Monday, April 21, 2008

Αμερικανικος Δαχτυλος Πισω απ'την Αρχειοθετηση Μαρξιστων?

Η υποθεση του μεγαλυτερου στο ιντερνετ σε αρχειο το Marxist Internet Archive ειναι πολυ περιεργο τον τελευταιο καιρο ιδιαιτερα στην αντι-Κινεζικη του σταση και στην προοθηση Αμερικανικες θεσεις στις ιστοσελιδες του.

Στον διεθνη ακαδημαικο πεδιο εχουν δημιουργηθει τμηματα στα Πανεπιστημια που προοθουν τον μαρξισμο με τετοιο τροπο που τον κανουν ανεπιθυμιτο οχι μονο σαν εργαλειο γνωσης και κριτκης αναλυσης αλλα ακομα και δρασης. Χρησιμοποιουν μια μαζα ανθρωπων συνηθως ατομα απ'την Αριστερα γενικα και αφημρημενα να προοθησουν τον Αμερικανισμο στην θανασιμη κριση του. Μεσα σε αυτο το σκοπο λειτουργουν και φυσικα Ελληνες αριστεριστες που το παιζουν και ...επαναστατες.

Η παντρεια σε κοινα βιβλια και κοινες εκδωσεις οπως του
http://www.dukeupress.edu/books.php3?isbn=8223-3941-0





Duke University Press Lenin Reloaded εχουν τον κυριο σκοπο να ενωσουν Αμερικανους και 'αντι-αμερικανους' σε κοινες εκδωσεις αδειαζοντας ουσιαστηκα απο κριτικη αποψη τις αντιφασεις του Αμερικανικου ολοκληρωτισμου. Το κεντρο του νεου μαρξιστικου 'αντι-μαρξισμου' ειναι πρωτιστως ενα αρχειο αρχειοθετησης των κλασσικων του μαρξισμου στο οποιο εχει ασχοληθη και ο γραφων. Φυσικα ενα ιστορικο αρχειο δεν προκειται να δημιουργει και πολλα ζητηματα για αρθρα που υπαρχουν σε βιβλια σε βιβλιοθηκες αλλα τωρα τα ανεβαζουν στο ιντερνετ. Μπαινει ομως το ζητημα ποιοι γραφουν τις εισαγωγες σε αρθρα, ποια αρθρα διαλεγουν να ανεβασουν και πως τα χαρακτηριζουν. Για παραδειγμα ο Μαο σε αυτο το αρχειο υπο συζητηση Marxist Internet Archive http://www.marxists.org/ δεν χαρακτηριζεται σαν μαρξιστης και στην πρωτη σελιδα οταν καποιος ανοιξη την ιστοσελιδα βγαινει ο Τσε Γκεβαρα.



Ποιοι ειναι λοιπον τα ατομα που βγαζουν κοινες εκδωσεις με παντεταρισμενους Αμερικανους?

Ο Σαββας Μιχαηλ ειναι σε κοινη εκδοση με τον Αλεξ Καλλινικος ο οποιος υπεγραψε δηλωση να μπουνε τα στρατευματα του ΟΗΕ στην Γιουγκοσλαβια στην δεκαετια του 1990 (επισης ο Καλλινικος ειναι ο ηγετισκος του Ελληνικου ΣΕΚ)

Ο Σλαβο Ζισεκ ο οποιος προοθηται στα Πανεπιστημια σαν ...μαρξιστης ο οποιος στον πολεμο της Γιουγκοσλαβιας ζητουσε να ειχε γινει η επεμβαση της Αμερικης και του ΝΑΤΟ πιο νωρις και οτι λιγες βομβες εριξαν την ιδια ωρα που προοθει την Ρενι Ρεφενσταιλ σαν πολυ σκηνοθετηνα.

Το ΤΙΜΕ προοθει τον Ζισεκ ανοιχτα ενω ολοι γνωριζουν οτι σαν πρωην Σλοβενος επικροτουσε την διαλυση της Γιογκοσλαβιας για χαρη της Νεας Ταξης.
http://www.time.com/time/europe/specials/ff/trip5/zizek.html



Οι διευθυντες του ΜΙΑ ενας David Walters, Einde Callaghan, Andy Blunden και Brian Bagsen πριν ενα χρονο εμφανιστηκαν στις εφημεριδες κριτικαροντας την Κινα οτι ριχνει
το αρχειο τους επειδη δεν θελουν λεει οι νεοι να διαβαζουν μαρξισμο. Το ποιος ριχνει το σαιτ τους στο ιντερνετ ειναι ζητημα φυσικα αλλα μπορει καλιστα να ειναι η ιδια η Αμερικανικη κυβερνηση που θελει να δημιουργηση αντι-Κινεζικο κλιμα για να τους πιεζει να μειωσουν τις τιμες που ζητανε για τις δουλειες που κανουν για τις Αμερικανικες πολυεθνικες. Ο Bagsen εντωμεταξη δηλωνη ανοικτα στην βιογραφια του στο σαιτ του ΜΙΑ οτι δεν γουσταρει τον μπολσεβικισμο



'Historical Bias: I believe Marxism was a complete failure as a form of
government. Hence, it follows that I believe that Marxism has been a
failure when in the form of a political party. Yet, despite these
failures, it has an ever present connection to radical mass movements,
which is an interesting paradox. I openly loathe Bolshevism and
vanguardism,
which I firmly believe leads to horribly unethical
government where the ends justify the means. Needless to say, these
beliefs often put me at odds with many in this organization, and
eventually led to my depature.'


http://marx.org/admin/volunteers/bio...es/bbasgen.htm

Φυσικα ως συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις εξαφανισαν την δηλωση στην αυτοβιογραφια του Bagsen μολις αναφερθηκε για το ποιον της πως ενας απ'τους ιδρυτες αυτης της ιστοσελιδας που προοθηται σε ολα τα δυτικα Πανεπιστημια γραφει τετοια πραγματα ενω ηταν και καλα εθελοντης και υπευθηνος τις αναρτησεις ντοκουμεντων του Λενιν.

Εδω βλεπουμε και την συνεντευξη στο New York Times κυριου αυτου
http://www.nytimes.com/2007/02/05/technology/05marxist.html?_r=1&oref=slogin

Εχει γινει της μοδας τελευταια να εμφανιζονται σαιτ του ιντερνετ στον τυπο, στο ραδιο, οι σε εφημεριδες οργανωσεων να δηλωνουν οτι τους κυνηγανε διαφορες ανοικτες και μυστικες υπηρεσιες κρατων οπως εχει γινει με το Indymedia η το ΠολιτικοΚαφενειο.
Οι απολογητες της Νεας Ταξης χρειαζονται φυσικα τα 'αριστερα' αλλοθι για να κανουν το εργο τους. Καπως ετσι πρεπει να βλεπει κανεις αυτα τα σαιτ που εμφανιζονται και παρουσιαζονται σαν σοβαρα και μαζικα.

Wednesday, April 09, 2008

ΟΧΙ αναγνώριση του Σκοπιανού κρατιδίου, με ό,τι όνομα κι αν το βαφτίσουν οι υπερατλαντικοί "νταβατζήδες" του!



Κόντρα στην ενορχηστρωμένη απ' τους επίβουλους γιγαντιαία επιχείρηση αποπροσανατολισμού, ας μάθουμε επιτέλους να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Στο λεγόμενο "Μακεδονικό" δεν έχουμε απέναντι μας τους ηγέτες των Σκοπίων. Αυτοί δεν είναι παρά αχυράνθρωποι ποδηγετούμενοι απ' τους μεγάλους "σύμμαχους" μας, αυτόκλητους προστάτες της "δημοκρατίας" και των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" παγκοσμίως! Απ' τους Αμερικάνους.

Ο εμφανιζόμενος με προσωπείο διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, ο Αμερικάνος Μάθιου Νίμιμτς είναι μόνο ένας θρασύς εγκάθετος των επίβουλων. Μια σοβαρή κυβέρνηση θα τον είχε στείλει αμέσως από κει που ήλθε. Ως μη όφειλε, εμφανίστηκε με δικές του, πέντε τάχα, σύνθετες προτάσεις για το όνομα του γειτονικού κρατιδίου. Την εξής μία: "Δημοκρατία της Μακεδονίας"! Και ζητάει απ' την Ελλάδα να συνυπογράψει απειλώντας μάλιστα αορίστως ότι η τυχόν άρνηση της θα συνεπιφέρει εις βάρος της δεινά! Απαιτεί να περάσουμε μόνοι την θηλιά στο λαιμό μας. Αυτό σημαίνει η αναγνώριση του αμερικανογενούς προτεκτοράτου ως Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Είναι θανάσιμη βολή κατά της εθνικής μας ιδιοσυστασίας και ανοίγει τον δρόμο για τον μέχρι Ολύμπου εδαφικό μας ακρωτηριασμό και για όσες τραγωδίες συνεπάγεται αυτό για τους ελληνικούς πληθυσμούς. Διότι το σκοπιανό ψευδοκράτος, με την στήριξη των ΗΠΑ, των οποίων υπηρετεί τα συμφέροντα στην περιοχή, απροκάλυπτα διακηρύσσει τις επεκτατικές του βλέψεις επί των μακεδονικών εδαφών της χώρας μας.

Από τους βαλκανικούς πολέμους και της τελικής αποτινάξεως του οθωμανικού ζυγού η περιοχή των Σκοπίων ουδέποτε διεκδίκησε το όνομα Μακεδονία και πολύ περισσότερο φυλετική συγγένεια με τους αρχαίους Μακεδόνες και τον Μ. Αλέξανδρο. Και είναι λογικό αφού η περιοχή, που το 1944 για τους δικούς του λόγους, ο Τίτο βάφτισε Ομόσπονδη Δημοκρατία της Μακεδονίας, περιλαμβάνει μόνο το 17% των εδαφών της αρχαίας Μακεδονίας, και αυτό το 17% είναι μόνο το 1/3 της συνολικής της επικράτειας! Οι δε κάτοικοί της εθνικά είναι Σλάβοι και σλαβική γλώσσα μιλούν.

Μέχρι το 1944 η περιοχή ονομαζότανε επισήμως Βαρντάσκα (Βαρδαρία, ελληνικά). Στην μετονομασία της Βαρδαρίας σε Μακεδονία, οι ΗΠΑ εκείνη την εποχή, διέβλεψαν επεκτατικές βλέψεις και στις 26/12/1944 διακήρυξαν ρητά την αντίθεση τους με δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Έντβαρντ Στεττίνιους:

"Ή Κυβέρνησις των Η.Π.Α. θεωρεί, ότι συζήτηση περί "Μακεδονικού έθνους, Μακεδονικής πατρίδος και Μακεδονικής εθνικής συνειδήσεως" ισούται με δημαγωγία, που δεν υποκρύπτει εθνική ή πολιτική πραγματικότητα, αλλά υποκρύπτει επεκτατικές διαθέσεις κατά της Ελλάδος".

Σήμερα οι ΗΠΑ κυνικότατα έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών. Διότι τώρα δεν υπάρχει ζήτημα ανάσχεσης του "κομμουνισμού" αλλά αυτοκρατορικής επέλασης τού αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Χάριν ιδιωφελών γεωπολιτικών συμφερόντων τους και αφού διέλυσαν δια πυρός και σιδήρου την Γιουγκοσλαβία, έχουν δρομολογήσει περαιτέρω αναδιάταξη των συνόρων και αυτή την φορά το σχέδιο προβλέπει εδαφικό ακρωτηριασμό και της Ελλάδας. Στόχος των ΗΠΑ είναι να θέσουν την Ρωσία εντός κλοιού. Να την στερήσουν από κάθε δυνατότητα ενεργειακής ή άλλης πρόσβασης στην Ευρώπη, εκτός μόνο μέσω εδαφών που τελούν υπό αμερικάνικο έλεγχο.

Αυτοί είναι οι γεωστρατηγικοί σχεδιασμοί των Αμερικάνων. Όμως θα περάσουν μόνο αν ως λαός επιτρέψουμε στους σύγχρονους γενίτσαρους ν' ανοίξουν την Κερκόπορτα απ' τα μέσα. Δυστυχώς ο μεγάλος κίνδυνος βρίσκεται εντός. Στα ελληνικά κόμματα, την οικονομική ολιγαρχία, με τα ποικιλώνυμα ΜΜΕ της. Αυτοί πολύ καλά έχουν βολευτεί στο σύστημα των πολυεθνικών και την παγκοσμιότητα. Ούτε λόγους έχουν ούτε διάθεση ν' αντιταχτούν στο αμερικάνικο αφεντικό τους. Φαίνεται να προβληματίζονται μόνο πως θα περάσουν την προδοσία στον ελληνικό λαό. Πως θα την κάνουν να φαντάζει �επιτυχία, ήττα των σκοπιανών, που την πετύχαμε μάλιστα με την υποστήριξη των καλών μας συμμάχων Αμερικανών!

Αν δεν υπάρξουν αυθόρμητες αντιστάσεις το ξεπούλημα είναι προδιαγεγραμμένο. Θυμηθείτε τα λόγια της ’ννας Ψαρούδα - Mπενάκη στις 10/02/05 κατά την προσφώνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Kάρολου Παπούλια:

"Aναλαμβάνετε, κ. Πρόεδρε, την Προεδρία της Δημοκρατίας, για μία πενταετία, όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: H ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Eυρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί, ενδεχομένως, από νέες μορφές διακυβέρνησης".

Φρικιαστικά τα όσα προανάγγειλε. Περιορισμός εθνικών συνόρων! Μέρους της εθνικής κυριαρχίας! Δικαιώματα που παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων!!.

Είδατε κανένα απ' τους 300 της Βουλής ν' αντιδράσει; Να ζητήσει εξηγήσεις; Όλοι κάνανε την πάπια. Δεξιοί, κεντρώοι και αριστεροί! Τι άλλο σημαίνει η στάση τους αν όχι σιωπηρή αποδοχή του ζοφερού αύριο, που την έλευση του διασάλπισε η Μπενάκη;

Αλλά μήπως αντέδρασαν στην παραχώρηση εκατοντάδων αρμάτων μάχης στα Σκόπια (και αριθμού ελικοπτέρων) που έχουν αγοραστεί με τα χρήματα του ελληνικού λαού και αύριο ίσως χρησιμοποιηθούν εναντίον του; Στο χρηματοδοτούμενο απ' την Ελλάδα "αναπτυξιακό πρόγραμμα" για το κρατίδιο των Σκοπίων; Στις επενδύσεις ενός δις ευρώ, κρατικών και ιδιωτικών ελληνικών εταιριών στην ΠΓΔΜ, που προσφέρουν 20.000 θέσεις εργασίας, ενώ οι Έλληνες είναι άνεργοι; Στην εισαγωγή μειονοτήτων από χώρες με εδαφικές διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδας;

Που είναι τώρα όλοι αυτοί που σε ήρεμους καιρούς παριστάνουν τους υπερπατριώτες; Σε ποιες τρύπες εκτονώνουν τον πατριωτισμό τους; Γιατί δεν οργανώνουν μεγάλα συλλαλητήρια, σαν αυτά που έκαναν τους πουλημένους κήρυκες του ενδοτισμού να καταριούνται τον Χριστόδουλο και να λυσσομανούν για να τον βγάλουν απ' την μέση; Απ' την άλλη, βρήκαν τώρα την στιγμή, όταν κρίνονται μέγιστης σημασίας εθνικά θέματα, να προκαλέσουν εσωτερική κρίση με ανελέητη επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα του ελληνικού λαού και κρίση ακόμα και στην Εκκλησία, για ένα ήσσονος σημασίας θέμα.

Τι είναι όλα αυτά αν όχι εσκεμμένη επιχείρηση αποπροσανατολισμού;

Καλά το είπε ο Μίκης Θεοδωράκης: "Δεν σας εμπιστευόμαστε" κύριοι.

Καμιά κυβέρνηση, κανένα κόμμα, καμιά Βουλή δεν νομιμοποιείται να αποφασίσει δεσμευτικά για την παρούσα και τις επερχόμενες γενεές σε θέμα που αφορά την ύπαρξη του ίδιου του έθνους και την εδαφική ακεραιότητα τής χώρας. Και μη το ξεχνάτε: Το Γουδί είναι πάντα εδώ.

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Thursday, April 03, 2008

Ποιος ειναι ο HellenicRevenge?

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

Ενα απ'τα κολπα της νεας ταξης ειναι να παρουσιαζουν πραγματικες θεσες αντι-νεοταξικες διαμεσου ενα συστημα διαπλοκης με την ιδια την νεα ταξη. Υποτιθεται οτι ειναι ανεξαρτητος, υποτιθεται οτι παλευει εναντια στην φιμωση των μπλογκς αλλα ειναι ο ιδιος απ'την ιδια την νεα ταξη. Προοθηται τοσο στο Ρεσαλτο οσο και στο Phorum.gr την ιδια στιμη που στην ιστοσελιδα του παρουσιαζει ανοικτα νεοταξικα λινκ. Ετσι μπαινει το ερωτημα ποια νεα ταξη παλευει και για ποια ελληνικα συμφερονται αγωνιζεται?

Υποστηριζει τους Γιατρους Χωρις Συνορα οι οποιοι ειναι ενα νεοταξικο εργαλειο οπως ειναι οι Γιατροι Χωρις Συνορα οι οποιοι προσφατα διαδηλωναν υπερ της Αμερικης και εναντια στην Κινα.

Υποστηριζει τον Χαμενο Αλεξ που ταχα ειναι το εμβλημα απ'τον διεθνη τυπο για τον εθνικισμο και ρατσισμο των Ελληνων εναντια στην παρουσια ξενων στην Ελλαδα.

Ειναι εναντια στο κυνηγι για να αφοπλιστη ο ελληνικος λαος.

Ειναι υπερ της ΕΕ με την καμπανια ταχα για τους αναπηρους, ουσιαστηκα για την επεκταση των πολυεθνικων εταιριων και εναντια στις μικρες επιχειρησεις.

Ποιος ειναι ο HellenicRevenge λοιπον? Αλλος ενας Made in the USA blogger


http://hellenicrevenge.blogspot.com/