταγμα (σε ευθεία γραμμή) κι εκείνη την ώρα βρισκόμουν μπροστά στον υπολογιστή, σε δωμάτιο που δεν έχει παράθυρο γιατί βρίσκεται στο μέσον της οικοδομής και με όλες τις πόρτες κλειστές. Εντούτοις ο ήχος έφτασε πολύ ισχυρός και ευδιάκριτος. Το ότι ως γεγονός συνέβη είναι αναμφισβήτητο.



Εβλεπα τις ειδησεις στην ΕΡΤ, δεν εδειξαν ουδεμια εικονα, ουτε το αγαλμα του αγνωστου στρατιωτη να εχει τιναχτη, ολα ειταν απο μακρυα, ενω φαινοταν να ειναι ζωντανα αφου εκανε και δηλωση ο Χρυσοχοιδης...

Και η μεγαλη ρουκεττα που χτυπησε την Αμερικανικη πρεσβεια εσπασε ενα τζαμι ολο κι'ολο. Σιγουρα ο θορυβος ειναι προιον απο εκρηξη?

http://patari.org/forum/viewtopic.php?t=1806

Αμερικανικος Πολεμος με HAARP απ'την Νορβηγια?

Οι εικονες αυτες εμφανιστηκαν οταν πηγε ο Ομπαμιας στην Νορβηγια να παρει το βραβειο πολεμου του Νομπελ.

http://www.enterprisemission.com/Norway-Message.htm

Ο στρατος τωρα εχει καλεστει να βοηθησει Αγγλους παγιδευμενους στα αυτοκινητα και σπιτια τους.

Μια αγγλικη εφημεριδα μιλαει για 60,000 νεκρους απ'το κρυο ιδιαιτερα ηλικιωμενοι

Τι παιζεται λοιπον?

Monday, January 04, 2010

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
Εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει συζήτηση στο διαδίκτυο για την πρόθεση της κυβέρνησης να δώσει δικαίωμα ψήφου και ιθαγένεια σε ένα μεγάλο αριθμό αλλοδαπών.
Δημιουργήσαμε αυτόν τον χώρο ώστε να λειτουργήσει ως κάλεσμα για όσους bloggers εναντιώνονται στις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ και συντάσσονται με το αίτημα για δημοψήφισμα.

Αν είσαι και εσύ σε αυτούς βάλε στα σχόλια (εδώ) το blog σου ή την σελίδα σου
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
Εδώ και μερικές ημέρες έχει ξεκινήσει συζήτηση στο διαδίκτυο για την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να δώσει δικαίωμα ψήφου και ιθαγένεια σε ένα μεγάλο αριθμό αλλοδαπών.

Δημιουργήσαμε αυτόν τον χώρο ωστε να λειτουργήσει ως κάλεσμα για όσους bloggers εναντιωνονται στις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ και συντάσσονται με το αίτημα για δημοψήφισμα.

Αν είσαι και εσύ σε αυτούς βάλε στα σχόλια το blog σου ή την σελίδα σου

http://dhmopshfisma.blogspot.com/2009/12/blog-post.html

Ο Πέτρος Τασούλας είναι ψεύτης και προβοκάτορας

Ο Πέτρος Τασούλας είναι ψεύτης και προβοκάτορας. Οι ίδιοι χαρακτηρισμοί αφορούν την δικηγόρο Γιάννα Κούρτοβικ και την εθνική μας «αυτόπτη μάρτυρα» Μαρίνα Βήχου που τον συνόδευαν κατά την προβοκάτσια που επεχείρησε στην παιδική χαρά του Αγ. Παντελεήμωνα. Ο Τασούλας δοκίμασε να παραβιάσει την είσοδο της παιδικής χαράς, που έχουν σφραγίσει οι κάτοικοι, για να παίξει τάχα το παιδί του 8 και τέταρτο το βράδυ!!!

Ακούστε (Εδώ: http://www.city995.gr/audio/642) τα ψέματα του, νιώστε το αβυσσαλέο του μίσος, την χολή που ξερνάει, για τους κατοίκους, επειδή τόλμησαν να πουν: φτάνει πια! Τέλος στα στίφη των λαθρομεταναστών που μας πνίγουν. Έμεινε ο ελληνικός λαός άνεργος, έχασε τα εργασιακά δικαιώματα, που με αγώνες είχε κερδίσει, έχασε τις κοινωνικές του υπηρεσίες, τις πλατείες και τα πάρκα του, το αίσθημα της ασφάλειας του, αγωνιά για το αύριο, και μέρα με τη μέρα μεταμορφώνεται σε απόβλητο, μέσα στην ίδια του τη χώρα. Όλα αυτά με το κράτος και όλα τα κόμματα όχι απλά ν’ αδιαφορούν αλλά να στέκονται απέναντι του.

Το πρώτο μεγάλο ψέμα του Τασούλα (και τις σκοτεινής συνοδείας του) είναι ότι δήλωσε κάτοικος της περιοχής και μάλιστα επί 20 χρόνια! Τον γνωρίζουν λέει οι κάτοικοι, κυκλοφορεί, ψωνίζει και εκεί διασκεδάζει! Πως τάχα; Δεν είπε. Χορεύει ταγκό στον Αγ. Παντελεήμωνα με τους Αφγανούς;

Δεύτερο μεγάλο ψέμα: Ο διοικητής του τμήματος μαζί με τον …«πρόεδρο των εφέδρων αξιωματικών»(!!!) προσπάθησε να με πείσει να εγκαταλείψω την παιδική χαρά.

Που τον βρήκε ο Τασούλας τον πρόεδρο των εφέδρων αξιωματικών, και πως τον γνώρισε; Το φουσκώνει και το ξεφουσκώνει το σενάριο, που θάλεγε και ο μακαρίτης ο Άσημος. Το θέλει νάχει θέμα με εφέδρους και αίμα!

Και το τρίτο μεγάλο ψέμα (τα μικρά τα προσπερνάμε χάριν συντομίας) είναι ότι στο τμήμα τον κράτησαν. Όχι, να τον στείλουν σπίτι του ήθελαν, μα τους εμπόδιζε το πλήθος έξω απ’ το τμήμα που απαιτούσε να πάει αυτόφωρο, και μόνο όταν πήγε μεσάνυχτα και ο κόσμος αποχωρούσε αποκαμωμένος, αλλά και υπό την πίεση των αστυνομικών και τριών-τεσσάρων χρυσαυγιτών, που έκαναν ξαφνικά την εμφάνισή τους, τότε θεώρησαν στο τμήμα ότι μπορούσε να αποχωρήσει με ασφάλεια.

Όχι οι κάτοικοι δεν γνωρίζουν τον Πέτρο Τασούλα. Τον μάθανε όμως, γιατί ο κόσμος μας είναι μικρός. Είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι στον Αγ. Παντελεήμωνα, Τασούλα αλητήριε, αλλά στο 5ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων. Που πιάνει απ’ την Πλατεία Κολιάτσου μέχρι το γήπεδο του Απόλλωνα. Και το σταματάω εδώ, για ευνόητους λόγους.

Και κάτι ακόμα, θεωρεί ο Τασούλας απαράδεκτο να διαχειρίζονται οι κάτοικοι την παιδική χαρά της γειτονιάς τους. Και λέει συνεντευξιαζόμενος στον δημοσιογράφο του City: «Θεωρούνε κύριε ότι είναι ιδιοκτησία τους»! Τρομερό αμάρτημα!

Γιατί δεν είναι κομμουνισταρά μου; Ότι υπάρχει στη χώρα περιουσία του λαού δεν είναι; Έτσι δεν λέει η θεωρία του κοινοτισμού; Αλλά βέβαια Τασούλα αν εσύ και οι συριζέοι είσαστε κομμουνιστές, τότε εγώ είμαι αυτοκράτορας της Κίνας! Τσιράκια της νέας τάξης είσαστε. Γι’ αυτό μόνο στους αλλοδαπούς και στην μικροαστική λουμπεναρία αναγνωρίζεται δικαίωμα καλύψεων της δημόσιας περιουσίας. Στον ελληνικό λαό που σας τρέφει, όχι!