Thursday, October 19, 2006

Πισω απ'τα Σκανδαλα των Ρεπουμπλικανων ΗΠΑ ο ΣΟΡΟΣ!!

Αγωνας διεξαγεται αναμεσα στην Χριστιανικη Δεξια και το Ρεπουμπλικανικο κομμα μετα την υποτιθεμενη διαφθορα των χρονων του... Κλιντον. Η Χριστινιακη δεξια στυλοβατης του αναγεννημενου Ρεπουπλικανικου κομματος το υποστηριξε υποτιθεται σαν ζητημα ηθικης καθαρσης, τμημα του πολεμου της κουλτουρας οπως την ονομαζουν τα ΜΜΕ. Οπως ειταν αναμενομενο η Χριστιανικη Δεξια και οι ιδεες τις περι οικογενιας αντιφασκουν με την πολιτικη πρακτικη των Ρεπουμπλικανων που ειναι και ειταν η ιδιωτικοποιηση ολλων και ολα, και η δημιουργια μιας κοινωνιας πληρης αποσυνθετημενης και επι 24ωρης βασεως, χωρις ασφαλεια, χωρις ηθικη, χωρις κανενα ιδεολογικο ιστο. Οι θρυσκευομενοι πιστοι του Μπους στις αρχες εχουν γινει τελικα οι πιο απιστοι και πιεζουν αφανταστα το σκανδαλο για τον Πολιτικο-Φολι με τα μικρα αγορια να παει μεχρι περας και να τιναχτει προφανως το Ρεπουμπλικανικο κομμα στον αερα, η να παθει εκλογικο στραπατσο που θα εχει το ιδιο αποτελεσμα...

Πισω απ'ολα ειναι το καναλι CBS που χρηματοδοτηται απ'τον Σορος και πιεζει να το σκανδαλο αυτο να εχει τις μεγαλυτερες επιπτωσεις στο Ρεπουμπλικανικο κομμα.

Το αναλογο κειμενο

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/story/0,,1925630,00.html

Wednesday, October 18, 2006

Πυρινικη Προβοκατσια στις ΗΠΑ;

Η παγκοσμια κατασταση εχει φτασει σ'ενα σταυροδρομι.
Ανοιχτα οι κολαουζοι των Αμερικανων εχουν ζητησει αποχωρηση των στρατευματων απ'το Ιρακ. Ο λογος ειναι ακομα αδιευκρινιστος. Αλλα επειδη τιποτα δεν γινεται χωρις να εχει ειδη εξεταστη απο πολλες πλευρες ο λογος μπορει να ειναι ενας. Μια προβοκατσια καπου στον πλανητη που να εμπλεξη το Ιραν και να πυροδοτηση νεο πολεμο με θυματα φυσικα των Βρεττανων που συνορευουν το Ιραν στη Μπασρα.

Ειδη πεθαναν αλλοι 6 Αμερικανοι στη Βαγδατη σημερα και ο Οκτωβριος ισως αποτελεσει ο χειροτερος μηνας ποτε για τα αμερικανικα στρατευματα. Η επιτροπη του Κονγκρεσσου κατω απ'τον Μπαικερ προην Υπουργο στη κυβερνηση Ριγκαν και γνωστο γερακι θα προτεινη αποχωρηση. Το μονο που τους σταματαει ειναι οτι θα χασουν τις δικαιολογιες για τον 'πολεμο κατα της τρομκρατιας'. Δηλαδη ειναι σαν ο νταβατζης να χασει το αλλοθι της βιας στην πουτανα και αυτη θα τον κανει περα. Καπως ετσι βρισκομαστε μηνες τωρα.

Επειδη ομως η πολιτικη δεν μπορει να σταματηση και η φυσικη ροη των πραγματων ισως δεν μπορει να ερθει η μεταφυσικη μετατροπη της καταστασης με μια τεραστια προβοκατσια μεγαλης εμβελειας να δωσει το πανω χερι στους Αμερικανους ξανα.

Το ΦΟΧ νιουζ που ειναι ελεγχομενο απ'τον μεγιστανα του κεφαλαιου το συγκροτημα Μερντοχ μιλαει συνεχως για πυρινικη προβοκατσια σε πολη της Αμερικης η για βυθισμα αεροπλανοφορου στον Περσικο Κολπο. Μπορει να το κανουν αυτο σαν φοβια στους αντιπολιτευομενους στις ΗΠΑ να μην συνεχιζουν το δρομο των αποκαλυψεων για τους Διδυμους Πυργους η να πιεσουν τους πολιτικους να κανουν πασω. Η να ειναι πραγματικη προβοκατσια δεν ξερουμε. Παντως το ζητημα ειναι ανοικτο.
[b]
Η πληροφορια εχει παρθει απ'το κινημα για την Αληθεια στην Αμερικη και αναδημοσιευται απο εμενα.[/b]


oday on Fox’s Neil Cavuto show Col. Peters,
“I expect a nuclear device to go off in a US city“. Fox has repeated this mantra often, "it's not a matter of if, but when".

Also, I read at a forum that according to the Hal Turner show, “based on inside sources”, a US aircraft carrier will be sunk and blamed on Iran as a pretext for war. We do after all have carriers in that region.

Based on all of the chatter, something will surely happen. Then again, a lot of this is also well-timed fear-mongering to scare the masses in to the arms of the "security aware" GOP. There are some big elections coming up and the right's biggest issue based on the polls is security.

http://www.topix.net/forum/us/navy/T7VCPE1VD63L77ML8

Quote:
"THOSE PLANNING THE ATTACK ARE INSIDE THE U.S. AND ISRAELI GOVERNMENTS and view the loss of the Enterprise crew as a necessary sacrifice to induce Americans to
support war against Iran. Put bluntly, the ship and crew are to be cannon
fodder."
IRAN WAR PLAN EXPOSED!
PREPARE FOR THE SINKING OF A U.S. AIRCRAFT CARRIER - The USS Enterprise CVN-65!
From: RBOW
> The existence of a hideous plan to sacrifice a U.S. Aircraft Carrier as a
pretext for war with Iran is presently being uncovered!>> The Hal Turner Show has been told that within the next five (5) weeks, the
United States will "suffer" a missile attack upon the aircraft carrier USS
Enterprise, presently on patrol near the Persian Gulf. This attack will appear
to be from numerous "Silkworm" and/or "Sunburn" missiles which will sink the
vessel and kill most of the 5,000 crew onboard.>> The "attack" will be blamed on Iran and thus provide the Bush Administration
with an excuse to go to war with that nation.>> The Hal Turner Show has learned that the missiles used to attack the USS
Enterprise will not be fired from or by Iran, but rather will be a "false flag
operation" made to LOOK as though Iran carried out the attack!!>> The USS Enterprise is the worlds first nuclear powered aircraft carrier. It
was Commissioned in 1961 and is due to be decommissioned in 2014 or 2015. The
ship was selected to be the "victim" of this "attack" due to its age.>> THOSE PLANNING THE ATTACK ARE INSIDE THE U.S. AND ISRAELI GOVERNMENTS and view
the loss of the Enterprise crew as a necessary sacrifice to induce Americans to
support war against Iran. Put bluntly, the ship and crew are to be cannon
fodder.

Tuesday, October 17, 2006

Ποιος Ειναι Ο Βηχος;

Ποιος ειναι ο Βηχος?


Αφιερωση στα ‘Αριστερα Προσοπεια’ της Νεας Ταξης

Πως οι δημοσιογραφοι και Υπαλληλοι της Ελευθερωτυπιας ειναι πισω απ’το Ιντυμυντια και το Πολιτικο Καφενειο-Ανοιχτη Καταγγελια

Πριν ενα μηνα περιπου ο Βηχος αναδημοσιευσε σε ολα τα σαιτ της ‘αντιπληροφορησης’ οπως το ΠΚ, το Ρεσαλτο μια καταγγελια που ταχα βρηκε στα κρυμμενα στο Ιντυμυντια εαν ο ιδιος δεν τη δημιουργησε. Εχει γινει ο κλακαδορος της νεας ταξης.

Η πολιτικη του σταδιοδρομια ειναι οτι ειταν πριν καμμια 15ετια στο ΚΚΕ.

Κανενας ουσιαστηκα δεν ξερει και γιατι διαφωνησε αλλα απο τοτε πλαστογραφουσε κειμενα αλλων και τ’αλλαζε χωρις να υπαρχει ελεγχος στο τι εκανε. Η ιδια η ομαδα του με την οποια συνεργαζοταν εχει κυκλοφορησει φημες γι’αυτο. Τα πολλαπλα του πρωσοπα στο ΠΚ τους τελευταιους μηνες τον εκανε τον γελιο του διαδικτυακου χωρου.

Η δημιουργια του Ιντυμυντια συσπειρωσε για πρωτη φορα ενα νουμερο ατομων στο νεο συστημα επικοινωνιας του ‘ανοιχτου διαλογου’ του ιντερνετ. Το συστημα ανοιχτης ειδησογραφειας κρατησε τοσο οσο χρειαζοταν για να δημιουργηθει η εικονα του ‘αριστερου πρωσοπειου’ του νεο ειδους καπιταλιστικου μαρκετιγκ στους χωρους της διανοησης για να υπαρξη χαλιναγωγηση ολλων των κινηματων που στρεφονται σε αλλα μονοπατια απο αυτα που εχει δημιουργηση το συστημα. Μετα εφαρμοσε πολιτικη λογοκρισιας με τις γνωστες καραμελες περι ‘ρατσισμου’, ‘συνομοσιολογιας’, ‘ομοφοβιας’ και παει λεγοντας. Ευκαιριακα και συμπτωματικα την ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ειχε ανοιξη και το Πολιτικο Καφενειο με τυμπανοκρουσιες περι κρατησης του ιδιου του Βηχου για ‘πορνογραφικο υλικο’ στα κομπιουτερ του με παραλληλη δημιουργια μιας εικονας οτι τον κυνηγανε οι παντες και δημιουργουν ιστοσελιδες για αυτον. Ετσι δεθηκε πριν καλα καλα εξεταστη ενα νεο ‘αριστερο προσοπειο’ αυτο του κυνηγημενου απ’την αστυνομια και απ’τον ιντερνετ απο ανονυμους. Το ιδιο συνεχιζεται στα ‘κρυμμενα’ του Ιντυ οπου καθε δυο-τρεις υπαρχουν ταχα κειμενα απο ‘τρολλ’ που δεν μπορει να ειναι παρα ο ιδιος ο Βηχος η καποιοι απ’τη διαχειρηστικη ομαδα του ιντυ. Ο ενας συμπληρωνει τα κενα του αλλου για να συνεχιζεται η εικονα. Κατι ομως τους ενωνει ολους και το κρυβουν. Οι διασυνδεσεις με την Χαφιεδοτυπια και η γραμμη υποστηριξης των νεο-ταξικων τους ιδεων. Καθολου τυχαιο, και στην πολιτικη σπανιως γινονται πραγματα τυχαιο, υπαρχουν συνδετικοι κρικοι που δενουν τα σαιτ αυτα με την Χαφιεδοτυπια. Οργανωμενα μελοι που δουλευουν εκει και υποστηριζουν διαμεσου τα σαιτ αυτα ολες τις θεσεις της Χαφιεδοτυπιας σε ολα τα μεγαλα και μικρα ζητηματα. Καιρως ειναι να καταγγελθουν δημοσιως για συνεργατες, υπαλληλοι της νεας ταξης, με η χωρις πληρωμη για τις ειδηκες τους υπηρεσιες. Αυτο ακριβως θα κανω με μια σειρα ιστοσελιδων οπου εχει αποτυπωθει τι ειπαν σε συγκεκριμενα γεγονοτα που εχουν γινει τα τελευταια χρονια.

Παρ Ιούν 02, 2006 12:40 am Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


Μην ασχολείστε σύντροφοι. Μη πέφτετε στο επίπεδό τους. Διάλεξαν συνειδητά στρατόπεδο μαζί με τους φασίστες και όλο το λουμπεναριό της πολιτικής. Αγνοήστε τους και μην ξαναασχοληθείτε με δαύτους. Δεν έχουν σχέση ούτε με την Αριστερά, ούτε τις επαναστατικές παραδόσεις της ούτε την ηθική της.
Συνεχίστε τη μαχητική επαναστατική και έντιμη πορεία σας. Η Αριστερά γνωρίζει την πορεία στο κίνημα και της μιας και της άλλης πλευράς. Και αυτούς τους ρατσιστές και αντικομμουνιστές τους έχει ξεβράσει με αηδία.
Συντροφικά
Γιάννης Α.
_________________
Δημοσιογράφος στις εφημερίδες
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=2942

Και ο αλλος ειναι ο Αριστος Γιαννοπουλος με τον αδερφο του που διευθυνει το Δικτυο...

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=1995

Πως οι δυο αυτοι δημοσιογραφοι Αριστος Γιαννοπουλος και Γιαννης Αγγελης καλυπτουν ο ενας τον αλλον...

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=1687

Σαβ Δεκ 24, 2005 2:52 am

Στην Ελευθεροτυπία "Ενας" εργάζονται αξιόλογοι και μαχητικοί δημοσιογράφοι. Ανάμεσά τους κι ο συνεργάτης μας Γιάννης Αγγέλης. Αυτό δεν είναι επιλήψιμο. Αν είναι δυνατόν.
Για τα εμετικά νεοφασιστικά δημοσιεύματα, όπως λες, δώσε link. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε μόνο με υποψίες ή με λόγια χωρίς στοιχεία.
Περιμένω τα link.

Αριστερός

Οταν ανεβαστηκε το κειμενο Ποιος Ειναι ο Βασικος Μετοχος του Ιντυ σαλος προκαλεθηκε στο ΠΚ

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=670

Οποιος θελει διαβαζει το παραπανω με τι μανια ο Βηχος προσπαθει να καλυψει το Ιντυμηντια και τα Φορουμ του Σορος σε τετοιο βαθμο οπου ενας αμερολπτος επισκεπτης βλεπει οτι τους καλυπτει για να καλυψει και τι δικια του σχεση. Η ιστορια ομως τον καταγραφει ουσιαστηκα σαν υπαλληλο και αυτον της νεας ταξης με αυτα που γραφει αφου ειναι κοινα γνωστο οτι τα Φορουμ χρηματοδοτηθηκαν απο το μεγαλο κεφαλαιο και οτι τα Ιντυμηντια δημιουργηθηκαν γι’αυτο το σκοπο.

Εδω ο Βηχος κανει ‘πλακα’ οτι δεν του εχει δωθει χρηματοδοτηση. Και ποιος επεμβαινει στην συζητηση ενας ΜΜ. Ειδη εχει υποθει οτι ειναι καθαρα πρακτορας αυτος ο κυριος, αλλα ανενοχλητος λεει και τα δικα του υποστηριζοντας τον Βηχο αφου ερχοταν και στο... σπιτι του.

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=1763

Και το ‘τρομοκρατικο’ προσοπειο απ’την εφημεριδα Στοχος για τον Βηχο...

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=2049

Ολοι μαζοι λοιπον παιζουν το παιχνιδι της προβολης του Βηχου σαν φοβερου επαναστατη και οχι κλακαδορο της νεας ταξης με αριστερο προσοπειο. Παρακλαδι του Ιντυμηντια με πλαστες κοντρες περι δημοσιευματων του εκει, ενω στα κρυμμενα ειναι μονιμως, πως δεν τον σβηνουν δηλαδη? Ουτε σε θεατρικη παρασταση οι γνωστοι φιλοι Αριστος και Γιαννης θα πιστευαν οτι οι θεατες θα μπορουσαν να πιστεψουν αυτο το εργο που εχουν ανεβαση. Πως νομιζουν οτι μπορει να την πιστεψει και κανεις?

Παμε τωρα στην τελευταια Προβοκατσια του Βηχου...

ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ VHGELIS O "ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ"!!! ΑΙΣΧΟΣ!

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=667&highlight=

Τι ειπαν στο Πολιτικο Καφενειο

<Ποια είναι η προβοκάτσια που έκανε ο σ. Βήχος; Ότι έγραψε πως του είναι δύσκολο να πιστέψει ότι το κείμενο με την υπογραφή του Βαγγέλη, είναι πράγματι του Βαγγέλη; Να σου πω κάτι κύριε για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Αυτά που έγραψε ο προβοκάτορας είναι κατ’ ουσίαν θέσεις του Βαγγέλη. Κώλ… και βρακί με τους Χρυσαυγίτες και τις ιδέες τους. Εγώ θα το πίστευα πιο εύκολα ότι το έγραψε ο Βαγγέλης. Ελληναράς έτσι κι αλλιώς έχει καταντήσει, ρατσιστής και ακροδεξιός. Γιατί να μη το πιστέψω ότι θα υποστήριζε έναν ομοϊδεάτη του; Και ο προβοκάτορας πάνω εκεί πάτησε. Αν είναι προβοκάτσια. Νομίζω πως σου απάντησα εκ μέρους και των συνεργατών του ΠΚ και με περισσότερη ευγένεια από όση δικαιούσαι.

ΜΑΡΙΑ

Συμμετάσχουν: 06 Αύγ 05
Δημοσιεύσεις: 147>

Του εχει ειδη ειπωθει οτι η Μαρια ειναι τελικα ο ιδιος ο Βηχος.

Τι κολπο παιζεται εδω? Γινεται ενα γεγονος που ειναι ισως πραγματικο. Τρωι ξυλο καποιος και μετα απο πολυ καιρο ερχεται ενας δηλωμενος ακροδεξιος και λεει οτι εγω τον πλακωσα. Δεν πεθανε κανενας και κλειδωνεται μεσα λενε για 21 χρονια τα ΜΜΕ. Βγαινουν οι υπαλληλοι των ελληνικων Γκουανταναμο, τα Δικτυα, τα Ιντυμυντια και το ΠΚ και γραφουν και λενε οτι ουσιαστηκα κατω απ’την πιεση του μαζικου κινηματος ενας ‘φασιστας’ πηγε φυλακη για τοσα χρονια. Ετσι δικαιολογουν το αστικο κρατος και τις σκευωριες τους να φυλακιζει ατομα για την λεγομενη ποινη του ‘τραμπουκισμου’. Οχι των μπατσων που ανενοχλητα πλακωνουν κοσμο στις διαδηλωσεις, ουτε των λαθρομετναστων που ανενοχλητα κλεβουν και βιαζουν κατι γριες για τις συνταξεις τους, αλλα για υποτιθεμενη διαπλοκη ‘αριστερων’ και ‘φασιστων’, με ποινη που ειναι μεγαλυτερη του φονου. Και το επικροτουν αυτο οι υπαλληλοι της νεας ταξης. Οπως ακριβως εκαναν με την λογοδιαρροια των στημενων ‘τρομοκρατων’ Κουφοντινα και Τσιγαριδα στα ‘κεκλεισμενα των θυρων’ τρομοδικαστηρια...

Για να δουμε ποσο κοντινος ειναι στις επισημες αποψεις του κρατους ο Βηχος ας κανουμε μια παλια ανασκοπηση των τοποθετησεων του στο Πολιτικο Καφενειο

Ολοι υπερ του Τσιγαριδα στο ΠΚ

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=353

Για τον Αλεξ και τον ‘ρατσιστικο’ χαρακτηρα του γεγονοτος αυτου...

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=2955&highlight=bhxos+%E9%EF%F5%ED%E9%EF%F5+2005

Πως αντιμετωπιζε ενα επισκεπτη με τον οποιο διαφωνουσε με τον Βηχο...

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=991&highlight=bhxos+%E9%EF%F5%ED%E9%EF%F5

Τι μας διδαξε η δικη του ΕΛΑ. Οτι πισω απο πολλες βρομιες ειναι το κρατος και οι ‘αριστεροι’ νεοταξιτες.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ

Τετ Ιούλ 06, 2005 3:35 pm

http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=978

Δεν χρεαιζεται κανεις να παει στο παρελθον για να ανατρεξη την ιστορια της ομαδας με την οποια ο Βηχος συνεργαζεται. Αλλα και η ομαδα του Βηχου μονο με χαρακτηρες σαν τον Βηχο τα βρισκει καλα. Ιδεολογικα ανηξερος και επιπεδου αμαθειας στο υψιλον ο Βηχος χαρακτηριζει ουσιαστηκα το ΕΕΚ. Συμπληρωνει την ομαδα στην εντελει. Εαν δεν υπηρχε θα επρεπε να τον ειχαν εφευρεση

Εχουν προηγουμενο με τετοιους ειδους χαρακτηρες σαν τον Βηχο. Τον Αγγλο Χιλυ για τον οποιο παντα ειταν προθυμοι να λυγιζουν τη μεση οταν ειχε φτασει ουσιαστηκα στην παραλογικοτητα για να συντηρησει τον μηχανισμο που ειχε φτιαξη με το ετσι θελω, χωρις να ανταποκρινεται στις πραγματικες διαστασεις της καταστασεις.

Ετσι δεν ειχαν προβλημα να δικαιολογουν χρηματοδοτηση απ’τα Αραβικα εμιρατα ουτε να γλυφουν τον Αραφατ. Στις μερες μας δεν εχουν προβλημα να προοθουν τα ιερατεια της νεας ταξης, τους ‘Ιοους’, τα ανοικτα συνορα της ΕΕ, και τον καλπικο ‘αντιρατσισμο’. Το στησιμο του ΠΚ και η προοθηση του σαν ‘ανοικτο φορουμ’ οταν το Ιντυμηντια προκειται να κανει την στροφη προς την πληρη λογοκρισια ειταν πιστευω οργανωμενο και απ’τους δυο υπαλληλους της Ελευθερωτυπιας, τον Αριστο και Γιαννη.

Ο διαδικτυακος χωρος δεν μπορει παρα να ειναι ελεγχομενος απ’το κρατος. Η λογοκρισια του ειναι το μονο οπλο οπου μπορει να κρυψει την αντιθετη αποψη στα σχεδια της νεας ταξης.

17 Οκτωβριου-vngelis

ΥΓ

Θα το δημοσιευσω σε οσα σαιτ της ‘αντιπληροφορησης’ το... δεχτουν.

Monday, October 16, 2006

Πανεπιστημιακοι να Φακελωνουν Μουσουλμανους...

Ζητησε η κυβερνηση...
http://www.guardian.co.uk/religion/Story/0,,1923324,00.html

Το τρομο-θεατρο που συνεχιζεται με την καλυψη μονιμως της νεοταξικης αριστερας συνεχιζεται. Δεν περναει μερα ουτε ωρα που δεν υπαρχει μια ειδηση για κατι περιεργω που εχουν κανει οι 'μουσουλμανοι'.

Θα χτισουν λενε το μεγαλυτερο τζαμυ εξω απ'τη Μεση Ανατολη κοντα στο Ολυμπιακο χωριο.

Μια βοηθος δασκαλας εχασε τη δουλεια της επειδη φοραγε μπουρκα που εκρυβε ολοκληρο το πρωσοπο της.

Γιατροι μουσουλμανοι δεν θα μπορουν να φορανε μπουρκα στα νοσοκομεια.

Μην ξεχναμε οτι η γυναικα του Μπλαιρ υποστηριξε το δικαιωμα μαθητριας να φοραει μπουρκα σε σχολειο χρησιμοποιωντας το Ευρωπαικο δικαστηριο περι ανθρωπινων δικαιωματων.

Μπατσος μουσουλμανος αρνηθηκε να φυλαξη την ισραηλινη πρεσβεια η δεν τον δεχτηκαν αυτοι.

Δυο 'τρομοκρατες' εξαφανιστηκαν αφου αφεθηκαν ελευθεροι μετα απο δικαστες που πηγαν την κυβερνηση δικαστηριο για κρατησης χωρις δικη σε ατομα...[/b]

Μην πω οτι υπαρχουν και αλλες 30 τοσες ιστοριες σε καθε εφημεριδα, σε καθε ραδιοσταθμο, σε καθε τηλεοπτικη συζητηση το τελευταιο τριμηνο.

Η υπερπαραγωγη μουσουμανοφοβιας και μουσουλμανοτρομο θεατρου εχει τον σκοπο να συνεχιζει απτοητα τον [b]'πολεμο κατα της τρομοκρατιας'

Χωρις την υποστηριξη της νεοταξικης αριστερας και τμημα των μουσουλμανων στο θεατρο αυτο θα ειχε ξεφτυσει προ πολλου. Συνεχιζεται ομως.

Που θα καταληξη και που στοχευουν οι πλανηταρχες?

Εγινε Πυρινηκη Εκρηξη στη Κορεα;

Μια σειρα αρθρων που αναρωτιεται εαν πραγματικα εγινε εκρηξη στην Βορεια Κορεα απ'τους Ρωσους.

http://english.pravda.ru/topic/korea-285/

Ο Αμερικανος Μπολτον στο ψυφισμα στον ΟΗΕ χαρακτηρησε τους Κορεατες σαν τον Χρουστοφ οταν ειπε ο αντιπροσοπως της Βορειας Κορεας οτι εαν παρθουν δυνατα μετρα κατα την χωρα θα παρουν στρατιωτικα αντιποινα και μετα αποχωρησε απο την συνεδριαση και ειπε οτι ο μεγαλυτερος κινδυνος για την ανθρωποτητα ειναι η ΗΠΑ...


New York Times
But China's refusal to take part in searches, and Russia's seeming
annoyance at the end of the process, immediately raised questions
about how effective the resolution's execution could be. And it raised
the prospect, too, that similar action sought by the United States
against Iran could face a much tougher battle.

After the vote, John R. Bolton, the American ambassador, insisted that
China was bound by the resolution's terms and would have to find a way
to comply with the inspection provision. "I can't believe that China
won't adhere to obligations that the Security Council has imposed," he
said.

Ambassador Pak Gil-yon of North Korea told the Council that his
government "totally rejected" the resolution, and he accused the
panel's members of "gangster-like" action and a "double standards"
attitude that neglected the nuclear threat posed by the United States.

He said if the United States continued to "increase pressure" on North
Korea, his government would consider it a declaration of war and take
"critical countermeasures." He then rose from his guest seat at the
end of the horseshoe-shaped table and left.

Mr. Bolton asked to be heard and pointed to the empty chair, saying
Mr. Pak's impulsive departure was the equivalent of Khrushchev's
pounding his desk in protest in the General Assembly. The Russian
ambassador, Vitaly I. Churkin, complained that the reference, even at
a moment that he described as Mr. Bolton's "emotional state," was "an
inappropriate analogy."

http://english.pravda.ru/topic/korea-285/

Η Δολοφονια της Αννα Πολιτσκοκαβγια-Μοσχα

Η περιεργη δολοφονια αυτης της δημοσιογραφου σκοπο φαινεται ειχε να δωσει ευθυνες στο καθεστως Πουτιν. Εγινε πριν το ψυφισμα στον Ηνω Εθνοι για την Κορεα και απ'οτι φαινεται πιεση προς τους Ρωσους να υποστηριζουν αμερικανικες θεσεις στην διεθνη κατασταση.

Το δικαστηριο της Χαγης υποτιθεται θα παει την Ρωσια σε δικη για παραβιασεις Ανθρωπινων Δικαιωματων.

Δυο αρθρα που αναλυουν την κατασταση...

http://english.pravda.ru/russia/politics/09-10-2006/84949-anna-0


http://www.wsws.org/articles/2006/oct2006/anna-o10.shtml

Αμερικανικα Συνδικατα Κοντρα στην Λαθρομεταναστευση

Ο Προεδρος τον Τεαμστερς, ενος απ'τα πιο δυνατα συνδικατα στην Αμερικη αρχικα δηλωσε οτι ειναι εναντια στην νομιμοποιηση των λαθρομεταναστων κοντρα στην επισημη ηγεσια της Αμερικανικης ΓΣΕΕ, και τωρα το συνδικατο τον ηλεκτρολογων επισης ψηφισε εναντια στην νομιμοποιηση λαθρομεταναστων, δηλαδη την αμνηστια που η κυβερνηση Μπους προτεινη ταχα για να λυσει το ζητημα της παρανομης εισοδου λαθρομεταναστων.


Press Release Source: FAIR

FAIR: Rank and File Union Members Breaking With AFL-CIO Over Illegal Immigration
Friday October 13, 12:57 pm ET

WASHINGTON, Oct. 13 /PRNewswire/ -- While the AFL-CIO leadership remains committed to a massive illegal alien amnesty program, rank and file workers and constituent locals are becoming increasingly vocal in asserting that such a policy would do irreparable harm to American workers. The latest crack in the AFL-CIO's support for an illegal alien amnesty is the Pittsburgh Plumbers Local No. 27, which approved a resolution demanding that their union dues not be used for activities that support illegal aliens.

The resolution, passed on October 10, follows a similar position taken last month by the International Brotherhood of Electrical Workers, a national union representing some 750,000 building trades workers. Earlier this summer, Teamster president James Hoffa expressed opposition to legalization for millions of illegal immigrants and called for an overhaul of U.S. immigration policies that he believes are detrimental to the interests of American workers.

"There is an unmistakable trend occurring out there beyond the Beltway," noted Dan Stein, president of FAIR. "Americans, from all walks of life, at the grassroots are mobilizing to stop a massive illegal alien guest worker amnesty program being promoted by a disengaged elite. Whether it is union members acting to protect their jobs and wages, or local governments, like Hazleton, Pennsylvania, acting to protect local residents from costs and crime associated with illegal immigration, Americans are making it clear that they will not sit quietly while their interests are being sold out."

In their resolution, the Pittsburgh Plumbers union sharply criticizes the AFL-CIO leadership's positions on dealing with illegal immigration. Local 27 "wants to express our outrage regarding the AFL-CIO's stance on supporting millions of illegal aliens," states the resolution. Illegal immigration is "harming our country," and specifically the interests of working Americans, declares Local 27.

"The position taken by the Pittsburgh Plumber's local, and the lead taken by Hazleton Mayor Lou Barletta to enforce immigration laws locally, is especially significant as Pennsylvania's Senator Arlen Specter has been among the leading congressional proponents of a guest worker amnesty program that would decimate American workers and overwhelm local governments," said Stein. "Politicians who spend their time trading favors with K Street lobbyists had better start paying attention to the grassroots. The American people see mass illegal immigration and plans for a guest worker amnesty program as a threat to their livelihoods and their way of life, and they will not sit by quietly as Washington sells them out."




Source: FAIR

Monday, October 09, 2006

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟ-ΔΙΚΕΣ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟ-ΔΙΚΕΣ
Όταν Σύνταγμα και Νόμοι κουρελιάζονται

Εξάρθρωσαν είπαν τις δύο «ιστορικές» (έτσι τις αποκάλεσαν) τρομοκρατικές οργανώσεις. Την 17Ν και τον ΕΛΑ.
Οι ελληνικές κυβερνήσεις, στο όνομα του πολέμου κατά της τρομοκρατίας θέσπισαν δρακόντειους νόμους, όρθωσαν τερατώδες αστυνομικό κράτος απέναντι στον πολίτη. Είχαν λοιπόν κάθε λόγο ν’ αποδείξουν ότι η τρομοκρατία δεν είναι κατασκευασμένο πρόσχημα. Λογικά έπρεπε να δώσουν την μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα στις δίκες. Να διαλύσουν κάθε υποψία. Αντί γι’ αυτό, έθαψαν τις δίκες στη σιωπή. Σπάνια τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν. Και μόνο για να στηρίξουν τα επίσημα σενάρια. Ο ελληνικός λαός στερήθηκε την ευκαιρία να βάλει ο ίδιος τα δάχτυλα επί των τύπων. Να διαπιστώσει αν είναι αλήθεια αυτό που ήδη υποπτεύεται: ότι οι φοβεροί και τρομεροί τρομοκράτες που σύρθηκαν με αλαλαγμούς από τις παραλίες, εκείνο το συνταρακτικό καλοκαίρι, δεν είναι παρά άσχετοι και αθώοι συμπολίτες μας, θύματα σκευωρίας προορισμένης να δικαιολογήσει την πλήρη εξάρθρωση των ατομικών δικαιωμάτων και την ενοχοποίηση των αντιστάσεων. Δεν αγνοούμε βέβαια ότι ανάμεσα στους αθώους υπάρχουν και οι ελάχιστοι συνεργαζόμενοι με τις Αρχές στο στήσιμο των συγκεκριμένων υποθέσεων.
Η απάτη βγάζει μάτι, ειδικά στην υπόθεση «δήθεν ΕΛΑ», όπου δεν είχαμε «ομολογίες» και κανείς δεν δέχτηκε ότι υπήρξε μέλος του ΕΛΑ, εξαιρουμένου του Χρήστου Τσιγαρίδα, πολιτικού μηχανικού, μεγαλοξενοδόχου και γνωστού τζογαδόρου και της Σοφίας Κυριακίδου, πρώην συζύγου του κατηγορούμενου Αγγ. Κανά.

Ούτε καν παραπέμφθηκε

Η τελευταία, παρότι «ομολόγησε αυθορμήτως» ότι υπήρξε ενεργό μέλος της οργάνωσης φάντασμα, δεν φυλακίστηκε, ούτε καν παραπέμφθηκε, κατά παράβαση και αυτού του αντιτρομοκρατικού νόμου. Χρησιμοποιήθηκε όμως σα μάρτυρας, «εκ των έσω» τάχα, προς στήριξη του αίολου κατηγορητήριου!
Την ομολογία τού Χ. Τσιγαρίδα, οι συγκρατούμενοι του δίκαια την χαρακτήρισαν προσχηματική. Ότι ήταν προσυμφωνημένο να δηλώνει «περήφανα» ότι υπήρξε στέλεχος του ΕΛΑ, αλλιώς η δίκη θα κατέληγε σε φιάσκο!
Κατά την επίσημη κατάθεση (6-2-2003) ο εφέτης ειδικός ανακριτής Λεωνίδας Ζερβομπεάκος δίνει «πάσα» στον Χ. Τσιγαρίδα απευθύνοντας του την ερώτηση:
Αφού « δεν υπάρχουν μαρτυρικές καταθέσεις ή έγγραφα που να πιθανολογούν την συμμετοχή σας»……« για ποιο λόγο αυθορμήτως ομολογείτε την συμμετοχή σας στον ΕΛΑ;»
Και η απάντηση Τσιγαρίδα: «Με λίγα λόγια ότι αισθανόμουνα μια ιστορική ευθύνη απέναντι σ’ όλη αυτή την προσπάθεια με τίτλο Επαναστατικός Λαϊκός Αγώνας και με την ελπίδα ότι κάποτε θα μπορέσει να γραφτεί και να εκφραστεί η πραγματικότητα γύρω απ’ αυτό το κίνημα και πάνω σ’ αυτό να γίνει οποιαδήποτε κριτική και ηθική ή άλλη καταδίκη των πράξεων μας»!..

Προειλημμένες αποφάσεις

Αυτό που ήλπιζε ο Χ. Τσιγαρίδας έγινε! Η «άλλη καταδίκη» επιβλήθηκε. Αν και ανορθόδοξα. Το πρώτο δικαστήριο (στήθηκαν δύο!) αναγκάστηκε ν’ αναγνωρίσει την παντελή έλλειψη στοιχείων. Υπήρχαν όμως προειλημμένες καταδικαστικές αποφάσεις, έξωθεν υπαγορευμένες, που έπρεπε να δικαιολογήσει και να επιβάλει. Έτσι κατάφυγε σε δικολαβίστικες ταχυδακτυλουργίες. Ο εισαγγελέας Ελ. Πατσής κόπιασε για αυτό και με περίσσιο πάθος. Η έλλειψη αποδείξεων ενοχής, είπε, δεν είναι πρόβλημα, γιατί οι κατηγορίες μπορούν «άνετα να υπαχθούν στην αντικειμενική υπόσταση(!) του εγκλήματος της απλής συνέργειας»! Που στη νομική γλώσσα σημαίνει να κηρυχθούν οι κατηγορούμενοι ένοχοι «ψυχικής συνδρομής» σε άγνωστους, στην περίπτωση, δράστες!
Αφού, λοιπόν, το δικαστήριο δεν μπορούσε να τους καταδικάσει για πραγματικά εγκλήματα, τους κήρυξε ένοχους για «εγκλήματα ψυχής»! Και με όλη του την «άνεση» επέβαλε από 12 αιώνες φυλακή στους Αγγ. Κανά, Ειρ. Αθανασάκη και Κ. Αγαπίου! Σήμερα ο «εφευρετικός» εισαγγελέας Ελ. Πατσής κατηγορείται ως εμπλεκόμενος στο παραδικαστικό κύκλωμα και διώκεται για «απάτη, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, παράβαση καθήκοντος, αποσιώπηση λόγου εξαίρεσης, ψευδορκία, απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία, ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία»!
Βαρύτατη ποινή επιβλήθηκε και στον Χρ. Τσιγαρίδα που όμως αφέθηκε ελεύθερος, για λόγους «υγείας», ενώ η Σοφ. Κυριακίδου, που επίσης ανέλαβε «αυθόρμητα» την ευθύνη συμμετοχής της, δεν κρατήθηκε ούτε μια μέρα, και κανείς αρμόδιος δεν αισθάνθηκε υποχρεωμένος να το δικαιολογήσει!

Άγνωστοι οι δράστες

Με την κατηγορία της «ψυχικής συνδρομής σε άγνωστους δράστες» η ελληνική «δικαιοσύνη» θα μπορούσε να στείλει στη φυλακή τουλάχιστον τους μισούς Έλληνες. Αυτό είναι παραλογισμός αλλά και ομολογία ότι οι πραγματικοί δράστες, παραμένουν άγνωστοι και ελεύθεροι. Ότι δεν δικάσανε τον ΕΛΑ και ουδέποτε εξάρθρωσαν κάποιον ΕΛΑ. Παρόλα αυτά, με προεδρικό διάταγμα παρασημοφορήθηκαν για την «εξάρθρωση» ο υπουργός Χρυσοχοϊδης, ο αρχηγός της «αντί»τρομοκρατικής Σύρος, πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη για την ενοχή ή όχι των συλληφθέντων. Εξάλλου, για τον υποτιθέμενο αντιτρομοκρατικό άθλο, επιτήδειοι ξεκοκάλισαν 20 δις δραχμές! Όσο για τους πραγματικούς δράστες, αυτοί ποτέ δεν θα συλληφθούν, όχι γιατί έχουν μπάρμπα στην Κορώνη, αλλά κάτι πολύ σπουδαιότερο: Μπάρμπα πέραν του Ατλαντικού!
Η «ψυχική συνδρομή σε άγνωστους δράστες» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί γελοία κατηγορία αν δεν είχε τραγικές συνέπειες για τρεις εκ των κατηγορουμένων που μέτρησαν χρόνια στα σίδερα. Δύο ζήτησαν και πήραν (πρόσφατα) αναστολή εκτίσεως της ποινής, μέχρι το εφετείο, ενώ ο τρίτος, ο Κώστας Αγαπίου, παραμένει ακόμα φυλακισμένος στα ειδικά κελιά-πηγάδια.
Ο Κ. Αγαπίου, παλιός αντιδικτατορικός αγωνιστής, μέλος του κεντρικού συμβουλίου στον αντιδικτατορικό Ρήγα, καταδικασμένος απ’ το στρατοδικείο της χούντας για τους δημοκρατικούς του αγώνες, αρνείται να υποβάλει αίτηση προσωρινής αποφυλάκισης θεωρώντας ότι είναι υποχρέωση της πολιτείας να τον αποφυλακίσει, αφού υπάρχει αθωωτική απόφαση που αναγνωρίζει ότι συνελήφθη και δικάστηκε με ψεύτικες κατηγορίες παράνομα και αντισυνταγματικά,. Βεβαίως για να ικανοποιηθεί ο Μεγάλος Αδελφός, που απαιτούσε αντιτρομοκρατική θεατρική παράσταση παραμονές Ολυμπιακών Αγώνων.
Αίτηση που υπέβαλαν, με δική τους πρωτοβουλία, φίλοι και συναγωνιστές του Κ. Αγαπίου στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημ. Λινό, απορρίφθηκε με την δικαιολογία ότι οι αιτούντες δεν είχαν έννομο συμφέρον! Λες και δεν είναι έννομο συμφέρον του κάθε Έλληνα πολίτη ν’ απαιτεί κράτος δικαίου.

Τρία χρόνια χωρίς καθαρογραφή της απόφασης!

Το εξωφρενικό στην υπόθεση είναι ότι έχουν περάσει τρία χρόνια απ’ την έκδοση καταδικαστικής απόφασης και η πρόεδρος του πρώτου δικαστηρίου Ελισάβετ Μπρίλλη δεν την έχει ακόμα καθαρογράψει, εκθέτοντας και το σκεπτικό της, με αποτέλεσμα να μην έχει τυπικά τελεσιδικήσει η υπόθεση και να μη μπορεί να ορισθεί ημερομηνία του εφετείου! Οι κατηγορούμενοι παραμένουν πολίτες με λευκό ποινικό μητρώο, το οποίο μάλιστα παραχωρήθηκε απ’ τις εισαγγελικές Αρχές, κατόπιν αιτήσεως!
Αλλά ακόμα πιο εξωφρενικό είναι το ότι ο Κώστας Αγαπίου, φυλακισμένος απ’ τις 6-2-2003, κρατείται ακόμα, μολονότι δεύτερο δικαστήριο, με πρόεδρο τον Ιωάννη Τέντε, εκδίκασε την ίδια υπόθεση, με τις ίδιες κατηγορίες και τους ίδιους μάρτυρες και κήρυξε (την 1-7-2005) όλους τους κατηγορούμενους αθώους όλων των κατηγοριών! Όπως αναφέρεται στην Απόφαση, (κατ’ ουσίαν με βαρύτητα απόφασης εφετείου), το δικαστήριο «δεν επείσθη» ότι οι κατηγορούμενοι «τέλεσαν τις πράξεις που τους αποδίδονται στο κατηγορητήριο με οποιαδήποτε μορφή συμμετοχής.» Άρα και με τη μορφή της ψυχικής συνδρομής!
Ακόμα και για τον Χρ. Τσιγαρίδα αποφάνθηκε πως «δεν αποδείχθηκε ότι με την συμμετοχή του αυτή συνέδραμε καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ψυχικά ή υλικά, οποιονδήποτε εκ των αγνώστων άλλωστε αυτουργών των ελεγχόμενων πράξεων.». Ορατή βέβαια η αντίφαση να δέχεται απ’ την μια η Απόφαση «συμμετοχή» του Χ. Τσιγαρίδα στον ΕΛΑ και απ’ την άλλη να λέει ότι δεν συνέδραμε τη δράση του ούτε ψυχικά! Τότε τι μέλος και τι τρομοκράτης ήταν; Και τι δείχνει τούτη η ανακολουθία αν όχι τη μάταιη προσπάθεια του δικαστηρίου να σώσει τα προσχήματα σε μια υπόθεση καραμπινάτης σκευωρίας ;
Παρόλα αυτά η δημοκρατία «ευγνωμονούσα» συνεχίζει να κρατά τον αγωνιστή της Κ. Αγαπίου πίσω απ’ τα σίδερα. Για να πάρουν ίσως το μήνυμα οι πολίτες αυτής της χώρας ότι όσοι δεν είναι «συνεργάσιμοι» δεν προστατεύονται πλέον από νόμους και Σύνταγμα. Το Γκουατανάμο δεν είναι μόνο στην Κούβα, είναι κι εδώ.

Επιτροπή Υποστήριξης των Παράνομα Κρατουμένων της Υπόθεσης Δήθεν ΕΛΑ

Τι Ειναι και τι Παιζεται με το Α1 και τον Καρατζαφερη;

Τον τελευταιο μηνα πολλες πληροφοριες κυκλοφορουν για τις σχεσεις τις Αριστερας με τον Καρατζαφερη και πολλα λεγονται υπογεια και επιτηδες απ'τους νεοταξιτες γλυφτες των Αμερικανων και τις 'πολυπολιτισμικοτητας'. Επειδη αυτοι ειναι κωλος και βρακυ με την πολιτικη των ανοικτων συνορων εχουν ανακαταψη δημοσιευσης που εχει κανει η Α1 με αυτους απ'τους οποιους πηραν τα κειμενα.

Ετσι ανακατεψαν οσους εχουν γραψει στο Ρεσαλτο η οσους εχουν γραψει στην Σοσιαλιστικη Προοπτικη με το ΛΑΟΣ. Με την ιδια λογικη αφου οι ΜΚΟ διαφημηζουν μονιμως στο Χαφιεδομυντια και το Πολιτικο Καφενειο τοτε ολοι οσοι συμμετεχουν σε αυτα τα σαιτ εχουν την ιδια πολιτικη. Μιλαμε οχι απλως για την λογικη του παραλογου αλλα την λογικη του οποιος βαζει αρθρα σε 'ανοικτο' σαιτ τοτε εχει πολιτικη σχεση με αυτο.

Με βαση υπογειων συμφωνιων αφου συννενουνται μαζυ εκαναν μια προβοκατσια για εναν Περιανδρο που υποτιθεται πλακωσε ενα αριστεριστη και εγραψαν συγκεκριμενα στο Χαφιεδομυντια-δηλαδη τα 'κρυμμενα'- οτι τον υποστηριζω, εαν πραγματικα το εγραψα εγω, οπως ειπε ο γνωστος τραμπουκος των ανοικτων συνορων ο πολυς Παναγιωτης Βηχος.

Χωρις στοιχεια και με τι λογικη οτι το Ρεσαλτο δημοσιευτηκε στην πρωτη σελιδα του Α1 και επειδη αρθρο δημοσιευτηκε στο Ρεσαλτο απο εμενα, τοτε οι αριστεροι ειναι ...Καρατζαφερηδες. Το γνωστο παραμυθι που κυκλοφορουν εδω και δυο-τρια χρονια οι ανοικτοσυνορακιδες πολιτικοι υπαλληλοι της ΕΕ.

Δημοσιευω λοιπον την αριστερη θεση για τον Καρατζαφερη οχι τις ανιερες συμμαχιες που ονειρευονται αλλοι οταν γνωριζουν οτι παιζεται παιχνιδι για να παρουν ψυφους απ'το ΚΚΕ.
Που θα τους παρουν αφου το ΚΚΕ με την πολιτικη του στο ζητημα της λαθρομεταναστευσης εχει γινει ενα με τους αριστεριστες νεοταξιτες.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι ακροδεξιές καρικατούρες

Γίνεται φανερό, γιατί στην Ελλάδα οι πολιτικοί αχυράνθρωποι του μεγάλου πολυεθνικού κεφαλαίου επιχειρούν να τρομοκρατήσουν την ελληνική κοινωνία με το φάντασμα του φασισμού και του ακροδεξιού κινδύνου: Επιδοτούν ακροδεξιές γελοιογραφίες, σαν του Καρατζαφέρη. Φουσκώνουν το «φαινόμενο» της «ακροδεξιάς απειλής» και ωρύονται «αντιφασιστικά» και «αντιεθνικιστικά» τα καθεστωτικά συγκροτήματα των ΜΜΕ και οι έμμισθοι απολογητές της παγκοσμιοποίησης.
Επιδοτούν πολιτικά τον Καρατζαφέρη, συστηματικά και ποικιλότροπα και μετά τον υψώνουν σαν «σκιάχτρο» ακροδεξιάς απειλής. Σε όλα τα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα, παρελαύνει ο Καρατζαφέρης, τη στιγμή που το ΚΚΕ, το αρχαιότερο κόμμα, που είναι στη Βουλή και με υπερδιπλάσιο ποσοστό από το ΛΑΟΣ, το έχουν εξαφανίσει. Παλαιότερα το ίδιο είχε συμβεί και με το ΔΗΚΚΙ. Ήταν στη Βουλή αλλά ο Τσοβόλας και τα στελέχη του ήταν αποκλεισμένα από τη βιομηχανία της Ενημέρωσης. Ο Καρατζαφέρης, εκτός Βουλής και κάθε βράδυ δίνει σώου στα κανάλια. Αυτή η σκανδαλώδης ειδική μεταχείριση από τα ΜΜΕ που αποτελούν το πιο δυναμικό τμήμα της ιδεολογικής δομής του μεγάλου κεφαλαίου λέει πολλά σε όσους θέλουν να σκεφτούν.
Κανένα κίνδυνο δεν διατρέχει το διακοσμητικό ντεκόρ του αστικού κοινοβουλευτισμού από τον Καρατζαφέρη. Καμιά «ακροδεξιά απειλή» δεν σηματοδοτεί. Μια ακροδεξιά καρικατούρα είναι που κατασκευάζεται και επιδοτείται πολιτικά από το μεγάλο κεφάλαιο και το «εκσυγχρονιστικό» κατεστημένο με διπλό στόχο:
ΠΡΩΤΟΝ: Να λειτουργήσει σαν ασφαλιστική δικλείδα, συγκεντρώνοντας και εκφυλίζοντας μια υγιή λαϊκή δυσαρέσκεια. Τα μεγάλα εθνικά και εκρηκτικά κοινωνικά προβλήματα που δημιουργεί η παγκοσμιοποίηση προκαλούν καταλυτικές διεργασίες στην κοινωνία και μεγάλη λαϊκή οργή. Το καναλιζάρισμα αυτής της λαϊκής απογοήτευσης και οργής επιχειρείται μέσω Καρατζαφέρη, μια και η Αριστερά αδρανεί.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ. Να χρησιμοποιείται ανά πάσα στιγμή σαν ο «ακροδεξιός» και «φασιστικός» μπαμπούλας και ταυτόχρονα σαν σημείο αναφοράς για το στιγματισμό κάθε αγωνιστικής κινητοποίησης ενάντια στις μακάβριες επιδιώξεις του πλανητικού ολοκληρωτισμού.
Με ένα σπάρο δηλαδή δύο τρυγόνια. Από τη μια ανεμίζουμε το «σκιάχτρο» και από την άλλη στιγματίζουμε ως «εθνικιστές», «ρατσιστές» και «φασίστες» όσους θέτουν αγωνιστικά τα προβλήματα που καπηλεύεται δημαγωγικά ο «ακροδεξιός κλόουν».

Βεβαίως υπάρχει και ένας τρίτος «ειδικός» εκλογικός στόχος: Η αποψίλωση της Ν.Δ., ο εμβολισμός του κομματικού σκηνικού και η «εκσυγχρονιστική» του ανασύσταση και αναπαλαίωση.

Το κεφάλαιο ξέρει τι πράττει. Έχει και διορατικότητα και πολιτικές εμπειρίες. Η Αριστερά κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Μάλιστα κάποια τμήματά της όχι μόνο στρώνουν το έδαφος στον πλανητικό ολοκληρωτισμό, αλλά αποτελούν και τους ιδεολογικούς
εκφραστές αυτού του εφιάλτη…

οβελιξ

Θα επιχειρήσω μία πρόβλεψη, η οποία θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευσθεί από τα μελλοντικά γεγονότα: Αν ο ΛΑ.Ο.Σ. αποκτήσει σημαντική δύναμη, σε σημείο να επηρρεάζει της πολιτικές εξελίξεις, είναι ενδεχόμενο κάποιο από τα μεγάλα κόμματα να "σφυρίξει" στον Καρατζαφέρη (όπως σφυρίζει κανείς στον σκύλο του) καλώντας τον να υποστηρίξει μία Κυβέρνηση συνεργασίας. Αν λοιπόν γίνει κάτι τέτοιο, ο Καρατζαφέρης ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙ να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να πάρει, γιά αντάλλαγμα, τα Υπουργεία του. Απαράλλαχτα όπως και ο πολύς Κωστής Στεφανόπουλος (ο μετέπειτα "πλέον αγαπητός και αξιοσέβαστος άνδρας του Δημοσίου Βίου" - κατά τα ΜΜΕ!) το 1990, επικεφαλής της ΔΗ.ΑΝΑ., όταν του "σφύριξε" ο Μητσοτάκης, και εκείνος ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ να συμμορφωθεί κουνώντας την ουρά του - γιά να χάσει τον ένα και μοναδικό βουλευτή του (Κατσίκης) ύστερα από λίγους μήνες.
Ο Καρατζαφέρης ξεκίνησε σαν "τσιμπούκ - ογλάν" του Μητσοτάκη, και δεν χάνει την ευκαιρία να εκφράσει και τώρα τον "σεβασμό" και την "εκτίμησή" του γιά αυτόν. Δεν χρειάζονται περισσότερα γιά να καταλάβει κανείς τι είδους "ιδεολόγος Εθνικιστής" είναι κάποιος που έλκει την καταγωγή του από αυτόν τον κατ' εξοχήν ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ (κλίκα Μητσοτάκη - Ντόρας).



Resaltomag
Ο Λ.Α.ΟΣ: Η φάρσα της ουτοπίας




«Η ουτοπία στην πολιτική –μας λέει ο Λένιν- είναι τέτοιου είδους επιθυμία, που δεν μπορεί να εκπληρωθεί με κανένα τρόπο ούτε τώρα, ούτε αργότερα, επιθυμία που δεν στηρίζεται στις κοινωνικές δυνάμεις και δεν τονώνεται από το μεγάλωμα, την ανάπτυξη των πολιτικών, ταξικών δυνάμεων».

Η τραγωδία του εργατικού και λαϊκού κινήματος γεννάει πολιτικές ουτοπίες. Το 1974 γεννήθηκε η ουτοπία του μικροαστικού σοσιαλισμού (ΠΑΣΟΚ). Η τραγωδία αυτής της μικροαστικής σοσιαλιστικής ουτοπίας (που αποτυπώνει τη γενικότερη τραγωδία του αριστερού κινήματος) γεννά σήμερα μια ουτοπία- φάρσα: Τον Λ.Α.ΟΣ!

Και είναι ο Λ.Α.ΟΣ καρικατούρα ιστορικής φάρσας γιατί δεν έχει καμιά ιστορική τύχη και προοπτική. Δεν γεννήθηκε από ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις, από ριζοσπαστικές ζυμώσεις, εξάρσεις και πολιτικές εντάσεις της ελληνικής κοινωνίας. Είναι ένα κατασκεύασμα βοναπαρτιστικό, εκλογικό υποπροϊόν της πολιτικής παρακμής που κερδοσκοπεί αγρίως με τους διαφημιστικούς όρους της καπιταλιστικής αγοράς (και όχι με κοινωνικούς όρους οργάνωσης και πολιτικού κόμματος), ΠΑΝΩ στα προβλήματα του ελληνικού λαού.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ, αυτή η σοσιαλιστική μικροαστική ουτοπία γεννήθηκε από μια ΡΩΜΑΛΕΑ και εκρηκτική ριζοσπαστικοποίηση της ελληνικής κοινωνίας. Ήταν η συνισταμένη ενός παλιρροϊκού κοινωνικού ρεύματος και του χαμηλού επιπέδου συνείδησής του. Εξέφραζε την εκρηκτική ανάπτυξη του λαϊκού κινήματος και το καθυστερημένο επίπεδο της πολιτικής (ταξικής) του συνείδησης. Εξέφραζε την ΕΛΠΙΔΑ της ΑΛΛΑΓΗΣ σε μια θολή μεν, αλλά σοσιαλιστική προοπτική. Το ΠΑΣΟΚ ήταν ένα λαϊκό μέτωπο, ΙΣΤΟΡΙΚΑ καταδικασμένο (το είχαμε προβλέψει από ΤΟΤΕ), αλλά με ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΑΞΟΝΑ: Το σοσιαλισμό. Τα κοινωνικά και εθνικά αιτήματα που έλυσε η ιστορική σοσιαλδημοκρατία, μετέφερε στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ με ριζοσπαστική σοσιαλιστική ρητορεία.

Η Εξέλιξή του είναι γνωστή: Μεταλλάχτηκε στην πιο προωθημένη και μοχθηρή γκριμάτσα του υπερεθνικού ιμπεριαλισμού, σε «Φιλιπινέζα» της νέας πλανητικής αυτοκρατορίας…

Ο Λ.Α.ΟΣ δεν έχει καμιά ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ με το ΠΑΣΟΚ, δεν πατάει σε κανένα κίνημα, σε κανένα κοινωνικό ή εθνικό ρεύμα. Δεν Εκφράζει καμιά ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΡΟΠΗ, καμιά κοινωνική και πολιτική ΕΛΠΙΔΑ. Κερδοσκοπεί, με όρους εκλογικής δημαγωγίας και θεάματος, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. Καιροσκοπικά επιχειρεί να καλύψει το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΕΝΟ, κατασκευάζοντας πολιτικά μοτίβα και φόρμες ακροδεξιάς ιδεολογίας και αριστερής ρητορείας. Δανείζεται Αντρεϊκή ρητορεία και αριστερές λεκτικές φόρμες για να καλύψει την ΑΠΟΥΣΙΑ ιδεολογικού άξονα και πολιτικού προγράμματος. Και ακόμα να εξωραΐσει τα παρωχημένα ιδεολογικά κλισέ του ακροδεξιού εθνικισμού.

Ο Λ.Α.ΟΣ δεν έχει καμιά συγκρότηση: Ούτε ιδεολογική, ούτε πολιτική, ούτε οργανωτική. Ένα συνονθύλευμα ιδεολογικών και πολιτικών μπαλωμάτων χωρίς ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ είναι στην καλύτερη περίπτωση. Τέτοια καιροσκοπικά σχήματα που είναι μετέωρα κοινωνικά, έξω και Υπεράνω από τις διεργασίες της κοινωνίας, δεν έχουν ΖΩΗ. Σκάνε σαν τις φούσκες. Μπορεί με τη δημαγωγία και κερδοσκοπώντας πάνω στην ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ να έχουν κάποιο συγκυριακό εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά με τις πρώτες πολιτικές καταιγίδες θα σκορπίσουν ή θα ενσωματωθούν στον κορμό τους: Στο καπιταλιστικό οικοδόμημα.

ΚΑΜΙΑ, λοιπόν αυταπάτη για τον Λ.Α.ΟΣ. Σύντομα, πολύ σύντομα η πραγματικότητα θα το τινάξει στον αέρα. Το να συμπράττεις με αυτό που καταδικάζεις, έστω και μερικώς, αυτό και


Περιεργω...
Κάτι περίεργο συμβαίνει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας. Απ’ τα περιεχόμενα των δύο τελευταίων Ρεσάλτο απουσιάζουν οι «άγιοι πατέρες». Στο σάιτ σταμάτησε ο βομβαρδισμός με κείμενα ακροδεξιών νοσταλγών και ο Θύμιος προχώρησε σε ιντερνετική αποκήρυξη του ΛΑΟΣ. Απ’ την άλλη (στα ίδια τεύχη του Ρεσάλτο) εμφανίστηκε ο Ηλίας Λέντζος, πρώην κνίτης που κατέληξε στην ακροδεξιά «Πατριωτική Συμμαχία», αφού στάθμευσε προσωρινά στο ΛΑΟΣ. Τώρα είναι υποψήφιος στον ακροδεξιό δημοτικό Συνδυασμό «Αθήνα Πόλις Ελληνική» του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου με συνυποψήφιο τον Σπύρο Ζουρνατζή. Αυτός ο Ζουρνατζής δεν είναι ο πρώην υφυπουργός Τύπου της χούντας που μπήκε πρώτος με τα τανκς στο Πολυτεχνείο;

Παιζεται Κατι Στα Ηνωμενα Εθνοι?

Κατι μαγειρευεται στα Ηνω Εθνοι και σε λιγο θα το γνωριζουμε. Η Βενεζουελα εφερε την υποψυφιοτητα της στο προσκηνιο με πυρινο λογο εναντια στην Αμερικη. Επειδη ομως σχεδον τιποτα δεν γινεται χωρις να εχει προηγηθει στα παρασκηνια κοντρα τι παιζεται.

Ολα δειχνουν οτι λογω της αποχωρησης του Μπλαιρ παει και ο Μπους για φουντο αφου εχουμε πολλες αλλαγες στη διεθνη σκακιερα. Για παραδειγμα αντι της Αμερικης οι Ευρωπαοι διευθυνουν διαμεσου του ΝΑΤΟ την επεμβαση στο Αφγανισταν
(το εγραψα σωστα Ιανε?), φυσικα κατω απο αμερικανικη επιτηρηση. Ο Αναν προκειται να φυγει το Δεκεμβριο. Η Βενεζουελα εχει βαλει υποψυφιοτητα να ειναι αναπληρωματικο μελος στο Συμβουλιο Ασφαλειας. Στο Λιβανο συμφωνησαν να στειλουν οι Ευρωπαοι ξανα στρατευματα. Το ολο σκηνικο φαινεται να δειχνη να κανουν ΟΛΟΙ τη δουλεια της Αμερικης χωρις να ειναι η Αμερικη κατευθειαν στο στοχαστρο.

Εχουμε ομως το προβλημα του Ιρακινου πολεμου και εκει δεν διαφενεται αλλοι να ειναι διαθετιμενοι να κανουν τη δουλεια τους. Ετσι εχουμε το προβλημα η Αμερικη να μην μπορει να περαση το δικο της, οπως και δεν περασε στο ζητημα του Λιβανου και του Ιραν.

Τι παζαρευεται λοιπον. Παγκοσμια κυβερνηση υπο την αιγηδα του ΟΗΕ σαν ανταλλαγμα το κεφαλι της νεοταξικης κλικας Μπους-Μπλαιρ? Λεγεται οτι συζητιεται στη θεση του Αναν να μπει ο Κλιντον ο οποιος ερχεται στο Λονδινο να δωσει ομιλια για Παγκοσμια Ηγεσια. Ο Γκορ πουλαει 'οικολογικες περγαμηνες'. Ακομα και ο Μπλαιρ χαμογελαει οταν ρωτιεται τι θα κανει μετα αφου παραιτηθει.

Τι παιζεται λοιπον? Η Αριστερα αντι να καταδικασει τη νεα ταξη σαν πλαστη και προβοκατορικη ως προς τις προθεσεις τις και τους σκοπους της, αντιθετως μιλαει μονιμως για το διεθνη δικαιο, την καταπατηση διεθνων συμφωνιων (Συμφωνια της Γενευης, Γκουανταναμο) και την αναγκη αναβαθμισης του ρολου του ΟΗΕ

Ειμαστε στα προθυρα αλλαγης διεθνη πολιτικου σκηνικου με βαση της αλλαγες που εχουν διαδραματιστη στο Αφγανισταν, στο Λιβανο και συντομα με αποχωρηση του Μπλαιρ?
_________________

Ποιος ειναι ο Πραγματικος Πλυθησμος του Ισραηλ?

Ενα ζητημα που ποτε δεν συζητιεται η κρυβεται σκοπιμα.
Οι λογοι ειναι αυτονοητοι. Η αμερικανικης αεροπορικη βαση παρουσιαζεται οτι ειναι πιο μεγαλη απ'οτι ειναι...για να δικαιολογηται η υπαρξη της σαν ο μπραβος της Μεσης Ανατολης.



http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?noframes;read=93482

Οικολογικες Αιτιες το Κυνηγητο της Shell-Ρωσια

Ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο για το πως οι πολυεθνικες κυνηγιωνται στη Ρωσια απο τους Ρωσους.

http://www.guardian.co.uk/russia/article/0,,1887019,00.html

Ποιος Διευθυνει την Αμερικη?

Για οσους γνωριζουν αγγλικα αυτο ειναι πολυ καλο...

Αυτο ειναι το μελλον ολλων μας.

http://www.documentaries.ws/1/news.php



Ειναι ανεκδοτα για την Αμερικη.

Ουσιαστηκα λεει οτι το τελευταιο παθος των αμερικανων ειναι να αγοραζουν αχρηστα πραγματα που δεν κωστιζουν τιποτα και δεν τα χρειαζεται κανενας.

Και οτι η απαντηση σε αυτη την τραγικη κατασταση ειναι η παιδεια. Ετσι μαθητες μπορει να μπαινουν σε κολλεγια αρκει να εχουν ενα μολυβη αντι για μυαλο και οτι η υποβαθμιση της εκπαιδευσης ειναι οργανωμενο απ'αυτους που διευθυνουν την Αμερικη, που δεν ειναι οι πολιτικοι, αλλα οι μεγαλες εταιριες.

Στις οποιες ανηκουν ολα και ολοι απο πολιτικους, δικαστες, δημαρχους κτλ. και οτι το για να δεις το αμερικανικο ωνειρο και να το πιστευεις θα πρεπει να εισαι κοιμησμενος αφου ξυπνιος δεν υπαρχει. Οτι λυστευουν τωρα τις συνταξεις οι γκαγκστερ στο Ουαλ Στρις. Οτι ολες οι δουλιες χειροτερευουν και σε κλεβουν μια ζωη αφου ολο το συστημα ειναι φτιαγμενο για τους πλουσιους και ειναι ενα κλαμπ στο οποιο δεν εισαι ευπροσδεκτος ουτε μελος του αφου δεν σε θελουν ουτε νοιαζονται για σενα.

Ο ιδιος ειναι πανεθνικος κωμικος αλλα το τι λεει εχει σημασια σε οσους τον ακουν αφου ακομα λεει κατι...

Ποιος Εβαλε τις Μπομπες στο Μπαλι?


Ο πρωην προθυπουργος της Ινδονησιας εκανε δηλωση στην επετειο της εκρηξης οπου σκωτοθηκαν 202 ατομα οτι ισως ειχε χερι η ινδονησιακη αστυνομια στο γεγονος αφου δεν υπαρχει ισλαμικη οργανωση στην Ινδονησια που να μην ελεγχεται απ'την αστυνομια!!!

Τι αλλα θ'ακουσουν τα αυτια μας?

Οι ιδιοι κανουν τις λαδιες δηλαδη και το λενε τωρα πρωην προθυπουργοι...



http://xiaodongpeople.blogspot.com/2005/10/police-had-role-in-bali-blasts.html

H Κομμουνα τις Οαξακα-Μεξικο...

Αρχιζοντας απ'τις απεργιες των καθηγητων εχει δημιουργηθει μια κομμουνα στην Οαξακα περιοχη στο Μεξικο. Οι κατοικοι διευθυνουν την τοπικη κυβερνηση εκει για πρωτη φορα στην ιστορια τους. Η κριση στο Μεξικο προμηνει αλυσιδοτες εκρηξεις και σε αλλες ηπειρους.

Σχετικο αρθρο

Let us defend the Oaxaca Commune
by Andrés Aullet (Oaxaca) and Martín Juárez (Mexico City)
LVO 206 9/28/2006

The people and the workers in Oaxaca are on a war footing. The radio stations in the power of the Asamblea Popular de los Pueblos de Oaxaca (APPO) received calls from parents exhorting the teachers not to call off the work stoppage. The barricades and the sit-in are supported by workers, inhabitants and parents who are helping the teachers not to call off the sit-in.

Day by day, more workers give their support, like those of the Comisión Federal de Electricidad, who -- without their union having voted on it -- refused to withhold electrical service from the APPO and radio stations. Or like the Coca Cola truck drivers, who pull up their trucks to use them in the barricades.

The fact that the mass communications media are coordinating the struggle, spreading solidarity and expressing the discontent of the oppressed, shows that dual power exists in Oaxaca. This is a key fact, since for the first time, the voice of the workers and the people in struggle is reaching the ears of those who are equally oppressed and exploited.

The role of the Comisión de Mujeres de Oaxaca [Oaxaca Women's Commission] (COMO) in this struggle is of much importance, while it reflects the fact that the emancipation of their sex passes through taking their own destiny into their hands and becoming part of the struggle and taking it to the end: who better than working women and women of the people knows how to defend what has been won?

In their imagination, the people of Oaxaca are beginning to see the APPO as a real government, built on popular bases, and support has become massive for that reason.

Equally, the rank and file teachers' Caravan-March to the DF [Mexico City] continues its journey. In every place support and solidarity are rising, at the same time that the communities are setting up their local assemblies and greeting the march as it progresses, offering water and food with the cry, ¡Fuera Ulises! [Ulises, get out!]. This shows that a real popular uprising against the government of Ulises Ruiz Ortiz (URO) is gestating in the state, an uprising that can awaken the sympathy of workers, indigenous people and popular sectors not only in Oaxaca, but in Puebla, Estado de México and in Mexico City, and can stimulate discontent with the government and regime throughout the country.

The government's traps against the movement

The reactionary institutions, the bosses, and the communications media are clamoring for an "energetic" solution that could bring back order and tranquility to the governing class (see LVO no. 205). While these provocations are increasing, repression is still a difficult decision for the government and the institutions, not because they would have any hesitation in repressing this heroic struggle, but because they know they would face its resistance, and that the "legitimacy" of the regime would fall still further, strengthening the anti-fraud movement against the illegitimate government of Calderón and the PAN.

The discussion in the APPO

The government's trap with its proposals for "cooling-off", opened a big discussion in the APPO, as was seen in its assembly on September 19 (see LVO No. 205). In the same way, the attempt to prevent the departure of the Caravan-March, and the consultation to return to classes, promoted by the leadership of Section 22 of CNTE (teachers' union), was rejected by the [rank and file] bases in struggle.

And it is a fact that yielding to the government's pressure and blackmail (as a sector of the leadership is doing, unfortunately) can led to the defeat and frustration of the movement and its demands. Faced with these threats of repression, it is essential to promote the extension of the guards, by generalizing the formation of self-defense committees that can constitute a real armed guard of workers and the poor, to guarantee the physical integrity of the members of the movement, and defeat the provocations set up by the government and reaction. The best way to strengthen the struggle and prevent police-military attack, is for the APPO and Section 22 to call for the broadest solidarity of the workers and people of all of Oaxaca and Mexico. The big discontent that exists shows that there are conditions for a big national mobilization, as was seen in the millions who demonstrated against fraud in Mexico City. In the same way, union organizations, like the SME [electrical workers], the UNT (Unión Nacional de Trabajadores) and the CNTE, as well as the forces that form "La Otra Campaña," have the unavoidable responsibility of calling urgently for a big national solidarity strike and national coordination in support of Oaxaca, by multiplying initiatives like the Asamblea de Solidaridad in Mexico City. One such victory would strengthen the struggle against the illegitimate government of Calderón.

We of the LTS support the demand "Ulises Ruiz, Get Out," while we warn against any solution that imposes another regime politician (whether of the PRI, the PAN, or the PRD) with the goal of preserving the reactionary state institutions. The search for a "profound reform of the institutions," would preserve the essence of the current regime without meeting the demands of the people of Oaxaca and, in reality, would be a diversion for the struggle that would guarantee continued exploitation, oppression, and misery for the great majority of the masses who are now mobilizing.

And so it is that this heroic struggle puts on the agenda the seizure of state power, and how to completely resolve the demands of the great majority of the people. For this we must fight for the fall of URO and for the formation of a provisional government of the APPO and the other worker, peasant, and poor people's organizations of the state of Oaxaca. This government must convoke a Revolutionary Constituent Assembly over the ruins of the current regime, to discuss and carry out the demands of the people of the state, as part of a nationwide struggle against the regime of alternating parties. To advance on this path, it is fundamentally important to to broaden and coordinate the struggle across the entire state, to the towns and villages, along with incorporating all of the workers, as has been the case withe the refinery and electrical workers, preparing a huge general strike of indefinite duration, until Ulises Ruiz is gone.

In order to do this, the APPO can take up the demands of the exploited and oppressed, such as a radical agrarian reform that expropriates the landlords and gives the land to the poor peasants, the right of the indigenous communities to autonomy, the demands for better wages and working conditions for all the workers in the state, promoting moreover the struggle for workers control at the workplaces.

Likewise, the APPO would be greatly strengthened if it called for the incorporation of elected delegates from the workplaces, communities across the state, and displaced workers involved in the informal economy, who should be sent with a mandate from those that they represent. In the areas where the PRI has more control, we can call for the formation of committees to promote the APPO. To promote this perspective, it is fundamentally important to raise up a revolutionary workers party, composed of the most militant sectors that demand that the APPO and the workers and poor people's organizations hold their territory and extend it to cover the whole state, advancing toward a workers', peasants', and indigenous people's government of the state of Oaxaca, as the most realistic and effective solution for their demands. A party which, before the eyes of the millions of workers, oppressed and exploited people of the whole country, could be a great example of the struggle for a revolutionary defeat of this alternating-party regime that for them, only means more hunger, misery, and repression.

Long live the Oaxaca commune!

*****
Workers and oppressed peoples of the world, unite!
Labor Action discussion group:
http://groups.yahoo.com/group/labor_action/
Working Class Emancipation e-newsletter:
http://groups.yahoo.com/group/emancipation_news/

Τρεξτε για την ...λαθρομεταναστευση


Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος Επεξεργασία/Διαγραφή αυτού του μηνύματος


Τα σαιτ της α'ντιπληροφορησης' που ουσιαστηκα ειναι δελτια ανακοινωσεων λαθρομεταναστευτικων ρευματων μονιμως διαφημιζουν νουμερα τηλεφωνου οργανωτων που ταχα κοπτωνται για την λαθρομεταναστευση.

Αυτα τα ατομα με τα τηλεφωνα που δημοσιοπιουν ισως εχουν γραφεια προσφορας εργασιας. Αλλη εξυγηση δεν υπαρχει εαν κοιταξη κανεις με τον τροπο που γραφουν.

Τρεξτε, γρηγορα, εφτασαν λαθρομεταναστες στο Ρεθυμνο, στην Ευβοια, στον Πειραια.

Βοηθεια, δωστους φαει, σπιτι αλλιως εισαστε ρατσιστες, φασιστες του κερατα, μικροαστουληδες.

Ανοιξτε τα συνορα γρηγορα και τωρα. Ανοιξτε τα σπιτια σας γρηγορα και τωρα. Ανοιξτε τα ψυγεια σας γρηγορα και τωρα.

Επαγρυπνηται τα αφεντικα θελουν φτηνα χερια.

Οι συγχρωνοι γκαουλαιτερ στο προσωπειο του εθελοντισμου και του ουμανισμου.

Για καθε λαθρομεταναστη που εισαγουν απελαση για εναν απο αυτους.
Αυτη θα επρεπε να ειταν μια προταση.

Οταν ο λαος του παρει για τα καλα χαμπαρι τοτε θα δουμε που θα κρυφτουν.

Στο Ιρακ Κατοχη, στη Σερβια τι Εγινε?

Επι μια δεκαετια τα διεθνη ΜΜΕ και οι πλανηταρχες μας παραμυθιασαν οτι η Σερβια ηττηθηκε στρατιωτικα απ'του Αμερικανους. Μπανει λοιπον το ζητημα γιατι δεν εγινε κατοχη στη Σερβια ενω εγινε στο Ιρακ?

Επι 78 μερες βομβαδιρζαν την Σερβια. Γιατι δεν εστειλαν τα στρατευματα για κατοχη? Γιατι τα εστειλαν στο Ιρακ?

Εαν πιστευει κανεις την προπαγανδα των Δυτικων οι Σερβοι υποχωρησαν με το Σχεδιο του Νταιτον. Αυτη η υποχωρηση ειταν εκ μερους των Σερβων η των Αμερικανων και τι σημαινε τελικα η συμφωνια αυτη? Αφου νικηθηκαν πως δεν περασε η Σερβια στη Δυση κατευθειαν και γιατι δεν εφτασαν Αμερικανικες δυναμεις με βασεις.

Μονο στη Μακεδονια ειναι οι βασεις εαν δεν κανω λαθος.

Στη Βοσνια εγινε δημοψησμα για ενωση των Σερβων με τη Γιουγκοσλαβια. Ακομα δεν 'παρεδωσαν' του Καραντιζ και Μλαντις οι 'ηττημενοι'. Πανω απο δυο εκκατομυρια πηγαν στη κηδεια του Μιλοσεβιτς.

Πως εξυγουνται ΟΛΑ αυτα? Εχουμε να κανουμε με συνφωνιες κεκλεισμενων των θυρων οπου οι Αμερικανοι ηθελαν εκεχειρεια αφου δεν μπορουσαν να τα βγαλουν περα στρατιωτικα και τελικα εχουμε φτασει σε ενα τελμα εκ μερος των Αμερικανων σε σχεση με την Σερβια?

Η μηπως χρησιμοποιησαν το θεατρο της καταιγηδας κατα της Σερβιας για να νομιμοποιησουν στις συνηδεισεις των λαων οτι ειναι αηττητοι οι πλανηταρχες οταν αρχισαν την αλλη καταιγιδα αυτη της ερημου?

Εν τελει η ηττα της Αμερικης στη Γιουγκοσλαβια θα ηταν τετελεσμενο γεγονος εαν η Σερβικη ηγεσια δεν εκανε υποχωρησεις που δεν χρειαζοταν να κανει. Με βαση τις υποχωρησεις αλλων βαδιζουν οι πλανηταρχες οχι με βαση την υπεροχη τους.

Το Ιρακ ειναι μισο του Βιετναμ και τα αγγουρια που εχουν φαει εκει με κανενα τροπο δεν μπορει να ξεχαστουν ουτε να κρυφτουν. Με την καλυτερη προπαγανδα η ηττα στο Ιρακ ειναι η συνεχεια της ηττας απ'τη Γιουγκοσλαβια.

Οσο πιο νωριτερα το κατανοησουν ολοι τοσο το καλυτερα.

Στην 'Υπηρεσια' του ΛΑΟΣ και η Αριστερα?

ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΗΣ
«ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»
Να απομονώσουμε τους ρατσιστές ψευτοκομμουνιστές


Πριν από 17 μήνες, τον Απρίλη του 2005, οι τεταρτοδιεθνιστικές κομμουνιστικές οργανώσεις (η Κίνηση Εργατικής Δημοκρατίας, το Ε.Ε.Κ, η ΟΚΔΕ – Σπάρτακος, ο Κομμουνιστικός Σύνδεσμος, και η ΟΚΔΕ – Εργατική Πάλη) με κοινό κείμενό τους, είχαν δημόσια καταγγείλει «το ρατσιστικό παραλήρημα» και «τις άθλιες συκοφαντίες» της ομάδας που εμφανίζεται ως «Κομμουνιστική Τροτσκιστική Ένωση» και εκδίδει την μηνιάτικη εφημερίδα «Σοσιαλιστική Προοπτική» (Σ.Π.»).
Ανάμεσα στα άλλα, που ανέφερε το κοινό εκείνο κείμενο των πέντε οργανώσεων, κατήγγειλε τα εξής:
«Η διαβόητη φυλλάδα με τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Σοσιαλιστική Προοπτική», εμφανιζόμενη και ως ακραιφνής εκφραστής των επαναστατικών διεθνιστικών ιδεών του Μαρξ, του Λένιν και του Τρότσκι, για χρόνια τώρα, σε κάθε φύλλο της, ξερνά ένα ακατάσχετο ρατσιστικό και σοβινιστικό δηλητήριο κατά των ξένων εργατών, συναγωνιζόμενη τις ομάδες της ακροδεξιάς στην καλλιέργεια εθνικιστικού φυλετικού και θρησκευτικού μίσους και φανατισμού...
...Το αντικομμουνιστικό και αντιμαρξιστικό αυτό έκτρωμα, φορώντας τροτσκιστικό μανδύα και συκοφαντώντας τις ιδέες του επαναστατικού μαρξισμού, γίνεται φορέας εθνικιστικών και ρατσιστικών διαχωρισμών των εργατών, όπως ακριβώς το κάνει και ολόκληρη η ακροδεξιά του Πλεύρη, της Χρυσής Αυγής, του Καρατζαφέρη, του Λεπέν και των Ναζί.
...Στο τεύχος του Απρίλη (Νο 205), η κλίκα της «Σοσιαλιστικής Προοπτικής» προχωράει ακόμα πιο πέρα. Ανακηρύσσοντας ως τον μεγαλύτερο εχθρό του δήθεν σχεδίου της άρχουσας ελληνικής αστικής τάξης για τον αφελληνισμό μας την ... «Ελλαδική Εκκλησία» (!!!), συμπληρώνει την αντιδραστική της πορεία συκοφαντώντας και διασύροντας με τον πιο ύπουλο σταλινικό τρόπο γνωστά καταξιωμένα ηγετικά στελέχη του ελληνικού τροτσκιστικού κινήματος που δεν βρίσκονται πια στη ζωή.
...Καταγγέλλουμε αυτούς τους αντιτροτσκιστές ιεροφάντες του ρατσισμού που φοράνε «τροτσκιστική» λεοντή. Το αντιδραστικό ρατσιστικό και σοβινιστικό παραλήρημα τους δεν έχει καμιά σχέση και βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις ιδέες του επαναστατικού μαρξισμού και κατά συνέπεια με τον Μαρξ, τον Λένιν και τον Τρότσκι...»

(Αθήνα 26 Απρίλη 2005 – Εργατική Δημοκρατία, Νο 40, σελ. Cool

Εκτός όμως από την κοινή αυτή καταγγελία, η Κίνησή μας, τον Νοέμβρη του 2005, κυκλοφόρησε ειδική έκδοση (Νο 4) με πλήρη στοιχεία που αποδεικνύουν την αντιδραστική αντικομουνιστική φύση και δράση της ομάδας αυτής και ιδιαίτερα του αρχειομαρξιστή «ηγέτη» της, Γιάννη Βερούχη, παλαιού εργατοπατέρα στον κλάδο της λιθογραφίας.
Με το σύνθημα: Απομονώστε τους ρατσιστές ψευτοσοσιαλιστές, στο προλογικό σημείωμα της έκδοσής μας αυτής, είχαμε γράψει:
«Οι ρατσιστές εκδότες της ψευδεπίγραφης φυλλάδας «Σοσιαλιστική Προοπτική» είναι πλαστογράφοι του σοσιαλισμού και εχθροί της ενότητας των εργατών...
Δεν έχουν καμιά σχέση με τις διεθνιστικές αρχές του μαρξισμού, ούτε και με το κίνημα της 4ης Διεθνούς, που υποκριτικά επικαλούνται.
Η 4η Διεθνής ιδρύθηκε για να ενώσει τους εργάτες όλου του κόσμου, σ΄ ένα παγκόσμιο κόμμα της σοσιαλιστικής επανάστασης. Για να παλέψει ενάντια στον εθνικισμό και τον ρατσισμό που καλλιεργεί η καπιταλιστική αντίδραση και κρατάει διασπασμένους τους εργάτες σε αντίπαλα στρατόπεδα, για να μπορεί άνετα να τους ξεζουμίζει.
Πολεμήστε και απομονώστε πολιτικά αυτούς τους ψευτοσοσιαλιστές, όπου κι΄ αν τους συναντάτε. Είναι οι πιο ύπουλοι εχθροί του εργατικού και σοσιαλιστικού κινήματος»
Έχουν από τότε περάσει δέκα ολόκληροι μήνες. Όμως τα θρασίμια αυτά του αρχειομαρξιστικού εθνικισμού, που παριστάνουν τους κομμουνιστές, δεν τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν και να αντικρούσουν τις καταγγελίες μας, όπως θα έκαναν αν ήταν πραγματικοί επαναστάτες κομμουνιστές. Λούφαξαν, σαν κυνηγημένες αλεπούδες, ελπίζοντας να περάσει η μπόρα όσο το δυνατό πιο ανώδυνα. Αποφεύγοντας να μας απαντήσουν, νόμισαν ίσως ότι θα σταματήσουμε να ξεσκεπάζουμε τον αντιδραστικό τους ρόλο και να τους πολεμάμε. Προτίμησαν δηλαδή να κάνουν τον ψόφιο κοριό, μήπως και μπορέσουν ανενόχλητοι να συνεχίσουν να διαστρέφουν και να δυσφημούν τον επαναστατικό μαρξισμό και το επαναστατικό διεθνιστικό κίνημα που ίδρυσε ο Λ. Τρότσκι, το κίνημα της 4ης Διεθνούς.
Σταμάτησαν λοιπόν τις πανάθλιες προκλητικές συκοφαντίες εναντίον νεκρών συντρόφων μας και περιόρισαν για μερικούς μήνες την εθνικιστική αντεργατική καμπάνια τους εναντίον των μεταναστών εργατών. Χωρίς φυσικά να πάψουν εντελώς να υποστηρίζουν τις ίδιες ηλίθιες εθνικιστικές αντιλήψεις και θεωρίες από τις οποίες διαπνέεται ολόκληρη η πολιτική τους.
Τον Ιούνη, όμως, που πέρασε, η λεγόμενη «Σοσιαλιστική Προοπτική» (Νο 218) κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο κύριο άρθρο, που επαναλαμβάνει την ρατσιστική επίθεση κατά των «καθυστερημένων ξένων εργατών» και υποστηρίζει τις γνωστές εθνικιστικές θέσεις των ακροδεξιών και φασιστικών οργανώσεων και κομμάτων όλης της Ευρώπης και όλου του κόσμου!! Ότι δηλαδή για την αύξηση της ανεργίας δεν φταίει η κρίση και το σάπισμα του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος, αλλά φταίει η μετανάστευση, η «εισαγωγή», (όπως γράφουν) ανέργων εργατών, που μετακινούνται από την μία χώρα στην άλλη ψάχνοντας για μεροκάματο.
Όπως είναι γνωστό, αυτές τις ίδιες αντιδραστικές ρατσιστικές θεωρίες, προπαγανδίζει και το «Εθνικό Μέτωπο» του φασίστα Λεπέν στη Γαλλία, και οι Νεοναζίδες στη Γερμανία και στις ΕΠΑ και όλες οι εθνικιστικές και φασιστικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο και στη χώρα μας, επίσης.
Με τη διαφορά όμως ότι η εθνικιστική αρχειομαρξιστική ομάδα της «Σ.Π.» δεν χρησιμοποιεί ανοιχτά φασιστικούς τίτλους και εμβλήματα, αλλά προσπαθεί να σερβίρει αυτές τις ίδιες ρατσιστικές αγριανθρωπικές αντιλήψεις κάτω από τη σημαία του Μάρξ, του Λένιν, του Τρότσκι και της 4ης Διεθνούς. Διαστρέφοντας βέβαια και διασύροντας τις διεθνιστικές ιδέες και αρχές του παγκόσμιου επαναστατικού κομμουνιστικού κινήματος, που από την συγκρότηση του αγωνίζεται για την ενότητα και την οργάνωση της παγκόσμιας εργατικής τάξης, σ’ ένα παγκόσμιο επαναστατικό κόμμα, για την ανατροπή του σαπισμένου καπιταλισμού!!
Έτσι, το ακροδεξιό κόμμα του Έλληνα Λεπέν, το ελληνορθόδοξο έκτρωμα του εθνοσωτήρα Γ. Καρατζαφέρη, το ΛΑ.ΟΣ., δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία να διαλαλήσει θριαμβευτικά ότι ακόμα και «κομμουνιστές» αναγκάζονται να δεχτούν την ορθότητα της εθνοκεντρικής αντεργατικής και αντικομουνιστικής πολιτικής του.
Συγκεκριμένα, η εφημερίδα του ΛΑ.ΟΣ., η Άλφα Ένα του Σαββατο-Κύριακου 15-16 Ιούλη 2006, αδιαφορώντας για τις καταγγελίες των πέντε τεταρτοδιεθνιστικών οργανώσεων και την δική μας ειδική έκδοση, έσπευσε να αφιερώσει μια ολόκληρη σελίδα για να προβάλει το κατάπτυστο άρθρο της «Σ.Π.» με τις ρατσιστικές θέσεις και προτάσεις, που ταυτίζονται με τις γνωστές αντεργατικές, αντικομουνιστικές, ακροδεξιές θέσεις των εθνοσωτήρων ηγετών του ΛΑ.ΟΣ.
Κάτω από τον πηχυαίο εντυπωσιακό τίτλο: «Μετανάστευση και «Ευρωπαϊκή» Τουρκία βλάπτουν σοβαρά τον ελληνικό λαό – Αποκαλυπτική καταγγελία τη Κομμουνιστικής Τροτσκιστικής Ένωσης (4η Διεθνής) δικαιώνει τις θέσεις του ΛΑ.ΟΣ.», η εφημερίδα του Έλληνα Φίρερ παραθέτει το μεγαλύτερο μέρος από το πρωτοσέλιδο ρατσιστικό άρθρο της λεγόμενης «Σοσιαλιστικής Προοπτικής» του αρχειομαρξιστή βρικόλακα Γιάννη Βερούχη. Και ασφαλώς πανηγυρίζει, αφού της δόθηκε η δυνατότητα να εμφανίζει την 4η Διεθνή ότι δικαιώνει, τάχα, τις υπεραντιδραστικές αντικομουνιστικές θέσεις του ΛΑ.ΟΣ.!! Την πολιτική ηλιθιότητα και αθλιότητα των καταλοίπων του αντεπαναστατικού αρχειομαρξισμού, επιχειρούν, οι ακροδεξιοί του ΛΑ.ΟΣ., να την αποδώσουν στην 4η Διεθνή!
Φάνηκε έτσι τελείως καθαρά ότι οι σύντροφοι που μας έλεγαν πως δίναμε υπερβολική σημασία στην ομάδα του «παλαβού» Γιάννη Βερούχη, έκαναν πολύ σοβαρό πολιτικό λάθος. Γιατί η καπιταλιστική αντίδραση, στην απελπισία της, δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ακόμα και παλαβούς, αν αυτοί την βοηθάνε, έστω και λίγο, στην υπονόμευση του επαναστατικού κομμουνιστικού κινήματος και στην εξαπάτηση των εργατικών και λαϊκών μαζών, στις σημερινές συνθήκες της πολυδιάσπασης των δυνάμεων του επαναστατικού μαρξισμού.
Είναι επομένως βασικό καθήκον του κάθε αληθινού τεταρτοδιεθνιστή, του κάθε διεθνιστή κομμουνιστή, του κάθε επαναστάτη, να μην δείχνει οποιαδήποτε ανοχή απέναντι σε ομάδες ή άτομα (εκφυλισμένους πρώην επαναστάτες) που με το μανδύα του μαρξισμού και της 4ης Διεθνούς, επιχειρούν να διαδώσουν μέσα στους εργάτες και στη νεολαία τις εθνικιστικές και ρατσιστικές αντιλήψεις του ΛΑ.ΟΣ., του Λεπέν, των νεοναζί και των ρασοφόρων εκπροσώπων του μεσαίωνα, των παπάδων.
Η ομάδα των ψευτοσοσιαλιστών ρατσιστών, που έχει επικεφαλής της τον ανισόρροπο αρχειομαρξιστή Γιάννη Βερούχη και ανοιχτά υπηρετεί τους αντεργατικούς και αντικομουνιστικούς πολιτικούς στόχους του ακροδεξιού ΛΑ.ΟΣ. πρέπει άμεσα να πολεμηθεί, να απομονωθεί και να διαλυθεί.
Χωρίς άλλη αναβολή και καθυστέρηση, όλες μαζί οι μαρξιστικο-επαναστατικές οργανώσεις, όλοι οι αληθινοί επαναστάτες κομμουνιστές, πρέπει να τις κηρύξουμε αμείλικτο πολιτικό πόλεμο. Με την οργάνωση μίας αδιάκοπης καμπάνιας ενάντια στις αντιδραστικές θεωρίες του εθνικισμού, του εθνισμού και του ρατσισμού. Ενάντια στην παραποίηση του μαρξισμού. Για τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των μεταναστών, χωρίς καμιά διάκριση. Για την ενότητα και την οργάνωση της παγκόσμιας εργατικής τάξης σ’ ένα παγκόσμιο επαναστατικό κόμμα, στη Διεθνή του Λένιν και του Τρότσκι, στη μπολσεβίκικη Διεθνή της σοσιαλιστικής επανάστασης.
Το ΛΑ.ΟΣ., το κόμμα του δημαγωγού Γ. Καρατζαφέρη, όπως και το Εθνικό Μέτωπο του Λεπέν στη Γαλλία, είναι ένα εθνικιστικό, ρατσιστικό, ακροδεξιό, κρυπτοφασιστικό κόμμα, που το ξέρουν και το απορρίπτουν οι εργαζόμενοι, το γνωρίζουμε όλοι και το πολεμάμε ακριβώς επειδή είναι κόμμα της πιο μαύρης καπιταλιστικής αντίδρασης.
Αλλά η αρχειομαρξιστική ομάδα της «Σ.Π», που υποστηρίζει τις ίδιες τις αντεργατικές και αντικομουνιστικές θέσεις με αυτές του ΛΑ.ΟΣ., προσπαθεί να εξαπατήσει τους εργάτες και τους νέους, φορώντας μάσκα κομμουνιστικής επαναστατικής οργάνωσης. Ακριβώς όπως το έκανε στο παρελθόν και η αντικομουνιστική οργάνωση του Γιωτόπουλου, το «Αρχείο του Μαρξισμού». Ακριβώς όπως το έκαναν πάντα όλοι οι εκφυλισμένοι επαναστάτες που μπαίνουν στην υπηρεσία της καπιταλιστικής αντίδρασης.
Επομένως, η ψευτοκομμουνιστική αυτή ομάδα, που προσφέρει «κομμουνιστική» δικαίωση στην αντιδραστική πολιτική των κρυπτοφασιστικών κομμάτων , είναι ο πιο ύπουλος εχθρός του εργατικού κινήματος. Γι΄ αυτό και πρέπει όλοι μαζί οι αληθινοί κομμουνιστές να της αφαιρέσουμε τη μάσκα και να την παραδώσουμε στην περιφρόνηση των εργατών και της νεολαίας.

Σεπτέμβρης 2006
Δούμας Π.

Υστερόγραφο:
Από το 1938, το ιδρυτικό πρόγραμμα της 4ης Διεθνούς, απευθυνόμενο στους εργάτες όλης της γης και επαναλλαμβάνοντας τις διεθνιστικές θέσεις του Μαρξ του Ένγκελς και του Λένιν, διακήρυττε:
«...Πριν να στραγγαλίσει ή να πνίξει την ανθρωπότητα στο αίμα, ο καπιταλισμός δηλητηριάζει την παγκόσμια ατμόσφαιρα με τους πνιγιρούς ατμούς του εθνικού και φυλετικού μίσους. Ο αντισημητισμός σήμερα είναι ένας από τους οξύτατους σπασμούς της θανάσιμης αγωνίας του καπιταλισμού.
Η χωρίς συμβιβασμούς αποκάλυψη των ριζών των ρατσιστικών προλήψεων κι όλων των μορφών και αποχρώσεων εθνικής υπεροψίας και σωβινισμού, ιδιαίτερα του αντισημιτισμού, πρέπει να γίνει ένα μέρος της καθημερινής δουλειάς όλων των τμημάτων της Τέταρτης Διεθνούς, σαν το πιο σημαντικό μέρος της πάλης ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο. Το κύριο σύνθημά μας παραμένει:
Προλετάριοι Όλων των Χωρών Ενωθείτε!»
(Λ. Τρότσκι, Το Μεταβατικό Πρόγραμμα, σελ. 37. εκδόσεις Αλλαγή)
Να ποιο είναι και σήμερα το κύριο πολιτικό καθήκον των αληθινών κομμουνιστών, του κάθε αληθινού τεταρτοδιεθνιστή, του κάθε προλετάριου επαναστάτη. Η ασταμάτητη, η καθημερινή, η αμείλικτη πάλη ενάντια στα δηλητηριώδη φίδια του εθνικισμού και του ρατσισμού. Και ιδιαίτερα ενάντια στις οχιές που προσπαθούν να καλυφθούν κάτω από τη σημαία του μπολσεβίκικου επαναστατικού μαρξισμού.

8/10/2006
«Εργατική Δημοκρατία»



Vngelis
Προσπαθει να πει κατι και τελικα δεν λεει τιποτα εκτως φυσικα οτι ο Καρατζαφερης προοθει για δικους του λογους θεσεις αλλων.

Με τι λογικη αυτη οταν οι Αμερικανοι μιλουν για τον Μαρξ αυτο σημαινει οτι οι Μαρξιστες ειναι κωλος και βρακυ με τους Αμερικανους.

Εδωσε συνετευξη η Σοσ Προοπτικη στον Καρατζαφερη και δεν την πηρε κανενας χαμπαρι?

Η μηπως επειδη 5 νεοταξικες πεπονοφλουδες μαζευτηκαν για να δηλωσουν τον 'αντι-ρατσισμο' τους και την λατρεια τους προς τη νεα ταξη και την πολυπολιτισμικοτητα αυτο αποδεικνυει το επομενο οτι Σοσ Προοπτικη και Καρατζαφερης ειναι ενα?

Εγραψαν για ψυφο στο ΛΑΟΣ? Οι πεπονοφλουδες ομως εχουν ψυφισει και ΠΑΣΟΚ στο παρελθον εαν δεν κανω λαθος.

Και φυσικα πρεπει να ακολουθουμε την πολιτικη διευρυνσης της ΕΕ και να προπαγανδιζουμε την εισοδο της Τουρκιας ετσι για να μην μας κατηγορησουν για ...'ρατσισμο'.
_________________


Ροβεσπιέρος
Δευ Οκτ 09, 2006 9:51 am
Το μόνο λάθος που κάνεις Βαγγέλη δεν είναι ότι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ.
Ήταν μέσα στο ΠΑΣΟΚ, από την αρχή.
Το χαρακτήριζαν μάλιστα ΚΕΝΤΡΙΣΙΚΟ σοσιαλιστικό κόμμα, που μπορεί να μεταλλαχτεί σε ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ.
Έχω τα σχετικά κείμενα, από τους "Νέους Στόχους"!
Ο Π.Δούμας, γνωστή η "ιστορία" του, έβλεπε στο ΠΑΣΟΚ τη Βάση της οικοδόμησης του επαναστατικού κόμματος!!!
ΣΗΜΕΡΑ ευθυγραμμίζονται σε όλα τα μεγάλα ζητήματα με τις επιλογές της Νέας Τάξης.
Όχι μόνο στο μεταναστευτικό

ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ:Κατά του Μιλόσεβοτς
ΚΥΠΡΟΣ:υπέρ του σχεδίου Ανάν.
Στο Μακεδονικό: έχουν την ίδια άποψη με τον Γαβριηλίδη και τους "Ιούς"!
Και σε πολλά άλλα.

Ποιος Ειναι ο Ιανος?

Τον γνωριζουν ΟΛΟΙ αλλα κρυβουν την υπαρξη του.
Τι παιζεται λοιπον με τον Ιανο και πως εχει ασυλια στο Ιντερνετ και ανονυμια?

Οσο γλυφει τα διαφορα σαιτ 'αντιπληροφορησης' εχουν την ιδιοτητα του κρυμμενη αλλα αυτος ανονυμα τραμπουκαρει οποιον θελει οποτε θελει?

http://www.resaltomag.gr

Παρ Οκτ 06, 2006 3:26 pm Θέμα δημοσίευσης: Re: Περί...κατάντιας

Βηχος,
Είπα δε θα ξαναγράψω αλλά το δικαίωμα να απαντώ σε κάθε κακόβουλο, λαθεμένο ή αλήτικο σχόλιο το έχω...
Μαζί σου δεν ασχολήθηκα κύριε ΙΑΝΕ. Κάνε μου επιτέλους τη χάρη να μην ασχολείσαι μαζί μου.Το "χιούμορ" σου για το ΠΚ που κάποτε ΕΓΛΥΦΕΣ όπως κάνεις κι εδώ καταντάει γελοίο.



http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=580879
Outing: Ιανός = Ιατρόπουλος
από Ανανεωτικός κομμουνιστής 11:48μμ, Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2006
(Τροποποιήθηκε 9:29πμ, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2006)

Τωρα τα στοιχεια ειναι ατρανταχτα

Προ καιρού ειχα γραψει οτι σταματω το outing γιατι πρακτικα ξοδευω όλο το χρονο μου στην προεκλογικη καμπανια του Αλέξη του Τσιπρα. Ομως συνεβη κατι σημερα που ειναι τοσο συγκλονιστικο που αν και κατακοπος (τωρα γυρισα σπιτι και ημουν στο δρομο απο τις 8 πμ) μπηκα στο indy για να κανω αυτο outing

Σημερα κατά τις 1 μ.μ. μοιράζαμε φυλλάδια στα Πετράλωνα (κοντα στο σταθμο του μετρο). Στο αλλο πεζοδρομιο εμφανιζεται μια ομαδα ανθρωπων που μοιραζε φυλλαδια του Νικητα Κακλαμανη. Μπροστα-μπροστα πηγαινε ο ποιητης (στην Ελλαδα εισαι ο,τι δηλωσεις) Δ. Ιατροπουλος. Μολις ειδα τον Ιατροπουλο φωναξα 2 φορες:

"ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΙΑΝΕ ΜΕΓΑΛΕ"

Ο μονος από το συνεργειο του Κακλαμανη που γυρισε το κεφαλι του προς το μερος από οπου προερχονταν οι φωνες ηταν ο Ιατροπουλος.

Τωρα ποιος θα αμφισβητησει οτι ΙΑΝΟΣ = ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ?

Πυρινικο Τεστ της Βορειας Κορεας-Μαθημα στις ΗΠΑ!!

ο δρομο τον χαραξη η Βορεια ΚΟρεα. Εκανε ειπανε τα ξενα ειδησογραφικα πρακτορεια πυρινικο τεστ και απεδειξε οτι εχει πυρινικα οπλα.

Την Παρασκευη που περασε οι Αμερικανοι ρητα ειπαν οτι δεν μπορει να εχουν πυρινικα οι Βορειο Κορεατες. Σημερα ανακοινωσαν οτι εκαναν τεστ.

Με λιγα λογια οχι μονο δεν αναγνωριζουν τα 6 κρατη στις διαβουλευσεις στο Πεκινο αλλα υπο τον φοβο οτι θα παγωσουν το ξενο συναλλαγμα τους στο Μακαο οι Βορειο Κορεατες απαντησαν στην 'διεθνη κοινοτητα' με τον πιο απλο τροπο.

Δεν μπορει χωρες να εχουν πυρινικα και αλλες χωρες να μην εχουν. Και ποιος διαλεγει ποιος εχει και ποιος οχι?

Παρακατω ειναι ενα βιντεο που λεγεται οτι παιχτηκε στην τηλεωραση της Βορειας Κορεας.



http://www.robpongi.com/pages/comboFUCKINGUSAHI.html